Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yazıya bir göz atın, yapay tatlandıcılar da kullanamıycaz anlaşılan..
Takvim gazetesi
kilo vermek için kullanılan yapay tatlandırıcılar, canevimizden vurdu!Tatlandırıcıların kilo verdirmediği gibi, kilo alınmasına da davetiye çıkarttığı tespit edildi. Özellikle kilo problemi yaşayan kadınların elinden düşürmediği "yapay tatlandırıcıların" gerçek yüzünü, "Liverpool Üniversitesi" ortaya çıkarttı. Prof. Soraya Shirazi-Beechey, ince bağırsaklardaki sindirim süreci üzerinde yaptığı incelemede, şekeri tanıyarak bağırsaktan kana geçmesini sağlayan hormonları salgılayan hücreleri belirledi. Bu hücrelerin yapay tatlandırıcılarla karşılaştığında aynı hormonları salgıladığı görüldü.

ŞEKER ETKİSİ
Araştırma sonuçlarına göre, insan vücudu kalorisiz yapay tatlandırıcılar ile gerçek şekeri ayırt edemiyor. Bu bağlamda tatlandırıcılar, tıpkı şeker gibi, glikozun emildiği bağırsaklardaki sensörleri harekete geçirerek şekerle aynı etkiyi gösteriyor. Bu nedenle rejim yapan bir kişide kilo kaybı görülmüyor. Aksine kişi, kilo almadığı düşüncesiyle sürekli bu yapay tatlandırıcıyı kullandığı için kilo bile

'AZ TÜKETİN'
Lİverpool Üniversitesi'nden Prof. Dr. Shirazi-Beechey, yapay tatlandırıcıların glikoz sensörlerini harekete geçirdiğini ve bağırsağın daha fazla şeker emme kapasitesini artırdığını söyledi. Beechey, "Yapay tatlandırıcıların kilo kaybetmek isteyenlerin işine yarayacağını düşünmüyorum.
Benim tavsiyem doğal gıdalar alsınlar, bunları az miktarda tüketsinler" dedi

Etiketler: kilo , Liverpool Üniversitesi , yapay tatlandırıcı

günaydınlar efem .....
ablam seni görüorum aşagıda .selam ...
neler yapıyorsun ablam mönülerini görmüyorum .nasıl gidiyor .?

ocdim dışarı çıkamamışsın bazan evdeki hesap çarşıya uymuyor dimi.:) 2 saatlik içinde şekerin baya düşük . 2 saat sonrası için ölçüm yaptırmıyormusun ?
diyeti bıraktın sanırım ocdim kilon nasıl vede yeme düzenin ?

banum annecindesin galiba ...

nazlım afiyet olsun fıstık ..mönün güzel .. fıstıgım linkde kimse olmasada gelince cevap yazarlar sacede mönü yazıp kaçma emi.

diyarım mucuks .

ev işleri birikdi 2 gündür evde yokum sabah çık akşam gir oluyor . malum 3 bebede olunca işler beni bekler ..

tatlandırıcı konusunu atlamışım ablam .. ablam tatlandırıcı kulanıyormuydun sen ?????????????
tatlandırıcıların bu etkilerinden haberdarız ablam topikde kullanan pek yok .kulansakda çok sınırlı .ama günlük hayatda okadar çok şeye katılıyorki tatlandırıcılar özelikle diyet ürünlerine . bu yüzden diyet ürünlerinden bile uzak durmak lazım . tatlandırıcılar dışında saglıgımızı tehdit eden birde glikoz var o konu başlı başına bi muamama her yere katmışlar .ilaçlara bile .

dünki mönüm ..

sabah .
aceleyle çıktım evden ani oldu . o yüzden sadece bi parça peynir ....

12 30 .
tavuk döner. 1 br ayran .
domates .bib turşusu

17 30 .
peynir .1 avuç fındık fıstık .

