Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

o zman günlük yazayım

sabah: ıspanaklı pükme ve domatesli bükme yedim açık şekersiz çay içdim domates salatalık yedim
kajum canım yedigim bükmelerin mikatarları nedir . biliyorum montide porsiyon kısıtlaması yok ama yedigin mayasız hamur sonuçda ekmek olarak 3.4. dl geçmemişsindir umarım . birde sabah agır karbonhidrat yediginde gün boyu başka karbon yemessen iyi olur baklagilde buna dahil .

Son düzenleme:
ennem küçük bezılerden yapdı bükmeyi yanı 2 küçük bezi yedim. canım bişey yemek istemıyo iştahım kapalı aslında
öğlende: y.fasulye yedim ayran içdim

Son düzenleme:
selam canlar......

nasılsınız bakalımmm aben ablam döndünmü sahalaraa okullar açıllınca snei daha rahat görcez buralarda sanırım. valla ben bişiy yapmıyorum yapamıyorum yani şöle diyim pro yapaym diyorum akşamına bozuyorum
bir gün karpuz yeidm 2. günde ekmek yeidm akşama kadar süper gidiyor akşam rezil eidyorum
ve anladımkii artık bünyem kaldırmıyor bu tarz diyetleri
zaten uzun zmandır diyet yapmıyorum ya ekmegi kıssamm ve düzenli yesem yine veririm diye düşünüyorum

birazda cnm sıkkın çocukları sünnet ettircektik ama kayrada biraz sorun var biliyorduk
ama bu kadar uzun boyutlu oldugunu bilmiyorduk hipos deniyor kısaca peygamber sünnetli
ve ameliyat olması lazım
kcnm çok sıkkın allah beterinden korusun tabi ne ameliyatlar oluyor küçük çocuklar ama işte
can sıkılmıyorda degill

özgecim bende 65 oldum cnm veee düzelmeye çalışıyorum yavaş yavaşşş
bu arada dikşten hiç anlamamm yorum yapamıycam

kujum
cnm sanki gözlemeyi çok yiyorsun gibi geldi bana ne kadar mayasız olsada hamur sonuçta

yiaaaaaaa bu kocam beni yoldan cikariyor :))) bulusup alisveris yapacagiz ama hamburger yiyelim deyyo bana
du bakalim biz oglusla esimden once gidelim bi restorantlari falan kontrol edeyim :)))))

slm kıslar....
2 gündür giremedim,işim başımdan aşkın yine...tatilden döndükten sonra derin bir temizlik yapamaıştım,perşembe günüde okuldan arkadaşlar geleceklermiş haber verdiler.bir daldım çıkamadım içinden temizliğin.yanısırada köz biber,patlıcan,kahvaltılık,ve bamya ayıklama işlerinide yapınca bir tarafı temizlerken diğer tarafı batırdımda diyebiliriz
azıcık dinlenip nele yaptığınıza bakayım dedim.
banum yawruşuna çok geçmiş olsun cnm..hemen iyileşir inşallah...sünnet içinde 5 yaşın altını hem yapmak istemiyor dr.'lar hemde çocuğun ruhsal gelişimine etkide bulunabileceğini söylüyorlar.nemde çok istemiştim. ama yapmadı eşimin arkadaşı yapacaktı üstelik.ben kendi çocuklarımıda yapmadım 5 yaşını geçsinler öyle yapacağım demişti.ya doğduğu gibi göbek bağı kesilir kesilmez acı hissi uyanmadan yapılmalıymış yada 5 yaşı geçince konuşup anlatılarak...
aebenim aplammmm walla bi türlü rastlaşamaıyoruz...işlerinde kolaylık versin allah aplacım....

meyvişten haber alan yokmu kıslar...
birde diyar hatun nerde yahu?

ocd sanırım sendin cnm(yalnış kaldıysa aklımda özür dilerim) janome dikiş makinesi ile ilgili....
arkadaşımın annesine geçen yıl arkadaşım hediye aldı anneler gününde.annesi piko aplike vs.. yapıyormuş.çokta memnun diyordu...

ben kaçar işlr kaldığı yerden beni bekler...üffffff...üfff.....

zilimmm slmm tatlışım
şu kahvaltılık tarifni ver bakmmm bizde yapakkk:)))

birdee sünnet için mecbur yaptırcaz cnm

iyi akşamlar hatunlar...

