müçveri kızartarak deyilde geçenlerde yazmıştım fırında börek gibi yapıyorum kendime . azda kaşar katınca topalıyor yumurtayla
sağol canım benim yaptığım yemeklerden kisme yemiyor bende ne yapcam diye çıldırıyorum dün anneme diyorum sizi gördükçe ben ne sağlıksız besleniyomuşum diyorum teminde tıkınıyolar yine:) dedim yiyin yiyin yağ olmsan ama
sibelcim aslında tüm aileye ymek yapabilirsin birçok yemek bize uygun sebze yemekleri et yemekleri hepsi yeniyor. tabi evdekiler pasta börek tatlı götürüyorlar orası ayrı .
ay yemek sitelerine bakınca karnımı açıktırdılar . ayy şimdi bir irmik helvası olsaydı nasıl yenirdi ...
ben kalkıp tarçınlı hurmamı yiyim bari..
sibelcim aslında tüm aileye ymek yapabilirsin birçok yemek bize uygun sebze yemekleri et yemekleri hepsi yeniyor. tabi evdekiler pasta börek tatlı götürüyorlar orası ayrı .
ay yemek sitelerine bakınca karnımı açıktırdılar . ayy şimdi bir irmik helvası olsaydı nasıl yenirdi ...
ben kalkıp tarçınlı hurmamı yiyim bari..
aman ablam bakma bende dün pizza tarfii bakarken mis gibin kahvaltılıklar çekti cnm
poçalar filannn üff süperdiiii şu sınavı atlatayım ozmana kadar da güsel kilo verirsem
kendime poça yapıcam tam bugday unlu poçaa
5 buçukta yeidm yemek ne kadar yeidysem artık hala tokum
çay içiyorummmm yanınd abiskrem ne giderdi behhhhhhhhhh
mönün güzel olmüş sibelim gerçekden ..
sanırım meyve hekkın var hala ..
canım mesajların hepsini okuyunca mısır unun yenmedigini anlarsın, üzgünüm mısır patates gibi baş tacı yasaklarımızdan .
....tabı dışarda olunca kuruyemişle ögün hakınızı kulanablirsiniz.
çorba içebilirsin .. sebze çorbaları .kırmızı ve yeşil mercimek çorbaları var ...
bacım niye için kururu sebze yemekleri yemiyormusun sulu sulu.
bamya çorbası içebilirsin . yada şehriyesiz tavuk çorbası suyunu yumurtayla terbiye ederbilirsin ..
geçenlerde zilimin bi tarifi vardı onada soralım onun vardır yeni fikirleri..
aben ablaaa bakk beynimde şimşekler çaktı birden
bend eçocuklara tavuk çorbasını sık yaparım cnmda çok çeker
un,yogurt ve yumurta ile terbiye yapıyorumm
yogurt,yumurta dan terbiye yapsak tutarmı ki
aben ablaaa bakk beynimde şimşekler çaktı birden
bend eçocuklara tavuk çorbasını sık yaparım cnmda çok çeker
un,yogurt ve yumurta ile terbiye yapıyorumm
yogurt,yumurta dan terbiye yapsak tutarmı ki
banumilates başlama zamanın geldide geçiyor bile ..çokk sinir oluyorum yaaaaaa
göbegim çıktı yine ve yanlarım yazın ne güsle inceciktimmmmmm
plates platesss canım plates derdidimmm dermanı sensin şu göbegi kessssssss
evet kajumum daha öncede öyleydi.o zman yarın başlıyorum sabah erkenden hastaneye gidecegım lh ölçtürmeye sonrasında menümü yazarım
şimdi cumadan cumaya ne kadar verdiğimizimi yazacagız
zilim akşam bende 5 tane hurmayı yuttum tarçınla .. ianna bende yerdim herhalde bi 10 tane daha ..:))oo akşam akşam neler çekmiş monticilerin canları...
aebenim nerden icat ettin tarçınlı hurmayı aplam sen:18: valla haftada bir paket hurmayı yiyiyorum(350 gr)aslında bi paket tek seferde bitiresim varda... şeker komasına girmiim bide kilo almiim diye yiyemiyorum tabisi...
s.d cnm..kışın çorba isteniyor walla.bende çok severim çorbayı...geçen ıspanaklı terbiyeli buğdaylı bir çorba tarifi vermiştim.onuda yapabilirsin.aebenimin dediği gibi un katmadan tavuk çorbasıda olur..(burda hemen aebenimr bir sorum olacak monticiler adına..un koymayalım ok ama kıvam açısından 1 tatlı kaşığı nişasta olmazmı aplam.yani bir kaseye yarım çay kaşığı ya düşer ya düşmez..un en az 2 yemek kaşığı konuyor ama nişastanın azıcığı bağlayabilir çorbanın terbiyesini) eğer olmaz dersen yumurta yuğurtla yaparlar..
