Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .

Canım peki ne zaman ve ne kadar yicez meyveyi??

abla kayısı yedim hatta meyve suyunu yapıp içtim olmadı salatayı zaten bol bol tüketiyorum söylemeye utanıyorum ama öyle böyle bı kabızlık değil keçi pisligi gibi dr gitmeye çekınıyorum sürekli erteliyorum bizde bu genetık hatta halam kolon kanseri ben en ıyısı o keşekli çözeltiyi tüketeyım bu haftalık benı mazur görün onu içince kilo temellı düşmez muhtamalen

nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . Bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .

yok ablam yarın meyve yemeyeceğim zaten ondan sonraki günlerde cumartesi ve pazar sabah kahvaltıdan önce yerim . Evet ablam ben kaçamaksız montinin 3. Haftasındayım bu hafta daha önce kendimi hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim inşallah hedefime ulaşana kadar böyle devam ederim .

yasmincim kıslar bu mönünü yorumlamış canım ama anahatları hatırlatayım ...
canım 3 ögünde karnını güzel doyurursan ara ögüne ihtiyac duymassın ama yinede açıkırım diyorsan yap canım ..
arda süt ürünleri meyve yiyebilirsin . fakat kahvaştı ve öylen arsı kısa oluyor pek ara tavsiye tmiyoruz
ögün arlarında mutlaka 3.4. saat geçmeli..
ekemkkonusundada banuşum uyarmış canım kepek ekmek beuz una kapak katılmış ekmekdir .tb ekmegi dogal katkısızdır bugday nasısa öyledir ayryrıştırma yapılmamış ekmekdir .ankarada tb ekmegi bulman kolay canım .
ne tarafda oturuyorsun bende ankaradayım banuşum ,kajumda ankarada .
bu arada gerkçekdan karnıbaharın okdarmı fıyatı hi,ç d,ikkat etmedim.
dün 1 kıvırçık aldım mrketten ama 2 lr dı . bugün pazar ne diycek bakalım .

MONTİYE yeni başlayanlarA güzel bir örnek mönü daHA .....

BANUŞUM PEYNRİ KONUSUNA EL ETMİŞ DİYERIM TEK KALİMEYLE YAZMIŞ ..AŞAGIDA OKU .
BAKKKKKK İSTEYİNCE NASIL ÖYLEYİDE MONTİYE UYDURMUŞSUN .

abbooww anacım Ankara da mı fiyatlar böyle yuh diyorum.her perşembe pazara giderim bu hafta en pahalı sebze karnıbahar ve brokoliydi.ama en yüksek fiyatda 5 tl idi.
BUGÜN BİZİM BURANIN PAZARI OKADAR YÜKSEK DEYİL HERHALDE BAKIP SICAK SICAK FİYETLERİ YAZARIM SİZE.
bende 1 tane kıvırcıga 4 tl verdim yazım 50 den alıyordum
:26: KAJUM DÜN BEN 2 LR ALDIM YAV ..
AY EKLEMİŞMİYİM YAVHU BU HAFTA LİSTE EKSİK BİRAZ OCDİM SON HALİNİ YAPMADIM BU HAFTA GÜNCELLER SENİDE EKLERİM KUZUM .
HEEE BELKİDE KÜSÜKYA ONDAN EKLEMEMİŞİMDİR . PROTESDO BABINDA .
OCDİM SEN MONTİYİ KENDİ TARZINDAN YAPIYORSUN DEDİGİMDE BUYDU, SIGARAYIDA BIRKADIN.BAŞKA GIDALARA YÜKLENİRSİN .MEYVE GİBİ. CANIM ÖYLEDE KİLO VERİYORSAN HİÇ DEGİŞYERMEDEN DEVAM ET BOŞ YERE KASMA KENDİNİ DEMEK İSTEDİGİMDE BUYDU ..

HE DİYARIM BOŞ VİR.İLAHİ BANUŞUM .

DÜŞÜNDÜGÜN GİBİ YEDİYSEN GÜZEL MÖNÜ OLMUŞ NASLİŞİM ...

MONTİYE DÖNMEDEDE ÇOK SEVİNDİM ...
KİTABI OKIYINCA NASILDA ANLIYOR İNSAN DİYETLERİN HEPSİNİ DİMİ NASLİŞ . YAPMADIGINA İYİ ETMİŞİM PATTAT DİTETİNİ YAG HÜÇRELERİNİ ÇOGALTMAKDAN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAZDI .
CANIM ELİNDEKİ KİTAP MONTİNİN BAŞ TACI KİTABI KADINA ÖZEL . 1.KİAP BASIMDA YOK ALMANIDA PEK ÖNERMEM BİRAZ KARIŞIK . ELİNDEKİ YETER. VAKİT BULDUKÇA ÇEVİRÇEVİR OKU .BEN KAÇ KERE OKDUM HATIRLAMIYIM .

