Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

niye artık bu topikde kımseler yok

közlenmiş patlıcan bıneri kıymayla kavurdum.salata yapdım ıkısını tukettm 1bardak ta süt mü içsem?

kujummm
cnm yazzz rehaveti var birde herkes ya tatilde ya misafiri var
sen menülerini yaz cnm ben burada oldugumda zaten cvp yazarım sana
sabahtan belli ise menün sabhtan yazki
yorum yapaypım 11111111111111

sabah

2 tane kaynamış yumurtanın beyazları(sarısını yıyemıyorum)
bolca yeşillık

öğlen
1 baget tavuk
salata
yogurt
ARA

1bardak süt
2cevız 5 fındık 2 badem (?) burada yardım istıyorum işde dogru olur mu

3 saat sonra

1kase tarçınlı yogurt ve salata

ARA
bıraz meyve

AKŞAM
SADECE SALATA

3 tane ara var öglen ve akşam arasında bunu altarnaif olarak mı yazdın yoksaaa
yiycekmisin

kuruyemişi arada yiyebilirisn

akşann sadece salata olmaz yemek salata ve yogurt yemelisin

EVET ASLINDA YEMEYI DÜŞÜNUYORDUM O ZMAN AKŞAM NOHUT SALATA YOGURT YIYEYIM.
3 ANA 3 ARA ÖĞÜN YAPMAYA ÇALIŞMIŞDIM AMA SABAHLA ÖĞLEN ARASINDA ARA OLMADIGI İÇİN OLMADI :d

EVET ASLINDA YEMEYI DÜŞÜNUYORDUM O ZMAN AKŞAM NOHUT SALATA YOGURT YIYEYIM.
3 ANA 3 ARA ÖĞÜN YAPMAYA ÇALIŞMIŞDIM AMA SABAHLA ÖĞLEN ARASINDA ARA OLMADIGI İÇİN OLMADI :d

bakk şöyle yapalımmm

kahvaltıdan öönce meyveni ye 1 porsiyon bayılırım ben meyve yemeye sabahları

yarım saat sonra kahvaltını yap

sonra öglen yemegi

ara

akşam yemegi
ara

ll sana 6 ögün

hattaaa zmanınn varsa araya 1 sat spor sıkıştır derim oturdugun yer buna çokmüsait zaten

meyve yemeklerde 15 dk önce veya 3 saat sonra yenicek
sabah ekmegini dooyana kadar yersenn ki 3 dlm de doyarsın zaten
ara yapmaya gerek kalmaz sabah ile öglen arasında

öglendee protein al yine tavuk balık yumurta filan salata ve yogurt olsun

ara olarakta meyveni yersinn tmm dır

ben tarçın olayında şöle yapıyordum yogurdumu yiyordum kalan 1 *2 kaşıgaa tarçın ekliyrdum
istersen hepsine at sne bilirisn yani:)

ekmek tambugday ekmgi olcak buaraada

BENDE HİPOGLİSEMİ VARYA O YUZDEN ARA ÖĞÜN KOYMUŞTUM. koymayayım o zman zor dayanıcam

BENDE HİPOGLİSEMİ VARYA O YUZDEN ARA ÖĞÜN KOYMUŞTUM. koymayayım o zman zor dayanıcam

hımmmm ama şimdi işin şekli degişti
aben ablaaa gelse sana daha çok yardım cı olur aslında ondada hipo var
sen yinede yap aralarını o halde kaş yapalım derken göz çıkarmayalımm aman

ekmegımı halk bayisinden alıyorum tam bugday. yuvarlak bı ekmek tam bugday diyorum onu veriyolar. bı deneyeyım dayanabılırsem araları yemıyeyım. aeben abla nerelerde kesin tatıldedır. agustosta bende gidiyorum iple çekıyorum valla. bu arada ben hergun spor yapıyorum haftadada10saat bazen 7 oluyo

aben ablanınn misafirleir var cnmm bir kaç güne gelir umarımmm

ekmeginde dogru cnm
sporda süpersinnn
veeeeeeee tatili bekleyenlerden biride benim 28 agustosu iple çekiyorum yaaa

bol bol yüzelim. yüzmek çok kalori harcıyo tatıle gidene kadar 2 3 kilo versem barii ne iyi olur

