günaydınlar efem .....
ablam seni görüorum aşagıda .selam ...
neler yapıyorsun ablam mönülerini görmüyorum .nasıl gidiyor .?
:
tatlandırıcı konusunu atlamışım ablam .. ablam tatlandırıcı kulanıyormuydun sen ?????????????
tatlandırıcıların bu etkilerinden haberdarız ablam topikde kullanan pek yok .kulansakda çok sınırlı .ama günlük hayatda okadar çok şeye katılıyorki tatlandırıcılar özelikle diyet ürünlerine . bu yüzden diyet ürünlerinden bile uzak durmak lazım . tatlandırıcılar dışında saglıgımızı tehdit eden birde glikoz var o konu başlı başına bi muamama her yere katmışlar .ilaçlara bile .
ablam seni anlıyorum fakat şu an yaptıgın diyete biraz zaman tanımalısın ..eger buda istedigin gibi olmassa bence fazla zorlama derim demekki bünyen bu ilaçları kulanırken kilo vermiyor . daha eveldededigim gibi şu anki kilonu kkoruman bile takdire şayan bence .Selam aebencim napiim bildiğin gibi.Sen nasılsın, okudugum kadarı ile epey yoğunsun anlaşılan. Menülerimi buraya yazmıyorum kafa karıştırmasın diye. Ama günlük kb alımım 35- 40 üniteyi geçmiyor, hiç değişiklik yok. 16 eylülden beri aynı kilo, artık sıkıldım. Montideyken bir ara 71,5 görür gibi olmuş, emin olamamıştım. kb ye geçince en azından 71,5 olurum bir haftada demiştim tık yok. Hatta dün 100 gr semizotu ekledim menüme ilk kez sebze olarak 2 tanede küçük incir yedim (kb sınırımı asla aşmadan, ve kaçmak yapmadan) Sonuç bu gün 200 gr, ve ölçülerde 1 cm artış. Kafayı yiycem yaw. Ne anlamı kaldı pro agırlıklı beslenmemin? :84 eynirden, yumurtadan, tavuktan sucuktan içim çıktı vallahi.:97: (ki ben çok yemem bilirsin, kb deki arkadaşlarda az yiyorsun diye uyarıyor) Yani açta kalsam farketmeyecek sanırım. Dün alışveriş yaptım kb için onlar bitsin, yine bir değişiklik olmaza buradayım. Burda da gitmiyor gibi kilolarım, ama en azından istediğimi yiyorum Durum böyle aebencim. Millet kb de 4 günde 3 - 4 kilo verdim diye yazmıyormu kafamdan dumanlar çıkıyor inan ki.:113:
(Kilo vermede acele ediyorsun deme lütfen bir aya yakındır aynı kilodayım ben ve aşırı derecede dikkat te ediyorum canım biliyorsun. İnsan motive olmak istiyor, bunca emege)
Ben kullaıyorum aebencim. Çayı kahveyi çok tüketiyorum ( günde 3 - 4 kupa)ve 2 tatlandııcı atıyorum her seferinde Montideyken tatlı krizim tutunca da 2 tatlandırıcı ile yogurt hazırlayıp yiyordum. Tatsız çay kahve içemem ki ben.Kb de süt çok kısıtlı oldugundan kahvemin tadı kaçmıştı, fazla içmiyordum. Meyve de yemediğim için (kb si çok yüksek) light kolaya dadanmıstım bu kez. Şimdi napçam bilmem. Sağlı sollu tokat gibi geldi bana şimdi bunlar:83:. Hem kilo vereme, hem de tatlandırıcıyı kes oldumu ya.Montide meyve vardı en azından dilediğim gibi 3 - 4 adet tüketiyordum. Neyse canım sevgiler
ablam seni anlıyorum fakat şu an yaptıgın diyete biraz zaman tanımalısın ..eger buda istedigin gibi olmassa bence fazla zorlama derim demekki bünyen bu ilaçları kulanırken kilo vermiyor . daha eveldededigim gibi şu anki kilonu kkoruman bile takdire şayan bence .bi süre daha devam et.sonra montiye geçersin en azından kilo almassın .vede karnın doyar diyetden sıkılmassın . birçok diyete göre monti boluk diyetidir .saglıklı olmasıda cabası .
tatlandırıcıya gelincede bukadar kulandıgını bilmiyordum kesmeni tabsiye ederim ablam kilo vermeye engel diye biliyorum .
hayatta bazi şeyleri fazla üstelelemek lazım bazan oluruna bırakmak zamana yaymak daha iyidir . önemli olan saglıgımız
günaydınlar efem .....