banum ogluşa geçmiş olsun . madem mecbursunuz ameliyete allah kolaylık versin sizede oğluşada ..inşallah kolay yoldan atlatırsınız ...
banum bencede sıkma biraz izin ver kendine .sabah başlayıp akşam diyeti bozuyorsan biraz mola zamanı gelmiş demekdir .

zilim kolay gelsin sanada .kışlıkların çogunu bende hallettim ..
zilim diyardan heberim yok ...ama meyvişin mesajlarını okumuştumg eçen gün . bak onada yazayım diyordum vaktim olmadı . şu sıralar zor günler geçiriyor hem yavuklusundan hem ailesinden .allah yardımcısı olsun. dualarımda .
kısların çogu okuyor yazmıyor .. başındada çok yanlızım geliyor . albüm resimlerime yorum yapmış ama buraya yazmamış .. sahi resimlere bakmadınızmı yorum yapmamışsınız ..

ocdim kıs ne yaptım yedinmi cısları ???

bugün montig ablam gelmemiş hayrola inşallah ..

kajum banumun gözlemeler hakkındaki yorumuna bende katılıyorum. küçük bir mayasız bezi nerden baksan 2.3. dl ekmek eder . bunuikiye katlarsak 5.6. dl ekmek . banu 1.2. haftada bir yersen belki sorun olmaz ama daha sık yiyorsan kilo vermenen engel olbilir o yüzden dikkatli olmalısın ...
öylen mönünde güzel canım afiyet olsun .

abenn ablam
fotolara yeni baktımmm mutfagana bayıldımmm darısı benim başıma inşş
emigine degmişş çok güsel olmuş güle güle kullan ablamm..

sende süpersin tabi bu aradaa....

ben aslında uzun zamandır diyet yapmıyorum.aslında neden akşam olunc abozuyorum bilemedim vallahi
ama herşeyden yiyorum yani her şeyderken bütün meyve ve sebzeleir demek istedim.
hamur işi,tatlı filan yemiyorum tabi yiinee
bu kış kurtulurum umarım kalanlardann

bu arada lokman hekime gitmiştim kayra için polen almaya
nurs bitki çayı aldım kendimedee belkim degişiklik olur diye
kullanann varmı?

hımm evet bıraz fala kaçırmışım bükmeleri ama onun öncesındede kılo vermem durdu 1 aydır 64 65 arası gidip geliyorum ne yapsam bilemedim... bu arada grip oldum bugun spora gidemeyecegım

hımm evet bıraz fala kaçırmışım bükmeleri ama onun öncesındede kılo vermem durdu 1 aydır 64 65 arası gidip geliyorum ne yapsam bilemedim... bu arada grip oldum bugun spora gidemeyecegım

günaydın tatlımm
kujum şöle bişey tavsiye etcem sana bunlar hep aben ablanınn listeleri tabi
proyaaa agırlık ver cnm aben abla bize hep öle der kilo verme durunca ben eminim sonuç alcaksın

mesela sırf pro degilde bence sebzeli pro bile yapsan iş görür sende

sabah yumurtalı kahvaltını et
öglende tavuk ,balık,et ,yumurta ye naısl uygunsa yanında salatanı
ara da süt veya tarçnlı yogurt tüket
akşamda yine etli bir yemek veya yumrutalı bir yemek yee

ekmek ve meyve yeme bakalım bi süree 1 hafta dene istersenn

birde kızlarrr kilo bildiirmleirni cuma günü yapın takip etmesi daha kolay olur bence herkes cuma sabahı tartılıp kilo bildirsinnn öncedne listemizd evardı ama monti yapan çok kişi yok diye
yapmıyor abenim artıkın

zilimmmmmmmmmm
cnm sana bişiy sorcam dün kayraya arısüt-bal-polen karışımı aldım
sen nasıl veriyordun ogluna sütün içine katıp mı birde tahta kaşıkla karıştırmak laızmmış onu dimi:26::26::26::26:

günaydın bu aradaaaa efemmmmm
daldım birden konularaaa
dün akşam diyetimi bozmadımmm ve artık bozmamm inşş
az olsun benim olsn artık vallahi ver al ver al bıkttımm bu döngüden aylardır

tamam o zman bıde öyle deneyeyim çok teşekkür ederim. sıkıldım 64den bi 63ü görsem gerisi çorap sökügü gibi gelecek sanki

tamam o zman bıde öyle deneyeyim çok teşekkür ederim. sıkıldım 64den bi 63ü görsem gerisi çorap sökügü gibi gelecek sanki

