Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ya bayanlar ben 3 gündür çok acıkıyorum.gece karnım gurulduyor acıkmaktan.neden boyle bi fikri olan varmı ?
birde kaçamaklarla 500 gram almıştım ya sanırım onu 1 kg olarak geri verdim.ama tartılmak istemiyorum

Günaydın,
Aldığım 500 gr vermiş bulunmaktayım. Tekrar 64 kg olmuşum.
Kenidimi tebrik ve takdir ettim :))

selamlar hatunlarr..

ocdim açlık krilzrin varsa regl yakın olablir ... genelde reglden 1 hafta önce benim iştahım baya açılır ..
tarçınlı ygurt ye iştahını alır ...

artını verdigin içinde tebrikler ..

Bu günkü menüm:sabah 2 küçük portakalın suyu, az süt katılmış nescafe,.
Öglen:dünden kalan tavuk, yoğurt
Akşam peynirli veya ton balıklı, salata
Gece: Elma

Selam canım. Dün bir soru sordumdu, gözünden kaçtı herhal,(online gördüm de seni)...Yediklerimi de yazıyorum, nerede yanlış yapıyorum ben. 3 - 4 porsiyon meyve tüketiyorum o mu fazla geliyor acep?

banum dedigim gibi sen benim monti bilglerimle yogrulusun.ve diyarımda sende çok zor kilo verdiginizden yemenizi önermemişimdir ..
elimden geldigince bünylerinize göre tek tek yönlendirmeye çalışıyorum sizleri.
geçmişde sucuk yasak yada serbest diyip sizi soru işaretiyle bırakdıysam kusuruma bakmayın artık .
sucuk konusu hakketetn sucuk gibi oldu .
bir kere daha diyorum sucuk yasakda deyil serbestte.yemeniz tamemen size ve bünyenize kalmış

selam mine.
canım anladıgım kadarıyla şehid bir yakınınıız oldu .. RABBIMDAN BOL RAHMET diliyorum ...

banumda uyarmış mönünde olmayan makarnayla yagı buluşturman z.yagda olsa ..
ama gördügüm kadarıyla senin bünyenin maşallahı var .oyüzden bu düzende devam etmende bi sakınca yok .haaabu düzenderken aç kalmanı kastetmedim .bunu asla onaylamıyorum ... bir küçük ayrıntıda makarna konusunda sonraya kalmışmakarna şişer kızzz ve gl endeksi yükselir normal makarna gibi olur boşuna 6 dk haşlamıyoruz ... bu konuda ince spagettiler var 3 dk hş. yor incecik onları tavsiye ederim..
iraden içinde tebrikler ..

..
merhabaaa makarnayı yagsız yiyoruz keisnliklee bol domates sos yagsızz tabi 0 yag ve yogurtla yiyebilirisn:)
yani yaglı soss olmamışşş cnm

banum şimdi beni dövecek ama . minenin büyesi böylede kilo veriyorsa mine İÇİN sorun yok demekdir banum ..
ama zor kilo verenler için senin yazdıgın geçerli ..
montiye başaladıgımdan bu linki açtıgımdan bu ayna montide tecrübelerle birçek degişim oldu .bunlar arkadaşlardan izlenimlerim .
mesela kendim çok sıkı yaparım montiyi başladıgımda .ama başka çarem yok çümki çokkk zor kilo verenbi bünyem var.
ama burda bu 3 sene zarfında ekmekle yaglı peynir yiyip kilo veren .(hatta ilk sayflarda ekmekle peynir yenirmi diye bile çelişkiye düşmüştüm .1.kitabu anlamaya çalışırken )
sonrasında havucun çiginide yenmez dedik önce yiyorduk .. sonra yine yiyip kilo vermeye devam edenler oldu .
ilk başlarda makarnayı normal az yaglı yiyorduk sonra 2.kitapla amcam karbonhidratla 0 yag dedi .onu uyguladık ..ama minem gibi yaglı yiyip kilo vermeye devam edenler oldu .
bunlar hep kişinin bünyesiyle alakalı . oyüzden herkes hür ben sadece bilgilerimi akdarırım size.

