nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .
kajum canım bu durmun pek normal deyil ben genelde monti yapaken bagırsaklarım dahabir düxzne girer ... salatayı az yiyor olabilrisin öyleyim kocabir kase salata yap ve ye 1 saat sonrada 1 lt su iç bak nasıl çare olacak ... sedece yeşilik yediginde fazla etkilemiyor ama yaglı kaçabir kase salata bu derde baya derman . dene canım ...
ki,lo takılman bu yüzdende olabilir gerekli boşaltım olmayınca bagırsakalrda takılma oluyor .
birde benim bagırsaklarımı çözen bir durum daha var öyleden sonra 2 saat arayla 2 kase kayısı hoşafı içiyorum bu gibi durumlarda akşama wc yolu tutyorum . bu benim bünyemde böyel genelde kabızlık çeken biri deyilim ama sende deneyebilirsin .. sabahları kahvaltı sonrası 1 br da kendi kaynatıgın şinemaki kayını iç oda çözer .ama bunu 1.2. günden uzun yapma .
eger bunlarda etki etmesse ilacını iç canım .
nazlışım maşallah çizelgen hergün düşüyorr..
farkındamısın 1 ayı geçince kilon çözülüyor ..
nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . Bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .
yasmincim kıslar bu mönünü yorumlamış canım ama anahatları hatırlatayım ...Günaydın kızlar..Hoşbulduk, teşekkürler..Bende Ankarada oturuyorum, geçen hafta karnıbahar aldım , 12,5 tl ödedim, cidden pahalı.Brokoli 8 tlNe yediğimi yazıyım bana yardımcı olun..
Saphiş ayrıca hoşbulduk, diyetinde başarılar, Duruyu öp sende:))
Dün meyveyi mi kaçırdım(((( Tamam siz eksikleri ve fazlaları söyleyin bana.Bu sabahki yediklerimi yazıyorum:)
Uyandığımda 1 elma (Çok küçük Amasya elması:)
Yarım saat sonra 2 dilim kepekli light ekmek
Zeytin ezmesi
Light beyaz peynir
1 domates ve şekersiz çay
10,30 Gibi 1 çay bardağı light süt içmeyi düşünüyorum
12,30 da akşamdan evde yapıp getirdiğim sade pırasa yemeği ( bİraz bulgur attım)
Yoğurt ve salata
Hoşgeldin
MONTİYE yeni başlayanlarA güzel bir örnek mönü daHA .....günaydınlar dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
8 adet yeşil zeytin
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata
akşam
fırında tavuk pirzola
salata
yoğurt
BANUŞUM PEYNRİ KONUSUNA EL ETMİŞ DİYERIM TEK KALİMEYLE YAZMIŞ ..günaydınlar arkadaşlar
patlamadan geleyim frenlerimi bi sıkın istedim :)
sabah: 2 dilim kocaman tb ekmeği,normal beyaz peynir,salata,yeşil zeytin,domates,çay içtim
öğlen: evden getirdiğim et sote,salata yoğurt
ara:mandalina
ara: yoğurt
akşam: evi bilmiyorum daha
3 lt ılık su,yeşil çay tarçınlı gün içindeki sıvılarım
direk oldu girişim ama :) vakit kaybına gerek yok
tek kusurum ablam peyni diyet değil haftasonu alırım işyeri tüm zamanımı alıyorum kapalı oluyor gittiğimde akşam 8 de evde oluyorum trafik yüzünden
BUGÜN BİZİM BURANIN PAZARI OKADAR YÜKSEK DEYİL HERHALDE BAKIP SICAK SICAK FİYETLERİ YAZARIM SİZE.abbooww anacım Ankara da mı fiyatlar böyle yuh diyorum.her perşembe pazara giderim bu hafta en pahalı sebze karnıbahar ve brokoliydi.ama en yüksek fiyatda 5 tl idi.