ya bak hiç sıkılma varya abartmıyorum yaklaşık 7-8 aydır 65 teyim indim 62.5 a kadar ama sırf pro beslendigim için düşmüştüm yemeye balayınca geir aldım
çünkü bünyemde sanırım çok fazla yag kalmadıı verdigim kilolları sudan verip geri alıyorum

ve bir çok yöntem deneidm ama baktım olmuyor herşeyden yiyerek cal hesabına benzer bir yöntem ile vericem artık kalanlarııı az olsun benim olsun diyorum

eşime söz verdim ekim başında 63 olacagım dıye... bu gribim geçsin sporuda bıraz fazlalaşdıracagım haftada 9 saat spor yapıyorum

eşime söz verdim ekim başında 63 olacagım dıye... bu gribim geçsin sporuda bıraz fazlalaşdıracagım haftada 9 saat spor yapıyorum

spor iyi fazlasıda zarar haberin olmasın
dr larr her zman yappabileceginiz kadar spor yapın diyor mesela sen şimdi 9 saat yapıyorsann
ilerleyen zmanlardada bunu yapman şarttt ve yapamyınca maleseff sonuçları kötü oluyor

sen sporu artırmaa ama beslenmene dikkkat et menüleirni yaz bakalım

birde ne olmuş söz verdiysne dünyanın sonumu? kolay mı snaki kilo vermek kensini bence sıkma bu kadar

hımm tamam o zman 9 saate kalayım zaten kışın 9 saat spor yapabılırmıyım bilemıyorum. benım bu rahatsızlıgım geçsin bu sefer hiç kaçamak yapmadan iyice asılayım.

sabah: 1 elme
1 tane bükme yiyecegım yanında domates salatalık ve şekersiz çay

şimdi benım peynır tam yağlı yogurtta yaglı sadece süt yarım yaglı onları 0 yağlımı alsam

iyi akşamlar hatunlar...

bugün montig ablam gelmemiş hayrola inşallah ..

.

Selam aebencim, beni merak etmişsin sagolasın canım. topiği izliyorum ama dönüş tarihim cumaya sarktıgı için, kör topal yürüttüğüm montiyi yazıp topiği meşgul etmemeyim istedim. Dün sadece incir, elma ve pro yiyerek götürdüm montiyi ama 1 top dondurma ve ay çekirdeği kaçamagım oldu.(öglen sadece meyve yedim )
Bir önceki gün pro ve dalından koparıp farkına bile varmadan yediğim 1 kg incir midemi haşat etti falan işte. Ama iyi olan şu ki; ölçülerimce 1 cm kadar incelme devam ediyor basen ve bacak hariç. inşallah döndükten sonra tam manası ile yapacagım ve topiğe yazacagım canım. Ama dönünce pro ve sebze agırlıklı takılıp (biraz da meyve) karbondan 1 hafta kadar uzak durayım diyorum. Sevgiler canım

evet evet yedim cısları ama patates bi iki tane yedim.
ya bu eşim benim sağlıklı yemekleri sevmiyor bayılazammmmmmmm :)))
bende aksama kadar diyet yapıp akşam bozmaya başladım hiç hoş bi durum değil.oglanda yemek yemiyor bu aralar onu eyleyeceğim diye düzenim bozuldu.sabah kahvaltı bile ettirmiyor bana bende bu saatte deliler gibi acıkmış oluyorum.
aeben mutfagını cok begendim bende istiyorum :)
aile resimlerinizde çok güzel.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

slmmm sema ablaa aşk ol ya sadece monti mi yapınca yazıcaksın
bizde monti yapmıyoruz aben ablam ve benn hele ben aylar oldu bırakalı
amaa gelip yazıyorum yinedee maksat muhabbett sadece diyet degilkii

yeidkleirn içinde helal hoş olsun gelince yaparsın montiyiii

masummcum sagolasın yaa. Yazdıkların mutlu etti beni. Ne bileyim topiği meşgul etmek istemedim. Genelde herkezi katarak yazıyorum yazılarımı kimse bana bir selam dahi yazmıyor, bu yüzden de yazmak istemiyorum. Cumadan itibaren aeben de sende buradasın, daha düzenli girecegim , bol bol yazışırız inşallah...

Aebencim evin ve mutfağın çok güzel güle güle kullan canım. Sende muhteşem çıkmışsın eşin ve oğlun da öyle..Allah ağzızın tadını daim etsin canım... İkinize de sevgilerrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…