Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...Siys0X&usg=AFQjCNHW_yRGW2_iy0_2kW85u3k6cfqfgQ burdan yapıyorum hergün başka video
yeni başlayacaksan tarihi biraz eski olanlardan başla son videolar zorlar yeni başlayanları

ben son videolardan yaıyorum banum son haftalar hep zor .ama benim bünye alışık zorlanmıyrum .. ama geçen seneki gibi çok sık yapamıyorum malesef..

Son düzenleme:
aben abla kurufasulyeyi düüdklüde ne kadar haşlıyorsun önce haşlıycam
sonra tencere yemegini yapıcam birazda dolapa atarım dedimmm
uzun zamandır yapmıyorummm yarın bende yerimd iye düşündüm
yarın cuma nide olsa

inşallah olacaksın banum

banum ben bir gece önceden ıslatırm baklagili öyle daha iyi pişer .
bir püf nokta nohutu gece ıslarıken biraz tuz atın bakın daha güzel öz dökecek yemeginiz daha çabuk pişecek .
ben öyle düdüklede hş yıp sonra pişrimedim banum .. pişme süresi düdüklüne bakıyor benim düdüklüde 18 .20 dk da pişiyor .

ben kaçtım...

ciğerin besleyici yönünü biliyordum ztn dediğim gibi dr.uma sordum da izin alıp yedim yoksa bn de yakın zaman kadar yasaktır diye yemeye çekiniyordum monti amcamıza da uyarız sorun değil
marmeladı da deneyeceğim inşallah tam benlik ztn tatlıdır eminim o kadar tatlı meyveler var ki içinde
3 yıldır aynı sorulara cevap vere vere monti konusunda uzmanlaşmış olduğundan şüphem yok bu aynı kitabı 100 kere okumak gibi bişey ki sen de bunu yapmışsın ztn, tabii ben de sizleri sıkmak için değil gerçekten verdiğim kararın arkasında durabilmek için neler yapmam gerektiğini öğrenmek için soruyorum çünkü ben de yıllardır beslenme,diyet üzerine çok şey okudum ama bnm okuduklarım genel yani monti ya da herhangi bir diyete bağlı değil o yuzden yani
inşallah zamanla bu konuda da uzmanlaşacağımdır:))) banu kazançın kitabını uni. hastanesi içinde yer alan kitapçıda görmüştüm yanında birçok farklı diyetisyenin yazmış olduğu kitaplar da vardı hatta internetten araştırdım ama şu an alamam elimde beslenme üzerine kitaplar var okumam gereken onları bitirince yavaş yavaş ekleyeceğim bu tarz kitapları da kütüphaneme
10 yıldır geliştirdim kendimi gerekirse ömrümün sonuna kadar okurum çünkü bu bnm ilgi alanım her ne kadar okulunu okumasam da uni.de okuyanlardan da bilgili oluyor insan zamanla
emeğin, sabrın, yardımların için teşekkür ediyorum tüm monticilere teşekkür ediyorum alışana kadar bir müddet daha kafanızı şişirebilirim bni mazur görun ama tmm?

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan,
Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren
Sizlere
Çok Borcluyuz.
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Ben birşey soracağım, yemekte hem cacık içip hem yoğurt yiyorum doymak için yanında salata ve sebze. Fazl mı ya da bir sınır var mı? Bir de yemeğin üzerine sade türk kahvesi içmek sorun olur mu?

Ben birşey soracağım, yemekte hem cacık içip hem yoğurt yiyorum doymak için yanında salata ve sebze. Fazl mı ya da bir sınır var mı? Bir de yemeğin üzerine sade türk kahvesi içmek sorun olur mu?

cacığın yanında yoğut ve salata yemenin bir sakıncası yok doyana kadar yiyebilirsin . kahve montide yasaklar arasında canım .

sabah 08:00
2 dilim tahıllı tost ekmeği
1 kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
domates
1 bardak çay - şekersiz (şeker, tuz kullanmıyorum az yağlı besleniyorum)
öğle - 13:00
- 1 yumurtalı menemen (az yağlı-tuzsuz)
- 1 salatalık
- 1 bardak tuzsuz ayran
akşam (18:00-19:00 gibi yiyorum)
- 4-5 yemek kaşığı kabak yemeği
- yogurt
- salata

ara cok acıkırsam saat 17:00-17:30 gibi yapabilirim şu an bilmiyorum
bu menü montiye uygun mudur?

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar, bugunki menum

sabah 8:00
1 dilim ekmekten hazirlanmis domates ve peynirli tost,capuccino
ara 11:10 , yesil cay
oylen 13:00
yesil mercimek corbasi (tamamile yagsizdi) ve bezelye yemegi (havucsuz,patatessiz ve etsiz),yogurt
ara 17:00
1 tane elma,yesil cay
aksam 19:30
ispanak yemegi ve firinda kofte ,ayran

tek eksigim spor ama onada en yakin zamanda basliycam insallah

bende tüm ööğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım....