:26: KAJUM DÜN BEN 2 LR ALDIM YAV ..bende 1 tane kıvırcıga 4 tl verdim yazım 50 den alıyordum
AY EKLEMİŞMİYİM YAVHU BU HAFTA LİSTE EKSİK BİRAZ OCDİM SON HALİNİ YAPMADIM BU HAFTA GÜNCELLER SENİDE EKLERİM KUZUM .aaa ama yakalandım he :)) kuzum ben kuruyemişi hep tüketirim yazmama gerek bile yok kanımca
meyve böyle tüketmezdim ne olduysa deli gibi mandalina ve greyfurt yiyorum.ama dediğin gibi aebenciğim kilo veriyorsam sorun yok değil mi
gerçi bu hafta sanmıyorum kilo vereceğimi.sigarayı bıraktığımdan dolayı aşırı derecede çay tüketiyorum su içmiyorum neredeyse birde meyve sevdam var ki vay halime.Aklıma gelmişken canım listeye beni eklememişin ya neden
HE DİYARIM BOŞ VİR.günaydın diiyp hemenn kaçıyorum
diyarım hoşgeldin cnm nasılsın bizde diyet peynir yemiyik boşver
yasmin bende pkoluyum cnm ama veridm bütün bunlara ragmen kilollarımı
naz güdaydınnn
banu kaçar dünki yapamadıgı temizlige
DÜŞÜNDÜGÜN GİBİ YEDİYSEN GÜZEL MÖNÜ OLMUŞ NASLİŞİM ...Gnüaydın cancağazlarımmm.....
Monti ile aranızdayım
Aeben ablam yapmadım o dediğini sende öyle dedin diye birde kitabı başladım okumaya aynen oradada bir dünya açıklama yapmış monti amcam Kesinlikle böyle diyetleri önermemiş..Bu kitap süper ama ben ilk kitabı nereden bulabilirim
Zilim o dediğin uno tam buğday ekmeğine baktım ben pembe çizgi yoktu Bende almadım acaba paketlerimi değişti Bende doygunun tam buğday ekmeğini aldım
Buügnki menümü yazayım;
Sabah ; 2 dilim tam buyday ekmeği + peynir + yarım domates + şekersiz çay
Öğle; Tavuklu salata + ayran içmeyi düşünüyorum
Arada; meyva yada süt içmeyi düşünüyorum..
Akşam; cevizli kereviz li yoğurt yemeyi düşünüyorum..Yada yoğurtlu yumurta + salata henüz karar vermedim
Ayy ne kadar çok düşünüyorum oldu)))
Kızlar montiye başladım Ama Kendime çok güvenemiyorum Bu hafta Cuma günü regl günüm inş. Regl olmam bebeğim benimledir..Rabbim hayırlısını versin Eğer regl olursam kendimi yine salmaktan korkuyorum Eşimde çok istiyor artık onu hiç böyle görmemiştim deli gibi internette tüp bebeği araştırıyordu geçen gün Onada çok üzülüyorum Birde dün bir misafirlikte yaşınız geçiyor sizde yapın artık dedilerrr Resmen boğazım düğümlendi bağırmak istedim olmuyor diye Ya şu elalemden patavatsızlıklarından sinir oluyorum Bu aralar her şey üstüme geliyor
Neyseki dulalarla rabbime sığınarak ayakta durmya çalışıyorum
BEN SANA GÜVENİYORUM DİYARIM YETERKİ BURDAN BİR YERE AYRIMLA TEK HATANIZ BURDAN KAÇMANIZ ...BİLİNKİ O ZAMAN KENDİNİZDENDE KAÇIYORSUNUZ .KİLO ALMAK SUÇ DEYİLYE . ALLAH CAN SAGLIGI VERSİN ..canım walla kaç gel gel kaç benim düzensizliklerim kilo aldırıyordu bana
madem buranın sayesinde verdim zamanında kiloyu demek ki yine sizlerin sayesinde vericem
artık ablam içinden neler dicekbende güvenemiyorum kendime aslında ama sıkıldım ver al ver al artık verip kurtulayım
abla kayısı yedim hatta meyve suyunu yapıp içtim olmadı salatayı zaten bol bol tüketiyorum söylemeye utanıyorum ama öyle böyle bı kabızlık değil keçi pisligi gibi dr gitmeye çekınıyorum sürekli erteliyorum bizde bu genetık hatta halam kolon kanseri ben en ıyısı o keşekli çözeltiyi tüketeyım bu haftalık benı mazur görün onu içince kilo temellı düşmez muhtamalen
yasmincim kıslar bu mönünü yorumlamış canım ama anahatları hatırlatayım ...
