Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım sen bu kadar misafirin işini halledeceğim derken oğluna kimler bakıyor.ben sırf bu yüzden misafir gelmesinden artık hoşlanmıyorum.oğlum perişan oluyor ortalıkda.huyu suyuda değişiyor.eline geleni yedirip kahve çay bile içirmeye çalışıyorlar.

ay kızlar çatlayacağım vallahi billahi.dün ben kınadayken oğluma annem ve anneannem bakıyordu.akşam eşimi aradım sesi bi tuhafdı.iyimisin sen dedim.iyiyim yok bişey dedi.gece geldim annemler Doğuhan"ın gözünü tv ünitesine vurduğunu söyledi.önemsemedim gece karanlığınddada bişey yoktu.sabah emzirmek için aldığımda Allah"ım beynimden vurulmuşa döndüm.hani filmlerde izleriz ya yumruk yerlerde öyle şişer morarır. o sinirle uyuyan eşime hani bişey yoktu diye çıkıştım.halbuki dün eşimi görmedim bile.bugünde yine misafir vardı.annemin saçma pimpirikleri, kv nin ne pişireceğiz ne yiyeceğiz diye ikide bir sorması oğlumun durumu sinir etti beni.şiştim patlayacağım resmen.

kıslar sibel yok merak ettim onun kilo durumunu .
nesliş sende yoksun gııı
liliş sende girmemişsin nete henüz .

canım ben 1 kilo verdim hafta ortası 1.5 tu ama ben kaçamak yaptım azcık :18: sanırım ondan şuanda montiye dönemedim yine diyetteyim biraz morelim bozuk malum benim durum karışık birde sınavım var ablam yılbaşı gibi montiye dönmek istiyorum bende etkisi iyi oldu ama motivem yok yemiyorum ama uyamıyorumda montiye sizi takipteyim gelcem yakında

Son düzenleme:
ocd cnm oğluşuna çok geçmiş olsun cnm..çocuklu evde her türlü ev kazası olabiliyor.geçen pazartesi oğlum yanımda düştü.elime bitki çayı aldım oturma odasına geldim oğlumda döne döne koşuyor oğlum yapma derken daha ağzımda laf bitmedi oğlum kalorifer peteğinin köşesine nasıl bir kafa attııı...abartmıyorum resmen belden altım çözüldü..bacaklarıma o an felç geldi sandım.elimdeki çayı nasıl fırlattıysam kupa kırıldı çay laminantın üzerine yayıldı gitti...
tam o sırada eşim aradı nasıl ağlıyorum eve gel çabuk çocuğun kafası gitti diye...oğlumda çook beyaz tenli alnı anında kanadı ve şişti zaten.buz bastım üstümü nasıl giydim bilmem eşim gelene kadar aşağı bile indim ağlayarak.hemen acile gidelim diye..eşim baktı bişey yok çizikten dolayı kanamış buz koymaya devam et dedi.ne gamsız insansın dedim adamcağıza söylene söylene bindim asansöre geldim eve..eşim ameliyata girmek üzreyken hastayı bırakıp gelmiş düşün nasıl paniklettiysem artık adamı..bir kaç saat uyutmadım şişlik 2 gün sürdü ama kan hemen kesildi,morlukta ertesi gün dağıldı...oluyor yani bunlar..ama anneler hiç soğukkanlı olamıyor...eşime işini öğretmeye kalktım düşün yani,çocuk beyin travması geçiriyor olabilir niye götürmeyelimki diye çıkıştım...

misafirler haberli gelecekse ayarlıyorum oğlumun süzenini ona göre.mesela oğlum her sabah 7-8 gibi bi uyanır yatağından kalkıp yanıma gelir öpüşürüz yine uyur 9-10-11 gibi uyanır.bu sabah fazladan öpüşüp koklaştık uykusu açılsın d,ye .uyandı kahvaltı vs.. erken uyanınca erkende uyuttum 12:30 gibi yedirdim 1 gibi uyuttum.misafirler geldikten 1 saat sonrada tok olarak uyandı.sorun olmadı yani.çocuklarlada oynadı onlar gidince yine yedirdim içirdim.az evvelde yattı uyudu.ama yatılı olunca düzen biraz aksıyor tabii
ben zaten hiç gezmeye gitmiyorum düzen bozulmasın diye..gitmiyorum ama gelen giden bitmiyor sağolsunlar...
çok nadirde olsa bir yere gideceksemde yne aynı düzende ayarlıyorum oğlumu aksamıyor pek yeme içme ve uyku işi...
ben bu yaz yurt dışındayken aksamıştı biraz düzeni annanesinde .burdanda yazmıştım hatta.ama şimdi askeri düzende devam ediyoruz bakalım...

