sabah
2 tane kaynamış yumurtanın beyazları(sarısını yıyemıyorum)
bolca yeşillık
öğlen
1 baget tavuk
salata
yogurt
ARA
1bardak süt
2cevız 5 fındık 2 badem (?) burada yardım istıyorum işde dogru olur mu
3 saat sonra
1kase tarçınlı yogurt ve salata
ARA
bıraz meyve
AKŞAM
SADECE SALATA
EVET ASLINDA YEMEYI DÜŞÜNUYORDUM O ZMAN AKŞAM NOHUT SALATA YOGURT YIYEYIM.
3 ANA 3 ARA ÖĞÜN YAPMAYA ÇALIŞMIŞDIM AMA SABAHLA ÖĞLEN ARASINDA ARA OLMADIGI İÇİN OLMADI :d
BENDE HİPOGLİSEMİ VARYA O YUZDEN ARA ÖĞÜN KOYMUŞTUM. koymayayım o zman zor dayanıcam
ekmegımı halk bayisinden alıyorum tam bugday. yuvarlak bı ekmek tam bugday diyorum onu veriyolar. bı deneyeyım dayanabılırsem araları yemıyeyım. aeben abla nerelerde kesin tatıldedır. agustosta bende gidiyorumiple çekıyorum valla. bu arada ben hergun spor yapıyorum haftadada10saat bazen 7 oluyo
bugun ilk gunumdü bu diyette... hiç düşündüğüm kadar kolay değilmiş. meger ben ekmege ne kadar çok ihtiyaç duyormuşum. ara öğünsüz yapamıyorum mıdem çok fena bulandı ana yemegımı bıle zor yedim mide bulantısından... ama yılmak yok devam ediyorum tabıkıde13.07.2011 67 kiloyum bakalım ne kadar gidecek kilolarım
diyar selam cnm
veririsin aldıgın kilolları yaa dert etme bendee 900 gr artıdaydım karbon sonrası ama
bugün 62 yi gördümm
p.tesi karbona başlamıştım yeniden ama götüremiyceigmi düşünerek bıraktım
cnm yemek görmek istemiyor özellikle et rünlerii
yapsamda kaçamaklı yapıcaktım
p.tesi karbon yaptım
salıgünü hafif beslendimmm ama gerçekten cnm bişey istemiyor sıcaktan ve çocuklar hasta ondan kaynaklı
dün ve bugünde specil k yapıyorum ve sonuç almaya başladım dene istersne diyar hem pratiktee
yazında iyi gidiyor açıkcası soguk süteee katt hem tatlı ihtiyacınıda keisyor
eger devam ederse kilo vermemm bend ebir süre devam edicemm
deniz
3 gündür hasta vllahi aklım çıktı ya heleki dün gece ishal olmuş tutamıyor kakayıı
ayy dedim boşa takıyoruz kiloyu filan yan herşeyden önemli saglık
ona üzülmekten iştahım kaçtı valla 1 kase yiyorum açlık bile hissedemiyorum
can sıkıntısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?