Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım maşallah sana

Günaydın kızlar, mutlu haftalar.:90:
Bu günkü ölçülerimde 07.09 dan beri belden 1, göbekten 2 cm incelmiş gözüküyorum.:26: Meyve canavarlıgı yaptıgım, yasak meyveleri de yediğim halde nasıl olur bu anlamadım. Ya krom hapı fayda ediyor veya diyet psikozundan çıktıgım için incelme oldu. Bu gün inşallah tam olarak dönüyorum montiye, umarım devam eder incelmem. herkeze sevgiler

hayırlı akşamlar

bugün teminlik günüydü ancak fırsatım oldu eşim gelene kadar bakayım mesajlarınıza ...

yavaşdan diyet moduna girmeye çalışıyorum. haftaya kadar .. kilom 65 sabitlendi.ama herşeyi yiyorum bu ara reçele dadandım .
60 la 65 asrasıyım 2 senedir bunu 55 60 ararsı yapmak hedefim inşallah beceririm .

banum tatil resimlerin nerde kıs bekliyorum .... site eskisi gibi deyil ama fırsatım olursa bende koymayı deniycem ..

yavaşdan hepinizi bekliyorum .

diyarım nerdesin encekda seni merak ettim yoksun ortalarda.işin degiştimi?.

sabah bir lokma ekmek yedim oğluşum bana kahvaltı ettirmeye çalışıyorda :)))
ocd'ım oglusun yanaklarını ısır yerime .
nasılsın ,tatil nasıl geçti ,kilon nedir, ne kadar aldın .?(ne çok soru sormuşum ).
tez zamanda verirsin sen merak etme .

selam ablacım . bence tatilin ve taze meyvelerin keyfini çıkar ablam ..7:
vucud bu neye göre işler bazan çözmek zor .
ablam hergün mezro ölçüsü alma haftada 1 yeter . birde senin bünyende sanırım ödem çok oluyor ya deyilse sık ölçü degişikligi bukadar sık olmaz.
kromada devam et bakalım umarım faydalı olur .

hıoşbuldum banum . sende hoşgeldin tatilden ...
anacım tatilin kötüsü olurmu hemde ana baba yanında olurda.:)en sevmedigim tarafı tüm yeme düzeninim degişmesi .anemler geç kaltıkları için günde iki ana ögün yiyorlar bende onlara uydum vede yiyince tam yiyorlar . bide bebeler gece açıkınca, amanın 10 da 11 yemek ye migdem baya büyüdü tekrar sık ve az yeme düzenine alışmaya çalışıyorum . benimde göbüş arttı tabi totoda .2.3. cmlik artışl var buda 2.3. kilo yag demek bana ama bi artım var nerdeysa 3 aydır diyet yapmıyorum bünyeyi beyaz ekmek ve tatlıya alıştırdım sporda yok o yüzden ilk başlarda kolay gider sanırım ...umarım tabe .:18:
sen nayaptın bugün yazmamışsın . pro agırlıklmı takılıyorsun . ?

ablam aslında senin durumunda yavaşkilo vermek normal fakat seni anlıyorum madem yapıyorum sonuçlarınıda göreyim diyorsun . haklı olarak tabi.
balam kitapda meyve konusunda kesin porsiyon yok sabah aç karna 1.2. meyve . ikindide belki eger gecede ara istersen myeve diyor ama bunların hepsi birgende tümden meyve olrak düşünülmemelei tabi yada 1 er meyve olarak uygulanırsa olabilir .

ablam diger diiyetlerdeki gibi gr ölçüsü yok mpontide bu meyve içinde geçerli. için rahat olsun . baktık hala kilon degişmiyor 3.4. gün meyveyi kısıtlar bakarız duruma eger k,lo vermene karbonhidrat engelse sana pro agırlıklı monti uygularız ... genelde işe yarar

sen tatilini yap ye meyveni.haftaya bakarız duruma

minecim süpersin diyorum başkada bişi demiyorum canım .1 ayda 7 kiilo .tebrikler ...

ocd'ım oglusun yanaklarını ısır yerime .
nasılsın ,tatil nasıl geçti ,kilon nedir, ne kadar aldın .?(ne çok soru sormuşum ).
tez zamanda verirsin sen merak etme .