21 oo.
fırında hamsi..salata . 3.5 üzüm .

akşama kadAR DIŞARDAYDIN EN AZ 3 SAT YÜRÜMÜŞÜMDÜR . BİDE ARDINDAN PAZAR YAPTIM .
fazla su içemedim 1.5 lt ancak ..

bugünün mönüsü pro agırlıklı mecburen yoksa dün yedigim gözlemeleri eritemezdim .

günaydınlar efem .....
ablam seni görüorum aşagıda .selam ...
neler yapıyorsun ablam mönülerini görmüyorum .nasıl gidiyor .?
:

Selam aebencim napiim bildiğin gibi.Sen nasılsın, okudugum kadarı ile epey yoğunsun anlaşılan. Menülerimi buraya yazmıyorum kafa karıştırmasın diye. Ama günlük kb alımım 35- 40 üniteyi geçmiyor, hiç değişiklik yok. 16 eylülden beri aynı kilo, artık sıkıldım. Montideyken bir ara 71,5 görür gibi olmuş, emin olamamıştım. kb ye geçince en azından 71,5 olurum bir haftada demiştim tık yok. Hatta dün 100 gr semizotu ekledim menüme ilk kez sebze olarak 2 tanede küçük incir yedim (kb sınırımı asla aşmadan, ve kaçmak yapmadan) Sonuç bu gün 200 gr, ve ölçülerde 1 cm artış. Kafayı yiycem yaw. Ne anlamı kaldı pro agırlıklı beslenmemin? :84eynirden, yumurtadan, tavuktan sucuktan içim çıktı vallahi.:97: (ki ben çok yemem bilirsin, kb deki arkadaşlarda az yiyorsun diye uyarıyor) Yani açta kalsam farketmeyecek sanırım. Dün alışveriş yaptım kb için onlar bitsin, yine bir değişiklik olmaza buradayım. Burda da gitmiyor gibi kilolarım, ama en azından istediğimi yiyorum Durum böyle aebencim. Millet kb de 4 günde 3 - 4 kilo verdim diye yazmıyormu kafamdan dumanlar çıkıyor inan ki.:113:
(Kilo vermede acele ediyorsun deme lütfen bir aya yakındır aynı kilodayım ben ve aşırı derecede dikkat te ediyorum canım biliyorsun. İnsan motive olmak istiyor, bunca emege)

Ben kullaıyorum aebencim. Çayı kahveyi çok tüketiyorum ( günde 3 - 4 kupa)ve 2 tatlandııcı atıyorum her seferinde Montideyken tatlı krizim tutunca da 2 tatlandırıcı ile yogurt hazırlayıp yiyordum. Tatsız çay kahve içemem ki ben. Kb de süt çok kısıtlı oldugundan kahvemin tadı kaçmıştı, fazla içmiyordum. Meyve de yemediğim için (kb si çok yüksek) light kolaya dadanmıstım bu kez. Şimdi napçam bilmem. Sağlı sollu tokat gibi geldi bana şimdi bunlar:83:. Hem kilo vereme, hem de tatlandırıcıyı kes oldumu ya.Montide meyve vardı en azından dilediğim gibi 3 - 4 adet tüketiyordum. Neyse canım sevgiler

ablam seni anlıyorum fakat şu an yaptıgın diyete biraz zaman tanımalısın ..eger buda istedigin gibi olmassa bence fazla zorlama derim demekki bünyen bu ilaçları kulanırken kilo vermiyor . daha eveldededigim gibi şu anki kilonu kkoruman bile takdire şayan bence . bi süre daha devam et.sonra montiye geçersin en azından kilo almassın .vede karnın doyar diyetden sıkılmassın . birçok diyete göre monti boluk diyetidir .saglıklı olmasıda cabası .
tatlandırıcıya gelincede bukadar kulandıgını bilmiyordum kesmeni tabsiye ederim ablam kilo vermeye engel diye biliyorum .
hayatta bazi şeyleri fazla üstelelemek lazım bazan oluruna bırakmak zamana yaymak daha iyidir . önemli olan saglıgımız

