kajum canım yedigim bükmelerin mikatarları nedir . biliyorum montide porsiyon kısıtlaması yok ama yedigin mayasız hamur sonuçda ekmek olarak 3.4. dl geçmemişsindir umarım . birde sabah agır karbonhidrat yediginde gün boyu başka karbon yemessen iyi olur baklagilde buna dahil .o zman günlük yazayım
sabah: ıspanaklı pükme ve domatesli bükme yedim açık şekersiz çay içdim domates salatalık yedim
iyi akşamlar hatunlar...
banum ogluşa geçmiş olsun . madem mecbursunuz ameliyete allah kolaylık versin sizede oğluşada ..inşallah kolay yoldan atlatırsınız ...
banum bencede sıkma biraz izin ver kendine .sabah başlayıp akşam diyeti bozuyorsan biraz mola zamanı gelmiş demekdir .
zilim kolay gelsin sanada .kışlıkların çogunu bende hallettim ..
zilim diyardan heberim yok ...ama meyvişin mesajlarını okumuştumg eçen gün . bak onada yazayım diyordum vaktim olmadı . şu sıralar zor günler geçiriyor hem yavuklusundan hem ailesinden .allah yardımcısı olsun. dualarımda .
kısların çogu okuyor yazmıyor .. başındada çok yanlızım geliyor . albüm resimlerime yorum yapmış ama buraya yazmamış .. sahi resimlere bakmadınızmı yorum yapmamışsınız ..
ocdim kıs ne yaptım yedinmi cısları ???
bugün montig ablam gelmemiş hayrola inşallah ..
kajum banumun gözlemeler hakkındaki yorumuna bende katılıyorum. küçük bir mayasız bezi nerden baksan 2.3. dl ekmek eder . bunuikiye katlarsak 5.6. dl ekmek . banu 1.2. haftada bir yersen belki sorun olmaz ama daha sık yiyorsan kilo vermenen engel olbilir o yüzden dikkatli olmalısın ...
öylen mönünde güzel canım afiyet olsun .
hımm evet bıraz fala kaçırmışım bükmeleri ama onun öncesındede kılo vermem durdu 1 aydır 64 65 arası gidip geliyorum ne yapsam bilemedim... bu arada grip oldum bugun spora gidemeyecegım
günaydın tatlımm
kujum şöle bişey tavsiye etcem sana bunlar hep aben ablanınn listeleri tabi
proyaaa agırlık ver cnm aben abla bize hep öle der kilo verme durunca ben eminim sonuç alcaksın
mesela sırf pro degilde bence sebzeli pro bile yapsan iş görür sende
sabah yumurtalı kahvaltını et
öglende tavuk ,balık,et ,yumurta ye naısl uygunsa yanında salatanı
ara da süt veya tarçnlı yogurt tüket
akşamda yine etli bir yemek veya yumrutalı bir yemek yee
ekmek ve meyve yeme bakalım bi süree 1 hafta dene istersenn
birde kızlarrr kilo bildiirmleirni cuma günü yapın takip etmesi daha kolay olur bence herkes cuma sabahı tartılıp kilo bildirsinnn öncedne listemizd evardı ama monti yapan çok kişi yok diye
yapmıyor abenim artıkın
tamam o zman bıde öyle deneyeyim çok teşekkür ederim. sıkıldım 64denbi 63ü görsem gerisi çorap sökügü gibi gelecek sanki
eşime söz verdim ekim başında 63 olacagım dıye... bu gribim geçsin sporuda bıraz fazlalaşdıracagım haftada 9 saat spor yapıyorum
spor iyi fazlasıda zarar haberin olmasın
dr larr her zman yappabileceginiz kadar spor yapın diyor mesela sen şimdi 9 saat yapıyorsann
ilerleyen zmanlardada bunu yapman şarttt ve yapamyınca maleseff sonuçları kötü oluyor
sen sporu artırmaa ama beslenmene dikkkat et menüleirni yaz bakalım
birde ne olmuş söz verdiysne dünyanın sonumu? kolay mı snaki kilo vermek kensini bence sıkma bu kadar
iyi akşamlar hatunlar...
bugün montig ablam gelmemiş hayrola inşallah ..
.
Selam aebencim, beni merak etmişsin sagolasın canım. topiği izliyorum ama dönüş tarihim cumaya sarktıgı için, kör topal yürüttüğüm montiyi yazıp topiği meşgul etmemeyim istedim. Dün sadece incir, elma ve pro yiyerek götürdüm montiyi ama 1 top dondurma ve ay çekirdeği kaçamagım oldu.(öglen sadece meyve yedim )
Bir önceki gün pro ve dalından koparıp farkına bile varmadan yediğim 1 kg incir midemi haşat etti falan işte. Ama iyi olan şu ki; ölçülerimce 1 cm kadar incelme devam ediyor basen ve bacak hariç. inşallah döndükten sonra tam manası ile yapacagım ve topiğe yazacagım canım. Ama dönünce pro ve sebze agırlıklı takılıp (biraz da meyve) karbondan 1 hafta kadar uzak durayım diyorum. Sevgiler canım
slmmm sema ablaa aşk ol ya sadece monti mi yapınca yazıcaksın
bizde monti yapmıyoruz aben ablam ve benn hele ben aylar oldu bırakalı
amaa gelip yazıyorum yinedee maksat muhabbett sadece diyet degilkii
yeidkleirn içinde helal hoş olsun gelince yaparsın montiyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?