Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banu gecenlerde bı soru sormustum gozunden kactı galıba kusum.bu yesıl cay aksam ıctıgınde tuvalete cıkarıyor mu? aksam ıctıgımde gece wc ye kalkıyorum

gözümden kkaçmışş cnm yok bend eöle bir etkisii amaa fark gösterebilir etkilerr

:26::26::26::26::26::26::26:
ben bugün çokmu yemişimm?
bana mı öyle geldi anlamadım menüme bakınca

birde öglen 12:30 da yemiştimm 5 sonra yeidm akşam yemegini acıkmadımdaa tabi
amaa iyi dgeil sanırım 5 saat aç kalmak ?

kıslar bi bakıverin şu ebrunun sitesine allah aşkna ...
ebruşallı.com.tr'den bi girip açın bakalım pilates videolarını.durdurma ilerletme vs..bişeyler çıkacakmı sizde...

tamamdır kıslar çözdüm sorunu...
eşimin laptoptan girdim baktım herşey tamam..benimkinde gözükmüyor olmasının sebebi sanırım küçük ekran olmasından kaynaklı..f11 tuşuna tıklayınca tüm ikonlar görünüyor bende de..tam sayfa yapınca çıkıyor yani...ama takılıyor yaw...bende açtım durdurdum biraz ilerlesin oturup yapıcam...

hepinize hayirli aksamlar
bugun benim net gittiiiiiii geldiiigelmisken hemen dedim menumu yazayim
sabah 6:30
2 dilim tam bugday ekmekten tost ve capuccino yarim da domates
oglen 13:00
kabak dolmasi ve cacik
ara 16:40
yarim portakal ve 1 kivi
aksam 20:00(biraz gec ama oglanlari bekledim boyle oldu)
1 tane tavuk biftek ,oglenden kalma 1 kabak dolmasi ve ayran

bend eşimdi baktımm ikonlar var ama arada 1-2 sn takılmalar oluyorr
en iyisi biraz bekleidkten sonra yapmak hangi tarihten başlamak lazım acaba karın günleirni nasıl seçicem:26::26::26::26:

Monum firin tavuk, salata,yogurt, domates soslu biber ve patlican kizartmasi.kizartma icin 1corba kasigindan az yag kullandom.

Merhaba kızlar , işlerimden dolayı giremiyorum, çok yoğunum.Oğlumu yatırdım , baktım ne yemiş ne içmişsiniz.

Sabah 6,15

Bir elma

7,35 3 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, az yağlı beyaz peynir ve zeytin ezmesi

10,30 1 küçük salatalık

12.30 Salata, 1 kase yoğurt çorbası ve 1 çay bardağı kadar yoğurt

3,00 1 mandalina

7,15 tavuk pirzola, salata

10,00 yarım portakal ve 1 mandalina

Kuruyemiş canım istedi yatmadan, 5-6 tane badem yedim:18:

Çok mu olmuş? Bu arada 1 haftada 800 gr vermişim:)

günaydınnnn
cnm çok sıkkın vallaa ya biberiye çayı ve platese başladıgım için tartılıyorum bu ara hergün
amaaa bugün 65.7 çıktım yuhh yaaaaaa nasıl çözcemm ben bu tartı işini
gün içinde bile 65.8 çıkarkenn nasıl bu rakamı görüyorum sabah sabah

günaydın arkadaşlar

bu hafta beyanname haftası olduğu için giremiyorum ama montiye devam ablacım
pazar günü çiğden ıspanak,dereotu,maydonozu robottan geçirdim içine çok az yağ,2 bardak tambuğday unu,iki yumurta,yoğurt,kabartma tozundan poğaça yaptım içine peynir koydum güzel oldu.

dünkü menüm:
sabah: bu poğaçadan 2 tane yedim,çay

öğlen: bulgur pilavı(iş yerinde çıktı yanımda da yemek yoktu, yoğurt,salata)

ara: bir elma

akşam: çok hamurişli bir gündü acıkmadım o yüzden uyudum erkenden

bugünde evden birşeyler getiremedim uyanamadım bakalım neler olucak sabah için monti kahvaltımı yaptım tam günümü yarına yazarım

ablam giremiyorum ama montiye devam şu kdv muhtasar bitsin gelicem öptmm siziiiii

günaydın dünki menümü yazayım hemen

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
tulum peyniri
zeytin ezmesi

öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt

ara
1 adet portakal

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt

bence hergün tartılma banu fazla çıkınca moral sıfır oluyor hafta içinde . bende önceden hergün tartılırdım nerdeyse ama artık sadece cuma ve pazartesi günleri tartılıyorum . pazartesi tartılmamın sebebi ise haftasonu öğünler düzensizleşiyor malum bende fark olup olmadığını görmek istiyorum

nazz bende aslında hergün tartlmıyordum amaa platese başlayınca takip etmek isteidmm
ama 2 gün öncee 638 geliyordum , dün gün içinde bile 65.8 gelirken bugün böyle oldu(((

nazz bende aslında hergün tartlmıyordum amaa platese başlayınca takip etmek isteidmm
ama 2 gün öncee 638 geliyordum , dün gün içinde bile 65.8 gelirken bugün böyle oldu(((

bana kalırsa sende yine ödem oluyor .

günaydın kızlar sabah 1tane yeşil elma yedim
1 saat sonrada kahvaltı yaptım
6 siyah zeytin
biraz beyaz beynir yarım domates ve yarım salatalık bide tam bugday ekmegimi alamadıgım için kepek ekmeğinin ucundan yedim az bişey bide şekersiz 2 çay bardağı çay

öğlen menüde ne var bilmiyorum ama yazarım size :)

bide aralarda meyve yeniyor ya mesela yemeklerden 3saat sonramı yemek gerekiyor

Son düzenleme:

evet canım yemeklerden en az 3 saat sonra yemek gerekiyor meyveyi

Günaydın,
Bugünkü kiloö 63.6 çıktı.Hastayken 800 gr almışım nasıl balın yararı diyeyim.
kahvaltı 3 dl tam buğday ekmeği, kk kadar beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık ve ceviz.

kızlar bu sabah tartıldım 64,7 çıktı buğün başladım hadi hayırlısı inş.sizin gibi bende veririm kiloları.hergünmü tartılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…