Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy evet haklısınm ırar ederler sende ye diye ben hiç dayanamam ısrara :) bı kaçda kendıne göre de bişey yap ikramlıklardan onlardan ye yıyosun dıye ısrar etmezler

cnm aynen bende bir kaç hafta denedim olmadı beze devam ettim,sonra yine denedim 1 ay kadar yok..bende sabırsız bi tipim kızdım söyleyeceği varsa da söylemedi.korktu kaçtı hep beze yaptığında...normalde bağırıp çağırmaya alışık değil oğlum arada bi çıkışınca tırsıyor çocuk sonra beze kaldığımız yerden devam ettik yaklaşık bir aydır ne onda ne bende bi çaba yok.yapınca hemen anne yaptım diyor.afferim oğlum deyip gidip alıyoruz odasında altını..aynen başa döndüm yani sabırsızlığım yüzünden..havalar ısınana kadar bende vazgeçtim.çok yıprandım oğlumuda yıprattım.sabiha paktuna keskinin kitaplarını okuyorum.çok önemli wc eğitimi.ilerleyen yaşamında pintilikten tutta,hırçınlığa,sinirlilğe kadar yol açan bi şey zorlamak bu konuda çocuğu...bunları bile bile dahada üstüne gitmeme kararı aldım bende.zaten gittim gideceğim kadar öyle işte cm bizde durum..28 aylık oldu şu an oğlum...

nevracım allah kolaylık versin,insanın çocuğu hasta olunca yüreği dağlanıyor resmen..acil şifalar cnm...senin kilo vermenede çok sevindim.dahada gaza gelmişsindir...

banum banada yarın arkadaşlar gelecek ya bende daha yeni oturdum.masa örtüümü ütüledim,servis takımlarımı çıkarttım hazırladım.bardak tabak şeker kahve fincanları vs..hepsini hazır ettim.yarın oğlllum uyanıpta onu kahvaltı ettirip ev süpürüp toz alırım derken bunlara vakit kalmaz diye geceden haızr ediyorum ben hep...bende şunları yaptım.alıntı yapabilirsin yada başka fikirler gelir belki aklına.açma,soslu rulo börek(dondurucumda pişmek üzre bekliyor çoktan yapıp atmıştım hep bulundruyorum bir çeşidim hep hazır oluyor böylelikle)tatlı olarak yine dondurucudan pişirilmek üzre lokumlu kurabiye,bu gün yaptığım kestaneli kup ve truff,yarında etsiz çiğ köfte yapıcam,mercimek salatası,kereviz salatası...
ama sana akşama geleceklermiş.çok çeşit yapma bence ...benimde şu an bacak arkalarım ve popom ağrıyor wallahi..yorgunluktan bittim artık..

iyi aksamlar kizlar,montide kayvrulmus cerez yeniliyomuydu?

bide montiye uygun kpuska tarifiniz varmi?

hasretim yeniden montidesin ne güzel..çerez yeniyor montide cnm.kavrulmuşada izin var.ama çok tuzlu olunca su tutar vücudunda ..ödem yapar.şişersin durduk yere...
kapuska zaten montiye uyan bişey cnm.lahana ve et sonuçta...ama ben kapuska hiç yapmadım.lahana yemeğini sevmem eşimde sevmez.annem yapardı bekarken onuda yemezdimpüf noktası varsa bilmiyorum ama klasik yemekler gibi oluyordur.soğanı kavur,eti kavur,salçasını ekle,lahanayı ekle kavur biraz daha .suyunuda kattınmı kapat kapağını pişsin.etler sertleşmesin diye tuzu baştan atmıyorl annem yemeğe.sonlarında atıyor.o kadardır sanırım.yani özelliği olan bişey değil sonuçta sarma dolma dolma gibi...ama bilen varsa yazar burdan yine sana cnm....

zilimmm
benim misafiir tek kişi cnm zaten digeride samimi alt komşum
ama şimdi ben ne yiycem kendime uygun yapsamda saat geçolcak ne yapsam bilemedimmm

banum o zaman yap bi kek çayın yanına,birde kendine tam buğday unundan poğaça yap.akşam yemeğini salata veya sebze yemeği yoğurtla geçiştir.akşamda bi tane poğaça hakkın olsun..içinede peynir-zeytin koy ohh misss..ben servis yaparken arada kaynıyorum böyle durumlarda.. yada zevdiğim bi hamur işiyle ki bu hep börek olur.salata çeşitleriyle geçiştiriyorum.yani ben salatacıyım zaten .kurtarıyorum durumu...zaten millet masada yerken ben mutfakla salon arasında mekik dokuduğumdan yemediğimi farkeden bile pek olmuyor eğer kalabalıksa...

sanırım öle olcak yaa elmalı turata yapıcam birde tb unuyla poça

zilim tesekür ederim henüz kendimi hazirlama asamasindayim :) ya yalnismi söyledim billlmyom ama ben kapuskayi havuclu ve pirincli biliyodum :) ya en iyisni salatasini yapayim ben bosver :)

banu sen yapiyodun galba salatasini,bi ara topikde anlatmistin,nasil yapiyodun?