hatta maytabım vardı .kulakları çımlasın ,2 ayda 10 kiloyu temiz verdi giti .sonra bazı durumlardan birazını geri aldı ..bana mesaj yazmıştı hatırlıyorum ..2. başladıgında peyniri yaglı yemiş bi arkadaşıda..... oda güzel kilo vermiş . oyüzden kimseyi baglamıyorum herkes kendi büyesini bilir ona göre hareket eder dener görürü
.ben sadece tavsiyelerimi söylerim o kadar. bu konuda kimse beni sorumlu tutmasın .bu vebalin altında kalamam ..

montig ablam yaban mersinin şu parlak açık reksse üzgünüm şekerle kaynatılımış ve o yaban mersini deyil .. asıl yaban mersini mordur .inşallah ondan yemişsindir kahvaltı ÖNCESİ.
babam salata konusunda mastir yapmayımı planlıyorsun . o salatay sirke ,sarımsak ve hardal olmamış bilgine ..(montiyle alakalı deyil ,tad olrak )

ablam az haşlanmış sapagetide olsa takıldıgın dönemlerde SANA sapagetti pek önermiyorum . ( minee kulakların çınlasın , maşallah diyim sanada kız nazar etmeyelim )

ablam ne zaman sıcak yemek yemeyi süşünüyorsun ???????????

montig ablam inan bi evvelki mesajımı yazdıkdan sonra okudum bu mesajını ..

havuç kanusu muallakda ablam bi evvelk mesajdada yazdıgım gibi zamanla ve bünyeyel alakalı farklı fikirlerimiz oldu .
ama ben şahsen arada salatanın içinde yenen çig havuçdan zarar gelmeyeceginden yanayım ... lakin zor veren bünyeler içinse son demde çig havuçda yemmese iyi olur .ama eger mönüde et yoksa bence mahsuru yok .. biliyorum çok ince ayrıntı oldu ama benim fikrim böyle .

bulgur konusnda ise; biz montide bulgur yemedik hiç ma mecbur kaldıgımız zamanlar dışında .
yani misafirlige gidersin başka secenegin kalmaz kısır yersin 2 kş. ama etle birlikde yenmeyecegini söylememe gerek yok sanırım .
onun dışında pilavın gl endeksi oldukça yüksek 50 çivarıydı sanırım ..

ablam cigeri yememişsindir umarım .... 2.kitapda ciger yenmiyor ...
ölçülerdeki kalınlaşma ilginç baskül aynı kalmasına ragmen ...
ablam monti sabır ister ama mukafatınıda verir... bence salata işinden çok yemek yemelisin ... nerde mis gibi sebze yemekleri. hep salata olmazki...

yogurt süt kanusunda ise ... süt yagurtdan çok farlı o yüzden sütü 0 yaglı kulanmanı öneririm . yogurtda ise yarım yaglı yeterlidir yagsızına gerek yok bence ... benim ve bazı arkadaşlarım tam yogurt yiyip kilo vermeye devam ettigimiz dönemlerde oldu ...
şahsen ben yogurdumu kendim mayalıyorum... kaymagını alıp mayalıyorum

ablam yaşın ve bünye dolayısı ile bence 1 ayda 3 kilo çok iyi neden sıkıldınki??? mezro ölçülerinde kaç santim gitti .. benim bünyemde her santim 1 kilo yagdır .yani tüm ölçilerim 1 cm inceldiyese anlarımki 1 kilo yag kaybettim ...
yanlız bazan şişlikden karın bölgesi ölçileri degişken olabiliyor ..

