dünki mönüm ...
7.30
5 altın çilek .
8:00
yulaf ezmesi yagsız sütle .
peynir. karışık (yaglı yagsız )
salatalık .
12 30.
10 fındık (bunun saati sonraki ögün için uygun deyil .ama pilates yptım tam açıkmış şekerim düşmüşken kızım aradı gel beni al okuldan diye öylece aç dışarı çıkamazdım iyikide çıkmamışım yemek yedigimde 14:00 olmuştu ).
14:00
tv.but haş.
şalgam .yş sogan .
salatalık .1 kase yogurt.
1 avuç kuruyemiş .
19.00.
6 badem (dışardaydım )
21:00
1 portakal 1 tr. hurması .
yr.nar.
15 dk sonra yr. br yagsız süt ....
40 dk pilates hemen ardından 1 saat yürüyüş ..
ve kızılayda 15 den 21 re dolaşma .ayaklarıma kara sular indi . beberin dersaneden çıkmasını için vakit öldürdük ogluşla . neren baksam 3 saat kesintisiz yürmüşümdür . banuşum sen bilirsin izmir cadesinden sakaryaya, kocatepe begendige tekrar ykm nin önü tekrar izmir cad. vs vs
2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ...[/I]
benm içinde gezseydin ablaaaaaaaaaa
bu arada sporuna direk 5 saat yazsan daha iyiydii
aebencim ya menunde salgam var,yiyebiliyomuydukkine biz bu salgamiyoksa benmi biseyleri unuttum yada kacirdim
aben abla yaglı peynir eylemine devam ediyormuyuzzzzz
Bu arada yörsanınkahvaltılık loru 2.2 gr yag içermekte aknazdan bile az degişiklik olsun isteyenler deneyebilir
makromarkette var ankaradaaaa diger yerlerde vardırrr tabikiii
bütün kahvaltılık lor oranlarına baktım en düşügü yörsanınki
750 gr 5.5 fiyatıdaaa
o zaman haslayip yogurtla salatasini yapip yiyebiliriz dimivalla ne iyi bisey olacak bu anlatamam cok severimde salatasini
banum eminmisin ...????
Bimdeki lor % 1 yaglı kuzum ...Tadıda çok güzel bende ondan yiyorum . Bu aralar birde kerem lebne oda % 17 yaglı ikisinindendeN yiyorum . kızarmiş ekmege sosla lebne muhteşem oluyor :)
Bi süre böyle devam bende sen ne yiyorsun yagsıza geçtinmi?
böreklik loru demiyorum ama böyle labne kutusu gibi bir kutusu var kaalarr kahvaltılık lor yazıyor üzerindee
çökelek gibi dgeilde bildiign sürme peynir gibi benim dedigimm
yok bende yagı yiyorummmm henüz geçmedim yagsıza
hııı bakayım makroya banum ben sürülen peynrileri seviyorum . teşekküler ..
yörsan kahvaltılık lor ..
tebrikler zeynepcim .Beni de yazın beni deee.. 67.5 iki günde 1 kilo gitti vallahi.süpperrrr
ivetttt bende seviyorum kırmızı bir kapagı varr abla plastik kutudaaa
kutusuda yuvarlakkk
hasretim seni aşagıda görürken yazayım canım ..
benuşle ben 2 haftadır normal peynir kulanıyoruz eger zorlandıgın oysa snede yaglı peynrile başalayabilirsin montiye ..
ekmeginide iyce araştır bulunca topluca al koy buzluga kşarıp kuanırsın yada tb unundan kendin yap koy dolaba .. inan istedikden sonra çözüm çok .
günaydin ablam tesekür ederim,bir dahaki alisverisimde ekmek cesitlerinin icindekileri not edip yazicam sana belki yiyebilecegim bir tanesi cikar :)
yurt dışındada olsa mutlaka vardır yiyebilecegin bir ekmek hasretim .
entegre ...tambugday.. köy ekmek . .tam tahıllı ..alman ekmegi .daha olmadı tam çavdar .
var olmasina varda ablam tam bugdaylarin icinde srup var seker var ama tam cavdar ouyosa o var iste sekersiz ve beyaz unsuz
digerlerini bulamazsan en son çare oda olur hasret ...
bazan maya kabarsın diye şeker koyuyorlar haesretim çok az eser miktarda oger dedigin buysa göz ardı edilebilir entegra ve tambugday ekmeginde .
bak başlamaman için hiç sebeb kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?