mercimek çorbaları zaten serbest..eğer dedğim şekilde nişasta ile kıvam verilebilirse(montiye uyarsa yani un yerine nişasta)kremalı mantarlı çorbada süper olur kanımca..(krema yerine yarım yağlı sütle yapıyorum ben tad aynı ama hafif oluyor.kremalı sebzede olur.
bende yarın yarım bi karnıbaharım var onunla karnıbahar yemeği yapayım kendime.geçen hafta yarısını eşim nöbetçiydi yaptım.yarısınıda yarın yapayım.ona z.yağlı pırasa yaparım..oğlumada bişeyler düşünücem artık...şimdi iyi hoşta oul başalayacak yarın bir gün ben o zaman ne yapçam hiç bilmiyorum.tüm gecem mutfakta geçecek gbi duruyor...inşallah oğlum büyüdüğünde babası kadar ymek seçmez...
önceki gün okumuştum aneneler topiginde nevkuşum ... yazayım nedesin diye dedim ama baktımki nete pek girmemişsin ....aebenim nazım ve topikteki tüm kıslara selam...
abeneim ve nazım doğum yaptık bebeyi 6 aylık ettik ve kürkçü dükkanına döndük...kilo felaket ama verecez inşallah sizler nasılsınız? bu arada aebenim günlük açmışsın harika fikir en azından takip edenlere dde kolaylık olur.
canlar ben montiyi unuttum herhalde.. hamilelikti doğumdu emzirmeydi derken kilolar tavan yaptı.. hafiften burayı takip edicem bu arada diyete başliyacağım ama montiye yine yavaştan adapte olmaya çalışıcam.. gece uyumayan bir bebem var o yüzden yeme düzenim çok bozuluyo bakalım hakkımızda hayırlısı ..
çok vakit bulup giremiyorum ama takipteyim..
aebenim nazım ve topikteki tüm kıslara selam...
abeneim ve nazım doğum yaptık bebeyi 6 aylık ettik ve kürkçü dükkanına döndük...kilo felaket ama verecez inşallah sizler nasılsınız? bu arada aebenim günlük açmışsın harika fikir en azından takip edenlere dde kolaylık olur.
canlar ben montiyi unuttum herhalde.. hamilelikti doğumdu emzirmeydi derken kilolar tavan yaptı.. hafiften burayı takip edicem bu arada diyete başliyacağım ama montiye yine yavaştan adapte olmaya çalışıcam.. gece uyumayan bir bebem var o yüzden yeme düzenim çok bozuluyo bakalım hakkımızda hayırlısı ..
çok vakit bulup giremiyorum ama takipteyim..
selamlar efem ....
nevkuşummmmmmm nerdesin bacım.... yegenim büyüdümü okudum geçen gün uykusuz bırakıyormuş seni ...
çok sevindin seni gördügüme ...
banumilates başlama zamanın geldide geçiyor bile ..
evet kajumum daha öncede öyleydi.
zilim akşam bende 5 tane hurmayı yuttum tarçınla .. ianna bende yerdim herhalde bi 10 tane daha ..:))
zilim biz mısırı patataı princi niye yemiyoruz kuzum nişastasından dolayı ..
oyüzden nişasta undan dahada cıssss.
yumurta ve yogurdu deneyin illa kayu kıavamlı olmasına gerek yokki çorbaların yavv
ben bi ara bi diyetde sadece tablet tavuk suyu ve naneyle çorba yapıp içtigimi bilirim .:)))
selamlar efem ....
nevkuşummmmmmm nerdesin bacım.... yegenim büyüdümü okudum geçen gün uykusuz bırakıyormuş seni ...
çok sevindin seni gördügüme ...
.:)))
önceki gün okumuştum aneneler topiginde nevkuşum ... yazayım nedesin diye dedim ama baktımki nete pek girmemişsin ....
demekki o zaman içime dögmuş gelecegin ..
kaç kilosun ??
sende bu azim oldukdan sonra nevracım hepsini tekrar verirsin merak etme .
demek 6 aylık oldu yegenim ...
nevkuşum biliyorumusun melegin eşide artık bebek istiyor ikna etmiş .. senden sonra nuroda bebiş sahibi oldu .
sıra nazlımda oda yeni eve çıkıyor orda niyeti var inşallah ..
ay ne havadis birikmiş bendede ..
hani vardırday eski bir dost görürsünde için içine sıgmaz öyleyim işte .:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?