Tamam aebenim yemem spagetti bu arada yoğurt ve ayran kullanıyorum ama yazmamışım sanırım...
Umarım başarabilirim en son 67 ile bırakmıştım montiyi şimdi istediğim şey 2. aşamaya geçmek için 60 olmak :) lütfen olayımmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn no spagetttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Nazlım sen nasılsın ne zamandır yapıyorsun yeniden montiyi kaç kilo verdin ??? ve sen en son bıraktığında da aynı kilodaydın değil mi 62 ? ayyy bende 62 olsam keşke :)) özlemişim kızım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok mutluyum o yüzden
Aebenimcim olmadı henüz netleşmedi hiçbirşey ama kafamda netleşti bazı maddi durumlar var evi satıyoruz ev satılınca herşey olmasını istediğim gibi olacak yani eşimle ayrılacağız büyük bir ihtimalle yapamıyoruz çünkü olmuyor herşeyi denedik son 2-3 yılımız benimde onunda bu ilişkiyi düzeltmeye çalışmakla geçti , hayat akıp gidiyor ve ben çelişkilerden kurtulamıyorum dolayısı ile öyle yada böyle artık netleşmesini istiyorum allahım herşeyin hayırlısını versin biz ayrı ayrı iyi insanlarız ama birlikte yapamadık yani aile olamadık ne yazıkki
Aebenimcim olmadı henüz netleşmedi hiçbirşey ama kafamda netleşti bazı maddi durumlar var evi satıyoruz ev satılınca herşey olmasını istediğim gibi olacak yani eşimle ayrılacağız büyük bir ihtimalle yapamıyoruz çünkü olmuyor herşeyi denedik son 2-3 yılımız benimde onunda bu ilişkiyi düzeltmeye çalışmakla geçti , hayat akıp gidiyor ve ben çelişkilerden kurtulamıyorum dolayısı ile öyle yada böyle artık netleşmesini istiyorum allahım herşeyin hayırlısını versin biz ayrı ayrı iyi insanlarız ama birlikte yapamadık yani aile olamadık ne yazıkki
refim iyiyim canım sen nasılsın . ben yeniden tam anlamıyla 3 haftadır yapıyorum ilk başladığımda kilom 64,7 lerdeydi şimdi 62,6 kiloyum toplamda 2,1 kilo vermiş oldum canım ben montiyle 56 kiloya inmiştim ama sonrasında tatil , miğdee rahatsızlığı , bayram seyran derken cozuttum iyice tabiki verdiklerimi geri aldım . bizde özledik seni canım sende durumlar nasıl işini düzene oturtabildin mi ?
ALLAH her ikiniz içinde hayırlı olanı nasip etsin canım .
Ben bir soru soracağımda kızlar .
Tüm gün dışarıda yemek yemek zorunda biriyim ve menü önerileriniz var mı ? Neyi neyle yiyeceğimi halen tam kavrayamadım yani unuttum çok zaman geçti yaa(
aabencim ben geç kaldım bugun... geçen hafta(2.hafta) 65.8 dim sanırım listede silinmiş( 3. hafta sonunda ise maaalesefff 66.6yım .. Rezalet dimi? Ama hakettimm. Hiç mi hiç uymadım. Çok stresli bir hafta geçirdim işyerinde ve Regl oldum buhafta onun da etkisiyle tatlılara saldırdım.. Tekrar motive olup başlamam gerek..Çok üzgünümmm
......................................kıslar listayi koydum geçen haftaıda ekledim yeni kilo bildirenoursada eklerim .ama bazı kıslar yok artada .
HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..
aeben
başlangıç ..... 11 kasım 2011
ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
2.hafta ..........62 400 gr.
3.hafta ......... 63.000 gr (kaçamak )
4.hafta ......... 62 100gr.
masum
başlangıç. ...10 kasım 2011
ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr
3.hafta ......... 65 000 gr.
4.hafta ........ 64 ?????
nevra
başlangıç .23 ..11. 2011
ilk hafta ........... 91 600 gr.
1.ahafta ........... 89 100 gr.
2.hafta ............ bildirmedi.??
s.d ..
başlangiç.... 12 kasım 2011
ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr.
