Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

okey hasret.. olur canım ekmegi degiştirmek... bende hep aynı ekmegi yemem hep farklı yerden farklı ekmek tüketiyorum ..
evet sebze gl endeksi düşürür . yüzden karbonların yanında mutlaka olmalı

yasemincimmmm
lahana salatasını sormuşsun cnm ben dogruyorum ince ince sonra limon ve tuzla ovuyorum istersem sirke atıyorum içne bu kadarrr
tb unu varsaaa orada kendinde yapabiliriisn cnmm ekmegini bence

merhaba monticiler nasilsiniz kilo verenleri tebrik ediyorum hasretim yazini gördum yanlis hatirlamiyorsam sende almanyadaydin canim monti icin bende cok ekmek arastirmistim sonunda REWE markette bir tane buldum.adi KRONENBROT DELIKATESS VOLLKORNBROT OHNE KRUSTE yesil bir pakette icindekileride yaziyim hemen sana ZUTATEN:roggenvollkornschrot,wasser,natursauerteig,salz,hefe,sesam..
ben monti yaptigim surece bunu kullandim sende deniyebilirsin.

kızlar ben kilo vermemişim verdiysemde gr vermişimdir:) onuda makıne dijital olmadıgı için almadım

1 avuç kayısı çiri yedim

kahvaltı:
cevizli marmelat
kuşburnu marmelatı
zeytin
kıvırcık maydanoz
tb akmegi
çay

25 + 25 dk yürüyüş 1 saatte ayrobıc yapdım
500ml su bıttı

öğlen:
kurufasulye
yogurt yada ayran
yanında kıvırcık maydanoz
7-8de badem yemek istıyorum(yanında sütte içsem fazla olur mu?)

ara: meyva

akşam:
lahana kıvırcıklı salata yapıcam yanında yogurtla hüpletıcem

ara: meyva yerim

böyle ekmege sürülen krem peynırlerden yıyebılecegımızın adını yazar smın abla ben çok sevıyorum o tür peynirleri

kajum kilonda dedigiklik olmayabilir canım üzülme .daha mönülerin tam oturmadı. başlayalı 1 hafta oldumu ?
haftaya inşallah ..
eski mönülerine bak canım karbonhidratı çokmu yiyorsun yani haftada 3 ögün karbon hakını (sabah hariç )nasıl kulanıyorsun ?
kuru fasulyen yaglamı pişti (çok az ayg kualnı yada yagsız )vede yanında yiyecegin süt ürünleri yagsız olmalı özelikle sütün öyleyse sorun yok canım içebilirsin .
madem kilon tetiklenmek istiyor bunlara dikkat edelim oldumu .

böyle ekmege sürülen krem peynırlerden yıyebılecegımızın adını yazar smın abla ben çok sevıyorum o tür peynirleri

banum yazmış kajumum ben şu sıralar karışık yiyorum. belirtmiştim bu konuyu
.. sende ankaradaydın sanırım mokrolarda var demişti banum sürülebilen az yaglı yörsan lor ..

yemek vakti ama açıkmadım ... sabah ekmek çok tok tutuyor ..

yasemincimmmm
lahana salatasını sormuşsun cnm ben dogruyorum ince ince sonra limon ve tuzla ovuyorum istersem sirke atıyorum içne bu kadarrr
tb unu varsaaa orada kendinde yapabiliriisn cnmm ekmegini bence

tesekür ederim banu,peki ovduktan sonra fazla tuzu ciksin diye yikiyomusun yoksa az tuzlami ovuyosunda yikamiyosun :) ekegi denemistim daha önce ama sert oluyo ya ama yinede arada bir yaparim yine un var sükür :)

cok tesekür ederim canim alirim bundanda ama bunda cavdar ekmegi yine tam bugday degil :) bende aldinin tam cavdarini aliyodum onda sadece cavdar unu var ama arada degisiklik iyidir var bizim burdada rewe alirim ordan peki sen sütü nasil aliyosun belki bilmiyosundur realde 0.1 yagli süt var yani yagsiz yani montde tüketilmesi gereken süt :)

yemek vakti ama açıkmadım ... sabah ekmek çok tok tutuyor ..

bende suan dogadan ekinazyali cay iciyorum ck güzelmis :) ama kahvaltimi yazmiycam canim ne zamandir misir unlu hamsi tava cekiyodu bugün ckardim buzluktan yarina rahatlikla baslaabilirim montiye :)

abla k. fasulyayı çok az zeytinyag ile yapdım sadece sabahları ekmek yıyorum diger öğünler hiç yemıyorum. yogurdu ve sütü yarım yaglı kullanıyorum

aebencim yagli peynir derken herhangi bir yag orani varmi dikkat etmemiz gereken:26: yoksa sabahlari beyaz peynir yiyebilirmiyim