Son düzenleme:

Evet aeben haklısı canım. Yapay tatlandırıcıya da elveda diyeyim bari. Moniye kurban olsun tüm diyetler be. En azında alıyorum, ayda 100 gr de olsa veryorum. Hayı bu diyet bir de sağlıklı değil şekerim.Kollestrolum çıkacak diye ne yiycemi şaşırdım. Yakında tavuk yumurta degerleri sıfır diye yemekten gıdaklıcam az kaldı:))) 3 - 5 gün daya durayım bakayım ne olcak, sonrası burdayım kısmet olursa

tamam aeben ablacığım yazarım bundan sonra aralarda menü verip kaçmam

tünaydınlar efeniiim..

aebenim çocuklar üç tane olunca iş bitermi hiç aplam?biz bitaneyle akşamı adiyoruz oturamadan valla çok iyi yetişiyorsun sen yine.zaten birden fazla çocuğu olupta herşeye yetişen insanlara hayranım valla ben..bende çok hızlıyımdır ama çocukla 24 saat yetmiyor.eşimde işten hep geç geliyor bu sıralar(acil vakalar sebebiyle ve seminerleri var)isyanlardayım yeminle...annemin bir komşusu vardı biz çocukken sinirlenince üstünü başını paralıyormuş kendisi anlatıyordu.onun gibi yapmama ramak kaldı.hafta sonuda misafirim gelecek ya (15 kişi civarı)sil süpür yıka pakla,camdı kapıydı derken valla iflahım kesildi.temizlikçi alayım dedim kadın 2 kata 120 lira istedi kalsın dedim. ama kendimde yapana kadar haftasonuna cesedim çıkmış vaziyette gireceğim anlaşılan.bu gün oğlumu uyutunca camlara girişeceğim gece yarısını bulur sanırım.yarın kapılar ve mutfak dolapları.gecede halıları silicem.offfff yaa valla bu ne ...kadınların çilesi...

banum çocukların işleri içim koşturuyorda olabilir aplam.annesine gitse haber verirdi.önceden az pataklamadım anana giderken benden izn alacaksın diye yapmaz zannımca ...kocasına söylemese bana söyler ..dimi banum

montig aplam tüm diyetlerde böyle malesef diyete alışmış bir bünye ile hiç diyet yapmamış bünye arasında çok fark oluyor.o 3-4 kf cerdim yazanlar hiç diyet yapmayan ve kilosu çok fazla olanlardır.karbonhidratı kısıtlayan diyetlerde kabızlık sorunuda oluyormuş okumuştum o diyet topiklerinde daha evvel.liften fakir beslenme olduğundan.
senin kilo vermene engel olan hareketsizlik olabilirmi acaba?spor yapıp yapmadığını bilmeden yazıyorum tabi bunu.çok spor yapılıncada bir yerden sonra kilo verme hızı yavaşlıyor (yağlar kasa dönüşünce yani.)
ama normalde spor yapmıyorsan mutlaka yapmalısın metabolizmanı hızlandırmak için bu şart.yapabileceksen her gün yada hafta 3-4 gün yürü ve şiddetle platesi tavsiye edeceğim.burda yapıpta çok büyük faydasını gören çok arkadaşımız oldu .başta ben tabii..

kızlar ebru şallı twitterine ve facesine yazmış.proğramın başlama zamanıyla alakalı açıklamayı en kısa zamanda size duyuracağım diye.plates kardeşliği sitesindede platesseverlerden bazıları fox tv'de başlıycak falan yazmışlar.en azından başlayacağını garantiledik gibi şimdilik.bakalım ne zaman başlayacak?öğrenirsem hemen size yazarım burdanda...

