ocdim ekmeginin 4 dl olması deyil sorun BEYEZ EKMEK OLmASI montiye uymuyor .Günaydın,
Kahvaltıda 4 dl normal ekmek,
domates,peynir,salatalık,
kaşar yedim.2 bardak şekerli çay içtim.
Şekerli çay olmaz biliyorum fekat 4 dl ekmek fazlamı sizce?
nazlım yine katı yemeklere kalmışsın sıcak yemegin yokmu canım benim . :26:iyi günler herkeslere : bende bugünki menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates
ara
1 adet mandelina
öğlen
12 adet badem
1 kutu light süt
ara
1 portakal
1 mandelina
akşam
2 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış bol sebzeli salata
1 kase yoğurt
bu haliyle güzel kajumum akşamıda yazmayı unutma ...evet kızlar hastane işini hallettim
kahvaltı:
3 dilim tb ekmegi
domates
közlenmiş kırmızı biber patlıcan
1 bardak şekersiz çay
500ml su içtim daha bugun hastane yüzünden sporada gidemedim ama yürüyüş yapıcam yada plates
öğlen yemegınıde şimdi hazılıycam
peynirliyumurta
kıvırcık
çay
akşam ne yerim bılemıyorum
uygun mudurlistem
önce çorbanın suyundan az aza katarsan sanırım kesilmez birde kıslar püf noktası yogurt kattıgınız çorba türkerinin soguyana kadar kapagını kaptmayın ondanda kesilme olur ..şu sınavı atlatayım başlıycam plaetes eçocuklar uyuyunca ders çalışıyorum
tüm derslere giremeidigm için
çorbayıda şu açıdan tutarmı diye sordum hani yogurt keisk keisk kalırmı diye merake tmiştim
en kısa zamanda deneyimmmm
nevkuşum ben hep burlardayım canım ama baydır diyet yapmıyordum bende yavaşdan alışayım dedim 2 ay kadar oluyor kendimce yapıyordum .ama baktım monti olmayınca kilo veremiyorum . 10 gün oldu tekrar 1.aşama montiye başlayalı .yanı tam zamanında geldin diger arkadaşların bir çoguda yeni başladı hep bereber dahada motive yaparız montiyi....canım benim, ben de aynı duygular içindeyim içim içime sığmıyo ama inan nete giremiyodum bile anca şimdi şimdi.. çok zorluyo bebe beni uyku uyumuyo en büyük derdimiz o..
tabi ben emziriyodum yeni ek gıdalara geçtik hala emziriyorum ama bi şekilde yavaştan dengeli bi şekilde toparlanmam lazım...
şok haber.91.6 kiloyum..
oo meleğime çok sevindim hayırlısı bakalım.. nuromun da bebişi oldu ha.. nazılımın da artık vakit gelmiş hayırlısı ile...
herkes hala montide mi? ben valla çok özledim ama istikrarlı giremem diye pek yazmıyodum neyse inşallah artık daha sık görüşecez...
aebenim ben montiye adapte olmaya çalışıcam ilk etap hedefim o.. yavaş yavaş diyet psikolojisine alışmam lazım.. gece bile yemek yiyorum yani o huyları törpülemem lazım...
neyse yavaş yavaş alışacaz inşallah..
merhabaaaa bebegini güle güle büyütt hatırlıyorum snein hamile oldugunu
zaman ne kadar çabuk geçiyorrr
önce çorbanın suyundan az aza katarsan sanırım kesilmez birde kıslar püf noktası yogurt kattıgınız çorba türkerinin soguyana kadar kapagını kaptmayın ondanda kesilme olur ..
nevkuşum ben hep burlardayım canım ama baydır diyet yapmıyordum bende yavaşdan alışayım dedim 2 ay kadar oluyor kendimce yapıyordum .ama baktım monti olmayınca kilo veremiyorum . 10 gün oldu tekrar 1.aşama montiye başlayalı .yanı tam zamanında geldin diger arkadaşların bir çoguda yeni başladı hep berebek dahada motive yaparız montiyi....
tabi birden çeçme montiye kasmadan zatten emziriyorsunda . 2.aşamayla hafif kaçamaklıda yapabilirsin şimdilerde ..
yegenim sana baya kilo bıramışolsun onlara can feda dimi.*
mönün çok güzel ilk gün ve emziren bi anne için nevkuşum ..selam .. bende hatırlıyorum seni.. çok teşekkürler beraberce inşallah kolayca atarız kiloları..
valla yedim de yedim aebenim bilirsin bende yalan yok..