çok haklısın kendi topiğimde de kısa sürede kilo vermek isteyenlere de bu telkinde bulunuyorum öncemli olan kısa sürede çok kilo vermek değil uzun vadede az da olsa yavaş vermek ve beslenme+spordaki değiştirdiğiniz yaşam düzeninde istikrarlı olmak
ztn kilo versek de biz eski alışkanlıklarımıza dönemeyiz gibi geliyor çünkü kendimizi, hem bedenen hem de ruhen bu yeni düzene alıştırdığımızdan istesek de kaçamak da sınırı aşamayız. tabii bu kontrol bizim elimizde, irademizin sağlam oluşunda.
bir gün yersin poğaça öbür gün dengelersin ne kilo alırsın ne de pişmanlık duyarsın öyle değil mi? tabii ben bunu sadece monticiler için söylemiyorum, sağlıklı yaşama merhaba deyip kapılarına açan herkese diyorum.
hepinize sevgiler

Bugunkü menüm

Kahvaltı:Light tost

Öğle: Tavuk-salata-cacık-çay

Ara: Yağsız yoğurt+kivi+badem

Akşam: Nohut+salata+yoğurt

Nasıl olmuş?
selam cnm
ya bilenler daha doğru yorumlar yapacaktır ama sanırım arada kuruyemiş yemiyorduk???
banu, aeben, zili??????????? kızlar yanlış mıyım????

ya arkadaşlar ben bu yazıya bakarak bir yanlış yaptığımı fark ettim:26:
bugun ne zamandır yapmak istediğim bir türlü yapamadığım yeşil mercimek yemeğini yaptım epey vardı 1kg veya daha fazladır
onu güzelce önce ıslayıp suyunu attım sonra haşladım
en son da salçalı sos yaptım 3-3,5 yk yağ ile... normalde daha az koyuyorum yağı ama bundan ailem de yiyecek diye biraz fazla koydum (normalde 2 koyardım ama az gelir diye dolu dolu 3 birazcık da son kaşıgı taşırdım ondan 3,5 yazdım)
ama herhalde yarın değil de öbür gün yerim bi daha eğer bitmezse... cok severim çünkü...

bir de bugun maalesef aç karnına tartılamadım yemekten 1 saat sonra falan tartıldığımda geçen perşembeyle (montiye salı başladım bu arada)aynıydım sanki 77-78 arasında bişey dijital değil o yuzden en az 5-6 defa çıktım bi 77 bi 78 gösterdi herhalde arada bişey 77,5 gibi sanki, boyle bakarsak son 1 haftada ancak yarım kilo gitmiş bu haftanın yarısı monti yarısı kendi kendime uyguladığım diyet
tabii şu 1 haftanın 4 günü de leslie kaynadı (yani sporsuz geçti) ondan sanırım
en iyisi ben haftaya cuma tartılayım inşallah çünkü bnm kendi belirlediğim tartı günüm de cuma...

sabah 08:00
- 2 dilim tahıllı tost ekmeği
- 1 kk light beyaz peynir
- 5 yeşil zeytin
- domates
- 1 bardak çay - şekersiz

öğle - 13:00
- 1 yumurtalı menemen (az yağlı-tuzsuz)
- 1 salatalık
- 1 bardak tuzsuz ayran

ara - 16:30
- 5 adet gün kurusu kayısı

akşam - 18:30
- 4-5 yemek kaşığı kabak yemeği
- 3 yemek kaşığı yogurt
- 1 tabak yağsız salata (elma sirkeli)

ara - 21:30
- 2 gün kurusu kayısı
- 1 bardak light süt

su 1,5-2 lt civarında oldu maalesef (evde su kalmamış o yuzden akşam da cok içemiyorum)
leslie 2 gündür yapamadım çünkü erken uyuyakaldım

Son düzenleme:
sabah - 08:00
- 1 dl tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde) - bu arada 2 etimek=1dl ekmek yerineymiş...
- 1
kk light peynir
- domates-salatalık
- 12 yeşil zeytin
- 2 bardak çay

öğle - 12:45
- 2 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 1 bardak ayran
- 1 tabak marul salatası (1 çay kaşığı zeytinyağlı)
- 1 adet ceviz

saat 16:00 gibi ara yapabilirim ya 1 bardak taze sıkılmış narenciye suyu veya kuru kayısı veya elma
akşam yemeğini de saat 18:00 gibi yiyorum ztn
sebze+yogurt+salata
gece acıkırsam yine meyve ve/veya süt ile ara yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…