Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum gelip gitmişsin yazmaya çalışırken görmemiş cnm...

balıkları düz bir tabağa diz,eğer yer yetmeyip üstüne tekradan dizeceksen araya buzdolabı poşeti yada streç koy.üst sırayıda diz.canın ne zaman isterse çıkart çözdürmeden ver frına.yada az yağla yavada pişir farketmez yani...ben şu şekilde yapıyorum eşim çok almışsa balığı...hamsi alıyor genelde.onların kılçıklarınıda çıkarıyor eşim yıkayıp mutfak havlusu üstünde bekletiyorum suyunu çeksin diye..kullanacağım kadarını ayırıp kalanını pişireceğim tavanın içine buzdolabı poşeti yayıp bakları o tavaya göre diziyorum daire gibi..poşetin ağzını bağlayıp atıyorum dondurucuya.donunca poetiyle kaldırıveriyorum tavadan tava tertemiz kalıyor.balıkları dondurucuda istediğim zamana kadar tutuyorum,istediğim zaman çıkarıp 1 kaşık kadar yağ kısırıyorum aynı tavada balıkları koyup yağ sıçratmazı kapatıyorum hamsi tava hazıııır....çalışırken çok yapardım.özellikle...büyük tavaya göre yapardım.okuldan gelince tavayı ocağa,o arada yıkanmış yeşilliklerle bi salata..balık az gelecek gibiyse önünden de bi çorba...10 dk.da masa hazır oluyordu...kısa süre sonra aynı maraton başlıycak benim.bu sefer oğlumda var..yandımki ne yanddım...herkese ayrı yemek:18::18:

CANIM SEN NE YAPDIN kaç kılosun şimdi en son 64dun

En son 63.3 kg diye hatırlıyorum.Baya zamandır tartılmadım.Ama oğluş bende alışmış her sabah gidip tartılıyor :)))
Henüz monti yapmıyorum.Sanırım yarın itibariyle başlayacağım canım.Çünkü yarın pilatesede başlıyorum.

iyigeceler fıstık haunlarr

abenn abla yarışçıların kilosu
66.2(ben bu arada 400 gr gitmiş 2 günde)
63 ve 55
pek fark yokmuş banum ki,lo hesabi yarışmanız olur ....
bu arada 400 gr mın için tebrikler..
hemen benıde al abla listeye
1. aşamanın ne farkı var neye dikkat edecem
kajum canım sen 1.2. aşamamı yapıyordun kiloalgına göre 2.aşamadaydın . yada hiç yapmıyordun .:44:
canım 1 .aşama kaçamaksız olan kilovermek için uyguladıgımız ...
BANUŞŞŞŞ kız bende mi montiye başlasam aceppp ?
hep aklımda ama beceremem diye korkuyom
bi kere denemiştim hatırlarsanız sonra vazgectimm
acep başlasam mı sende hazır burdayken ?
hoşgeldin ZUM hatırlıyorum canım ...ama monti maceran kısa sürmüştü.:)

patates baş yadsaklarda zum o yüzden bu çorbadan içemessin . et balık salata bunlar harika monti mönüleri ..
banum şaka yapmıyorsun demi balıkları mısır ununamı buladım bundan sende yiycekmisin ??? hadi yok ben kendime unsuz yaptım de...
hoşgeldin lulu
canım diyet geçersiz diye bişi yok . fakat etkisi azalır ...
.bu beslenmede azda olsa pankreasın fazla insülin salgılaması diyetin amacına ulaşmasını yavaşlatıyor .yani kilo vermeni. o yüzden şeke rve şekerli gıdalar ve beyaz un yenmiyor azda olsa ...
bu kaçamaklar için yemeginde protein olması önemli deyil lulu sorun şekerin. kanşekerini yükseltmesi.. kan şekerin nekadar bi dengede okadar yag yakıyorsun vucuddan

Son düzenleme:
inşallah zum .sende ...
selam kızlar konuyla alakasız olacak ama bır konuda fıkrınızı almak ıstedım tv de sureklı reklamları donen xls medıcal dıye bırsey var duyanınız bılenınız varmı bu kapsulu merak edıyorum
hayır handrake bi bilgim yok ...

ayyy aben ablam tabikiii kendime unsuzz dizdim şekercimmmmm

pazardı fakat montime zarar gelmedi. bi günü daha diyet açısından mutlu atlatıyorum

10 .gün monti mönüm..

10 .00
1 br.taze meyve suyu ...
(nar. manadalina . greyfurd ,limon )

11 00.
4 dl kız ekmek tb .
sebze ız. fırında ..
(kabak .patlıcan .biber.)
domates sos... peynir.

15 00.
1 avuç kuruyemiş .

17 00.
1 tb kıymalı yş.fasulye .
karnıyarık .(fırında közledim )
cacık ..

gece canım çekerse 1 meyve .