sen de yeni başlamışsın hakkaten zamanlamam süper.. dediğin gibi 2. aşama ile başlarım hatta muhtemelen ilk etapta monti yasaklıları vs. sini tam oturtamayabilirim..ama bi şekilde diyet olayına başladım yani..
bugünkü menü 2 dil. çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, domates salatalık 5 zeytin
öğlen 2 patlıcan dolma, yoğurt,1 kase sebze çorbası
yeşil çay
akşama kuru fasulye salata
2-3 mandalina planladım..
aebenim nazım ve topikteki tüm kıslara selam...
abeneim ve nazım doğum yaptık bebeyi 6 aylık ettik ve kürkçü dükkanına döndük...kilo felaket ama verecez inşallah sizler nasılsınız? bu arada aebenim günlük açmışsın harika fikir en azından takip edenlere dde kolaylık olur.
canlar ben montiyi unuttum herhalde.. hamilelikti doğumdu emzirmeydi derken kilolar tavan yaptı.. hafiften burayı takip edicem bu arada diyete başliyacağım ama montiye yine yavaştan adapte olmaya çalışıcam.. gece uyumayan bir bebem var o yüzden yeme düzenim çok bozuluyo bakalım hakkımızda hayırlısı ..
çok vakit bulup giremiyorum ama takipteyim..
mönün çok güzel ilk gün ve emziren bi anne için nevkuşum ..
1.aşamya tek uymayan dolman var . okadar. bide sebze çorbanıniçindekileri bilmiyorum ...
akşama yogurt ekle . iyi ,iyi mönün ..
bana musade kıslar .. bebelerde okuldan geldi mutfaga hucumm ..
selam canım.bebeğin neden uyumuyor geceleri ?
slm kıslar...
bana hiç dur durak yok full koşturmaca var...sabah ne güzel uyandık kahvaltımızı ettik oğlumla,arkadaş bakıcı demişti o gelecekti geldi konuştuk gitti neyse...hadi pazara gidelim dedik taze teze meyveler sebzeler alalım oğlumla...gittik (yine yaptı yapacaklarını tüm marifetini sokağa saklıyor çocuk:)eve geldim bi ton nutuk attım yolda yaptıklarıyla ilgili(her gördüğünü istememesi konusunda ve dışarda beni sinirimi tepeme getirmemsi konusuna) şişirdi dudaklarını beyefendi tamam anne tamam anneee diye mırıldandı eşşek sıpası...
ağlıycam artık oğlım sinirimden dedimkalktı bana yolda zorla aldırttığı çiçek şekildeki balonu verdi ağlama anne bi daha bana almayalım sana balon alalım dedi..ağlassammı gülsemmi? tam uyutup kendim yemek yiycem kahvemi alıp kk'ya göz atacağım..zırrr telefon. eşimin abisi buraya iş için gelmiş üç arkadaşıyla akşam eşim işten gelince bize uğrayacaklarmış.eşime uşamamış tel.ameliyathanede kapalı olduğundan beni aramış... zaten sinirim tepemdeydi valla utanmasam ağlıycaktım artık...
abi sabahtan arasaydın keşke dedim daha teferruatlı hazırlanırdım diye dedim..sen maharat kızsın yarım saatte donatırsın sofrayı deditabi bacaklarım arkama vurarak donatmak başka kafama göre yapmak başka.birde arkadaşlarıla geliyorsan eşimi ara dışarda görüşün.alemin tanımadığım adamlarının benim evimde işi ne ya...ay walla ağlamak üzreyim.yarım saatin içinde hazırladım bişeyler.bi kısmıda pişmek üzre dondurucuda zaten..hiç modumda değildim.(reglim çünki)offf ya son dakikada pat diye gelen misafiri sevmiyorum walla.çocuklu insanım oğlum uyumuş markete nasıl gideyim.evde vardı neyseki herşey.ama hiç plan yapamıycakmıyım ben dan dun çıkıp gelenlerden ...okula giderken aynı şeyi yaparlardı.sabah işe giderken evi sürekli misafir gelecek gibi bırakmak zorunda kalmaktan işe zor yetişiyordum...üffff...
aebenim nişasta baş yasak biliyorum aplacımda una nazaran çok az konulur diye şeyttirdiydim...
nevra hoşgeldin tekrardan aramıza..yawrunuda güle güle büyüt....
baklagillerle kırmızı et yiyemiyorduk değil mi ?
slm kıslar...