evet ablam sende zayıfladaki şila benim ... k.k yada şila olacakdım k.k varmiş bu nic.daha birçok nic denedim olmadı..bende hepmizin baş harflarını yaptım
ordaki kısları fazla takip edmedim yölendirmelerim oldu ama burdaki gibi deyil ... eger okudu isen orda .burda yasak olup bazı yiyecekleri yiyip kilo verenlerde var...
kilo verme işi tamemen bünyeyle alakalı .

ablam keşke 2.kitabın olsa orda menopoz ve monti hakındada ayrı bölüm var.

ablam bayram sonrası montiye başlayacak çok bende daha ayrıntılı burda olurum . senin durumun daha dikkat istiyor vede sabır .. o yüzden sakın moralini bozma devam et montiye .. montin sana kilo verdirmesede bi zararı yok ancak saglıklı beslenirsin .ki kiloda veriyorsun ..:))

Son düzenleme:

ablm seni geçiriyordum aklımdan bebeleir uyuturken bi baktım gelmiş nerelerdesin ne yapıyorsnnn
iftar devaetleirnnn vee snein verdiign davetler var eminimm
bu kezde geçen yılki gibi erken gelmeid dimi komşularınn:))))

ayrıcanadaaaaa çok çok aşk olsun yani ne vebali ablamm kendi adıma bana verdigin emekleir helall et demekten başka bir sözüm olamaz sanaaa

beni sorma ne diyet yapabiliyorum ne spor tatile 3 gün kaldı ben 64 le giicme snaırım amaa
kiloda almıyorum sabitledim bir yöndede sevinmiyor degilim ttild eçok kilo almıycma diye uzun zmandır herşeyden yiiyorum ama
tatil dönüşüü ii bir hizaya sokmam laızm kendmiiiiiii

simileylerii kullanamıyorummm
öpücük atan smileyyy:))9

zilim nerelerde bu arada ya , diyala konuştum iş degiştiriyormuş telaşı varmışşşş :)

Canım aebencim sorularıma sabırla yanıt vermişsin çok sagol Hayır ciger yemedim, sütüm he 0 yağlı, evde sıcak yemek pişiyor ama çok yaglı oluyo diye yemiyorum. Bu havada soguk yiyecekler daha cazibime gidiyor. Makarna bi daha yemiyorum, bulgur zaten emin olmadıgm için yemedim. Ölçülerim mide 93 başlangıç, şu anda 87
bel 98 le başladım 96 ya indim 99 olmuşum,
basen 107 idi 108 olmuşum, bacak 62 den 61 e düşmüştüm şimdi 63Bir tek iyi taraf beli midem yandan boru gibi olmuştu, oralar inceliyor. Terazide 64 - 63 arası gidip geliyrum. Bu saatten sonra bırakamam diyeti, devam edecem, alıştım zaten. Eczacı arkadaşımın baskülünde tartılıyordum, evdekine güvenmeyip, tatle gitti yüzden çok emin degilim kilomdan..Çok öpüyorum seni canım, iyi ki varsın...Sevgiler

Not. kitaba intenetten tekrar bakacam umarım bulurum. Yaban mersini olayını söylediğin iyi olmuş malesef evdeki senin söylediğinden. Hemen kesiyorum yemeyi...Sebze konusunda da sıvı yag ile pişirip yiyorum tabi, önce öyle yapıyordum sen pro. ye diyince ete döndüm. Eve de sıvı yagla ve kıyma- et pişiyor yemekler ama bana göre oldukça yaglı diye yemiyorum. Tamam bundan sonra sebze yemegi salata yogurt ve et komibinesi yapacm canım çok sagol uarıların için. Sanırım yaptıgım hata bu idi. Bakliytı da haftada 3 ögüne düşürecem...

