Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bakalım hayırlı olsun D:kahvaltın güzel
destek oluruz bırbırımıze. bende alamadım kitabı buradan ögrendiğim ve banumun anlattıgı kadarıyla yapıyorum.

cnmmm çok sevindim senin adınaaa
hadi bakalım arkası gelicek emin ol
yeterki istikrarlı git kısa sürede kurtulcaksın klollardann

aben ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel artık yaaaaaaa bi ses verrr yahu

bende çok mutluyum teşekkür ederim. sende gel diyete yaa niye yapmıyosun

kızlar zeytın ezmesi almım çok begendim tadını ben kolay kolay zeytın begenmem bunu çok sevdim isteyene marka verebılırım

sabah: z.ezmesi 3 dilim ekmek domates salatalık dereotu ve 1 bardak ıhlamur içtim

öğlende: peynirli yumurta yıyecegım biber yeşillık sonrada 1 kase yogurt

ara: meyve işde(kiraz şeftali)

akşam: fırında mantarlı tavuk yemeyı düşünuyorum.

kızlar menüm nasıl

hadi bakalım hayırlı olsun D:kahvaltın güzel
destek oluruz bırbırımıze. bende alamadım kitabı buradan ögrendiğim ve banumun anlattıgı kadarıyla yapıyorum.

bende işte kızlar sayesınde ve oradan buradan öğrendiğim kadarıyla yapıyorum.evet evet destek olalım bırbırımıze.hergun buradan gaz verelım :)))
kıtap guya bugun gelecek bızım kıtapevıne bakalım haber verecekler.

kujum benim anladığım kadarıyla aksamada yogurt gıbı bır proteın eklemen lazım.umarım dogru anlamısımdır.

evet canım onu yazmayı unutmuşum akşam yeşillik ve yogurtta yıyecegım. sabah kahvaltısından sonra diger öğünlerde yogurt yıyorum yada ayran yada süt. ama ben genelde yogurt yıyorum yanınada kıvırcık yıyorum salata canım pek çekmıyodirek kıvırcıga yumuluyorum

bende düşünüp duruyordum akşama ne pişirsemde şöyle ailece yesek diye ve tavuk soteye karar verdim.umarım doğru bir seçimdir.salata olarak yeşillik değilde bu aralar çoban salatasına takılmış durumdayım.
ben öğlenleri yemek yemiyorum.meyve partisi yapıyorum resmen.sıcaklardan yenmiyor.diyeti etkilermi acaba?
birde sen hipoglisemi hastasıydın değilmi? eğer öyle ise bana biraz anlatırmısın? yani nasıl farkına vardın, hangi branş bakıyor gibi.
kendimden şüphelenmeye başladım bende

kujummm
menün ii cnm akşam salata ve yogurt eksik diycektim ama varmış
menünleri gayet ii gidiyor artık
ekmegide ffazlalaıştırmışsın süper cnm

özgecim
sendemi monti yapıyorsun send emenülerni yaz cnm ben yardımcı olmaya çalışıyorum size zaten
herügn inceleirm menüleirniziii

kujum bende monti etki etmiyor artkık cnm
ben diyet yapıyorum tabiki ama farklı yöntemle deniyorum

bu arada mantarı sabahları kavurup ekmekle yiyebilirisnizz degişik olur
kabaklı yumurta var oda güsle olur
kabagı m
minik dograyoıp az yagda kavurun
soonra üeirne yumruta kırın yanında ayran ve salata süperr

birde sabahları peynir yiyorsnızzz ekstaran ayran yada süte yogurta gerek yok kızlar....

canım ben sabahları hiç protein almıyorum peynır yemıyorum ekmekle yenilmıyo diyebılıyorum. kızlar 67 yi kırdım buradan da bi 65 yaparım

canım sen kaç yaşındasın boyun kilon kaç?
benım bı çok rahatsızlıgım var endokrine gidiyorum ben orada şeker yüklemesi yapdılar bana orada anlaşıldı hipoglisemım oldugunu ayrıca tiroit bezlerimde az çalışıyo ve bide pco var bende yok yok gel vatandaşşşşşşşşşşş
4 tane kilo yapan hastalık var 3 ü bende mevcut övünmek gibi olmasın bı digeride böbrek bezlerinın fazla çalışmasıydı galıba ALLAH tan o normal

evet canım bende bugün başladım.
aksama coban salata, tavuk sote ve yogurt yemeyi planlıyorum.