bugun ilk gunumdü bu diyette... hiç düşündüğüm kadar kolay değilmiş. meger ben ekmege ne kadar çok ihtiyaç duyormuşum. ara öğünsüz yapamıyorum mıdem çok fena bulandı ana yemegımı bıle zor yedim mide bulantısından... ama yılmak yok devam ediyorum tabıkıde 13.07.2011 67 kiloyum bakalım ne kadar gidecek kilolarım

allah allahh aslında böyleolmaması lazım cnm ya bi yerde yanlış yapıyorsun ama nerde
ekmegi az yemişsin sabah doyana kadar yeee
3 dlm de doyarsın zaten
ara ögünde yap sen hipodan dolayı

yani montide 6 ögün beslenilöez sdiye birşey yok
şöle diyim

sabah ile öglen arasındaki ara yı kahvaltıdan önce yapıyorsun
kahvaltı geç oldugu için çok acıkmayıp öglen yemg yiyorsun ara yapmadann

ama tabi kkahvaltı öncesi meyve yemekte şart degil zaten ama faydası oldugu için biz yiyorduk

sabah ekmegi çok az yemiştim ve saat 3 den sonra saat 7 ye kadar ara öğün yapmadım hata orada

kendıimi çok aç bırakdım galıba sabah baş dönmesi mide bulantısıyla kalkdım çok kötüydü halende bulanıyo mutfaga kadar gidemedım ilacımı almaya kolıdora yattım.dün ekmegı 1 dilim yemiştim.bıde saat 3den 7.30 a kadar hiç bişye ymedım yaklaşık 4.30 saat kadar aç kaldım yanlış yapdım burada aslında yıyecekdım eşim gelsın bırlıkde yıyelım dedim bu seferde o kadar süre aç kaldıgım için miğdem bulandı çok az yıyebıldım ara öğünde yapmadım sonra fenalaşdım işde hipoglisemı oldugu için dayanamıyorum açlıga bugun daha dikkat edecegım bana araar serbest olsun yaa ben 3 saat çok zor beklıyorum 2.30 saat ara versem olurmuki? bugun
melemen yemek ıstıyorum yanı sadece domates ve biberden yapılmış yumurtasız ekmekle olur mu? kendımı toplamam için melemenı çok severim sadece onu düşünunce iştahım açılıyo.

beklediğim kadar kolay değilmış yada ben zorlaştırdım tamda bılmediğim için yanlışlarım oluyo. bugun bıraz daha fazla zaman ayırıp topiği okuyayım neler yapmışsınız.

öpüyorum

kızlar merhabalar

banum işler çok yoğunlaştı giremiyorum buraya ama kilo aldım nedense o diyetten sonra :) bende 27 ağurtosta tatile çıkıcam demek aynı zamanda çıkıcaz süper

yeni başlıyanlarada hoşgeldin demek istiyorum şimdiden kolay gele :)

diyar selam cnm
veririsin aldıgın kilolları yaa dert etme bendee 900 gr artıdaydım karbon sonrası ama
bugün 62 yi gördümm
p.tesi karbona başlamıştım yeniden ama götüremiyceigmi düşünerek bıraktım
cnm yemek görmek istemiyor özellikle et rünlerii
yapsamda kaçamaklı yapıcaktım
p.tesi karbon yaptım
salıgünü hafif beslendimmm ama gerçekten cnm bişey istemiyor sıcaktan ve çocuklar hasta ondan kaynaklı
dün ve bugünde specil k yapıyorum ve sonuç almaya başladım dene istersne diyar hem pratiktee
yazında iyi gidiyor açıkcası soguk süteee katt hem tatlı ihtiyacınıda keisyor

eger devam ederse kilo vermemm bend ebir süre devam edicemm

deniz
3 gündür hasta vllahi aklım çıktı ya heleki dün gece ishal olmuş tutamıyor kakayıı
ayy dedim boşa takıyoruz kiloyu filan yan herşeyden önemli saglık
ona üzülmekten iştahım kaçtı valla 1 kase yiyorum açlık bile hissedemiyorum
can sıkıntısından

aa çok geçmiş olsun.onlar hastalanınca insan ne kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…