Son düzenleme:
kızlar günaydın bugun kilolarımızımı yazıyoruz :18:
benım tartıda dişital değil

günaydın hayırlı cumalar hatunlar..

bugün tartı günü....

ilkhafta ............. 65.000 gr.
1.hafta.............. 62 700 gr.
2.hafta ............. 62 400 gr..

Son düzenleme:
simdi kalktim tartildim ve sonuc tam anlamiyla harika
21.11.2011 de kilom 57,800
25.11.2011 kilom 56,300

inanilmaz mutlu oldum darisi basiniza arkadaslar demek bide spor yapsam daha iyi olacak...callanetics yapmaya tekrar basliycam bugun, faydasini cok gormustum bakalim

günaydınlar herkese benim kilomda 63 .. 1 kg vermişim ...

dün yediklerim ...

sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık

iftar
tavuk sote
salata
yoğurt

ara
3 adet mandelina

mesajlara geçeyim hemen fazla vaktim yok ..

mönün harika olmuş liliş bak 3 günde oturturdum mönüleri ..

mönün güzel çamlıcam afiyet olsun ..
minik bir uyarı canım bezelyeyi fazla yeme .

afiyet olsun banum kız kilan ne hadi merak ettim 1 kilodan fazla beklyorum sende .

ay kıyamam nevram. inşallah önemli biş yokdur hberdar et bizi.

kilon içinde tebrikler nevkuşum harika ilk hafta için 2.5 kilo

abla akşam dediğin gibi tavuk pişirdim kuru fasulye iptal oldu eşimi bekliyorum mıdeme indircem

aeben abla hakıkatende kendimi ha bıre aç hissediyordum bugun dediğin gibi yapdım acıkmadım daha
evet canım karnımız tam doyarsa açıkmıyor insan aralarda ..

karrını vermişsin zatten banum öyle yap tb pogaça (1 tn ama ) ve salata türü yap kurtarırsın günü.
iyi aksamlar kizlar,montide kayvrulmus cerez yeniliyomuydu?

bide montiye uygun kpuska tarifiniz varmi?
hoşgeldin hasretim .
zilim cevaplamış sorularını ...

tebrikler çamlıcam ...
nazlım tebrikler .
mönünde güzel canım afiyet olsun

günaydınnnnnnnn
aben ablam malesef kilom 65.9
daha dün kıyafetle 65.7 iken nasıl oldu anlamadımmmmm

geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr

günaydınnnnnnnn
aben ablam malesef kilom 65.9
daha dün kıyafetle 65.7 iken nasıl oldu anlamadımmmmm

geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr

banuşum sonucun gayet iyi canım haftaya daha fazla verirsin baskülde merak etme ..tebrikler
günlük dalglanmalar mutlaka oluyor zatten
bekmişın yarın sabah 65 500 sün bu normal vucudun yüzde 60 şı su okadar dalglanma olsun biraz tuz fazlalıgı bile yapıyor bunu ..

tabiiiii tabiii az gitsinnn kalıcı gitsin degilmi amaç zatennnn

bugünde elmalı tart ve poça yapıcamm normal undun kendimde yemiycem
diyette oldugumu biliyorlar zatennn ayıpta olmaz
çünkü şimdi tb unuyla yapsam yerim bugün yerim yarın yerimmmm
benim için iyi olmazzzz ben normal menümü yiycem bugün

bence en iyisi bu banum zatten 1 kiloda vermedik kaçamak hakkımız yok .

günaydın montinin çıtır adayı hatunları...
walla herkes ne güzel veriyor kilocukları...bir bayanın kaybetmekten dolayı sevineceği tek şey kilosudur herhalde...monti istikrarlı yapıldığında uzun vadede gerçekten çok etkili hatta en etkili diyet yöntemi diyebilirz.ama kesinlikle kaçamağı kaldırmıyor özellikle ilk etabında.her hafta 2-3 kilo vermilmiyor belki,yada çok kısa sürede çok kilolar gitmiyor(zaten kısa vadede giden kilo değil sudur) ama uzun vadede hem sağlıklı yaşam şekliniz haline geliyor,hemde verilen kilolar kolay geri gelmiyor.tabii diyet bitti diye hooop eskisi gibi tatlı tuzlu ne bulursam yiyeyim demesseniz..insan zaten zayıflayınca yiyemiyor inanın buna.yani giydiklernizin size ne kadar yakıştığını gördükçe ve çevrenizden iltifatlar aldıkça yiyemiyorsunuz.tadıp bırakıyor insan.tabii arada deli gibi saldırasınız gelmiyorda değil ama kısa sürede toparlayıp vazgeçiyor insan...sizde sıkın dişinizi..madem bir yola başkoydunuz,sebat edin,sabrınızı zoorlayın ama iradenize yenilmeden atlatın bu dönemi kıslar...hepinize bol sabırlı ve ince günler anacımmm..beni özleyin ..baaayyyyy...

bence en iyisi bu banum zatten 1 kiloda vermedik kaçamak hakkımız yok .

aaa evet birdeee o olay vardı dimi verirsen 1 kiloyu yaparsın kaçamagııı
zaten yeni başladımmm yemeye niyetim yok vallahi

sen özlenmiycek hatunmusunnnnnn anacımmmmmmmm
zilim yaaaa albüme bi fotonu koyda g,l yüzünü görek gııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…