BEN SANA GÜVENİYORUM DİYARIM YETERKİ BURDAN BİR YERE AYRIMLA TEK HATANIZ BURDAN KAÇMANIZ ...BİLİNKİ O ZAMAN KENDİNİZDENDE KAÇIYORSUNUZ .KİLO ALMAK SUÇ DEYİLYE . ALLAH CAN SAGLIGI VERSİN ..

kujum cnm bend eçok kabızlık çekiyorum
o sebepten günde 2 tane form çay içiyorummm sende dene istersen
hatta a101 diye bir market varya oaranın çayını tavsiye ederim mest form çay

ayyyyy abla yani boşver derken alırsın bugünlük böle olsun demek istemiştimm
umursama demiş gibin olmuşummm

Aebencim ben etlik caddesi üzerinde, yeni ziraat mah.de oturuyorum:)

Eşim geçen pazara gitti kıvırcık 2,5 tl imiş, bende az önce işyerimde alışverişe giden arkadaşa sipariş ettim, bakalım ne kadar, a.ayrancı daha pahalı tabi..

Benim su sevmeme gibi bi problemim var, kötü ya..Bu yüzden kabızlık sürekli sorun..İçmek istemiyorum, denicem ama.Birde tarçınlı çayı nasıl yapıyosunuz ve günde ne kadar içiyosunuz?

bende dünki menümü yazayımm

kahvaltı
1 dlm ekmek
monti kahvaltısı

öglen
2 parça tavuk
bol salata ayran

akşam
melemen yumurtasız
yeşillik yogurt
5 fındık 1 ceviz

ara
3 hurma
2 kaysı

3lt su
5 fincan bitki çayı

Canım peki ne zaman ve ne kadar yicez meyveyi??
SABAH AÇ KARNA YADA AÇKEN ARLARDA . GÜNDE 2.3 PORSİYON YASAK OLMAYAN MUZ .ÜZÜM DIŞINDAKİ HER MEYVE YENEBİLİR .

KAJUM DURUMVAHİM DESENE CANIM KURU KAYISIN VARMI EVDE . ÖYLEYE YEMEK YERİNE BUÜK BİR KASE KUYU MEYVELİ HAŞAFINI YAP . BİRDE YANINA BÜYÜK KASE. SALALATA AMA LSALATANA BOL Z.YAG KAT KARNIN ŞİŞENE KADDAr bu ikisini ye . ardındanda 2 lt su iç . bunu yap kajum . ama dr.da git ihmal etme madem aileden geliyor kronik .
kilon nasıl olsa olur kajum öncelik saglıkda canım ..
bugün tartıldım artıda çıktım 600 gr
hah gördünmi geçen hafta 500gr verdim diye azımsiyordun . baskülün tokadı yokki dövsün .
banum bende artıdayım hemde senden daha fazla . hatta önceki hafta sende öyleydin . geçen hafta bende öyle .. ne karışık yazdım ..
özetle hani sen haftalık tartılıyordun .
iener geri o inmesde her hafta kilo verecez diye bişimi varf bunşum ... montiye ilk başladıgımızdaki yazıları bulup kopyalatırma bana şimdi . haftalarca sabit hatta artı çıksakda durmadan yola devam demedikmi. moralini bozma perşembede pro yaparsım foss diye iner zati.

inşallah nazlım .

yok aben ablam tabiki devamm
nebiliyim aslında tartılmıyordum amaa öle bir tartılayım dedimmm 600 gr fazla çıktım
ama hissediyorum şişlik vardııı zatii yarın pro günüü

ne güzel ankaranın her ucunu tutmuşuz . her birimiz bir yerde . bende dikmendeyim canım .
tarçınmı kabuk olrak laıyorum demledigim yeşil çayın içine çaydanlıga atıyorum ama 1 demledigin tarçın kabugunu ehemn atma 2.hatta 3. de koy ben hem yenisini hemde bir evvel demledigim kabuguda koyuyorum.. hatta baya beklerse şekerli gbi oluyor tarçının susyu bu daha faydalıymış.
birde sallama çaylarda yeşile tarçınlılar var bazan onlardanda alıyorum .
birde toz tarçın tüketiyorum hurmananın üstüne, içine ekip yiyorum .yogurdada katıyorum . tarçın kan şekerini düzenler açıkma hisisini yok eder. regli düzenler vs vs .
günde 2.3. kupa içmeye çalışıyorum pek haz etmesemde az iliyınca bi dikişde içiyorum öyle yudum yudum çekemem ben yeşili.