ocdim dışarı çıkamamışsınbazan evdeki hesap çarşıya uymuyor dimi.:) 2 saatlik içinde şekerin baya düşük . 2 saat sonrası için ölçüm yaptırmıyormusun ?
diyeti bıraktın sanırım ocdim kilon nasıl vede yeme düzenin ?
banum annecindesin galiba ...
nazlım afiyet olsun fıstık ..mönün güzel .. fıstıgım linkde kimse olmasada gelince cevap yazarlar sacede mönü yazıp kaçma emi.
diyarım mucuks .
ev işleri birikdi 2 gündür evde yokum sabah çık akşam gir oluyor . malum 3 bebede olunca işler beni bekler ..
tünaydınlar efeniiim..
montig aplam tüm diyetlerde böyle malesef diyete alışmış bir bünye ile hiç diyet yapmamış bünye arasında çok fark oluyor.o 3-4 kf cerdim yazanlar hiç diyet yapmayan ve kilosu çok fazla olanlardır.karbonhidratı kısıtlayan diyetlerde kabızlık sorunuda oluyormuş okumuştum o diyet topiklerinde daha evvel.liften fakir beslenme olduğundan.
senin kilo vermene engel olan hareketsizlik olabilirmi acaba?spor yapıp yapmadığını bilmeden yazıyorum tabi bunu.çok spor yapılıncada bir yerden sonra kilo verme hızı yavaşlıyor (yağlar kasa dönüşünce yani.)
ama normalde spor yapmıyorsan mutlaka yapmalısın metabolizmanı hızlandırmak için bu şart.yapabileceksen her gün yada hafta 3-4 gün yürü ve şiddetle platesi tavsiye edeceğim.burda yapıpta çok büyük faydasını gören çok arkadaşımız oldu .başta ben tabii..
:
Yeme düzenini niye değiştirdin ki? Atlamışım ben o yazını. Spor olarak her gün yarım saat - 45 dakika yürüyorum. Eh bir de ev işleri var tabi. 16 eylülden beri 72 kiloyum daral geldi vallahi. pro mro bahane.
günaydınlar efem .....
ocdim dışarı çıkamamışsınbazan evdeki hesap çarşıya uymuyor dimi.:) 2 saatlik içinde şekerin baya düşük . 2 saat sonrası için ölçüm yaptırmıyormusun ?
diyeti bıraktın sanırım ocdim kilon nasıl vede yeme düzenin ?
banum annecindesin galiba ...
nazlım afiyet olsun fıstık ..mönün güzel .. fıstıgım linkde kimse olmasada gelince cevap yazarlar sacede mönü yazıp kaçma emi.
diyarım mucuks .
ev işleri birikdi 2 gündür evde yokum sabah çık akşam gir oluyor . malum 3 bebede olunca işler beni bekler ..
kilomu bilmiyorum tartılmıyorum canım.diyeti şu işler bitinceye kadar bıraktım.biliyorsun monti hipoglisemiyi düzenliyor.
2 saat sonrası için ölçüm istemedi henüz dr.sonuçlar yarın öğlen çıkacak ona göre bişeyler ister yada der heralde.
tatlandırıcı konusunu atlamışım ablam .. ablam tatlandırıcı kulanıyormuydun sen ?????????????
tatlandırıcıların bu etkilerinden haberdarız ablam topikde kullanan pek yok .kulansakda çok sınırlı .ama günlük hayatda okadar çok şeye katılıyorki tatlandırıcılar özelikle diyet ürünlerine . bu yüzden diyet ürünlerinden bile uzak durmak lazım . tatlandırıcılar dışında saglıgımızı tehdit eden birde glikoz var o konu başlı başına bi muamama her yere katmışlar .ilaçlara bile .
ben kullanıyorum.s.p.l.e.n.d.a
test sonuçlarına internet ortamında baktım.
ferritin ve b12 düşük.b12 nin düşük olmasına inanamadım.hergün 2 yumurta, haftada 2 kes kırmızı et,bol bol peynir tüketen bende b12 eksikliği var
açlık 75, 2 saatlik tokluk 66
ocdim sonuçların pek normal deyil tatlım ...çok düşük
peki ekmek tüketinim nasıl bu dedigin vitaminler ekmekde çok bulunur diye biliyorum ..
Kızlar günaydın 71,5 kg olmuşum. 29.09 dan beri 1,5 kg gitmiş gözüküyor....Ölçülerde: mide 0, bel 3, göbek 3, basen 1, bacak 1 cm incelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?