canım 3 ögünde karnını güzel doyurursan ara ögüne ihtiyac duymassın ama yinede açıkırım diyorsan yap canım ..
arda süt ürünleri meyve yiyebilirsin . fakat kahvaştı ve öylen arsı kısa oluyor pek ara tavsiye tmiyoruz
ögün arlarında mutlaka 3.4. saat geçmeli..
ekemkkonusundada banuşum uyarmış canım kepek ekmek beuz una kapak katılmış ekmekdir .tb ekmegi dogal katkısızdır bugday nasısa öyledir ayryrıştırma yapılmamış ekmekdir .ankarada tb ekmegi bulman kolay canım .
ne tarafda oturuyorsun bende ankaradayım banuşum ,kajumda ankarada .
bu arada gerkçekdan karnıbaharın okdarmı fıyatıhi,ç d,ikkat etmedim.
dün 1 kıvırçık aldım mrketten ama 2 lr dı . bugün pazar ne diycek bakalım .
MONTİYE yeni başlayanlarA güzel bir örnek mönü daHA .....
BANUŞUM PEYNRİ KONUSUNA EL ETMİŞ DİYERIM TEK KALİMEYLE YAZMIŞ ..AŞAGIDA OKU .
BAKKKKKK İSTEYİNCE NASIL ÖYLEYİDE MONTİYE UYDURMUŞSUN .
BUGÜN BİZİM BURANIN PAZARI OKADAR YÜKSEK DEYİL HERHALDE BAKIP SICAK SICAK FİYETLERİ YAZARIM SİZE.
:26: KAJUM DÜN BEN 2 LR ALDIM YAV ..
AY EKLEMİŞMİYİM YAVHU BU HAFTA LİSTE EKSİK BİRAZ OCDİM SON HALİNİ YAPMADIM BU HAFTA GÜNCELLER SENİDE EKLERİM KUZUM .
HEEE BELKİDE KÜSÜKYA ONDAN EKLEMEMİŞİMDİR .PROTESDO BABINDA .
OCDİM SEN MONTİYİ KENDİ TARZINDAN YAPIYORSUN DEDİGİMDE BUYDU, SIGARAYIDA BIRKADIN.BAŞKA GIDALARA YÜKLENİRSİN .MEYVE GİBİ.CANIM ÖYLEDE KİLO VERİYORSAN HİÇ DEGİŞYERMEDEN DEVAM ET BOŞ YERE KASMA KENDİNİ DEMEK İSTEDİGİMDE BUYDU ..
HE DİYARIM BOŞ VİR.İLAHİ BANUŞUM .
DÜŞÜNDÜGÜN GİBİ YEDİYSEN GÜZEL MÖNÜ OLMUŞ NASLİŞİM ...
MONTİYE DÖNMEDEDE ÇOK SEVİNDİM ...
KİTABI OKIYINCA NASILDA ANLIYOR İNSAN DİYETLERİN HEPSİNİ DİMİ NASLİŞ . YAPMADIGINA İYİ ETMİŞİM PATTAT DİTETİNİ YAG HÜÇRELERİNİ ÇOGALTMAKDAN BAŞKA Bİ İŞE YARAMAZDI .