Bugün pek bi gudubetim ne yiyecek ne diyet pek bi sinir oldum.Annemide payladım kayınvalideyide payladım.İkisininde bi suçu yok ama Allah beterini göstermesin oğluma bişey olduğunda dünyayı gözüm görmüyor.Eşim geldide biraz yüzüm güldü.Çok aşığım kendisine

selam kızlar
zilim, Allah kolaylık versin ben senin yazdıklarını okurken resmen yaşıyorum ya ve inan ki okurken yoruluyor insan maşallah destan gibi
valla iyi dayanıyorsun maşallah
OCD sana da geçmiş olsun kıyamam ya bebişler olunca hele de annelerin gözü hiçbişey görmez anne değilim ama kıyamam minicik kuzulara

iyi hafta sonları hepinize tükkanı ben açayım didim ev ahali uyurken ...

canım çok fena hamsi çekıyoo ayıklamayı beceremıyorum mıdem bulanıyo abla nerden düşürdün aklıma yaa off offf
kajum canım balıkçılarda temizlenmiş hamsi oluyor ankara'dasın dimi?
geçmiş olsun ocdim.. yine hafif altalmışsınız gözüne gelmemiş ..
sibelim anlıyorum canım durmunu .allah kolaylık versin herşey gönlünce olur inşallah ..
canım monti yapmasanda buralarda ol bırakma bizi
ablam benide yaz bu sabah 64 kiloydum :)

aeben ablacım nasılsın montiyi bir bıraktım bir daha dönemedim ipin ucu kaçınca yeniden adepte olmak ne kadar zormuş
liste yapmaya başlamışsınız baya hareketlenmiş topik ne güzel
ayşem yeniden bekleriz canım senide azrayı takip ederken senin kilona bakıyorum her hafta . canım artık sık sişini bak nezamandır hep aynı kilolardasın (benim gibi) artık 5li rakamların zamanı gelmedimi??
afiyet olsun banum 1 çt. için vicdan yapma bilirim zaten senin kaçamakları kontrolüdür .
yanında deyilde 15 dk içbelirsin aygsız sür liliş afiyet olsun ...
canım sen nezaman istersen o zaman eklerim listeye sorun deyil ..
hazır şekersiz meyve suları var % 100 meyve suyu diyorlarya (inanma zatende ) onlarlada olur kendin sıktıgınlada .yada elme rendele fakat kuru kayısıyı kaynatmak için rendeledigin elmenın suyu yetersiz olur birazda su kat istersen ..
pişmiş meyvelere cevizde katabilrsin liliş pişmiş meyve çig gibi olmuyor. arandada yiyebilirsin abartmadan tabi.
ben yogurda katar yerdim önceden meyveli yogurt gibi oluyor hatta tatlı yemiş gibi. birazda tarçın oh mis .
benıde yaz abla 65

mönün çok güzel olmuş . sabah 7 de kahvaltı yaptıgın için öyleden önceki aran kabul edilir çamlıcam ...
amanınnnnn abla zilimdeki zaten peygamber sabrı vallah billahhh ben hedefkilomda olsamm accık accık yirim yaniiii
zilim çok dikkat eidyorrrrr olması gereken o tabi ama ben okadar iradeli olamam sanırım
ege hedef kilomda olsam bende zilim kadar zulum etmezdım nesfsime . bunu yazıyorum zilime zaman zaman .. aslında arada bol kaçamak yapsada kilo almaz çünki pankreası baya güçlenmiştir .
ama oda eskisi olmamak adına kendince öyle yapıyor ,haklıdırda ..

lilşim benim okadar zeytin yeme dedigim ekmekle beraber okadar yag aldıgın içindi yoksa problem yok . zeytin çok faydalıdır . baya proda vardrı zeytinde . kalorisine takılma yiyeceklerin ..tuzunuda alıyorsun zatten sorun yok .. sadece ekmek yerken çokk fazla yemeyin okadar .
birde akşam yedigin yada öylen yedigin yemeklerin yaglarına bukadar takılma.. tek dikkat edecegim karbonhidrat (ekmek .baklagil )ögünlerindeki yaglar .
a

hepinize hayirli hafta sonlari diliyorum;
aebenime bir sorum olucak dun dukan diyeti yapanlarin oldugu bir siteye girdim ve tariflerin arasinda muffin tarifi vardi bize sabahlara yemek icin uygun gibi geldi hemde yulaf kepegiyle yapiliyo cok daha fazla tok tuttugu soyleniyo ben bi tarifi yazim sen bi bak uygun gorucenmi?

