Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet evet banum...aynı aletten bahsediyoruz..oh be kullanan biriyle röportaj yapma fırsatı buldum nihayet..
anlat bakalım,kullandınmı?kullanmadınmı? faydasını gördünmü?sıkıcı bişeymi?ses yaparmı?söz sende banu....

bende eliptik bisiklet var ama dev gibi.aynı işe yaramıyormu sence ?

bende baktım şimdi .. aynı aletin bisiklet gibi tutma kollu olanı var bende . ama ben düzenli yapmadığımdan olabilir hiç bir etki görmemiştim . ve ben çok sıkılıyordum onu yaparken

eliptik bisiklet süper ve çok kalori harcatıyor spor salonu giderken hocamız bisiklete ve kşu bandına binmektense buna binin daha güzel olur diyordu :

bende baktım şimdi .. aynı aletin bisiklet gibi tutma kollu olanı var bende . ama ben düzenli yapmadığımdan olabilir hiç bir etki görmemiştim . ve ben çok sıkılıyordum onu yaparken

hadi yaw.. tüm hevesim kaçtı şincik...

iyi değilmş dyorsunuz? ocd cnm sen eliptik bisikletini kullanıyormusun?memnunmusun değilmisin?

banu mikrofonu sata uzatmıştım,ses vermedin,kolum koptu mikrofonu tutmaktan...ankaradan banu bildiriyor..
banu sendeyiz.....

iyi değil demiyorum zilim ben düzenli yapmadığım için bir faydasını görmedim . Ama düzenli yapılınca etkisi mutlaka vardır .

[ı]zilimmm çocukların kavgasını ayırdım bacımm
Ben diyete ilk başladıgım dönemlerde kullanmıştım bisiklet ,steper ve ip atlardım
yapması evet sıkıcı ama bacak,göbek kısımlarını çalıştırıyor bazı kullanıcılar basen yaptıgını söylüyor ama bend eöle bişiy olmadı

yaparım diyorsan al yani hangi spor aleti zevkli ki evde yapılan her spor sıkıcııı
Ama ban kalırsa cnm zzaten send ekilo yokki kışın bir kç ay ara versende yazın başlarsın yürümeye
yani alet filan almana gerenk yok zilişim[/ı]

Zilimm lesile abla yapsana evde yahu bende haftada 2 gün yapcam lesile ablayı sınavım bitisnde ve platesii
bu arada akşam arkadaşı arayımda isteyim spor aleetimii iyi aklıma getirdinn

akşamkı menüm değişti kurstan dönerken istavrit aldım ilk kez yıyecegim tadı inşallah güzeldir. daha önce hiç balıkda ayıklamadım annem hamsi ayıklarken gördüm karnından kuyruguna kadar dövdesini yarıyodu ama bu istavrit öyle olmadı yarıya kadar yarıldı sadece gerisini bıçakla kesmek mi gerek? tavada pişirecegım ama patates kızartırkenkı kadarmı yag dökmek lazım
litfen yardım beklıyorum acill

hayirli aksamlar kizlar ,biliyorum iki gundur yoktum ama cok hastaydim,bugun de hastanedeydim kan tahlilleri falan iki gundur montiyi aksatmak zorunda kaldim :26:yediklerimi abartmadim ama tahlillerden dolayi cok da dikkat etmedim. yarin tarti ne olur bilmiyorum ama haftaya telafi etmeye calisicam.benden bu kadar canlar sizler neler yaptiniz ,ben girmeyeli bayada sayfa birikmis onlari bi okuyuverim bari

çamlıcam hoşgeldin tekrar...geçmiş olsun cnm neden tahlil falan yaptırdın?

kujumm,öğrencimisin sen cnm?benimde balık temizlemekle alakalı çok deneyimim yok cnm..başka bi yemek olsa iyi kötü bilgi verirdim elimden geldiği kadar ama balık bizim evde eşimin uzmanlık alanına giriyor.bende tiksiniyorum temizleyemiyorum..ama bildiğim şu ki her balığın kılçığı çıkarılmıyor.içini temizleyip az yağda(1-2 tatlıkaşığı)pişirip kılçığını yerken çıkarıyorsun..

