aaa aşkolsun ama bak kitabı bulamadım ama anladığım kadarıyla bende bugun başladım.
sabah kahvaltısında biber, domates, yumurta, siyah çay, peynir,, salatalık tükettim.
öğlen mönüm ne olacak henüz bilmiyorum.büyük olasılık meyve yerim .
cnmmm çok sevindim senin adınaaa
hadi bakalım arkası gelicek emin ol
yeterki istikrarlı git kısa sürede kurtulcaksın klollardann
aben ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel artık yaaaaaaa bi ses verrr yahu
hadi bakalım hayırlı olsun D:kahvaltın güzel
destek oluruz bırbırımıze. bende alamadım kitabı buradan ögrendiğim ve banumun anlattıgı kadarıyla yapıyorum.
kızlar zeytın ezmesi almım çok begendim tadını ben kolay kolay zeytın begenmem bunu çok sevdim isteyene marka verebılırım
sabah: z.ezmesi 3 dilim ekmek domates salatalık dereotu ve 1 bardak ıhlamur içtim
öğlende: peynirli yumurta yıyecegım biber yeşillık sonrada 1 kase yogurt
ara: meyve işde(kiraz şeftali)
akşam: fırında mantarlı tavuk yemeyı düşünuyorum.
kızlar menüm nasıl
evet canım onu yazmayı unutmuşum akşam yeşillik ve yogurtta yıyecegım. sabah kahvaltısından sonra diger öğünlerde yogurt yıyorum yada ayran yada süt. ama ben genelde yogurt yıyorum yanınada kıvırcık yıyorum salata canım pek çekmıyodirek kıvırcıga yumuluyorum
kujummm
menün ii cnm akşam salata ve yogurt eksik diycektim ama varmış
menünleri gayet ii gidiyor artık
ekmegide ffazlalaıştırmışsın süper cnm
özgecim
sendemi monti yapıyorsun send emenülerni yaz cnm ben yardımcı olmaya çalışıyorum size zaten
herügn inceleirm menüleirniziii
kujum bende monti etki etmiyor artkık cnm
ben diyet yapıyorum tabiki ama farklı yöntemle deniyorum
bu arada mantarı sabahları kavurup ekmekle yiyebilirisnizz degişik olur
kabaklı yumurta var oda güsle olur
kabagı m
minik dograyoıp az yagda kavurun
soonra üeirne yumruta kırın yanında ayran ve salata süperr
birde sabahları peynir yiyorsnızzz ekstaran ayran yada süte yogurta gerek yok kızlar....
bende düşünüp duruyordum akşama ne pişirsemde şöyle ailece yesek diye ve tavuk soteye karar verdim.umarım doğru bir seçimdir.salata olarak yeşillik değilde bu aralar çoban salatasına takılmış durumdayım.
ben öğlenleri yemek yemiyorum.meyve partisi yapıyorum resmen.sıcaklardan yenmiyor.diyeti etkilermi acaba?
birde sen hipoglisemi hastasıydın değilmi? eğer öyle ise bana biraz anlatırmısın? yani nasıl farkına vardın, hangi branş bakıyor gibi.
kendimden şüphelenmeye başladım bende
kujummm
menün ii cnm akşam salata ve yogurt eksik diycektim ama varmış
menünleri gayet ii gidiyor artık
ekmegide ffazlalaıştırmışsın süper cnm
özgecim
sendemi monti yapıyorsun send emenülerni yaz cnm ben yardımcı olmaya çalışıyorum size zaten
herügn inceleirm menüleirniziii
kujum bende monti etki etmiyor artkık cnm
ben diyet yapıyorum tabiki ama farklı yöntemle deniyorum
bu arada mantarı sabahları kavurup ekmekle yiyebilirisnizz degişik olur
kabaklı yumurta var oda güsle olur
kabagı m
minik dograyoıp az yagda kavurun
soonra üeirne yumruta kırın yanında ayran ve salata süperr
birde sabahları peynir yiyorsnızzz ekstaran ayran yada süte yogurta gerek yok kızlar....
canım ben sabahları hiç protein almıyorum peynır yemıyorum ekmekle yenilmıyo diyebılıyorum. kızlar 67 yi kırdım buradan da bi 65 yaparım
canım sen kaç yaşındasın boyun kilon kaç?
benım bı çok rahatsızlıgım var endokrine gidiyorum ben orada şeker yüklemesi yapdılar bana orada anlaşıldı hipoglisemım oldugunu ayrıca tiroit bezlerimde az çalışıyo ve bide pco var bendeyok yok gel vatandaşşşşşşşşşşş
4 tane kilo yapan hastalık var 3 ü bende mevcut övünmek gibi olmasın bı digeride böbrek bezlerinın fazla çalışmasıydı galıba ALLAH tan o normal
aslında fizigin baya düzdünmüş... ama 3 5 kilo daha versen fena olmaz
aslında fizigin baya düzdünmüş... ama 3 5 kilo daha versen fena olmaz
bimden alışveriş yapmıyoruz ama careforun peynirinı alabılırım. ben aslında bahçivanın bembeyazı seviyorum eve hep ondan alıyorum. ondan yesem çok mu farkeder
kızlar bu sabah aç tartıldım giysisiz65 küsür geldim :) benım tartı dijital değil ama çubuk 65 e daha yakındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?