iyi akşamlarrr
öznurcum reglimi olcaksın acaba bugün bende kedmi zor frenledimmm
aben abla
evde dut kurusu var ama glisemin endeksi bulamadım dutta yemiyoruz sanırımm dimi
birde ben cuma-cumartesi öglen yemeginde derste olucam iki gün
leblebi-süt,meyve-süt, kueymiş-süt seçeneleirnden birini kullansamm
benim açımdan fena mı olar :26::26::26::26::26::26:
zilim al cnm ozman kullanırım diyorsan ki sen yaparsın ben ilk balarda 5 dk yapamıyordum
alışında 40 bile yaptıgım olurdu
bacılar cumartesi günü ilk direksyon dersimiii alıcammmm 4 saatt:18::18::18:
stepper bende de vardı ben çok sıkıldım yapamadım bide çok yoruyor hevesimi kaçırıyordu anneme verdim gitti.eliptik bisiklet aldım ondan çok memnunum açıyorum film yada müzik anlamadan 40 dk geçiyo acayip ter attırıyor vucudun her yeri çalışıyor nerdeyse
ivet ya 1 hafta var daha ama hemencecik şiştim maşallah
canım o 4 saat dediklerine bakma sen, hoca ve kesin 2 öğrenci daha olur arabada.
hadi ya e o zaman diziler üst katta izlene :)))) gerçi dizileri kayınvalidem izliyor yalnız kalmasın diye bende ona takılıyorum
yokk cnm biberbirr çıkıyoruz hoca ile derseee
ders lana arkadaşlar var daha önceden biliyorum
senin taktigi uyguluyorum geçmiş 5 sınavın sorularını çözüyorum umarımm çakmamm
e iyiymiş maşallah.öğretmenden park etmeyi de öğretmesini iste bence.
uygula anacım kime dediysem aynısını yapıp geçti.kalmazsın merak etme.bu arada sınav ne zaman canım?
ziligurti, ebru tv de pilates başlayacak yazmış twitter da daha fazlada detay vermemiş
10 aralıkk öznurr baya çalıştım
yarın kurs kendi sınav yapıyor motordannn
bir hafta sıkı çalışırsam tek seferde geçerim inşşş
motordan tırsıyorudm amaa en kolayı o geliorr şincide
ocd cnm sana ne oldu böyle yahu??içine kurtmu kaçtı:26: senin pankreas düzene girene kadar fazladan kilo almasan bari..
bende kuruyemişe nasıl alıştıysam 3 gündür yok evde ve almadım inatla..eşimde akşamları hep iş için geç geldi dolayısıyle oda alıp gelemedi:)) sigara içen tiryakiler gibi olmadığını bildiğim halde kaç tur bu akşam mutfakta.dolapları açıp açıp bakıyorum belk başka bişeyler bulur yerim diye yok.kuru incir var onuda kaç tane yedim bu gün bilmem.şu atıştırma huyumu yenemedim gitti.yazın olmuyor da kışın çok yapıyorum ben işigerçi yazın meyve soğuk şeylerla falan yine oluyorda kışında hep kuruyemişe kaçıyor ellerim.arkama düğüm yapacağım ellerimi,yaramazlık yapmasınlar
banum sorular hep aynı çıkıyormuş zaten eski testleri çözsen yeter cnm...konular her yıl değişmiyorki.hep aynı konu olduğundan sorularda aynı...
ay hadi inşşşşşş öznurr ne güsel haber gel öpemmmmmmmmm
hay ağzın bal yesn diycem ocd'im ama yemesin .zaten az evvel hurma yemişsin.birde bal montide yasak ama acaip sevindim valla...dur bakiim ben bi araştırma yapayım ...
çamlıcam hoşgeldin tekrar...geçmiş olsun cnm neden tahlil falan yaptırdın?
kujumm,öğrencimisin sen cnm?benimde balık temizlemekle alakalı çok deneyimim yok cnm..başka bi yemek olsa iyi kötü bilgi verirdim elimden geldiği kadar ama balık bizim evde eşimin uzmanlık alanına giriyor.bende tiksiniyorum temizleyemiyorum..ama bildiğim şu ki her balığın kılçığı çıkarılmıyor.içini temizleyip az yağda(1-2 tatlıkaşığı)pişirip kılçığını yerken çıkarıyorsun..
banum spora alışmışım cnm yapmadan duramıyorum.ama tek başıma plates yapmak bazen sıkıcı oluyor.bu aletin üstünde tv karşısında yaparım diye düşündüm..başka forumlarda falanda çok yorum okudum memnunlar alanlar.kararsız kaldım...kışın yürümekte pek olmuyor soğuk ve erken karardığı için..ahh ebru ahhh...ne haldeyiz gör...telef ettin tüm pilatesseverleri..alacağın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?