herkese merhaba, herkese hoşgeldiniz diyorum
evet hemen toplamda ne ediğimi yazim
sabahları ya buğday ekmeği 1 dilim domates salatalık...yada 1 haşlanmış yumurta lor peynirli domatesli salata yedim...itiraf ediyorum ki asla öğlen yemeği yemedim amaoğurt meyve ceviz oldu ara atıştırma olarak
akşam yemeği olarak 2 akşam mercimek çorbası salata yedim,bir akşam sadece meyve felan yedim,dün akşam yeşil fasulye yedim,bu akşam da yeşil mercimek yemeği yedimveeee dün tartıldım,06-08////09-09 tam 6.900gr vermişim. kısaca 7kg diyebiliriz değil mi bol bol su içtim ve hergün 2fincan yeşil çay içtim, form cay içtim...süt içtim gece tarçınlı, meyve olarak kiwi şeftali:82: yola devam kızlaaar
ocd'ım oglusun yanaklarını ısır yerime .sabah bir lokma ekmek yedim oğluşum bana kahvaltı ettirmeye çalışıyorda :)))
selam ablacım . bence tatilin ve taze meyvelerin keyfini çıkar ablam ..Günaydın kızlar, mutlu haftalar.:90:
Bu günkü ölçülerimde 07.09 dan beri belden 1, göbekten 2 cm incelmiş gözüküyorum.:26: Meyve canavarlıgı yaptıgım, yasak meyveleri de yediğim halde nasıl olur bu anlamadım. Ya krom hapı fayda ediyor veya diyet psikozundan çıktıgım için incelme oldu. Bu gün inşallah tam olarak dönüyorum montiye, umarım devam eder incelmem. herkeze sevgiler
hıoşbuldum banum . sende hoşgeldin tatilden ...amaninnn amaninn kimler gelmişşş
zilim aben ablam çok özleidm vallahi silzeriii
nasıl geçti tatillerrr bkim?
bend ebugün kırmızı biber alıcam zilicimm közlüycem süper oluyor kışın
kilo durumumm 64.9 çıktım cnm dün ama tatilde yeidm yani dikkat etmedim
birde reglim bittii dün çok güsle başladım ama akşam saat 11 de hemde karpuz peynir ekmek yedimm salak gibi
ama sabah yürümeye başlıyorum ve p.teside platese başlıyorum şiştim çünkü midem çıktı ,göbek büyüdü yanlarım çogaldı sanki yine
ve pro agrılıklı beslenicem karbn ve meyve yemiycem 1 hafta
sebze,yogurt ve pro alıcam bakalım nasılolcek
ablam aslında senin durumunda yavaşkilo vermek normal fakat seni anlıyorum madem yapıyorum sonuçlarınıda göreyim diyorsun . haklı olarak tabi.Selam canım
Hoşgeldin tekrar, evet köyde tatildeyim ve tam bir meyve canavarı kesilmiş durumdayım. Zaten burada da fazla seçenegim yok, kalabalık olunca diyet yapmak ta zor oluyor. Buraya gelirken diyet yiyeceklerimi getirmiştim ton balıgı, light süt,tavuk vs. Ama milletin önünde paylaşmadan yiyemiyorum ben.Yengem sagolsun yemekleri benim düzenime göre pişiriyor, sapmamaya çalışıyorum, hatta yemekte sapmıyorum diyetten ama karpuz, kavun, incir, üzüm dalında olunca dayanamıyorum. Yasak biliyorum ama çok güzeller yaw, durduramıyorum ki kendimi. Bu yüzden eve dönene kadar rolantiye aldım kendimi. Zaten salı veya çrş. dönüyorum bende. Krom hapını aldım içiyorum ama senin dediğin gibi hiç farketmedi bende de. Eczacı arkadaşa danışıp 3 e çıkarmayı istiyorum kromu, belki faydası olur o zaman. Evdeyken bayramın ilk günü hariç, bir de kan sayımı yaptıdıgım günün dışında uydum diyetime hep, ama kilo veremedim biliyorsun. Yanlız yengem 1,5 aydır görmüyordu beni miden, göbegin popon küçülmüş diyor. Ölçülerim hiç değişmiyor aebencim kilomda öyle. bu da sinirlerimi geriyor, şevkimi kırıyor. Karatay diyetini düşündüm ama yapmadım. montiye devam etmeyi düşünüyorum, bırakamam diyeti. Acaba ben evdeyken diyette meyveyimi fazla kaçırıyorum aeben? senin 4 porsiyondan kastın nedir canım, gr. olarakmı yiycez, adet olarakmı. Eve gelen meyveler büyük oluyor da. Ne olur sende topiğe tam olarak dönüğünde bir seyler yapalım benim için aebencim zayıflamayı gerçekten istiyorum ve sanırım meyve engelliyor beni, ve ben meyveyi çook seviyorum..Sevgiler canım
