evet ya aslında dijital alsam iyi olur. dijital çacuk bozulur dıye almamışdım. bişey sorcam bagmum şimdi kurufasulyeyi etli pişiremez mıyım? bide yogurt çorbası yapabilirmıyım yarmalı... ikisinıde çok severim kurufasulyeyı etsiz pek sevmıyorum
haklsıın canım yaz gunude dondurmasız duruyorum benım daha çok kılo vermem lazım çok fedakarlık yapıyorum
canım şimdi k. fasulyeyı etlı yapsam ama içinden etsiz olan yerınden seçip yesem oluyo mu? yoksa bırlıkde piştikleri için olmuyo mu:? ben diyetteyım ama kocamada yazık
kujum
peynir yiyoruz cnmm sabahları
az yaglı olacak yag oranı 2.5 olmalı nasıl bulcam dersen
carfur az yaglı peyniri ve bimin aknaz lıgyt tı uygundur cnm bend emonti yaparken hep onları yedim
özgeee
göbek için plates tavsiye edeirm cnm sana gitmez dedigim simitleirm platesle eridi
menündee güsel akşam için cnm afiyet olsun
kuruyemişi montide ara olarak degilde yemekleirn yanında yiyinn
arada genelde meyve veya süt ürünü tercih edin
bend eyürüyüş yapmayı planlıyorum eşim gelebilirise tabi:26::26::26::26::26:
artı çıkıyorum yine çok piscanım sıkıldı yaa
kızlar bu sabah aç tartıldım giysisiz65 küsür geldim :) benım tartı dijital değil ama çubuk 65 e daha yakındı
OCD naptın bugun yazmadın. ben öğlen hiç iştahım yokdu hiç ama azıcık kıvırcık ve 2 çatal tavuk yedim bıraz yogurt yedim bide ceviz
ara: 1 şeftali 10 kiraz yedim
slm kısçelerim nasılsın?
geçmişi okuyamadım ama banum herkese yardımcı olmuşsun son okuduklarımdan anladığım kadarıyle
herkes iyidir inşallah.aebenim canım aplaaam nerelerde?diyarımın kilo verme işi ne durumda?banum sen ne yaptın cnm beniim.meyvişim,ayşeceylin ve ismini hatırlayamadığım tüm herkes iyidir umarım...
yeni arkadaşlar katılmış topiğimize ...hoşgelmişler ..klo verme maceraları hayırlı olsun..bol bol hızlı hızlı gider fazlalıklar umarım...ben izne geldim...herkesi ve herşeyi çok özledim....en çokta yawrumu..az kaldı ama sıkıyorum dişimi...(kırılmak üzre tabi orası ayrı mesele) şimdi kuzumla uyku zamanımız geldi ben kaçar...görüşürüz kıslar....
geldim gittim farkeden olmamış,unutuldum galiba
banum ben geldim bacııııım....öslemedinmi kız....
canım benim çok özlemişim seni benim kilo verme işimde çeşitli deneyler yapıyorum sitenin başka sayfalarını diyet başarı hikayelerini okuyorum umarım birşeylerimi değiştirebilirim. belkim yakında size süpriz fotoda koyarım değişim hallerimi:) eylül gelsede yine hep beraber olsak anlatsak çok özledim kalabalık hallerimizi... saolsun banum burda yeni arkadaşlar geldi yazıyorlar ama ben tam monti yapmadığım için hep giremiyorum...
CANIM YAA bende 65 dim sabah aç tartıldım hergün kilo veriyorumgözlerime inanamadım ben kolay kilo veremem normalde çok mutluyum. sende vermişsin ne güzel
sabah: tam bugday ekmegıne azıcık teryag sürüp domatesli tost yapdım. ve 2 bardak çay içtim hepsi bu kadar yeşillık falan yemedım.
şimdi sprordan geldim 1 saat ayrobik yapdım.. öpüyorum canım şimdilik hepsi bu öğlen ne yıyecegımı bılmıyorum annemlere gidecegım
CANIM YAA bende 65 dim sabah aç tartıldım hergün kilo veriyorumgözlerime inanamadım ben kolay kilo veremem normalde çok mutluyum. sende vermişsin ne güzel
sabah: tam bugday ekmegıne azıcık teryag sürüp domatesli tost yapdım. ve 2 bardak çay içtim hepsi bu kadar yeşillık falan yemedım.
şimdi sprordan geldim 1 saat ayrobik yapdım.. öpüyorum canım şimdilik hepsi bu öğlen ne yıyecegımı bılmıyorum annemlere gidecegım
yaa bana neler oluyor sabah tartıldım 65 öğleden sonra tartıldım 64.700 falan..çok mutluyuuuuummmm teşekkür ederim bagnucum
canım peynır yıyecegım ama bızde tam yaglı peynır var carefoura gidemedık daha... yaa tereyagının yenilmeyecegını bılmıyodum bu diyet de çogu şey serbest ya oda serbest sandımama çok az yedik 2 çay kaşıgı kadar
yahu ben ekmeği tamamen kestim hiç yiyesimde gelmiyor.yumurtamı ekmekmi tercihim tabiki yumurta oldu :))) çok seviyorum çokk
vuuuuuuuuuuuuuuu süper maşallah
ben peyniri falan yarım yağlı az yağlı diye ayırmıyorum
çedarından tut kaşarına hepsini götürüyorum löp löp
yaşasın peynir ve yumurta :)))))))
normal bir diyette peynirin yagı önemşi degil ama monti diyetinde önemli
peynirin yagı yüzde 2.5 u geçmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?