Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben geldim kızlar
menümü yazayım

sabah
3 dilim kızarmış ekmek
peynir
kendi yapyığım domates sosu
salatalık
öğlen
1 mandalina
akşam üstü
kıymalı mantarlı sote
salata
yoğurt

az önce 1 tane kurabiye

bide pazartesileri kendime izin günü belirledim kızlar daha doğrusu arkadaşlarla toplanıyoruz o gün.tabi o gün sabah ekmek yemeyeceğim ve de akşam gelince de yemeceğim dengelerim böylece benimki monticik oluyo ama yine de kg veriyorum tam uygulasam daha hızlı vereceğim ama acelem yok yavaş yavaş gitsin.bu hafta bunu uyguladım pazartesi bu şekilde geçti salıdan bu güne kadar montiyi uguladım 400 gr vermişim

menümü yazıp accık ders çalışayımmmm
bugüne çokk güsel başlamıştım amaa sabote ettimmm aben abla

sabah
1 haş. yumurta
5 zeytin,peynir çeşitleri
2 ceviz

öglen
avuçç içi kadar haş. tavuk
1 tabak yeşillik
ayran

ara
1 bardak süt ile nescfe (çay kaşıgının ucu kadar)

ara
1 saat sonra filan
1 ceviz 1 dlm elma

akşam
tavuk ızgara
1 turp
3 biber turşusu bit kadar
bol tarçınlı yogurt

tarçını ne kadara ttım bilmiyorum kapkara olmuştuuu
şu regliyi kazasız atlatmamm lazımm

stepper bende de vardı ben çok sıkıldım yapamadım bide çok yoruyor hevesimi kaçırıyordu anneme verdim gitti.eliptik bisiklet aldım ondan çok memnunum açıyorum film yada müzik anlamadan 40 dk geçiyo acayip ter attırıyor vucudun her yeri çalışıyor nerdeyse

ivet ya 1 hafta var daha ama hemencecik şiştim maşallah

bacılar cumartesi günü ilk direksyon dersimiii alıcammmm 4 saatt:18::18::18:

canım o 4 saat dediklerine bakma sen, hoca ve kesin 2 öğrenci daha olur arabada.

hadi ya e o zaman diziler üst katta izlene :)))) gerçi dizileri kayınvalidem izliyor yalnız kalmasın diye bende ona takılıyorum

zilim ve aebenim şu an tarçına bboğulmuş hurmaları yiyorum valla Allah razı olsun sizden yoksa kesin eşimin abur cuburlarına dalmıştım o da bana surat yapmıştı (hipodan dolayı kızıyor tatlı bişeyler yememe)

yokk cnm biberbirr çıkıyoruz hoca ile derseee
ders lana arkadaşlar var daha önceden biliyorum

senin taktigi uyguluyorum geçmiş 5 sınavın sorularını çözüyorum umarımm çakmamm

yokk cnm biberbirr çıkıyoruz hoca ile derseee
ders lana arkadaşlar var daha önceden biliyorum

senin taktigi uyguluyorum geçmiş 5 sınavın sorularını çözüyorum umarımm çakmamm

e iyiymiş maşallah.öğretmenden park etmeyi de öğretmesini iste bence.
uygula anacım kime dediysem aynısını yapıp geçti.kalmazsın merak etme.bu arada sınav ne zaman canım?

e iyiymiş maşallah.öğretmenden park etmeyi de öğretmesini iste bence.
uygula anacım kime dediysem aynısını yapıp geçti.kalmazsın merak etme.bu arada sınav ne zaman canım?