1 yumurta
2 yemek kasigi splenda
1 yemek kasigi yagsiz yogurt
6 kasik yulaf kepegi
yarim limon kabugu rendesi
3,4 damla vanilya ve limon aromasi
2 cay kasigi kabartma tozu

tum malzeme karistirilip yagli kagida dokuluyo bu tariften yaklasik 6 tane muffin cikiyomus.

nedersin bilmem sanki iki dilim ekmek yemektense bunlardan 1 tane yesek daha tok tutar gibi geliyo,yulaf kepegi migdede sisip tokluk hissi veriyomus,

ahha aeben ablacım ah takıldım kaldım ne alıyorum ne veriyorum çünkü dikkat etmiyorum,plateside de bıraktımçünkü hiç enerjim yok polene başlayacağım yeniden sonrada platese.

montiyi tam anlamıyla uygulamıyamıyorum ama yine de az çok altın kurallara dikkat etmeye başladım gelmez olur mu 50 li rakamları görmenin zamanı çoktan geldi.gecen nişanlıyken çekilmiş bir videomu buldun aman Allahım ne kadar zayıfım ne basen var nede başaka şey boyum 170 kg da 49normalde kg 52 di hep ama o dönem stresten 49 olmuştumyaza tayinciyiz batıya gidiyoruz ve ben yaza kadar 52 kg olmalıyım ablacım yeniden takip edeceğim sizi şimdi alıştırma dönemindeyim monticikle başlıyorumaslında monticik yapsam bile kg veriyorum ben ama alışma sürecim bitsin tam montiye başlarım o zaman daha hızlı gider kglarım.

Selam kızlrrrrr...
Bu hafta çok kötü bir hafta geçirdimmm...Hem diş apsesi ile uğpraştım hem bebek için dr. gidip geliyorumm..
Hemde üşütmüşümm herşeyim ağrıyorrr...

Ben çok motive olamıyorummm kendimi montiyi değill diyete bile alıştıramadımm...Sürekli yemek istiyorummm...
Motivasyonum hiç kalmadııı...Üstelik ofiste herkes rejimdeee iken ben hep yemek istiyorummmm...
Evet belki gündüzleri sabah vbe öğln doğru besleniyorum ama akşam eve gitmeyeyimm olmuyorrrr...
Olması lazımm ama nasılll...Çok fenayım ya sanırım kafayı yedimmm..Tartıda 82 gördüğümden beri bütün
hayallerim kırıldıı..Ne güzel 75 dimm 77 oldum ama 5-7 ay korudumm ne oldu ise ramazanda olduu...

Bu hafta kaçtım resmen sizdennn...Özür diliyorummmm.m...

Tam montiye adapte olduğumda kilomu bildirmek istiyorummmm...

Ama burdayım vakit buldukça geleceğimmmm...Kızlarr ben niye böyle oldummm..Bunalım mı bu?

Sürekli uyumak istiyorumm sürekli evde olmak istiyorumm...Ofiste bile bir dünya iş var ama zar zor yapıyorummmm..
SAnki herşey herşey üstüme üstüme geliyorrr...

oncelikle gecmis olsun canim,neden bu kadar canini uzuyosun hersey bizde bitiyo beynimiz nederse degil beynimize bizim istediklerimizi yaptirtmaliyiz,bende boyle bi donem atlattim inan seni anliyorum,dedim ya benim doktorum gene bendim,
sana tavsiyem kisada olsa yuruyusler yap kendini daha iyi hissedicen ve montiyi uygulamasanda gel dertlerini paylas insan uzuntulerin anlattikca rahatlar...emin ol gecici bir donem bu ama hersey yine senin elinde