Isirmazmiyim teyzesi :))
Allah`a sukur iyiyim.Tatil demeyelim biz ona ben yaklasik 2 yildir tatil yapamiyorum.giderken 62.8 kg dim.dondugumde 65.0 kg olmustum. 500 gr gitmis ama duzgun yapamadim diyeti geldigimden beri.bugun itibari ile duzgun olmasini saglamaya calisacagim insallah.

yaf kizlar biliyorum konunun yeri burasi degil ama sizlerden tavsiye almak istiyorum.janome dikis makinesi alayim diyorum ne dersiniz?bi akil versenize lutfen.

merhabalar kıslar .......

okul alış verişi için çıkmadan sizlere bakayım dedim ....

yaf kizlar biliyorum konunun yeri burasi degil ama sizlerden tavsiye almak istiyorum.janome dikis makinesi alayim diyorum ne dersiniz?bi akil versenize lutfen.
ocdim benim makinem singer ta genç kıslıgımdan çok iyi nakışbilirim bu arada . dedigin markayla ilgili bir bilgim yok canım ...

ocdim kilo ve alıp verme konusunda kelimesi kelimesi ve rakamlarıyla tıpki beni özetlemişsin .. tek farkımız bugün benden 500 deyil 800gr inmiş hemde pek bişi yapmadan .sanırım eski yeme düzenine döndükçe bünye eski kilosuna geliyor ....

banum selam fıstıgım .altta sen varsın . nasıl kendini toplaya bildinmi???????????????
bence sende biraz ara vermelisin hep diyorum sana bu piskolajide insanı kasıyor .. artık diyet yapmaya sabrın kalmadı .yedigin içtigin için suçluluk duyma artık

sabah hemen bi kabak yemegi yanina da kirmizi et cikardim.yogurt ile beraber ana ogul ogle menumuz budur.
Doguhan ile benim yiyecegimiz yogurdu ben unlu bi markanin tam yagli sutunden ve yogurdundan mayaliyorum ama oyle yagli olmuyor yogurt.cok bisey farketmez sanirim degil mi ? he diyim he diyin

ben hic dikis bilmem bu arada
ama hic bu kadar uzun surede evde olmamistim bana bi mesgale lazim :)

ocdim sana söz verdigim gibi albüme resim ekledim . sanırım arkadşımsınız bakabilirsiniz yorumlarıda unutmayın bu arada.

selam kajum nasılsın ...

Son düzenleme:
he dedik gitti ocd'im ama baktın kilo vermen iyi deyil y.y geç ... birde sütü kaynatsanız tekrar yüzüne kaymagı birikir sanırım onu alıp mayalasan yag oranı baya azalır..:97:

kilo vermem durdu yaa üzülüyorum 63ü göremedim bi türlü...
bu arada dün annem bizdeydi mayasız tam bugday unundan gözleme yapdık sabah kahvaltılarında tüketecegım
bıde kızlar bu kitapta sütede peynırede yogurdada yagsız yıyın dıyo ben yaglı tüketıyorum ondan mı kilo vermıyorum dersınız

kajum eger kilo vermende sorun varsa hataları yok etmelisin . yanı daha sıkı yapmalısın montiyi .. birde gözlemeleri rürekli yememeni tavsiye ederim . nadir olrak yersen kilo vermen açışından iyi olur .
birde mönülerin yok ki neyi yanış yaptıgını yada yapman gerekenler konusunda yardımcı olayım . spor yapıyormusun ?

Son düzenleme:
o zman günlük yazayım

sabah: ıspanaklı pükme ve domatesli bükme yedim açık şekersiz çay içdim domates salatalık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…