banum spora alışmışım cnm yapmadan duramıyorum.ama tek başıma plates yapmak bazen sıkıcı oluyor.bu aletin üstünde tv karşısında yaparım diye düşündüm..başka forumlarda falanda çok yorum okudum memnunlar alanlar.kararsız kaldım...kışın yürümekte pek olmuyor soğuk ve erken karardığı için..ahh ebru ahhh...ne haldeyiz gör...telef ettin tüm pilatesseverleri..alacağın olsun...

eliptik bisiklet süper ve çok kalori harcatıyor spor salonu giderken hocamız bisiklete ve kşu bandına binmektense buna binin daha güzel olur diyordu :

hadi ya Allahım ben ne tembelim :)

vallahi zilim aklıma gelince üst kata çıkıp kullanmaya çalışıyorum.bi reklam arası kadar binebiliyorum zorluyor beni.
oğluşum daha hevesli kullanmaya

geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin.

akşamki mönüm
2 porsiyon beykoz kebabı
1 porsiyon fırın mantar
1 kase cacık
1 porsiyon yeşillik

ve anca doydum ya kendime inanamıyorum

dünyahali yeniliyor canım ama bakliyatlar az yağlı az salçalı oluyor etsiz şekilde yeniliyor
benim bugünkü menüm
kalkınca 1 elma
sabah 2 tb ekmeği zeytin ezmesi peynir salatalıkyanlız aeben ablam ben şu acukalardan yedim kahvaltıda içinde sadece sarımsak unu var onun dışında birşey yok yiye bilirmiyim dersin
öğlen.1 haşlanmış yumurta salatlık yoğurt
akşam 2 baget yoğurt salata
2 tane incir son olarak
aeben ablam sucuk sosis yiye biliyormuydum çok olmamak kayıdyla vede sıkça

iyi akşamlarrr
öznurcum reglimi olcaksın acaba bugün bende kedmi zor frenledimmm

aben abla
evde dut kurusu var ama glisemin endeksi bulamadım dutta yemiyoruz sanırımm dimi
birde ben cuma-cumartesi öglen yemeginde derste olucam iki gün
leblebi-süt,meyve-süt, kueymiş-süt seçeneleirnden birini kullansamm
benim açımdan fena mı olar :26::26::26::26::26::26:

zilim al cnm ozman kullanırım diyorsan ki sen yaparsın ben ilk balarda 5 dk yapamıyordum
alışında 40 bile yaptıgım olurdu

bacılar cumartesi günü ilk direksyon dersimiii alıcammmm 4 saatt:18::18::18:

cnm acuka içinde nişasta,şeker ihtiva etmedikçe yenebiliyor.sosis sucuk salam gibi şarküteri ürünleri yok cnm...hele ilk başta hiç yok.sosislerde falan nişasta var zaten.külliyen yasak yani.sucukta bayağı bir kilo verdikten sonra bir iki halka şeklindeki dilimlerden hafta yada 15'te bir yersin.ekmek yemediğin kahvaltıda...

bacılar cumartesi günü ilk direksyon dersimiii alıcammmm 4 saatt:18::18::18:

banummm hadi hayırlısı.hiç telaş yapma cnm.4 saat üst üstemi alacaksın dersi normalde 1 saatmi yarım saatmiydi neydi unuttum valla.çok zamman oldu.ben zaten direksiyona gelmeyeceğimi söylemek için gitmiştim hocaya gelmişken bir sefer bari sürde pisti tanı sınav günü yanacılama dedi.öyle binip kullanmıştım.ama 4 saat kesinlikle değildi..sen hafta sonu gurubu olduğundandır sanırım.

zilim 16 saat alıcam dersi 4 günden 4 saat dediiler bend ebilmiorum görücem c.tesi günü bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…