Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünki mönüm ...

7.30
5 altın çilek .

8:00
yulaf ezmesi yagsız sütle .
peynir. karışık (yaglı yagsız )
salatalık .

12 30.
10 fındık (bunun saati sonraki ögün için uygun deyil .ama pilates yptım tam açıkmış şekerim düşmüşken kızım aradı gel beni al okuldan diye öylece aç dışarı çıkamazdım iyikide çıkmamışım yemek yedigimde 14:00 olmuştu ).

14:00
tv.but haş.
şalgam .yş sogan .
salatalık .1 kase yogurt.
1 avuç kuruyemiş .

19.00.
6 badem (dışardaydım )

21:00
1 portakal 1 tr. hurması .
yr.nar.
15 dk sonra yr. br yagsız süt ....

40 dk pilates hemen ardından 1 saat yürüyüş ..
ve kızılayda 15 den 21 re dolaşma .ayaklarıma kara sular indi . beberin dersaneden çıkmasını için vakit öldürdük ogluşla . neren baksam 3 saat kesintisiz yürmüşümdür . banuşum sen bilirsin izmir cadesinden sakaryaya, kocatepe begendige tekrar ykm nin önü tekrar izmir cad. vs vs
2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ...[
/I]

benm içinde gezseydin ablaaaaaaaaaa
bu arada sporuna direk 5 saat yazsan daha iyiydii

aebencim ya menunde salgam var,yiyebiliyomuydukkine biz bu salgami yoksa benmi biseyleri unuttum yada kacirdim

benm içinde gezseydin ablaaaaaaaaaa
bu arada sporuna direk 5 saat yazsan daha iyiydii
gerçekdende öyle oldu. aslında ogluşla sineme girelim didik satler uymadı .. bebelrle drsena çıkışı işim olmasa gidecektim eve .
aebencim ya menunde salgam var,yiyebiliyomuydukkine biz bu salgami yoksa benmi biseyleri unuttum yada kacirdim

çamlıcam şalgam SUYU DEYİL , BİLDİGİMİZ ŞALGAM TURP GİBİ OLAN ... YASAKMIYDIKİ ?
BU ARADA KIRMIZI PANCAR YENİYOR .KARIŞIKLIK OLMASIN

aben abla yaglı peynir eylemine devam ediyormuyuzzzzz
bu arada yörsanınkahvaltılık loru 2.2 gr yag içermekte aknazdan bile az degişiklik olsun isteyenler deneyebilir
makromarkette var ankaradaaaa diger yerlerde vardırrr tabikiii

bütün kahvaltılık lor oranlarına baktım en düşügü yörsanınki
750 gr 5.5 fiyatıdaaa

o zaman haslayip yogurtla salatasini yapip yiyebiliriz dimivalla ne iyi bisey olacak bu anlatamam cok severimde salatasini

banum eminmisin ...????
Bimdeki lor % 1 yaglı kuzum ... Tadıda çok güzel bende ondan yiyorum . Bu aralar birde kerem lebne oda % 17 yaglı ikisinindendeN yiyorum . kızarmiş ekmege sosla lebne muhteşem oluyor :)
Bi süre böyle devam bende sen ne yiyorsun yagsıza geçtinmi?

Son düzenleme:
o zaman haslayip yogurtla salatasini yapip yiyebiliriz dimivalla ne iyi bisey olacak bu anlatamam cok severimde salatasini

haşlamasını hiç denemdim çamlıcam ...çigsiyle cacık yapıyorlar onu biliyorum ama ..
Afiyet olsun

böreklik loru demiyorum ama böyle labne kutusu gibi bir kutusu var kaalarr kahvaltılık lor yazıyor üzerindee
çökelek gibi dgeilde bildiign sürme peynir gibi benim dedigimm
yok bende yagı yiyorummmm henüz geçmedim yagsıza

hııı bakayım makroya banum ben sürülen peynrileri seviyorum . teşekküler ..
yörsan kahvaltılık lor ..

Son düzenleme:
hasretim seni aşagıda görürken yazayım canım ..
benuşle ben 2 haftadır normal peynir kulanıyoruz eger zorlandıgın oysa snede yaglı peynrile başalayabilirsin montiye ..
ekmeginide iyce araştır bulunca topluca al koy buzluga kşarıp kuanırsın yada tb unundan kendin yap koy dolaba .. inan istedikden sonra çözüm çok .

kıslar sibel yok merak ettim onun kilo durumunu .
nesliş sende yoksun gııı
liliş sende girmemişsin nete henüz .

günaydin ablam tesekür ederim,bir dahaki alisverisimde ekmek cesitlerinin icindekileri not edip yazicam sana belki yiyebilecegim bir tanesi cikar :)

günaydin ablam tesekür ederim,bir dahaki alisverisimde ekmek cesitlerinin icindekileri not edip yazicam sana belki yiyebilecegim bir tanesi cikar :)

yurt dışındada olsa mutlaka vardır yiyebilecegin bir ekmek hasretim .
entegre ...tambugday.. köy ekmek . .tam tahıllı ..alman ekmegi .daha olmadı tam çavdar .

yurt dışındada olsa mutlaka vardır yiyebilecegin bir ekmek hasretim .
entegre ...tambugday.. köy ekmek . .tam tahıllı ..alman ekmegi .daha olmadı tam çavdar .

var olmasina varda ablam tam bugdaylarin icinde srup var seker var ama tam cavdar ouyosa o var iste sekersiz ve beyaz unsuz

var olmasina varda ablam tam bugdaylarin icinde srup var seker var ama tam cavdar ouyosa o var iste sekersiz ve beyaz unsuz

digerlerini bulamazsan en son çare oda olur hasret ...
bazan maya kabarsın diye şeker koyuyorlar haesretim çok az eser miktarda oger dedigin buysa göz ardı edilebilir entegra ve tambugday ekmeginde .
bak başlamaman için hiç sebeb kalmadı :)

Son düzenleme:

valla ablam bilmyiorumki icindekilerde yaziyor seker ama ne miktarda bilemiyorum,ozaman ben söyle yapayim,2 3 gün tam bugdayyiyeyim 2 3 günde cavdar hem bide sen sey demistim yaninda yedigin yesillikler düsürür gl endeksi diye yesilligide bol tutamiym ozaman ve Allahin izniyle yarin baslayayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…