valla ablam bilmyiorumki icindekilerde yaziyor seker ama ne miktarda bilemiyorum,ozaman ben söyle yapayim,2 3 gün tam bugdayyiyeyim 2 3 günde cavdar hem bide sen sey demistim yaninda yedigin yesillikler düsürür gl endeksi diye yesilligide bol tutamiym ozaman ve Allahin izniyle yarin baslayayim :)
banum eminmisin ...????
Bimdeki lor % 1 yaglı kuzum ...Tadıda çok güzel bende ondan yiyorum . Bu aralar birde kerem lebne oda % 17 yaglı ikisinindendeN yiyorum . kızarmiş ekmege sosla lebne muhteşem oluyor :)
Bi süre böyle devam bende sen ne yiyorsun yagsıza geçtinmi?
kajum kilonda dedigiklik olmayabilir canım üzülme .daha mönülerin tam oturmadı. başlayalı 1 hafta oldumu ?kızlar ben kilo vermemişim verdiysemde gr vermişimdir:) onuda makıne dijital olmadıgı için almadım
1 avuç kayısı çiri yedim
kahvaltı:
cevizli marmelat
kuşburnu marmelatı
zeytin
kıvırcık maydanoz
tb akmegi
çay
25 + 25 dk yürüyüş 1 saatte ayrobıc yapdım
500ml su bıttı
öğlen:
kurufasulye
yogurt yada ayran
yanında kıvırcık maydanoz
7-8de badem yemek istıyorum(yanında sütte içsem fazla olur mu?)
ara: meyva
akşam:
lahana kıvırcıklı salata yapıcam yanında yogurtla hüpletıcem
ara: meyva yerim
böyle ekmege sürülen krem peynırlerden yıyebılecegımızın adını yazar smın abla ben çok sevıyorum o tür peynirleri
yasemincimmmm
lahana salatasını sormuşsun cnm ben dogruyorum ince ince sonra limon ve tuzla ovuyorum istersem sirke atıyorum içne bu kadarrr
tb unu varsaaa orada kendinde yapabiliriisn cnmm ekmegini bence
merhaba monticiler nasilsiniz kilo verenleri tebrik ediyorum hasretim yazini gördum yanlis hatirlamiyorsam sende almanyadaydin canim monti icin bende cok ekmek arastirmistim sonunda REWE markette bir tane buldum.adi KRONENBROT DELIKATESS VOLLKORNBROT OHNE KRUSTE yesil bir pakette icindekileride yaziyim hemen sana ZUTATEN:roggenvollkornschrot,wasser,natursauerteig,salz,hefe,sesam..
ben monti yaptigim surece bunu kullandim sende deniyebilirsin.
yemek vakti ama açıkmadım ... sabah ekmek çok tok tutuyor ..
kajum kilonda dedigiklik olmayabilir canım üzülme .daha mönülerin tam oturmadı. başlayalı 1 hafta oldumu ?
haftaya inşallah ..
eski mönülerine bak canım karbonhidratı çokmu yiyorsun yani haftada 3 ögün karbon hakını (sabah hariç )nasıl kulanıyorsun ?
kuru fasulyen yaglamı pişti (çok az ayg kualnı yada yagsız )vede yanında yiyecegin süt ürünleri yagsız olmalı özelikle sütün öyleyse sorun yok canım içebilirsin .
madem kilon tetiklenmek istiyor bunlara dikkat edelim oldumu .
aebencim yagli peynir derken herhangi bir yag orani varmi dikkat etmemiz gereken:26: yoksa sabahlari beyaz peynir yiyebilirmiyimhasretim seni aşagıda görürken yazayım canım ..
benuşle ben 2 haftadır normal peynir kulanıyoruz eger zorlandıgın oysa snede yaglı peynrile başalayabilirsin montiye ..
ekmeginide iyce araştır bulunca topluca al koy buzluga kşarıp kuanırsın yada tb unundan kendin yap koy dolaba .. inan istedikden sonra çözüm çok .
günaydın montinin çıtır adayı hatunları...
walla herkes ne güzel veriyor kilocukları...bir bayanın kaybetmekten dolayı sevineceği tek şey kilosudur herhalde...monti istikrarlı yapıldığında uzun vadede gerçekten çok etkili hatta en etkili diyet yöntemi diyebilirz.ama kesinlikle kaçamağı kaldırmıyor özellikle ilk etabında.her hafta 2-3 kilo vermilmiyor belki,yada çok kısa sürede çok kilolar gitmiyor(zaten kısa vadede giden kilo değil sudur) ama uzun vadede hem sağlıklı yaşam şekliniz haline geliyor,hemde verilen kilolar kolay geri gelmiyor.tabii diyet bitti diye hooop eskisi gibi tatlı tuzlu ne bulursam yiyeyim demesseniz..insan zaten zayıflayınca yiyemiyor inanın buna.yani giydiklernizin size ne kadar yakıştığını gördükçe ve çevrenizden iltifatlar aldıkça yiyemiyorsunuz.tadıp bırakıyor insan.tabii arada deli gibi saldırasınız gelmiyorda değil ama kısa sürede toparlayıp vazgeçiyor insan...sizde sıkın dişinizi..madem bir yola başkoydunuz,sebat edin,sabrınızı zoorlayın ama iradenize yenilmeden atlatın bu dönemi kıslar...hepinize bol sabırlı ve ince günler anacımmm..beni özleyin ..baaayyyyy...
Bugunkü menüm
Kahvaltı:Light tost
Öğle: Tavuk-salata-cacık-çay
Ara: Yağsız yoğurt+kivi+badem
Akşam: Nohut+salata+yoğurt
Nasıl olmuş?
selam cnmBugunkü menüm
Kahvaltı:Light tost
Öğle: Tavuk-salata-cacık-çay
Ara: Yağsız yoğurt+kivi+badem
Akşam: Nohut+salata+yoğurt
Nasıl olmuş?
kajum kilonda dedigiklik olmayabilir canım üzülme .daha mönülerin tam oturmadı. başlayalı 1 hafta oldumu ?
haftaya inşallah ..
eski mönülerine bak canım karbonhidratı çokmu yiyorsun yani haftada 3 ögün karbon hakını (sabah hariç )nasıl kulanıyorsun ?
kuru fasulyen yaglamı pişti (çok az ayg kualnı yada yagsız )vede yanında yiyecegin süt ürünleri yagsız olmalı özelikle sütün öyleyse sorun yok canım içebilirsin .
madem kilon tetiklenmek istiyor bunlara dikkat edelim oldumu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?