Sağol cnmmm...Ya bende bilmiyorummm aslında sürekli okuyorum kendimi ve geçen dönemlerdede böyle olmuştumm ama kendi kendimi motive edebiliyordummm...Şimdi havalrdan mı mevsimden midiri..Yoksa bu bebek tadavisinden midir yada 80 gördüm diyemi bilmiyorum ama motive olamıyorumm...Ve sürekli mutsuz gibiyimmm...O yüzdende sağlıklı düşünüp karar veremiyorummmm...Maraton gibi olmu hayatım sanki dün dr. gittim girdim muayene oldum büymemiş daha dedi çıktım geldimm...Hiç üzülmedim bile çünkü biliyorum ki p.tesi yada çarşamba büyümüş olacakk...Yada kalitesiz yum. olmuş olacak ve bu ayda olmayacakk..%50 şans yanii..Böyle hep herşey maratonnnn...Evde hiç iş bitmiyorr...Birazda bu aralar ev deki düzenim bozuldu bütün işlerim yığıldıı..Hep toparlayamıyorum kendimi...Sürekli ağlamak istiyorummm...Namazlarımı bile kılamıyorumm ki bu en büyük huzursuzluğummm...Kendime bir çeki düzen vermem lazımm..Bir reset atmam lazım ama nasıl?? Nerden başlayacağımı şaşırdımm...

kIZLAR GEÇMİŞİ OKUYORUM DAA...Ben en son salı günü girmişimmm...
Benim için öyle güzel dilekler söylemişsiniz ki herkese çok teşekkür ederimmm...
Allah hepinizden Razı olsunnnn...

Bu arad zilimmm sana ayrıca çok teşekkür ederimmmm...Ağladım yeminle mesajını okurkenn...
Benim için cuma saatinde dua etmişsinnn...Düşünmüşsünnn..Allahım senden de razı olsunnn...
Çok sağolll çokkkkkk....

Hepiniz çok sağolunnnn....

kIZLARRR...
ESKİYİ OKUYORUMMMM
VE OKUDUKÇA MOTİVASYONUM GERİ Mİ GELİYOR NEDİRRR...
nE OLUR BANA DUA EDİNNNNN....BUGÜN MÜBAREK GÜNLERDEYİZZ...
DÜN BİZİM YILBAŞI GECEMİZ İDİ..BUGÜN DE MUHARREM 1... RAABİMM DULARIMIZI
BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE KABUL EYLESİN İNŞALLAHHH...

çamlıcam dukan diyetinin özü aynı karataydaki gibi gl endeksi 35 üstü karbonhidrat yememek ve karataydan farklı olarak proları yagsız yemek ..
yulaf kefegide dukanda tek yenen karbonhidrat onunda gl endeksi 15 civarındada oyüzden izin var onuda yemezlerse mazallah bagırsakları kurıycak .
tarife gelince . malum bizde ekmek türeviyle yumurta yok . fakat bu kuralı eger çokkk seyrek belki delebiliriz .yani bu size kalmış .
ama montiye başladıgım ilk haftalarda ben böyle bişi yapmazdım ..ilerleyen haftalarda belki.
birde splenda nedir bilmiyorum
ayşem enerji düşüklügün dengesiz kanşekerinden .
motivasyon düşüklügü hepimizde oluyor dönem dönem .ama istedikden sonra yapılmıycak bişi yok . montiyi bırakdıgında 60 sınırındaydın köye giderken yanlış hatırlamıyorum sanırım . çamlıcamın dedigi gibide herşey beyinde bitiyor istemekde.
bak azraya maşallahı var bu sefer bitricem diyor 2li rakamlara yaklaşmış. daha evvel okdar ugraştı ama belli bir noktada saldı kendini .. şimdi nasıl azimli ÇÜNKİ İSTİYOR.

HOŞGELDİN NESLİŞ.
CANIM ŞUAN KENDİNİ KÖTÜ HİSEDİYORSUN DÜNYA ÜSTÜNE GELİYORMUŞ GİBİ SANKİ BİR KAVANOZUN İÇİNE HAPSOLMUŞSUN GİBİ.