CANIM ELİNDEKİ KİTAP MONTİNİN BAŞ TACI KİTABI KADINA ÖZEL . 1.KİAP BASIMDA YOK ALMANIDA PEK ÖNERMEM BİRAZ KARIŞIK . ELİNDEKİ YETER. VAKİT BULDUKÇA ÇEVİRÇEVİR OKU .BEN KAÇ KERE OKDUM HATIRLAMIYIM .
BEN SANA GÜVENİYORUM DİYARIM YETERKİ BURDAN BİR YERE AYRIMLA TEK HATANIZ BURDAN KAÇMANIZ ...BİLİNKİ O ZAMAN KENDİNİZDENDE KAÇIYORSUNUZ .KİLO ALMAK SUÇ DEYİLYE . ALLAH CAN SAGLIGI VERSİN ..
SABAH AÇ KARNA YADA AÇKEN ARLARDA . GÜNDE 2.3 PORSİYON YASAK OLMAYAN MUZ .ÜZÜM DIŞINDAKİ HER MEYVE YENEBİLİR .Canım peki ne zaman ve ne kadar yicez meyveyi??
KAJUM DURUMVAHİM DESENE CANIM KURU KAYISIN VARMI EVDE . ÖYLEYE YEMEK YERİNE BUÜK BİR KASE KUYU MEYVELİ HAŞAFINI YAP . BİRDE YANINA BÜYÜK KASE. SALALATA AMA LSALATANA BOL Z.YAG KAT KARNIN ŞİŞENE KADDAr bu ikisini ye . ardındanda 2 lt su iç . bunu yap kajum . ama dr.da git ihmal etme madem aileden geliyor kronik .abla kayısı yedim hatta meyve suyunu yapıp içtim olmadı salatayı zaten bol bol tüketiyorum söylemeye utanıyorum ama öyle böyle bı kabızlık değil keçi pisligi gibi dr gitmeye çekınıyorum sürekli erteliyorum bizde bu genetık hatta halam kolon kanseri ben en ıyısı o keşekli çözeltiyi tüketeyım bu haftalık benı mazur görün onu içince kilo temellı düşmez muhtamalen
hah gördünmi geçen hafta 500gr verdim diye azımsiyordun . baskülün tokadı yokki dövsün .bugün tartıldım artıda çıktım 600 gr
yok ablam yarın meyve yemeyeceğim zaten ondan sonraki günlerde cumartesi ve pazar sabah kahvaltıdan önce yerim . Evet ablam ben kaçamaksız montinin 3. Haftasındayım bu hafta daha önce kendimi hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim inşallah hedefime ulaşana kadar böyle devam ederim .
SABAH AÇ KARNA YADA AÇKEN ARLARDA . GÜNDE 2.3 PORSİYON YASAK OLMAYAN MUZ .ÜZÜM DIŞINDAKİ HER MEYVE YENEBİLİR .
KAJUM DURUMVAHİM DESENE CANIM KURU KAYISIN VARMI EVDE . ÖYLEYE YEMEK YERİNE BUÜK BİR KASE KUYU MEYVELİ HAŞAFINI YAP . BİRDE YANINA BÜYÜK KASE. SALALATA AMA LSALATANA BOL Z.YAG KAT KARNIN ŞİŞENE KADDAr bu ikisini ye . ardındanda 2 lt su iç . bunu yap kajum . ama dr.da git ihmal etme madem aileden geliyor kronik .
kilon nasıl olsa olur kajum öncelik saglıkda canım ..
hah gördünmi geçen hafta 500gr verdim diye azımsiyordun . baskülün tokadı yokki dövsün .
banum bende artıdayım hemde senden daha fazla . hatta önceki hafta sende öyleydin . geçen hafta bende öyle .. ne karışık yazdım ..