ayyyyy abla yani boşver derken alırsın bugünlük böle olsun demek istemiştimm
umursama demiş gibin olmuşummm
yok banuşum eleştiri olsun diye yazmadım .

yok aben ablam tabiki devamm
nebiliyim aslında tartılmıyordum amaa öle bir tartılayım dedimmm 600 gr fazla çıktım
ama hissediyorum şişlik vardııı zatii yarın pro günüü

ya bende bazan isyan ediyom biliyonuzmu . bende bazan karamsarlık çekiyorum morala benimde ihtiyacım oluyor . niye ben hep size moral veriyom aglarım şimdik ...
şaka bir yana benimde enerjimin düşük yada sıkıldıgım isyan etigim günler az olmuyor . ama limden geldigince sizlere belli etmiyorum .
ama biliyorumki geçici bu durumlar . bünye işte bazan iyi bazan kötü süprizler yapabiliyor . en önemlisi saglık gerisi nasıl olsa olur haftalar gün gibi ne çabuk geçiyor farkındamısınız ?

eski mesajlardan atladıgım varsa kıslar kusuruma bakmayın . daha yapılacak ev işerim beni bekler ...

aebenim ablam ben bişey sormak istiyorum yarın yumurtalı kahvaltı yapıcam ya çok zorlanırsam öğün ardına az kuruyemiş yesem olur mu ?

3 mesajızda kalmasın onlarıda yayıp öyle çıkarım ..

çamlıcam hoşgeldin tekrar canım iyileşmene sevindim tekrar geçmişler olsun .
mönünde harika olmuş ..
sapiracım banuşum uayrmış bende yazayım .
canım 7 saat açlık hiç iyi deyil biliyorum kartaya göre besleniyorsun ama şu an aç kurtlar gibisindir şahsen 7 saat aç kalınca ben öyle oluyurm ne yarsen doymassın gözüne az gelir .
bünyen bukadar uzun aç kalınca açılık piskolajisiyle yedigini depoya göderir . benim bildigim böyle canım .:26:
ekmekle yumurtay yemedigimizi banum yazmış . peynriinide kk. yemek zorunda deyilsin dah fazla yiyeblirsin ..
bu mönünde meyvede yok yogurtda . balıkla yogurt süt hiç karma canım zahirlemez. biz senelerdir yiyruz yogurtdu peynriri sütü balıkla .
monti yapan kısların mönüleri çok örnek geliyor sapiracım inceleyebilirsin .

iyi geceler kızlar ilk defa internette bişeyin cevabını bulmadım inşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana, bacak boyu nasıl ölçülüyor umarım sizler yardımcı olabilirsiniz
bi bilgim yok bilgilcim benim bacaklar kısa hiç ölçmeyim .

Son düzenleme:
aebenim ablam ben bişey sormak istiyorum yarın yumurtalı kahvaltı yapıcam ya çok zorlanırsam öğün ardına az kuruyemiş yesem olur mu ?

nazlım açıkmayı beklemeden kahvaltınlada kururymişi yiyebilirsin . daha tok tutar ..
tabiki çok zorlanırsan arada sayılı yemende bi sakınca yok . aranda açıkırsan süt ürünleri hş yugmurtada öneririm nazlım . .

Son düzenleme:
yaa sinirden patlıycam şimdi yine sular kesik ankarada başka semt yok sanırım suyu keiscekkk
bi ıspanak aldım pişiremeidm haylaa yaaaaaa herügn su kesiliyorrrr

yaa sinirden patlıycam şimdi yine sular kesik ankarada başka semt yok sanırım suyu keiscekkk
bi ıspanak aldım pişiremeidm haylaa yaaaaaa herügn su kesiliyorrrr

banuşum sular burda hiç kesilmez ya sizin orda niye bukadar sık kesiliyorki kuzum .:26:

banuşum sular burda hiç kesilmez ya sizin orda niye bukadar sık kesiliyorki kuzum .:26:

ahhh bilsem ablaaaa incirlide annem oradada keislmez ben burada gördüm vallaaa
eskiden daha beterdi 3- 5 gelmezid şimdi insaflılar amaa 1 haftadırr abarttılar yaaa

aradım ankarada başka semt yok heralde arıza oluşan dedimm
biz napakkk ablaa diyor memurlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…