öğlen önceki okuldan öğretmen arkadaşlarımın hazırladığı bir proğrama davetliydim bende..12-13:30 arası kokteyl vardı gittim geldim.eşime bıraktım oğlumu.oda öğle arası oğluyla vakit gezçirdi

havalarda bi öyle bi böyle,hastalıktan kurtulamadım.öksüremüyorum bile bronşlarım acaip tıkanmış durumda...dün çok temizlik yaptım cam sil-kapı sil-mutfak dolaplarını sil kas ağrısı çekiyorum walla..eğil kalk - eğil kalk popom bile ağrımış
yarın da okuldan arkadaşlar geleceklermiş.iyi oldu dün yaptığım temizliğin üstüne.bu günde okula gidene kadar hamur mayalamıştım okuldan gelince hemen şekil verdim attım fırına,o arada oğlumu uyuttum vs..tatlımı yaptım.(kupta kestaneli muhallebi ve truff)şimdide oturdum azıcık dinleneyim..

banum soruna cvp vereyim hemen tatlışım...

tahiin pekmezi bende veriyorum aşağı yukarı her sabah diyebiliriz.bazende ballı ekmek yiyiyor oğlum.ama süt ürünlerindeki kalsiyum ölmüyor cnm pekmezdeki demir ölüyor.sütün içindeki kalsiyum sayesinde.yani peyniri,sütü tahin pekmez bozmuyor.pekmezdeki demiri peynir,süt öldürüyor..
pekmeze tahin eklenmesinin sebebide bu.içindeki demiri koruyor tahin.kalsiyum sayesinde ölmesini engelliyor.demiri kilitliyor yani tahin.bunu eşinim diyetisyen arkadaşına sormuştum bize geldiklerinde.o tıbbi terimlerle açıkladı durumu.ama özü buydu...aslında kan yapıcı olan pekmezden ziyade tahin demişti.pekmez tahindeki demir bileşenlerini açığa arttırarak çıkarıyor ve yine tahin demiri kilitleyip başka yiyeceklerle alındığında bozulmasını önlüyormuş...bildiğim bu cnm.bende bunu öğrenen kadar süt ürünüyle vermeyi düşünmüyordum.ama veriyorum şimdi.oğlumu ara sıra takip ettiriyor eşim,kan alıp götürüyor laboratuvarda baktırıyor.demir depoları vs.dolu yani çok şükür..bunu bilmeyip sütüne pekmez ekleyerek veren çok anne var cnm...bayramda daha bi arkadaşı aradım çocuklardan bahsederken sütü gece pekmezle veriyorum dedi..birde cnm aklında bulunsun gece süt içip uyuyorlarsa oğluşların.ya dişlerini fırçalatıp yatır yada mutlaka biraz su içsinler..dişlerde süt kalıntısı kalmasın.çürütüyor...

zilimm ögretmenler günün kutlu olsun senin de cnm
bende aynı şeyi diycektim ama şettiremedim
acıklayıcı olmuş yazın cnm teşekür edeirm
ben sütü pekmezle degilde bal ile veiryrum
ama tahin pekmezi çok seviyorlar sabahları gönül rahatlıgıyla yedirebilirim ozman cnm saol
2 yaştan itibarend eidşleir fırçalanıyor yatarken cnm

banum bende bir sabah birde gece olmak üzre 2 bardak süt veriyorum cnm ballı...
öğlende yemeğinin yanına meyve suyu sıkıyorum.yemeğini kolay yutması için.yazında ayran veriyordum..yemeğin yanında yoğurttta yiyyor zaten...

birde sabahları bıldırcın yumurtası yediriyorum ben..bazen haşlayıpta bazende diğer yumurtasının içine karıştırıyorum tereyağda omlet olarak veriyorum...

bende sana şeyi soracaktım banum...tam olarak kaç aylık yada kaç yaşta balattın wc işine cnm..yani tamamen söylemesi ne zamandı...ben çok sıkıyorum sanırım çocuğumu bu konuda..neredeyse bir aydır hiç hatırlatmıyorum bile.bir süre ara verme kararı aldım çünki..onun öncesinde çok sıkıştırmıştım ve artık söyleyeceği varsa bile söylememye başlamıştı.yada bezine yaptıysa köşe bucak kaçmaya başladı.orda anladım zaten hata yaptığımı..ve bir süre ara verme kararı aldık eşimle..bakalım bir iki ay sonra başlarım diyorum bende tekrrdan...

zilimm ben kestigimde 31 aylıklardı cnm yani 3 yaş bitmeisne 3 ay filan vardı
bende 23 aylıkken açtım altlarını 1 hafta ugraştım pes ettim geri baglamıştım
sonrak haziran ayında 2 günde kestim cnm büyüdkleri için çabuk söylüyorlar ne anne yıpranıyor nede çocuk
zorlama bence yaza alıştırısın tam kaç aylık şimdi?

menümm

sabah 1 mandalin

kahvaltı
monti kahvaltısı
bole yeşillik eşliginde

öglen
tavuk
ayran
lahana salatası

akşam
1yumurtalı melemen
lahana salatası
yogurt
bir kısmına tarçın attım tatlı istegim var:44::44::44::44:

3lt su
3 yeşil çay
2form çay

merhaba arkadaşlar

benim bebek hasta idi.. yarın dr.a götürecem ama iyi bir habaer vereyim 2.5 kilo vermişim.. 89.1 olmuşum. herhalde bu koşturma ve diyet sonuç verdi galiba..

bebek durmuyo kıslar sonra tekrar girecem

hepinize hayırlı cumalar şimdiden

abla akşam dediğin gibi tavuk pişirdim kuru fasulye iptal oldu eşimi bekliyorum mıdeme indircem

aeben abla hakıkatende kendimi ha bıre aç hissediyordum bugun dediğin gibi yapdım acıkmadım daha

yarın akşama eşimin arkadaşının eşi gelicek
beyler dışarda toplancakmış,bende dedim sende bana gel oturalım alt komşumda gelicek
ne hazırlasam bilmedim
tahinli kurabiye ve poça yapayım diyorum ama şimdi illa ye diye ısrar etcekler
tb la poça yapayım desem akşam saatnde gelceklerrr napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…