özetle hani sen haftalık tartılıyordun .
iener geri o inmesde her hafta kilo verecez diye bişimi varf bunşum ... montiye ilk başladıgımızdaki yazıları bulup kopyalatırma bana şimdi . haftalarca sabit hatta artı çıksakda durmadan yola devam demedikmi. moralini bozma perşembede pro yaparsım foss diye iner zati.
inşallah nazlım .
ne güzel ankaranın her ucunu tutmuşuz . her birimiz bir yerde . bende dikmendeyim canım .Aebencim ben etlik caddesi üzerinde, yeni ziraat mah.de oturuyorum:)
Eşim geçen pazara gitti kıvırcık 2,5 tl imiş, bende az önce işyerimde alışverişe giden arkadaşa sipariş ettim, bakalım ne kadar, a.ayrancı daha pahalı tabi..
Benim su sevmeme gibi bi problemim var, kötü ya..Bu yüzden kabızlık sürekli sorun..İçmek istemiyorum, denicem ama.Birde tarçınlı çayı nasıl yapıyosunuz ve günde ne kadar içiyosunuz?
yok banuşum eleştiri olsun diye yazmadım .ayyyyy abla yani boşver derken alırsın bugünlük böle olsun demek istemiştimm
umursama demiş gibin olmuşummm
bende dünki menümü yazayımm
kahvaltı
1 dlm ekmek
monti kahvaltısı
öglen
2 parça tavuk
bol salata ayran
akşam
melemen yumurtasız
yeşillik yogurt
5 fındık 1 ceviz
ara
3 hurma
2 kaysı
3lt su
5 fincan bitki çayı
yok aben ablam tabiki devamm
nebiliyim aslında tartılmıyordum amaa öle bir tartılayım dedimmm 600 gr fazla çıktım
ama hissediyorum şişlik vardııı zatii yarın pro günüü
çamlıcam hoşgeldin tekrar canım iyileşmene sevindim tekrar geçmişler olsun .arkadaslar merhaba yaklasik 15 gunluk aradan sonra tekrar aranizdayim
saglik sorunlarimi hallettim ve bugun tekrar montiye basladim
sabah 7:00
2 dilim ekmekten hazirladigim tost(ama hepsini yiyemedim)1 fincan capuccino
ara 10:30
1 portakal 1 mandalina
oglen 13:30
kucuk bir parca tavuk biftek,1 domates,1 kase ayran
aksam 19:00
tas kebabi (patatessiz ve az yagli pisecek),brocoli ve ayran
bu arada yesil cay 3,4 fincan iciyorum
sapiracım banuşum uayrmış bende yazayım .Bugünkü menüm:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk peynir
5-6 zeytin
1.5 dilim kızarmış ekmek (kızım yarısını bırkınca benim de 1 dilim oldu 1.5 dilim)
1 bardak süt
öğlen:yok
akşam:
1 ad. çipura
bollll salata
balığı fırında pişiriyorum,Henüz yemedim,eşimi bekliyorum gelsin diye.Çok acıktım artık.kahvaltıdan kalktığımda saat:11.00 di..neredeyse 7 saat olmuş
benim menümü de montiye göre yorumlar mısnız
bi bilgim yok bilgilcim benim bacaklar kısa hiç ölçmeyim .iyi geceler kızlar ilk defa internette bişeyin cevabını bulmadıminşallah siz yardımcı olabilirsiniz bana, bacak boyu nasıl ölçülüyor umarım sizler yardımcı olabilirsiniz
aebenim ablam ben bişey sormak istiyorum yarın yumurtalı kahvaltı yapıcam ya çok zorlanırsam öğün ardına az kuruyemiş yesem olur mu ?
yaa sinirden patlıycam şimdi yine sular kesik ankarada başka semt yok sanırım suyu keiscekkk
bi ıspanak aldım pişiremeidm haylaa yaaaaaa herügn su kesiliyorrrr
banuşum sular burda hiç kesilmez ya sizin orda niye bukadar sık kesiliyorki kuzum .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?