Son düzenleme:

bak hiç aklıma gelmemişti doğru diyorsun.tesekkur ederım canım

oğluşumda benimle diyet yapıyor.bu öğlen yumurtalı ıspanak yedik :)) tabi benim kuduruk önce emdi, sonra kayısıları hüpletti, bi parça galeta yedi ve en son yumurtalı ıspanak yedi
yalnız acayip ağzımda büyüdü yemek istemedim resmen

Akşam yemegimi aebenin uyarısı doğrultusuda değiştiriyorum.
Çok az sıvı yagla, bol sogan, sarmısaklı, domatesli, dereotlu pişirlmiş kabak yemegi, yarım yaglı yogurtla yapılmış ayran, biraz da salata

ara 1 şeftali- 1 armut (meyveye dayanamıyorum, çok mu oluyor acep aebencim) Kitabı bulana veya monti inceliklerini anlayana kadar danışacam sana noluurrrrr kusuruma bakma emi canım:44:

Son düzenleme:

canım kk da yemekler bölümünde monti diyetine uygun yemek tarifleri var.az önce 2 tanesini akşama yapmaya karar verdim tavsiye ederim.

canım kk da yemekler bölümünde monti diyetine uygun yemek tarifleri var.az önce 2 tanesini akşama yapmaya karar verdim tavsiye ederim.

Hemen bakıyorum canım sagolasın...

Baktım ama bulamadım o sayfayı, tarif edebilirmisin lütfen..

Son düzenleme:
tümgün 4 porsiyonu geçme yeter ablam .. bende meyve canavarıyımdır ..
akşam mönün afiyet osun seviyorsan kabak yemegine azda kıyma katabilirsin . bir küçük ayrıntı ben diyet yaparken et katıgım sebze yemeklerine yag koymazdım inan etin yagı yetiyor .

ablam sıvı yagda kulanabiliyoruz ... ama dedigim gibi çok yaglı yemeklerden uzakdur yada mecbur kalırsan susuz ye yagı suyuna geçer yemegin genelde .
mntide o ögün gl endeks düşük olursa doymuş yag haricine fazla kafa takılmaz.

montiye başlagıgında uzun bir yolun oldugunu zatetn kabul etmişsindir .monti hızlı kilo verme vaaad etmez .o yüzden hedefin basküldeki günlk azlamalar olmasın ablam mümkünse haftada tartıl vede hedef koyma kendine bazan bu piskolojide insanın kilo vermesini engelliyor . relax ol .

banum iyiyim şükür koştuyorum işet bayram ve tatil yaklaştıkça bende alış verişe daldım .. birde mukabelemiz var öylenden sonraları tüö günüm geçiyor koşturmakla .rabbım ondan geri koymasın ...

bende seni soracaktım hazırlıkların nasıl ne zaman gidiyorsun diye ?
bendece tatil öncesi diyet tatilde daha fazla kilo almak demekdir ... geldiginde topalrsın merak etme . bol bol ye .:))

zilimi bende merak ettim sabahda aklımdan geçti ...

demek diyarım iş degiştiyor .hakkınd a hayırlısı . kızı köle gibi çalıştıryorlardı ...:)

Sagolsın canım. Ben şimdiye dek hiç yag koyuyordum zaten, şimdi başadım 1 kaşık kadar sıvı yag koymaya. Kıymalıyı sevmiyom, evde yapılıyor ama birde yag koyuyorlar hiç bana göre değil. Zaten ilaçlar ve evde yapılan yemeklerden sonra kilo aldım. Şimdi kendime ayrı pişiriyorum (soguk yiyorum)kafam rahat. Kitabı arıyom saatlerdir. Kuzenimde kadıköyde baktı yok malesef. İnternette bir yerde buldum sandım ama güvenemedim siıteye kredi kartı istiyor illaki. Katiye vermem. Kapda ödiym veya havale yapayım dedim yanaşmıyorlar bilemedim yani. Ama sanal ortama ne banka hesaplarıma giriyor ne de kredi kartı kullanıyorum. Sevgiler canım

Kitabı buldum sonunda aebecim.ergenlikten menepoza montignac.umarım yanlış değildr. 10 liralık kitaba adrese teslim 22 lira ödüyorum. Bi dünyada telefon konuşması. Parasından da geçtim işe yarasın yeter ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…