10 aralıkk öznurr baya çalıştım
yarın kurs kendi sınav yapıyor motordannn
bir hafta sıkı çalışırsam tek seferde geçerim inşşş

motordan tırsıyorudm amaa en kolayı o geliorr şincide

ocd cnm sana ne oldu böyle yahu??içine kurtmu kaçtı:26: senin pankreas düzene girene kadar fazladan kilo almasan bari..

bende kuruyemişe nasıl alıştıysam 3 gündür yok evde ve almadım inatla..eşimde akşamları hep iş için geç geldi dolayısıyle oda alıp gelemedi:)) sigara içen tiryakiler gibi olmadığını bildiğim halde kaç tur bu akşam mutfakta.dolapları açıp açıp bakıyorum belk başka bişeyler bulur yerim diye yok.kuru incir var onuda kaç tane yedim bu gün bilmem.şu atıştırma huyumu yenemedim gitti.yazın olmuyor da kışın çok yapıyorum ben işi gerçi yazın meyve soğuk şeylerla falan yine oluyorda kışında hep kuruyemişe kaçıyor ellerim.arkama düğüm yapacağım ellerimi,yaramazlık yapmasınlar

banum sorular hep aynı çıkıyormuş zaten eski testleri çözsen yeter cnm...konular her yıl değişmiyorki.hep aynı konu olduğundan sorularda aynı...

e işte kuzum pratik meselesi ne kadar çok soru çözersen o kadar kolay gelecek :)

bilmiyorum canım ya normalde bu kadar yemem ama hem az su içiyorum hemde regl yaklaşıyor birde çok hareketliyim bugun 2 saat yürüdüm.bakma öyle tembelim dediğime pek yerimde durmuyorum aslında zaten kuduruk bi bebeğim var biliyorsun.
hem gezmeyi hem evimin temiz olmasını seviyorum e oğluşda var :) birgün dışarıda skiny kot topuklu bot bebeğinin peşinde biri görürseniz bilin o benim.

ay hadi inşşşşşş öznurr ne güsel haber gel öpemmmmmmmmm

hadi inşallah.bende düzenli pilates yaparım canlı olursa.birde karın eriten dvd sini yılbaşına yetiştirmeye çalışıyormuş.

hay ağzın bal yesn diycem ocd'im ama yemesin .zaten az evvel hurma yemişsin.birde bal montide yasak ama acaip sevindim valla...dur bakiim ben bi araştırma yapayım ...

canım ya birşey soracağım affına sığınarak.yeşil çayı akşam içtiğinde gece wc ihtiyacı hissediyor musun? ben ne zaman akşam içsem gece uyanıp uyanıp duruyorum

çocukla topuklu bot giyebiliyorsan brawo walla cnm..ben oğlum doğduğundan beri giymedim dsem yeridir.bi davette toplantı bayram seyran vs.. dışında nerde giyeceğim...yere kapaklanırım valla.düz ayakkabıyla zor yetişiyorum zaten.topuklu giysem bileklerimi kırıp öyle gelirm eve.zaten normaldede pek giymem topuklu.boyum fazla uzun birde topuklu giyince çok dikkat çekiyor.okula kumaş pantolonun altına giyerim az topuklu şeyler.yazında genelde babetle gidiyorum zaten..ama bir kadının duruşunu değiştiriyor topuklu ayakkabı.sexi oluyor insan topukluyla yaw...ama orta boylu olmak lazım beni düşünün topukluyla..kalabalıkta annem benş hiç aramıyormuş öyle diyordu.düğünlerde falan pastada mum gibi oluyorsun topuklu giyince diyor.nerden bakarsan bak görünüyormuşum yani

ebru şallının yazdığını gördüm bende ama bence pilatesçileri oyalıyor.çünki millet pilates kardeşliği sayfasına artık ayıp ediyorsun vs..gibi bişeyler yazmışlardı geçenlerde.oda hiç kanal bulup anlaşamadı artık b açıklama yapmaihtiyacı duydu ve bişeyler yazmış olmak için yazdı bana kalırsa..ne tarih vermiş,ne nasıl bir çalışma yada hzırlık içinde olduğuna dair bişey belirtmiş.sadece bekleyin yazıyor..zaten 6 aydır bekliyor millet,daha ne kadar beklesin...bana hiç başlar gibi gelmedi valla..inşallah başlar tabisi...

günaydınnnnnnnnnnn

geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr

çok cnm sıkılmıştı dün ama proya agırlık verince -900 oldu bugün

zilicim 3 sene once safra kesesi ameliyati olmustum 3 senedir iyiydim am 1 haftadir yine onu andiran agrilarim vardi doktorda tahliller falan yazdi bakalim ne cikacak.pazartesi belli olur heralde bakalim hayirlisi canim hersey olacagina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…