Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

müçveri kızartarak deyilde geçenlerde yazmıştım fırında börek gibi yapıyorum kendime . azda kaşar katınca topalıyor yumurtayla

sağol canım benim yaptığım yemeklerden kisme yemiyor bende ne yapcam diye çıldırıyorum dün anneme diyorum sizi gördükçe ben ne sağlıksız besleniyomuşum diyorum teminde tıkınıyolar yine:) dedim yiyin yiyin yağ olmsan ama

sibelcim aslında tüm aileye ymek yapabilirsin birçok yemek bize uygun sebze yemekleri et yemekleri hepsi yeniyor. tabi evdekiler pasta börek tatlı götürüyorlar orası ayrı .

ay yemek sitelerine bakınca karnımı açıktırdılar . ayy şimdi bir irmik helvası olsaydı nasıl yenirdi ...
ben kalkıp tarçınlı hurmamı yiyim bari..

ay neler diyon canım öyle duymadım sayıyım annemelrde diyor pasta istedi canımız alın alın yiyin dedim benim çektiğimide kimse çekmez :) hele tavuklu pilav en sevdiğimdir karşımda kaç tabak gitti ebnde kokladım tek olsam görmücem ama:)

aman ablam bakma bende dün pizza tarfii bakarken mis gibin kahvaltılıklar çekti cnm
poçalar filannn üff süperdiiii şu sınavı atlatayım ozmana kadar da güsel kilo verirsem
kendime poça yapıcam tam bugday unlu poçaa

5 buçukta yeidm yemek ne kadar yeidysem artık hala tokum
çay içiyorummmm yanınd abiskrem ne giderdi behhhhhhhhhh

biskrem helva yapmayın kıslar ya :18: bende şöyle bir 20 kilo versem sadece 1 gün için kendime tam buğday ununda ne varsa yapcam kek börek poğaça

aben ablaaa bakk beynimde şimşekler çaktı birden
bend eçocuklara tavuk çorbasını sık yaparım cnmda çok çeker
un,yogurt ve yumurta ile terbiye yapıyorumm

yogurt,yumurta dan terbiye yapsak tutarmı ki

bende onu merak ettim tutarmıki dün et suyu vardı bilseydim yapardım vallahi ama tutar gibi en kısa zamanda yapıcağım

çokk sinir oluyorum yaaaaaa
göbegim çıktı yine ve yanlarım yazın ne güsle inceciktimmmmmm
plates platesss canım plates derdidimmm dermanı sensin şu göbegi kessssssss

o zman yarın başlıyorum sabah erkenden hastaneye gidecegım lh ölçtürmeye sonrasında menümü yazarım

şimdi cumadan cumaya ne kadar verdiğimizimi yazacagız

oo akşam akşam neler çekmiş monticilerin canları...
aebenim nerden icat ettin tarçınlı hurmayı aplam sen:18: valla haftada bir paket hurmayı yiyiyorum(350 gr)aslında bi paket tek seferde bitiresim varda... şeker komasına girmiim bide kilo almiim diye yiyemiyorum tabisi...

s.d cnm..kışın çorba isteniyor walla.bende çok severim çorbayı...geçen ıspanaklı terbiyeli buğdaylı bir çorba tarifi vermiştim.onuda yapabilirsin.aebenimin dediği gibi un katmadan tavuk çorbasıda olur..(burda hemen aebenimr bir sorum olacak monticiler adına..un koymayalım ok ama kıvam açısından 1 tatlı kaşığı nişasta olmazmı aplam.yani bir kaseye yarım çay kaşığı ya düşer ya düşmez..un en az 2 yemek kaşığı konuyor ama nişastanın azıcığı bağlayabilir çorbanın terbiyesini) eğer olmaz dersen yumurta yuğurtla yaparlar..

mercimek çorbaları zaten serbest..eğer dedğim şekilde nişasta ile kıvam verilebilirse(montiye uyarsa yani un yerine nişasta)kremalı mantarlı çorbada süper olur kanımca..(krema yerine yarım yağlı sütle yapıyorum ben tad aynı ama hafif oluyor.kremalı sebzede olur.

bende yarın yarım bi karnıbaharım var onunla karnıbahar yemeği yapayım kendime.geçen hafta yarısını eşim nöbetçiydi yaptım.yarısınıda yarın yapayım.ona z.yağlı pırasa yaparım..oğlumada bişeyler düşünücem artık...şimdi iyi hoşta oul başalayacak yarın bir gün ben o zaman ne yapçam hiç bilmiyorum.tüm gecem mutfakta geçecek gbi duruyor...inşallah oğlum büyüdüğünde babası kadar ymek seçmez...