minecim süpersin diyorum başkada bişi demiyorum canım .1 ayda 7 kiilo .tebrikler ..herkese merhaba, herkese hoşgeldiniz diyorum
evet hemen toplamda ne ediğimi yazim
sabahları ya buğday ekmeği 1 dilim domates salatalık...yada 1 haşlanmış yumurta lor peynirli domatesli salata yedim...itiraf ediyorum ki asla öğlen yemeği yemedim amaoğurt meyve ceviz oldu ara atıştırma olarak
akşam yemeği olarak 2 akşam mercimek çorbası salata yedim,bir akşam sadece meyve felan yedim,dün akşam yeşil fasulye yedim,bu akşam da yeşil mercimek yemeği yedimveeee dün tartıldım,06-08////09-09 tam 6.900gr vermişim. kısaca 7kg diyebiliriz değil mi bol bol su içtim ve hergün 2fincan yeşil çay içtim, form cay içtim...süt içtim gece tarçınlı, meyve olarak kiwi şeftali:82: yola devam kızlaaar
ocd'ım oglusun yanaklarını ısır yerime .
nasılsın ,tatil nasıl geçti ,kilon nedir, ne kadar aldın .?(ne çok soru sormuşum ).
tez zamanda verirsin sen merak etme .
ocdim benim makinem singer ta genç kıslıgımdan çok iyi nakışbilirim bu arada . dedigin markayla ilgili bir bilgim yok canım ...yaf kizlar biliyorum konunun yeri burasi degil ama sizlerden tavsiye almak istiyorum.janome dikis makinesi alayim diyorum ne dersiniz?bi akil versenize lutfen.
ocdim kilo ve alıp verme konusunda kelimesi kelimesi ve rakamlarıyla tıpki beni özetlemişsin ..Isirmazmiyim teyzesi :))
Allah`a sukur iyiyim.Tatil demeyelim biz ona ben yaklasik 2 yildir tatil yapamiyorum.giderken 62.8 kg dim.dondugumde 65.0 kg olmustum. 500 gr gitmis ama duzgun yapamadim diyeti geldigimden beri.bugun itibari ile duzgun olmasini saglamaya calisacagim insallah.
ocdim kilo ve alıp verme konusunda kelimesi kelimesi ve rakamlarıyla tıpki beni özetlemişsin ..tek farkımız bugün benden 500 deyil 800gr inmiş hemde pek bişi yapmadan .sanırım eski yeme düzenine döndükçe bünye eski kilosuna geliyor ....
banum selam fıstıgım .altta sen varsın . nasıl kendini toplaya bildinmi???????????????
bence sende biraz ara vermelisin hep diyorum sana bu piskolajide insanı kasıyor .. artık diyet yapmaya sabrın kalmadı.yedigin içtigin için suçluluk duyma artık
merhabalar kıslar .......
okul alış verişi için çıkmadan sizlere bakayım dedim ....
ocdim benim makinem singer ta genç kıslıgımdan çok iyi nakışbilirim bu arada . dedigin markayla ilgili bir bilgim yok canım ...
he dedik gitti ocd'im ama baktın kilo vermen iyi deyil y.y geç ... birde sütü kaynatsanız tekrar yüzüne kaymagı birikir sanırım onu alıp mayalasan yag oranı baya azalır..:97:sabah hemen bi kabak yemegi yanina da kirmizi et cikardim.yogurt ile beraber ana ogul ogle menumuz budur.
Doguhan ile benim yiyecegimiz yogurdu ben unlu bi markanin tam yagli sutunden ve yogurdundan mayaliyorum ama oyle yagli olmuyor yogurt.cok bisey farketmez sanirim degil mi ? he diyim he diyin
kajum eger kilo vermende sorun varsa hataları yok etmelisin . yanı daha sıkı yapmalısın montiyi .. birde gözlemeleri rürekli yememeni tavsiye ederim . nadir olrak yersen kilo vermen açışından iyi olur .kilo vermem durdu yaa üzülüyorum 63ü göremedim bi türlü...
bu arada dün annem bizdeydi mayasız tam bugday unundan gözleme yapdıksabah kahvaltılarında tüketecegım
bıde kızlar bu kitapta sütede peynırede yogurdada yagsız yıyın dıyo ben yaglı tüketıyorum ondan mı kilo vermıyorum dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?