Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet ya aslında dijital alsam iyi olur. dijital çacuk bozulur dıye almamışdım. bişey sorcam bagmum şimdi kurufasulyeyi etli pişiremez mıyım? bide yogurt çorbası yapabilirmıyım yarmalı... ikisinıde çok severim kurufasulyeyı etsiz pek sevmıyorum

malesef cnm etsiz pişirmek zorundasınn
yogurt çorbasınada beyaz un koyuyoruz bird eyumurta kırıyoruz yaa
ondan yenmiyor montide cnm
ama şöle yap yarmayı haşlaa
soguk olarak yemek istersne ayranın içine katıp ye
hem yazın daha ii olur

kujum egerki birşeyleir istiyrosan emek verceksin önce emek sonra yemek
önce rezillik sonra vezirlik hesabı
alışkanlıkları dgeiştirceksin mecburen
geçen yaz monti yaptım agzıma dondurma karpuz vurmadımm hgerçekten
şimdidee nadir yiyorummmmm

haklsıın canım yaz gunude dondurmasız duruyorum benım daha çok kılo vermem lazım çok fedakarlık yapıyorum
canım şimdi k. fasulyeyı etlı yapsam ama içinden etsiz olan yerınden seçip yesem oluyo mu? yoksa bırlıkde piştikleri için olmuyo mu:? ben diyetteyım ama kocamada yazık

OCD naptın bugun yazmadın. ben öğlen hiç iştahım yokdu hiç ama azıcık kıvırcık ve 2 çatal tavuk yedim bıraz yogurt yedim bide ceviz
ara: 1 şeftali 10 kiraz yedim

cnm birlikte piştikleir için yiyemezsin
ye pişirip yemiyceksin eşin yiycek
yada etsiz yapcaksın bir süreee
yani eşinde biraz etsiz yese bence bişiycik olmasss
köri baharatı at birazzz içine et gibi kokusu olur

Banucuğum fırsat bulduğum anda yapıyorum pilates ve kendimi daha iyi hissediyorum.

kızlar bu sabah aç tartıldım giysisiz 65 küsür geldim :) benım tartı dijital değil ama çubuk 65 e daha yakındı

ahanda süper bu . bende sabah tartıda 66.2 kg gördüm.çok çabuk oldu bu bea

OCD naptın bugun yazmadın. ben öğlen hiç iştahım yokdu hiç ama azıcık kıvırcık ve 2 çatal tavuk yedim bıraz yogurt yedim bide ceviz
ara: 1 şeftali 10 kiraz yedim

sabah girdimde oğluş yazmama izin vermedi.
kahvaltıda zeytin,peynir,yumurta,pastırma,domates ve biber yedim.
öğlen canım bişey istemedi kayısı attım ağzıma.az öncede 1 elma yedim.akşama köfte ve salata yiyeceğim.

canım benim çok özlemişim seni benim kilo verme işimde çeşitli deneyler yapıyorum sitenin başka sayfalarını diyet başarı hikayelerini okuyorum umarım birşeylerimi değiştirebilirim. belkim yakında size süpriz fotoda koyarım değişim hallerimi:) eylül gelsede yine hep beraber olsak anlatsak çok özledim kalabalık hallerimizi... saolsun banum burda yeni arkadaşlar geldi yazıyorlar ama ben tam monti yapmadığım için hep giremiyorum...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn,
65.8 kg olmuşum
sabah kahvaltısında; yumurta,peynir,biber,salatalık,pastırma,zeytin,domates tükettim.
öğle için barbunya ve salata düşünüyorum şimdilik. kujum hadi bakalım sendende bi kaç gram eksik haber bekliyorum.

CANIM YAA bende 65 dim sabah aç tartıldım hergün kilo veriyorum gözlerime inanamadım ben kolay kilo veremem normalde çok mutluyum. sende vermişsin ne güzel

sabah: tam bugday ekmegıne azıcık teryag sürüp domatesli tost yapdım. ve 2 bardak çay içtim hepsi bu kadar yeşillık falan yemedım.
şimdi sprordan geldim 1 saat ayrobik yapdım.. öpüyorum canım şimdilik hepsi bu öğlen ne yıyecegımı bılmıyorum annemlere gidecegım

geldim gittim farkeden olmamış,unutuldum galiba

banum ben geldim bacııııım....öslemedinmi kız....

zilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
goşgeldin cnm ya özlemem olurmu yaaaa vallahi hergün aklımdasın yalnız kaldım buralarda sende yoks un abencikte yokk diyarımda yogunnn yalnızları oynmuyorum
yaa neden karşılaşamadıkk unutlurmnusunn heçç sen yaaa

dün deidmmm valla kendi kendimee izlikmin 1 ayı gitti nerdeyse dedim
ee anlat yaaaaaa napıyorsun ogluşu görmeye gittinmi hiç

diyar aşk olsun demek kk nın bütün sayfalrında geziniyorsun amaa buraya gelmiyorsun snakim ben mo0ntimi yapıyorummm yaaaa ama yine de geliyor degilmi

kujumm hala peynir yememndeki ısrarını anlamadım ama yemelisin bencee

tereyag ile ekmek mi yedin aben duymasınn yaska cnm tereyag doymamış yag içeriyor çünküü

yaa bana neler oluyor sabah tartıldım 65 öğleden sonra tartıldım 64.700 falan.. çok mutluyuuuuummmm teşekkür ederim bagnucum

canım peynır yıyecegım ama bızde tam yaglı peynır var carefoura gidemedık daha... yaa tereyagının yenilmeyecegını bılmıyodum bu diyet de çogu şey serbest ya oda serbest sandım ama çok az yedik 2 çay kaşıgı kadar

günaydın canlar....
banum ben geldim derken türkiyeye geldim demek istemiştim tatlım....oğlumu görmeye geldim canım...1 ay oldu hemen hemen görmeyeli.çok büyümüş yeni şeyler öğrenmiş.kısa bir süre gibi görünüyor ama çocuklar için bir hafta bile değişim için yeterli...beni nasıl özlemiş anlatamam canım...boynuma yapışık geziyoruz bu sıcakta.hep yanak yanağayız.boğacak neredeyse beni...

ben onu onun beni özlediğinin 945947737475773727343737274950560606770 katı kadar özledim...allahım kimseyi evladından ayrı bırakmasın.dünyanın en büyük özlemiymiş...çocuk olana kadar aynı şeyi eşim için evlenendiğim zamanlarda annem-babam için söylerdim bunu ama evlat çok farklıymış..canımın yarısını burda koyup gidince anladım..ama bundan sonra çok sık ayrılmılcaz inşallah.hocalarımı ikna etme cabalarım boşa gitmesse tabisiii...

üç tane büyük sınavım kaldı.burda çalışıp orda sadece sınava girmeye ikna edebilirsem iyi olacak.1 hafta iznim var toplamda bitince gidip bi daha konuşucam hocalarla.buraya gelirken sorduğumda toplanıp konuşalım diğer hocalarla dedi hocanın biri bakalım artık....ne karar verecekler...ilk başlarda çok bocaladım.dersin ortasında gözlerimden şırrr diye akıveriyordu yaşlar..göz nezlesym ded,m artık.çünki yabancılarda bizdeki gibi aile mevhumu yok.anlatsamda anlayacaklarını sanmıyorum.2,5 kg verdim bu arada.oğlum aklıma geldikçe lokmalar boğazıma dizildi yiyemedim...
walla şaka bi yana kilo vereceğim diyen çocuklarından ayrı zaman geçirsin..ne yemeğe kalkışsan gırtlağında düğüm oluyor yutamıyorsun çünki...

benden hberler böyle şekerlerim...diyarım inşallah tatlım sende çıtır bi hatun olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsundur.şimdi oğluşla oynama vakti kıslar...gelirim yine .aebenim nerede bu arada memleketine falanmı gitti?görüşürüz.zili kaçar

tam çıkıyordum kuju arkadaşımızın yazısını gördüm çıkamadım.kujum carrefour'unkini bulamassan migrosun kendi lıght peyniride 52,5 yağlı cnm.bim aknaz,carrefour lıght,ve migros lıght...bu üç peynir montiye uyuyor canım..biminkini yemiyorsan carrefour'un peyniri alana kadar migros yakınsa ordan temin edebilirsin..

normal lıght peynirlerde yağ oranı çok yüksek.alırken mutlaka okuyarak alın etiketini.yaklaşık %8-%12 arası değişiyor yağ oranları.....

ahhhh zilimmmm yaa çok ösleidm senii
hoşgeldin diiym bir kez dahaaaa
ogluşundan ayrı kalmak yaramamışşs anaki kime yarar zaten
bende sen gitiginden beir kuzularımla ugraşıyorum bir hasta oldular sihal kusmaa
vallaaa yerlere yapıştım artıkk neyseki geçti
bu aradaa platese bir başladım pir başladım hala yapıyorujm ve acaip sıkılaştım
başarı hikayemi yazdımmmm yeni resimleirmi ekledm okumalısınnnn boş zamnındaaa

umaırm burada kalabilirisn cnmmmm

yahu ben ekmeği tamamen kestim hiç yiyesimde gelmiyor.yumurtamı ekmekmi tercihim tabiki yumurta oldu :))) çok seviyorum çokk

vuuuuuuuuuuuuuuu süper maşallah
ben peyniri falan yarım yağlı az yağlı diye ayırmıyorum
çedarından tut kaşarına hepsini götürüyorum löp löp

yaşasın peynir ve yumurta :)))))))

normal bir diyette peynirin yagı önemşi degil ama monti diyetinde önemli
peynirin yagı yüzde 2.5 u geçmemeli

normal bir diyette peynirin yagı önemşi degil ama monti diyetinde önemli
peynirin yagı yüzde 2.5 u geçmemeli

suya koysam olmaz mı? valla bide eşime yağsız peynir dersem kesin beni oyar :)))
zaten diyet yapmamdan hoşnut değil bu aralar tansiyon problemimden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…