bana hiç dur durak yok full koşturmaca var...sabah ne güzel uyandık kahvaltımızı ettik oğlumla,arkadaş bakıcı demişti o gelecekti geldi konuştuk gitti neyse...hadi pazara gidelim dedik taze teze meyveler sebzeler alalım oğlumla...gittik (yine yaptı yapacaklarını tüm marifetini sokağa saklıyor çocuk:)eve geldim bi ton nutuk attım yolda yaptıklarıyla ilgili(her gördüğünü istememesi konusunda ve dışarda beni sinirimi tepeme getirmemsi konusuna) şişirdi dudaklarını beyefendi tamam anne tamam anneee diye mırıldandı eşşek sıpası...
ağlıycam artık oğlım sinirimden dedimkalktı bana yolda zorla aldırttığı çiçek şekildeki balonu verdi ağlama anne bi daha bana almayalım sana balon alalım dedi..ağlassammı gülsemmi? tam uyutup kendim yemek yiycem kahvemi alıp kk'ya göz atacağım..zırrr telefon. eşimin abisi buraya iş için gelmiş üç arkadaşıyla akşam eşim işten gelince bize uğrayacaklarmış.eşime uşamamış tel.ameliyathanede kapalı olduğundan beni aramış... zaten sinirim tepemdeydi valla utanmasam ağlıycaktım artık...
abi sabahtan arasaydın keşke dedim daha teferruatlı hazırlanırdım diye dedim..sen maharat kızsın yarım saatte donatırsın sofrayı deditabi bacaklarım arkama vurarak donatmak başka kafama göre yapmak başka.birde arkadaşlarıla geliyorsan eşimi ara dışarda görüşün.alemin tanımadığım adamlarının benim evimde işi ne ya...ay walla ağlamak üzreyim.yarım saatin içinde hazırladım bişeyler.bi kısmıda pişmek üzre dondurucuda zaten..hiç modumda değildim.(reglim çünki)offf ya son dakikada pat diye gelen misafiri sevmiyorum walla.çocuklu insanım oğlum uyumuş markete nasıl gideyim.evde vardı neyseki herşey.ama hiç plan yapamıycakmıyım ben dan dun çıkıp gelenlerden ...okula giderken aynı şeyi yaparlardı.sabah işe giderken evi sürekli misafir gelecek gibi bırakmak zorunda kalmaktan işe zor yetişiyordum...üffff...
aebenim nişasta baş yasak biliyorum aplacımda una nazaran çok az konulur diye şeyttirdiydim...
nevra hoşgeldin tekrardan aramıza..yawrunuda güle güle büyüt....
canım tamadır dikkate alacğım..sebze çorbası kabak soğan vs.
patates filan yemiyoduk dimi?
akşama ekleme yapcam.. görüşürüz canım
selam canım.. valla oldum olası az uykulu .. ek gıdaya başladık uyur dediler akşama tahıllı mama veriyoruz ama yine kalkıyo 2-3 saatte bir..
allah kolaylık versin zor valla...
çok teşekkür ediyorum...sağolasın
evet yenilmıyo ben k.fasulye nohut falan artık etsiz yapıyorum. pek lezzetli olmuyo ama yapcak bişey yok
cnm şimdi okudum bebegin uykusuz bir bebişmiş
ben o dertten çok çektim cnm allah uzun ömrüler verisn tabiki ama çok zordu o dönemler
bir bebek uykusuz sa yapacak pek bir şey bu tamamen bebekle alakalı
neler yaptım nelerrrrr
yanında yatımm,memede uyutmaya çalıştım
yatak açtım yere rahat yatsınlar diye ve en kötüsü atarak bile verdim
çünkü artık zindan olmuştu hayat 2 tane birde bir tane bile degil
gece sabah kadar 0 uyku akşama kadar bol koşturma piskolojim bozulmuştu
hatta halisinasyon görmeye başlamıştım
evde kemer var kemerin iki tarafında edi ve büdüler asılı
gözümü bi açtım onları kayra ile deniz sandım
nasıl aglıyorum eşimi çagırdım bak buradalar al diye
eşimin tokatı beni kendmeee getirdii
su kolonya hak getireeee yaniiiiiii
ben ne zman gece yatıp sabah kalkıcam derdim isyan etmeye başlamıştım 2.5 yaşında
kesintisizzz uykuya geçtiler ancakkk
öznurcum
sen şanslı anneymişsin cnm ışıkla memeyle çok alakalı degil çocugun uyku durumu
amaaa erken yatırmakta evi karartmak çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?