evet evet banum...aynı aletten bahsediyoruz..oh be kullanan biriyle röportaj yapma fırsatı buldum nihayet..zilim cnm sterperr dediign aletin resmini bi eklesen tweten şhape var benim ik zamanlar kullanıyorudm
sonra bir ark verdimm hatta ist taşınacak alayım onu taşınmadan
netten twestwn shape diye bi arat resmine bak cnm steeperla aynı mı?
ocd cnm buraya link eklemek yasak bildiğim kadarıyle..
ama adı cosfer çekme lastikli twist&shape stepper ...pedallı bişey .iki yanındada lastikleri var.
hatta başka bi modelide var bisiklet gibi dreksiyonu var tutunmak için....
evet evet banum...aynı aletten bahsediyoruz..oh be kullanan biriyle röportaj yapma fırsatı buldum nihayet..
anlat bakalım,kullandınmı?kullanmadınmı? faydasını gördünmü?sıkıcı bişeymi?ses yaparmı?söz sende banu....
bende eliptik bisiklet var ama dev gibi.aynı işe yaramıyormu sence ?
bende eliptik bisiklet var ama dev gibi.aynı işe yaramıyormu sence ?
bende baktım şimdi .. aynı aletin bisiklet gibi tutma kollu olanı var bende . ama ben düzenli yapmadığımdan olabilir hiç bir etki görmemiştim . ve ben çok sıkılıyordum onu yaparken
hadi yaw..Tüm hevesim kaçtı şincik...
Iyi değilmş dyorsunuz? Ocd cnm sen eliptik bisikletini kullanıyormusun?memnunmusun değilmisin?
Banu mikrofonu sata uzatmıştım,ses vermedin,kolum koptu mikrofonu tutmaktan...ankaradan banu bildiriyor..
Banu sendeyiz.....
eliptik bisiklet süper ve çok kalori harcatıyor spor salonu giderken hocamız bisiklete ve kşu bandına binmektense buna binin daha güzel olur diyordu :
hadi yaw..tüm hevesim kaçtı şincik...
iyi değilmş dyorsunuz? ocd cnm sen eliptik bisikletini kullanıyormusun?memnunmusun değilmisin?
banu mikrofonu sata uzatmıştım,ses vermedin,kolum koptu mikrofonu tutmaktan...ankaradan banu bildiriyor..
banu sendeyiz.....
hayirli aksamlar kizlar ,biliyorum iki gundur yoktum ama cok hastaydim,bugun de hastanedeydim kan tahlilleri falan iki gundur montiyi aksatmak zorunda kaldim :26:yediklerimi abartmadim ama tahlillerden dolayi cok da dikkat etmedim. yarin tarti ne olur bilmiyorum ama haftaya telafi etmeye calisicam.benden bu kadar canlar sizler neler yaptiniz ,ben girmeyeli bayada sayfa birikmis onlari bi okuyuverim bari
dünyahali yeniliyor canım ama bakliyatlar az yağlı az salçalı oluyor etsiz şekilde yeniliyor
benim bugünkü menüm
kalkınca 1 elma
sabah 2 tb ekmeği zeytin ezmesi peynir salatalıkyanlız aeben ablam ben şu acukalardan yedim kahvaltıda içinde sadece sarımsak unu var onun dışında birşey yok yiye bilirmiyim dersin
öğlen.1 haşlanmış yumurta salatlık yoğurt
akşam 2 baget yoğurt salata
2 tane incir son olarak
aeben ablam sucuk sosis yiye biliyormuydum çok olmamak kayıdyla vede sıkça
bacılar cumartesi günü ilk direksyon dersimiii alıcammmm 4 saatt:18::18::18:
cnm acuka içinde nişasta,şeker ihtiva etmedikçe yenebiliyor.sosis sucuk salam gibi şarküteri ürünleri yok cnm...hele ilk başta hiç yok.sosislerde falan nişasta var zaten.külliyen yasak yani.sucukta bayağı bir kilo verdikten sonra bir iki halka şeklindeki dilimlerden hafta yada 15'te bir yersin.ekmek yemediğin kahvaltıda...
banummmhadi hayırlısı.hiç telaş yapma cnm.4 saat üst üstemi alacaksın dersi normalde 1 saatmi yarım saatmiydi neydi unuttum valla.çok zamman oldu.ben zaten direksiyona gelmeyeceğimi söylemek için gitmiştim hocaya gelmişken bir sefer bari sürde pisti tanı sınav günü yanacılama dedi.öyle binip kullanmıştım.ama 4 saat kesinlikle değildi..sen hafta sonu gurubu olduğundandır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?