1.5 lt su .. daha içerim belki yatana kadar ..
40 dk yürüyüş .
1 kupa yeşil çay.

menüm.....
sabah
1elma 1 mandalina

kahvaltı
2dlm ekmek
4 zytin
peynir
bol yeşillik türevleri
domates

öglen
1 elma 1 mandalina:18::18::18::18:
10 badem

akşam
bol salata balık

2.5 lt su
3 yeşil çay
1 form çay

meyveyi azaltmam lazım sabahları bile çift çift yiyorum ama mandalinalar çok büyük
degil ondan kaynaklı birde 2 saat sonra cıktım kahvaltıdan sıkı bir ekmek bulamadım yaaa:26::26::26:

aben abla 4dlm ekmek derken
büyk dilimler mi küçük mü?

aben abla 4dlm ekmek derken
büyk dilimler mi küçük mü?

kıs geçen gün konuştukya .büyük ekmek dilimleri olsa bile ben 20. 25 grlık olarak kafamda hesaplayıp yazıyorum . yokda nasıl yiyim büyük 4 dilim ekmegi.
şöyle diyim bimin köy ekmegi varya ondan orta büyük dilimlerinden 1.5 dl kadardı

amanın ay nebiim ya uçtu gitit aklımdan ablammm
menüm nasıl?

okadar tokim ki bişiy yiyemycem dahada

amanın ay nebiim ya uçtu gitit aklımdan ablammm
menüm nasıl?

okadar tokim ki bişiy yiyemycem dahada

süper banum afiyet olsun

canım hurma çekti bikaç tane yasem tarçın la

bende tatlı yada kurabiye tariflerine bakıyorum yarın bir kermes için söz verdim yapmışken evede yapayım ,epeydir elmalı kurabiye yapmıyorum .

Son düzenleme:
Doguhan cumadan beri ishal bugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.

canım geçmiş olsun

hoşbulduk
tekrar bakayım
ya benm aklıma takılan aslında ekmek yeniyor mu yenmiyor mu?
emin olamadım

hoşgeldin canımm

merhaba nasılsınız kızlar.ben bugünde menüme dört dörtlük uydum çok şükür hemen menümü yazıyıyım kızlar yanlız midemde yanma var neden bilmiyorum çok aç kaldım ya dün akşam ondan oldu sanırım geeçr inş.

kalkınca:1 elma
sabah 1 dilmi tb ekmeği(bu açlığın üstüne birde ekmeğe almamışım yoktu ekmeğim )peynir domates salatalık biber zeytin
öğleneynirli maydonozlu omlet.salatalık.ayran
akşam:mantar sote.salalat yoğurt bir yudum kadar haşlanmış et
1.5litre su 2 bardak yeşilçay 1 saat yürüyüş

Doguhan cumadan beri ishal bugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.

canım geçmiş olsun

hoşbulduk
tekrar bakayım
ya benm aklıma takılan aslında ekmek yeniyor mu yenmiyor mu?
emin olamadım

hoşgeldin canımm

merhaba nasılsınız kızlar.ben bugünde menüme dört dörtlük uydum çok şükür hemen menümü yazıyıyım kızlar yanlız midemde yanma var neden bilmiyorum çok aç kaldım ya dün akşam ondan oldu sanırım geeçr inş.

kalkınca:1 elma
sabah 1 dilmi tb ekmeği(bu açlığın üstüne birde ekmeğe almamışım yoktu ekmeğim )peynir domates salatalık biber zeytin
öğleneynirli maydonozlu omlet.salatalık.ayran
akşam:mantar sote.salalat yoğurt bir yudum kadar haşlanmış et
1.5litre su 2 bardak yeşilçay 1 saat yürüyüş

aeben'cim 1-2 sorum var sana canım.mısır unu kulllana biliyoruzmu gözüme çarptı banu yazmış sanırım .2-öğlen öğünü yapsak onun yerine kuruyemişle geçircez işimiz olduğunda falan olurmu.birde ben çorba içmek istiorum içim kurudu ne yapa bilirim aslında daha vardı unuttum

mönün güzel olmüş sibelim gerçekden ..
sanırım meyve hekkın var hala ..

canım mesajların hepsini okuyunca mısır unun yenmedigini anlarsın, üzgünüm mısır patates gibi baş tacı yasaklarımızdan .

....tabı dışarda olunca kuruyemişle ögün hakınızı kulanablirsiniz.

çorba içebilirsin .. sebze çorbaları .kırmızı ve yeşil mercimek çorbaları var ...
bacım niye için kururu sebze yemekleri yemiyormusun sulu sulu.
bamya çorbası içebilirsin . yada şehriyesiz tavuk çorbası suyunu yumurtayla terbiye ederbilirsin ..
geçenlerde zilimin bi tarifi vardı onada soralım onun vardır yeni fikirleri..

Son düzenleme:
canım yiyorumda canım çorba istedi :)kırmızı mercimekten yapsam oluyor dimi mesela yarına karnabahar istedi canım onu düşünüyorum iki gündür kuru yedim meyvemi şuan yiyorum :)

birde benim canım mücver istedi un atmadan pişmiyorda fikri olan varmı nasıl yapa bilirim başka

canım yiyorumda canım çorba istedi :)kırmızı mercimekten yapsam oluyor dimi mesela yarına karnabahar istedi canım onu düşünüyorum iki gündür kuru yedim meyvemi şuan yiyorum :)

çok güzel olur afiyet olsun şimdiden ..
kıymadan köfte yapıp ondan bile sulu çorba olur mutfakda careler tükenmez.. ben pek aramam çorba da ondan tarif üretmiyorum ..

birde benim canım mücver istedi un atmadan pişmiyorda fikri olan varmı nasıl yapa bilirim başka

müçveri kızartarak deyilde geçenlerde yazmıştım fırında börek gibi yapıyorum kendime . azda kaşar katınca topalıyor yumurtayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…