senin yerine halay çekiyorum tey tey tey.
ödemdir o ödemdir
bende 91 küsüratdan indim :)
zilim yok 2 gündür canım kaçırmadın mesajları
muçuks nazlışım ....
ana ne bagırdın öyle ta buraya geldi abla diye ..sen inatcı omay devam et benuşum 20 küsür kiloyu o inatla vermedinmi
bi 5 kiloyumu veremiyceksin o inatla...
masum 90dan 64 de mi indin senn
maşşallah yaa gerçekten harikaa
tebrik ediyorum seni canım
hala da devam ediyorsun valla
hayran kaldım ne diyim
monti ile mi verdin acaba
büyük ihtimal inşallah görürsün 1.2. haftaya
memnun oldum ALLAH BAGIŞLASIN TOSUNUNU .
KISLAR ZİLİM 2 GÜNDÜR YOK NERDE BİLEN VARMI MESAJLARIMI KAÇIRDIM BEN ??
Benim için her yazdığın kelime öyle önemli ki asla kızmammmm.....
Çok sağol ablacığımmm...Dediklerini harfiyen kulağıma küpe yapıyorummm....
Deminde bir dostum aradı sağolsun hiç susmadan bana moral verecem diye nerde ise 30 dakika konuştu..
Ben dinlemeyi severim yetrki karşımdaki beni anlasınn...
Sen, siz beni anlayanlardansınızz sizin benim için yorum yapmanız beni çok güçlendiriyor bana çok moral oluyor..
Allah sizlerden, senden razı olsun ablacım...
Zaten inancım olmasa ablam inan güçlü olamazdımm...
Ablam zaten sizi öyle örnek alıyorum ki..Hepiniz çoluk çocuğa karışmış ve öyle çok kilo vermişsiniz ki hemde sağlıklı bir şekilde Benim bile ideal kilomdasınız hepiniz nerde ise Buraya giripte motive olmamak mümükün değil
Benimde sorunum bu zaten sürekli giremiyorum..Tam giriyorum okuyamıyorum yada bir şeyler yazamadan çıkıyorum Hep işim çıkıyor
İnan şuanda bu cevabımı bile wordde yazıyorum sonra buraya yapıştırıyorum Yoksa hepsini bir anda tamamlamam mümkün olmuyor
Aeben ablacım inanki söylediklerini bir dostu dinler gibi dinledim ve bu mesajını bilg. Bir köşesine kaydedeceğim ve gerekdiği sürece okuyacağımmm
Biraz kitabıda okuyorummm Çok da iyi buluyorum ama yaparken bir problem yaşıyorum oda hayatımdaki olumsuzluklar Benim bu kiloları geri almam (bir kısmı kesin ilaçlardan dr.da öyle söyledi bir sürü hormon verdim kilo ister istemez alacaksın yediklerine dikkat et dedi) beni bu kadar hırpalyacağını hiç düşünmemiştim
İnsanın bazen böyle dönemleri olur ya birde bu hafta hep regl olacak gibi sancılar çekiyorum korkuyorum ama her zaman hayırlısını istediğimiz içinde regle de kendimi hazırladım
Rabbim hepimize hayırlısını versin
hayirli sabahlar arkadaslar,nedense bugun siteye girmekte zorlandim
15 gun ara vermistim ama buna ragmen kilom 56 ya dusmus 300 gr. vermisim.hemen toparlayamam diyodum ama dusundugumun tersi cikti cook mutlu oldum
diger kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum,
banucum uzulme yahu ben eminim vucut olculerinde kesin farklilik vardirgiden yaglari en iyi o sekilde anlarsin bi olcde bizide haberdar et
bugunki menum
sabah 6:30
1 dilim ekmek az peynir ve yarim domates
ara 10:30
1 portakal
oglen 13:30 gibi
menemen ve ayran
ara 17:00
4,5 kasik tarcinli yogurt(regl donemim geldigi icin canim tatli cekiyo da)
aksam 19:00
kabak dolmasi ,kivircik salata ve ayran
Deminde bir dostum aradı sağolsun hiç susmadan bana moral verecem diye nerde ise 30 dakika konuştu..
Sen, siz beni anlayanlardansınızz sizin benim için yorum yapmanız beni çok güçlendiriyor bana çok moral oluyor..