Günaydın,
Kahvaltıda 4 dl normal ekmek, domates,peynir,salatalık,kaşar yedim.2 bardak şekerli çay içtim.Şekerli çay olmaz biliyorum fekat 4 dl ekmek fazlamı sizce?

iyi günler herkeslere : bende bugünki menümü yazayım hemen

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

ara
1 adet mandelina

öğlen
12 adet badem
1 kutu light süt

ara
1 portakal
1 mandelina

akşam
2 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol sebzeli salata
1 kase yoğurt

evet kızlar hastane işini hallettim
kahvaltı:
3 dilim tb ekmegi
domates
közlenmiş kırmızı biber patlıcan
1 bardak şekersiz çay

500ml su içtim daha bugun hastane yüzünden sporada gidemedim ama yürüyüş yapıcam yada plates

öğlen yemegınıde şimdi hazılıycam

peynirliyumurta
kıvırcık
çay

akşam ne yerim bılemıyorum

uygun mudurlistem

aebenim nazım ve topikteki tüm kıslara selam...

abeneim ve nazım doğum yaptık bebeyi 6 aylık ettik ve kürkçü dükkanına döndük...kilo felaket ama verecez inşallah sizler nasılsınız? bu arada aebenim günlük açmışsın harika fikir en azından takip edenlere dde kolaylık olur.

canlar ben montiyi unuttum herhalde.. hamilelikti doğumdu emzirmeydi derken kilolar tavan yaptı.. hafiften burayı takip edicem bu arada diyete başliyacağım ama montiye yine yavaştan adapte olmaya çalışıcam.. gece uyumayan bir bebem var o yüzden yeme düzenim çok bozuluyo bakalım hakkımızda hayırlısı ..

çok vakit bulup giremiyorum ama takipteyim..

selamlar efem ....

nevkuşummmmmmm nerdesin bacım.... yegenim büyüdümü okudum geçen gün uykusuz bırakıyormuş seni ...
çok sevindin seni gördügüme ...

çokk sinir oluyorum yaaaaaa
göbegim çıktı yine ve yanlarım yazın ne güsle inceciktimmmmmm
plates platesss canım plates derdidimmm dermanı sensin şu göbegi kessssssss
banumilates başlama zamanın geldide geçiyor bile ..

o zman yarın başlıyorum sabah erkenden hastaneye gidecegım lh ölçtürmeye sonrasında menümü yazarım

şimdi cumadan cumaya ne kadar verdiğimizimi yazacagız
evet kajumum daha öncede öyleydi.

zilim akşam bende 5 tane hurmayı yuttum tarçınla .. ianna bende yerdim herhalde bi 10 tane daha ..:))

zilim biz mısırı patataı princi niye yemiyoruz kuzum nişastasından dolayı ..
oyüzden nişasta undan dahada cıssss.
yumurta ve yogurdu deneyin illa kayu kıavamlı olmasına gerek yokki çorbaların yavv
ben bi ara bi diyetde sadece tablet tavuk suyu ve naneyle çorba yapıp içtigimi bilirim .:)))

Son düzenleme:
önceki gün okumuştum aneneler topiginde nevkuşum ... yazayım nedesin diye dedim ama baktımki nete pek girmemişsin ....
demekki o zaman içime dögmuş gelecegin ..
kaç kilosun ??

sende bu azim oldukdan sonra nevracım hepsini tekrar verirsin merak etme .
demek 6 aylık oldu yegenim ...

nevkuşum biliyorumusun melegin eşide artık bebek istiyor ikna etmiş .. senden sonra nuroda bebiş sahibi oldu .
sıra nazlımda oda yeni eve çıkıyor orda niyeti var inşallah ..
ay ne havadis birikmiş bendede ..
hani vardırday eski bir dost görürsünde için içine sıgmaz öyleyim işte .:119::119::119:

merhabaaaa bebegini güle güle büyütt hatırlıyorum snein hamile oldugunu
zaman ne kadar çabuk geçiyorrr

şu sınavı atlatayım başlıycam plaetes eçocuklar uyuyunca ders çalışıyorum
tüm derslere giremeidigm için

çorbayıda şu açıdan tutarmı diye sordum hani yogurt keisk keisk kalırmı diye merake tmiştim
en kısa zamanda deneyimmmm

selamlar efem ....

nevkuşummmmmmm nerdesin bacım.... yegenim büyüdümü okudum geçen gün uykusuz bırakıyormuş seni ...
çok sevindin seni gördügüme ...

.:)))

canım benim, ben de aynı duygular içindeyim içim içime sığmıyo ama inan nete giremiyodum bile anca şimdi şimdi.. çok zorluyo bebe beni uyku uyumuyo en büyük derdimiz o..
tabi ben emziriyodum yeni ek gıdalara geçtik hala emziriyorum ama bi şekilde yavaştan dengeli bi şekilde toparlanmam lazım...

şok haber.91.6 kiloyum..

oo meleğime çok sevindim hayırlısı bakalım.. nuromun da bebişi oldu ha.. nazılımın da artık vakit gelmiş hayırlısı ile...

herkes hala montide mi? ben valla çok özledim ama istikrarlı giremem diye pek yazmıyodum neyse inşallah artık daha sık görüşecez...

aebenim ben montiye adapte olmaya çalışıcam ilk etap hedefim o.. yavaş yavaş diyet psikolojisine alışmam lazım.. gece bile yemek yiyorum yani o huyları törpülemem lazım...

neyse yavaş yavaş alışacaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…