ÖNCELİKLE NAZMAZLARINA YENİDEN BAŞLA BU SENİ FERAHLATIR . VE DUA . DERLERYA HEP YER GÖK DUA ÜSTÜNEDİR DİYE .
ÖNCE ELİNDEKİLERE BİR BAK BELKİ FARKETMEDİGİN OKADAR ÇOK GÜZEL ŞEY VARDIRKİ HAYATINDA . BU HATAYI HEPİMİZ YAPIYORUZ İNSANOGLUYUZ İŞTE HİÇ BİŞİ MEMNUN ETMİYOR BİZİ .EN YÜKSEK MERTEBEDEDE OLSAK HERŞEYİMİZ YOLUNDADA OLSA İNAN BİR SÜRE SONRA TATMİN ETMİYOR BİZLERİ.
BELKİ ANLATIGIN KIZSIR DÖNGÜ SENİ BOGUYOR .ÜMİTSİZLİGE DÜŞÜYÜYOR .

ŞU LİNKLERDE 4.SENEM . NE ARKADAŞLARIN OLDU HEPSİ ÇOÇUK HASRETİYLE YANAN . ÇOK ÜMİTSİZ GÖRDÜKLEMİZ BİLE ŞİMDİ ANNE
NESLİŞİM SENİN ZAMNINDA GELECEK ELBET.

DİYET YAPAMAMANA İSE BELKİ BU BURHANİ YİYEREK KENDİNİ RAHATLATIYORSUN ,ALT BEYNİNDE ..KİLO VERMEYİ ÇOK İSTESENDE . HAYATINDAKİ DİGER KARIŞIKLIKLAR ÖNDE GELİYOR .YEMEGİ BİR KAÇIŞ OLRAK GÖRÜYOR OLABİLİRSİN .BELKİ SENİ ŞU SIRALAR TEK MUTLU EDEN YEMEK YEMEK
SUÇLAMA KENDİNİ BUNLARLA ... KİLOLU OLMAK DÜNYANIN SONU DEYİL SONUÇDA .
BU GÜNLERDE GEÇEÇEK NESLİHAN EMİN OL

DİŞİN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN

günaydınnnnn:)))
GÜNAYDIN BANUM

Son düzenleme:

amin neslihanim ...
Birde neslihan ne durumda olursan ol burdan kaçmak çare deyil konuşmak bazan insanı okadar rahatlatırlkı. Diyete uymamak vs. Buraya yazmama sebebi olmasın. Burda sedece diyetmi paylaşıyoruz 3 senedir .?
Tek sıkıntısı olan senmisin.?.hayır ,neler yaşıyoruz hayata .hatalarımızlada sevaplamızlada .kederimizle mutlulugumuzla biz bütünüz insanız sonuçda..

...unutma sıkıntılar paylaştıkça azalır ,mutluluk paylaştıkça çogalır ..

çok çokkk haklısın ablammmmm...inan yazdıkların benim için çok önemli...
çok değerli...hepsini kulağıma küpe yapıyorum emin olabilirsinnn...
Evet burada yazmak okumak ve yorum okumak beni motive ediyorr hep etti..

Ayrıca evet neler var ne hayatlar var ne sıkıntılar var hep şükrediyorummm...Ama işte çıkış yollarım kapandı gibi dediğin gibi auyrıca kendimi kavanozda gibi hissediyorummm...Ama çıkacağımmm sadece zamana ihitiyacım var bu seferr...Hiç böyle olmamıştımmm....
Herşeye olumsuz bakıyorummm..Ve çok stres yapıyorum bu ara en problemim bir iş var ve yetişrimem gerekiyorr o beni çok gerdi bu araaa..Ki halen bitmedi ...O çok etkiliyor beni...

NAMAZZ evet en büyük huzurumm...Huşu ile kıldığım günleri özlüyorummmm..Dualarımı tesbihatlarımı hiç bırakmıyorum zaten sürekli dilimdee..İşe gidip gelirken bile yollarda hep zikirlerim dilimdee...Dua en büyük direğim zaten...Ama olacak bu durumu atlatacağımmm...sizlerleee...
Herşey için yanımda olduğunuz için allah razı olsunnn...

günaydin kizlar,hepinize hayirli hat sonlari..

bugün hicri yilbasi,rabbim gönlünüzdeki tüm hayirli muratlari nasip etsin size ins.yeni yil size saglik mutluluk ve huzur getirin..

neslihan sanada hayirlisiyla bir bebis nasip etsin rabbim ins..

Allahin izniyle bu sabah basladim montiye,yagli peynir ve cavdar ekmegimle :)

aeben abla kitabi siparis ettim okuynca daha iyi olucak saniirm .ekmek olmadigi zaman pastirma yiyebiliyormuyz,pastirmada fazla yag yok diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…