2.hafta . .....ara verdi)
naz..
başlangıç .......?
ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.
2.hafta ........ 63 800 gr.
3.hafta ........ 62 600 gr
zeynep .....
başlangıç... 23. 11.2011.
ilk hafta ..........68 500 gr
1.hafta ......... 67 500 gr.
2.hafta ......... 65 800 gr.
3.hafta ........ 66.600 gr.(1 hafta kaçamak .)
çamlıca.....
başlangıç .21 11.2011
ilk hafta ....... .57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr
2.hafta..........ara verdi
kajum ...
başlangıç ...23. 11.2011.
ilk hafta .........65 000 gr.
1.hafta ......... 64.000 gr.
2.hafta ....... . 64.000 gr.
refim ......
başlangıç... 5 .11. 2011.
ilk hafta ......... 72 000 gr.
1 .hafta ......... 70 600 gr.
dünya hali. 23.11. 2011
ilk hafta .........61 500 gr.
1.hafta ......... 60 400 gr.
2.hafta ........ ????
hasret....
başlangıç ..... 26 11.2011
ilk hafta ........ 64.900 gr.
1.hafta ......... 63 500gr.
2.hafta....... ??????*
neslihan ....
başlangıç ...??
ilk hafta ........ 82 000 gr.
1.ahafta ........80 000 gr.
3.hafta ....????
listenin son hali deyil zatten zeynepcim düzeltirim . burdan uzak olunca diyeti asıyor insan dini. canım üzülme bak ben hafta sonu 2 gün kaçamk yaptım elimde olmadan hemde ne kaçamak . 64 olmuştum pzartesi fakat bu sabah 62 .100 geldim yeni alınan kilo çabuk uçuyor . geç kalmış sayılmasız 4 elle sarıl montiye ...
selamün aleyküm kizlar,hepinize hayirli cumalar..
kilolar verilmis devamida gelir ins..
aeben ablam ben orucla montiyi yürütemedim malesef ama montiden vazgecmis degili haftaya pazara kadar araliksiz oruc tutucam bu dönemde yapamiycam monti ama ondan sonra sadece opazartesi ve persembe günleri tutacagim icin montiye geri dönecegim ins..cok borcum var hepsini pespese tutamiyacagima karar verdim böyle yaparak hem borclarimi bitirmeyi hemde peygamberimizin bir spnnetini hayatima sokmayi planliyorum umarim düsündügüm gibi olur.. bu arda kilom 63.3 :)))
ve alayküm selam hasret...
canım tabiki önce orucun daha önemli kilo nasıl olsa olur ...
canım montı tam yapmasanda burdan kopma .
kilon içinde tebrikler .
en iyi yag ölçümü mezrodadır nazlışım . bu sabah yarım cm kadar incelmiştim . yav nasıl anlaşışır yr. cm demeyin sık sık ölçünde insan aradaki farkı anlyor yr. cm olsa.
nazlışım kilolarımzı aynı olsada fıstıgım ölçülerimizde biraz fark var .senin kemik yapın ince sanırım ve kilon belli bölgelerde toplanmış . 15. 20 yaş arası zayıfmıydın ?
kajum canım moralini bozma bak geçen haftda nazlım nasıl moralini bozmuştu ama yılmadı ...
canım bu hafta mönülerini önceden yapğarsan düzenleme yapalım ve biraz proya agırlık verelim .
bu hafta kaçamagın olmuşmuydu aklımda kalmamış .?
kajum canım daha montiye başlayalı 2 hafta olmuş . 1 haftalık duraklamayla isyan erken bence ...
sabah ekmekle yedigin sevze yemeklerini bırak arada birde pro agırlıklı takıl, özelikle perşembeleri ... damak datından biraz ödün ver.bolsu iç spor yapıyorsun zatten .. haftaya 64 zincirini kıracaksın eminim . buna inan bazan piskolojik olarakda ben bu kiloda takılıcam dersen öyle oluyor inan .
kajum ...
başlangıç ...23. 11.2011.
ilk hafta .........65 000 gr.
1.hafta ......... 64.000 gr.
2.hafta ....... . 64.000 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?