Canım çok haklısın ama ben 1 ayda 1 kg bile veremiyorum ki Her gün yarım saat - 45 dk kadar da yürüyorum

günaydın kızlar bazı ailevi meseleler yüzünden 3 gündür giremedim diyetimde sabıttı ama neyse ben kilo bildirimimi yapıyım
geçen perşembe=58
bugün=57.1
şu 3 gün baya sabıttım.aeben abla napıcam şimi ben ...
ama bide ölçümlerimi yaptım baya fark var ben yanlış ölçtüm sanırım neyse...

tatlandırıcılar hiçde masum değil kıslar...
bizim eve her ay sağlık bakanlığının çıkardığı dergiler geliyor.burada yazmıştım sanırım geçen sene .gerçekten hiç masum değiller.ohayo yada mishigen üniversitesi araştırma yapmış insanlar üzerinde.alzaymer'ı %76 arttırıyormuş tatlandırıcı.benim babam diyabetli o da çok çay kahve tüketir.söyleye söyleye şekersize alıştırdık.sabahları ilk çayını şekerli içiyor devamını şekersiz içiyor artık.ve ben ona şekersiz marmelatlr reçeller yapıyorum.(bayramda da annem ona splenda ile ıslıyor tatlısını.
sizde mümkün olduğunda kullanmamaya çalışın.çok zor oluyor biliyorum.bende eskiden çayımı 2 şekerli içerdim.tek şekere düşürdüm.sonra yarım şeker.bir kaç ayda yarım tatlandırıcılı,sonra çaylarımı çok açık içmeye başladım şekersiz olarak.koyu çay acı gelmeye başladı şekersiz olunca.şimdi hem açık hemde şekersiz içiyorum 6-7 yıldır falan.

drek geçemiyorsanız kademeli olarak geçin sizde...

Bu gün bende tatlandırıcıyı 1 e düşürdüm. Tatlı olmayınca canım birşey de içmek istemiyor..

test sonuçlarına internet ortamında baktım.
ferritin ve b12 düşük.b12 nin düşük olmasına inanamadım.hergün 2 yumurta, haftada 2 kes kırmızı et,bol bol peynir tüketen bende b12 eksikliği var
açlık 75, 2 saatlik tokluk 66

ocdim sonuçların pek normal deyil tatlım ...çok düşük

peki ekmek tüketinim nasıl bu dedigin vitaminler ekmekde çok bulunur diye biliyorum ..

ocdim sonuçların pek normal deyil tatlım ...çok düşük

peki ekmek tüketinim nasıl bu dedigin vitaminler ekmekde çok bulunur diye biliyorum ..

Aebenim ekmek değilde galeta tarzı yiyorum.
B12 vitamini karaciğer,süt,yumurta,peynir,balık,et,sığır eti vs de bulunurmuş canım.benim şaştığımda o zaten.hergün 2 yumurta,1 kase yoğurt,süt ve haftada en az 2 defa kırmızı et tüketiyorum.emzirdiğim için olabilir diye düşündüm ben.

Kızlar günaydın 71,5 kg olmuşum. 29.09 dan beri 1,5 kg gitmiş gözüküyor....Ölçülerde: mide 0, bel 3, göbek 3, basen 1, bacak 1 cm incelmiş.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın 71,5 kg olmuşum. 29.09 dan beri 1,5 kg gitmiş gözüküyor....Ölçülerde: mide 0, bel 3, göbek 3, basen 1, bacak 1 cm incelmiş.

Günaydın ablam.vuuuuuuu süper bel ve göbekden 3 cm gitmiş olması.basen kalabilir.ben şahsen basenli kadınların daha seksi göründüğüne inanıyorum :)))

kendini parçalayan smile yokmu :84:
ya ben mi bu nazar duasını yanlış okuyorum. hey Allahım ya bu defada buzdolabına toslayıp kaşını ve yanağını morarttı.çok feci oldu.buzda koydurtmuyor oynamak istiyor aldı elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…