Ablam zaten sizi öyle örnek alıyorum ki..Hepiniz çoluk çocuğa karışmış ve öyle çok kilo vermişsiniz ki hemde sağlıklı bir şekilde…Benim bile ideal kilomdasınız hepiniz nerde ise…Buraya giripte motive olmamak mümükün değil…
Benimde sorunum bu zaten sürekli giremiyorum..Tam giriyorum okuyamıyorum yada bir şeyler yazamadan çıkıyorum…Hep işim çıkıyor…
İnan şuanda bu cevabımı bile wordde yazıyorum sonra buraya yapıştırıyorum…Yoksa hepsini bir anda tamamlamam mümkün olmuyor…
Aeben ablacım inanki söylediklerini bir dostu dinler gibi dinledim ve bu mesajını bilg. Bir köşesine kaydedeceğim ve gerekdiği sürece okuyacağımmm…
Biraz kitabıda okuyorummm…Çok da iyi buluyorum ama yaparken bir problem yaşıyorum oda hayatımdaki olumsuzluklar… Benim bu kiloları geri almam (bir kısmı kesin ilaçlardan dr.da öyle söyledi bir sürü hormon verdim kilo ister istemez alacaksın yediklerine dikkat et dedi) beni bu kadar hırpalyacağını hiç düşünmemiştim…
İnsanın bazen böyle dönemleri olur ya birde bu hafta hep regl olacak gibi sancılar çekiyorum korkuyorum ama her zaman hayırlısını istediğimiz içinde regle de kendimi hazırladım…
Rabbim hepimize hayırlısını versin…[/QUOTE
amin nesliş .
inan bu günlerde geçecek belki hatırlamıycaksın bile . naslihan regl olursanda sakın üzülme emi.
leblebi yersen daha iyi . hazır gıdlara fazla yaklaşmıyoruz ...çok tebrikler arkadaşım gerçekten
inş.size benzeyebilirim
bende o kadar kilo versem daha ne isterim
ama her işin başı sağlık mutluluk huzur tabiki
menum
sabah
aknaz peynir
domates
salatalık
zeytin
tam ekmek
çay
öğlen
islim kebap varmış köftede ekmek vardır tabi sorcam kadına bakalım
olmazsa ızgara tavuk yicem
salata
yoğurt
akşam
kuru fasulye maalesef:)hafta sonu protein ağırlıklı yaparım diyorum artık
salata
yoğurt
yatmadan
meyve
fındık olabilirmi ordudan geldi:))kabuklu..
aralarda mavi yeşilin tarçınlı şekersiz bir gevreği varya
ondan yesem 1-2 bişey olurmu
yoksa leblebi daha mı mantıklı
az ama yani
yavrumu canım çalışanlarım mönü şeçmesi dah zor tabi. bazan mecburiyet oluyor . olur böyle şeyler .haftalık olarak g
dengele yeter kurunda afiyet olsun . baklagil pişrirken yag konusunda cimri ol .
mönün güzel afiyet olsun.
gece ara pek önermiyorz<u ama açıkırsan tabiki . fınduk fıstık tarzını ögünlerde tüketiyoruz arlarda sayıyla 5.10 gibi.
yatmadan 2.3. saat önce ara yapmaya dikkat edin . hemen yiyip yatmayın .
tebrikler çamlıcam .....hayirli sabahlar arkadaslar,nedense bugun siteye girmekte zorlandim
15 gun ara vermistim ama buna ragmen kilom 56 ya dusmus 300 gr. vermisim.hemen toparlayamam diyodum ama dusundugumun tersi cikti cook mutlu oldum
diger kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum,
banucum uzulme yahu ben eminim vucut olculerinde kesin farklilik vardirgiden yaglari en iyi o sekilde anlarsin bi olcde bizide haberdar et
bugunki menum
sabah 6:30
1 dilim ekmek az peynir ve yarim domates
ara 10:30
1 portakal
oglen 13:30 gibi
menemen ve ayran
ara 17:00
4,5 kasik tarcinli yogurt(regl donemim geldigi icin canim tatli cekiyo da)
aksam 19:00
kabak dolmasi ,kivircik salata ve ayran
hem kilon hem mönün için .
montinin inceliklerini iyce anladın .
kajum şimdi ben ne diyim sarmana bilemedim . hazır 63 dümüşken .. şimdi senmi pişirecen yoksa anacınmı pişirmiş . hadi 5.10 tn ye diyim ama inşallah sen pişirip yag çokkk az eklersin . dolmalar aşırı yag çeker özelikle annen yaptıysa baya yaglıdır . bulgurla yag b,ileşince baya cız oluyor .dünkü menüm 1 buyuk bardak şekersiz kaysı suyu
kahvaltı sucuklu yumurta zeytin 2 dal kıvırcık
öğlen ton balıklı yeşil salata yanında süt ve badem
dün spor yapamadım kurstaydım 2 litre su içtim
ara: 1 tane mandalina
akşam: istavrit yaptım yanında bol yeşil salata tükettim
BUGUN:
SABAH 1 AVUÇ KAYSI ÇİRİ YEDİM annem getirmiş sağ olsun
kahvaltıda mantarlı yumurta bi kaç dal kıvırcık 3 siyah zeytin
1saat 20 dk spor yapdım şimdilik 1 litre su içtim
öğlen: annem koca bı tencere sarma sarıp getirmiş bulgurlu içden yapmış karbonhidrat sayılıyo sabah ekmekte yemedım ondan dolayı sarma yesem olur değil mi?
ara: meyva
akşam: tonbalıklı salata yanında süt içerim birazda fıstık yerim canım çok çekiyo
ne yapsak . karar senin canım abartmadan ye istersen bol salatyala :26:
site bi ara tamirata girdi girilemiyordu ....