canım ben sabahları hiç protein almıyorum peynır yemıyorum ekmekle yenilmıyo diyebılıyorum. kızlar 67 yi kırdım buradan da bi 65 yaparım

tebrık ederım canım.

canım ya Allah acil sifalar versin.cidden tüm kilo yapan hastalıklar neredeyse mevcut.
benim boyum 1.70 cm kilomda en son 66.5 kg dı.

aslında fizigin baya düzdünmüş... ama 3 5 kilo daha versen fena olmaz

malesef canım değil.doğumdan sonra göbeğim kaldı çok yavaş iniyor, ama iniyor. 58 kg olmam gerek.2.çocuğa zayıf hamile kalmak istiyorum.
bu arada ara olarak bir avuç fındık yedim :))

malesef canım değil.doğumdan sonra göbeğim kaldı çok yavaş iniyor, ama iniyor. 58 kg olmam gerek.2.çocuğa zayıf hamile kalmak istiyorum.
bu arada ara olarak bir avuç fındık yedim :))

kujum
peynir yiyoruz cnmm sabahları
az yaglı olacak yag oranı 2.5 olmalı nasıl bulcam dersen
carfur az yaglı peyniri ve bimin aknaz lıgyt tı uygundur cnm bend emonti yaparken hep onları yedim

özgeee
göbek için plates tavsiye edeirm cnm sana gitmez dedigim simitleirm platesle eridi
menündee güsel akşam için cnm afiyet olsun

kuruyemişi montide ara olarak degilde yemekleirn yanında yiyinn

arada genelde meyve veya süt ürünü tercih edin

bend eyürüyüş yapmayı planlıyorum eşim gelebilirise tabi:26::26::26::26::26:
artı çıkıyorum yine çok piscanım sıkıldı yaa

bimden alışveriş yapmıyoruz ama careforun peynirinı alabılırım. ben aslında bahçivanın bembeyazı seviyorum eve hep ondan alıyorum. ondan yesem çok mu farkeder

bimden alışveriş yapmıyoruz ama careforun peynirinı alabılırım. ben aslında bahçivanın bembeyazı seviyorum eve hep ondan alıyorum. ondan yesem çok mu farkeder

kujummm yiyecegin peynir yüzde 2.5 yaglı olmalı
yani lıgyt peynirlerdebileee yüzde 10 yag var oyüzden monti diyetine en uygun bimin aknaz ve carfurun
lıgyt peyniri

yakınında carffur varsa ordan al vardır diye tahmin ediyorummm . ege ryoksada b
bimden alıver peynirini artıkınn

bahçivan yeme fark eder cnm

kızlar bu sabah aç tartıldım giysisiz 65 küsür geldim :) benım tartı dijital değil ama çubuk 65 e daha yakındı

kahvaltı: 1 bardak ıhlamur çayı(kansızlık var ) domates salatalık yeşillık ve z.ezmesi yiyecegım. ekmek

kızlar formda marmelat yazmışsınız migrosa bakdım bulamadım. nasıl bı marmelat maviyeşil bı ara çıkarmışdı ondan mı bahsediyorsunuz acaba

Son düzenleme:
kızlar bu sabah aç tartıldım giysisiz 65 küsür geldim :) benım tartı dijital değil ama çubuk 65 e daha yakındı

allah allah senin bünyede bendenn beter çıktı ya
ama dijital tartı alan lazım ya
öle belli olmaz gramlar filan

slm kısçelerim nasılsın?
geçmişi okuyamadım ama banum herkese yardımcı olmuşsun son okuduklarımdan anladığım kadarıyle
herkes iyidir inşallah.aebenim canım aplaaam nerelerde?diyarımın kilo verme işi ne durumda?banum sen ne yaptın cnm beniim.meyvişim,ayşeceylin ve ismini hatırlayamadığım tüm herkes iyidir umarım...
yeni arkadaşlar katılmış topiğimize ...hoşgelmişler ..klo verme maceraları hayırlı olsun..bol bol hızlı hızlı gider fazlalıklar umarım...ben izne geldim...herkesi ve herşeyi çok özledim....en çokta yawrumu..az kaldı ama sıkıyorum dişimi...(kırılmak üzre tabi orası ayrı mesele) şimdi kuzumla uyku zamanımız geldi ben kaçar...görüşürüz kıslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…