Ablam zaten sizi öyle örnek alıyorum ki..Hepiniz çoluk çocuğa karışmış ve öyle çok kilo vermişsiniz ki hemde sağlıklı bir şekilde…Benim bile ideal kilomdasınız hepiniz nerde ise…Buraya giripte motive olmamak mümükün değil…
Benimde sorunum bu zaten sürekli giremiyorum..Tam giriyorum okuyamıyorum yada bir şeyler yazamadan çıkıyorum…Hep işim çıkıyor…
İnan şuanda bu cevabımı bile wordde yazıyorum sonra buraya yapıştırıyorum…Yoksa hepsini bir anda tamamlamam mümkün olmuyor…
Aeben ablacım inanki söylediklerini bir dostu dinler gibi dinledim ve bu mesajını bilg. Bir köşesine kaydedeceğim ve gerekdiği sürece okuyacağımmm…
Biraz kitabıda okuyorummm…Çok da iyi buluyorum ama yaparken bir problem yaşıyorum oda hayatımdaki olumsuzluklar… Benim bu kiloları geri almam (bir kısmı kesin ilaçlardan dr.da öyle söyledi bir sürü hormon verdim kilo ister istemez alacaksın yediklerine dikkat et dedi) beni bu kadar hırpalyacağını hiç düşünmemiştim…
İnsanın bazen böyle dönemleri olur ya birde bu hafta hep regl olacak gibi sancılar çekiyorum korkuyorum ama her zaman hayırlısını istediğimiz içinde regle de kendimi hazırladım…
Rabbim hepimize hayırlısını versin…[/QUOTE
amin nesliş .
inan bu günlerde geçecek belki hatırlamıycaksın bile . naslihan regl olursanda sakın üzülme emi.
leblebi yersen daha iyi . hazır gıdlara fazla yaklaşmıyoruz ...
yavrumu canım çalışanlarım mönü şeçmesi dah zor tabi. bazan mecburiyet oluyor . olur böyle şeyler .haftalık olarak g
dengele yeter kurunda afiyet olsun . baklagil pişrirken yag konusunda cimri ol .
mönün güzel afiyet olsun.
gece ara pek önermiyorz<u ama açıkırsan tabiki . fınduk fıstık tarzını ögünlerde tüketiyoruz arlarda sayıyla 5.10 gibi.
yatmadan 2.3. saat önce ara yapmaya dikkat edin . hemen yiyip yatmayın .
tebrikler çamlıcam .....
hem kilon hem mönün için .
montinin inceliklerini iyce anladın .
kajum şimdi ben ne diyim sarmana bilemedim . hazır 63 dümüşken .. şimdi senmi pişirecen yoksa anacınmı pişirmiş . hadi 5.10 tn ye diyim ama inşallah sen pişirip yag çokkk az eklersin . dolmalar aşırı yag çeker özelikle annen yaptıysa baya yaglıdır . bulgurla yag b,ileşince baya cız oluyor .
ne yapsak . karar senin canım abartmadan ye istersen bol salatyala :26:
site bi ara tamirata girdi girilemiyordu ....
yok abla annem yagsız yapıyo çok yag koymuyor. o bildiğimiz üzeri parıl parıl yagdan parlayan sarmalardan değil çok az yaglı
ne diyin gı kaçamak yapıp benide şahit tutuyor ha hayyyy. şıracının sahidi bozacısabah 1 muz 2 cevizz
1 bardakk süt içtimm
öglende melemenle ekmek yiycme 2 dlm uyarmı aben aplaa
yiyim mi eppekkk
yok abla annem yagsız yapıyo çok yag koymuyor. o bildiğimiz üzeri parıl parıl yagdan parlayan sarmalardan değil çok az yaglı
yiyin gari kıslar . haftaya artarsanız benide şahit görterin .
ne diyingı ka
çamak yapıp benide şahit tutor ha hayyyy. şıracının sahidi bozacı
ye banuşum başka şeylere saldırana kadar.menemnde yımırta yoktur umarımmuzada tarçın ekseydın bak demeyi unuttum .
yiyin gari kıslar . haftaya artarsanız benide şahit görterin .
niye kaçamak dedinn anlamadım benn:26::26::26::26::26:
yok abla yımırta zaten ben heç sevmem yımırtalı melemen
günaydın güzzelerrr
bugün tartı günü günü ablam biliyorum ama tartılmadım demiştim ya görmeye dayanamam hazır değilim diyeama tabi ki devam montiye sorun yok o konuda
dünkü menüme uydum
bugün:
1 dilim tb ekmeği 2 kk peynir,çay
öğlen:
salata,yoğurt,sebze yemeği(yanımda getirmedim işyerindekilere bakıcam)
ara: süt,kuruyemiş
ABLAM menüde değişiklik oldu o yüzden revize ediyorum
sabah aynı yedim gitti saat 07.45: bir dilim tb ekmek,2 dilim peynir,çay
ekmek konusunda iştahım pek yoktu dün gece geç saatte eve gelip balık yiyince sabah tok kalktım yoksam haklısınız 2 dilim yiyince öğlen acıkmıyorsun arada yapmak zorunda kalmam böylece
saat30 ablacım ağzımda acılık vardı bir tane kuru kayısı attım çayla ağzıma ara sayılır mı
öğlen: fırında yağsız derisiz tavuk budu,salata,yoğurt(bugün işyerinde menü tam montilikti inanamadım ya çok mutluyum)
akşam: evde et yarına kalmış akşama bamba yemeği salata yoğurt olarak güncelliyorum menüyü annemden aldım :)
muzne diyin gı kaçamak yapıp benide şahit tutor ha hayyyy. şıracının sahidi bozacı
ye banuşum başka şeylere saldırana kadar.menemnde yımırta yoktur umarımmuzada tarçın ekseydın bak demeyi unuttum .
niye kaçamak dedinn anlamadım benn:26::26::26::26::26:
yok abla yımırta zaten ben heç sevmem yımırtalı melemenye banum haftada bir canının çektiginden .bu sabrın azalıp başka şeyler yemenden iyidir
günaydın güzzelerrr
bugün tartı günü günü ablam biliyorum ama tartılmadım demiştim ya görmeye dayanamam hazır değilim diyeama tabi ki devam montiye sorun yok o konuda
dünkü menüme uydum
bugün:
1 dilim tb ekmeği 2 kk peynir,çay
öğlen:
salata,yoğurt,sebze yemeği(yanımda getirmedim işyerindekilere bakıcam)
ara: süt,kuruyemiş
ABLAM menüde değişiklik oldu o yüzden revize ediyorum
sabah aynı yedim gitti saat 07.45: bir dilim tb ekmek,2 dilim peynir,çay
ekmek konusunda iştahım pek yoktu dün gece geç saatte eve gelip balık yiyince sabah tok kalktım yoksam haklısınız 2 dilim yiyince öğlen acıkmıyorsun arada yapmak zorunda kalmam böylece
saat30 ablacım ağzımda acılık vardı bir tane kuru kayısı attım çayla ağzıma ara sayılır mı
öğlen: fırında yağsız derisiz tavuk budu,salata,yoğurt(bugün işyerinde menü tam montilikti inanamadım ya çok mutluyum)
akşam: evde et yarına kalmış akşama bamba yemeği salata yoğurt olarak güncelliyorum menüyü annemden aldım :)
afiyet olsun diyarım ....
nazlım diyet guruplarınamı katıldın . söylemiyorsunuzda cadı .
kirazda ordaymış ne vefasızsınız kıss cadılar bi demiyonuz bilem . ..
hayırlı olsun ..
aaa evet ablam ben buraya yazmadım dimi onu . pardon . evet kirazda orda ve sana çok selamları var
ve aleyküm selam ..
uzakda deyilmişsiniz gelirim selam vermeye .
muzye banum haftada bir canının çektiginden .bu sabrın azalıp başka şeyler yemenden iyidir
aben abla sanırım bende baya ödem vardı bu sabah
çünkü tartıldıktan sonra wc ye gittim
1 muz,1 bardak süt ve 2 ceviz yedim
kıyafetleirmle tekrar tartıldım 65.5 çıktım :26::26::26::26::26::26:
bende sabah çektim halayı zılgıt çala çala D: 63e küsüre düştüm ama küsürünü bilmıyorum eşim halen almadı dijital tartımı. bu arada hangi markanın dijitalini alsam farkediyormu tez bozuluyo dıye duydumda
Kızlar bu ay da olmadı maalsefff….
Öğlende Hastalandım…
Moralim evet çok bozuldu..
Bu ay çok umutlanmıştımmm…
Doğum günü hediyem gelecekti…
Beni ve ailemi çok mutlu edecekti..
Ama olmadı…
Yine hasret kaldım o duyguya..
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide…
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor…
arzum iyi canım.ben kullanmadığım zamanlarda oğluşda alışkanlık olmuş sabah koşa koşa gidip tartılıyor :)
canım kaç yaşındasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?