banu gecenlerde bı soru sormustum gozunden kactı galıba kusum.bu yesıl cay aksam ıctıgınde tuvalete cıkarıyor mu? aksam ıctıgımde gece wc ye kalkıyorum
tamamdır kıslar çözdüm sorunu...
eşimin laptoptan girdim baktım herşey tamam..benimkinde gözükmüyor olmasının sebebi sanırım küçük ekran olmasından kaynaklı..f11 tuşuna tıklayınca tüm ikonlar görünüyor bende de..tam sayfa yapınca çıkıyor yani...ama takılıyor yaw...bende açtım durdurdum biraz ilerlesin oturup yapıcam...
günaydınnnn
cnm çok sıkkın vallaa ya biberiye çayı ve platese başladıgım için tartılıyorum bu ara hergün
amaaa bugün 65.7 çıktım yuhh yaaaaaa nasıl çözcemm ben bu tartı işini
gün içinde bile 65.8 çıkarkenn nasıl bu rakamı görüyorum sabah sabah
bence hergün tartılma banu fazla çıkınca moral sıfır oluyor hafta içinde . bende önceden hergün tartılırdım nerdeyse ama artık sadece cuma ve pazartesi günleri tartılıyorum . pazartesi tartılmamın sebebi ise haftasonu öğünler düzensizleşiyor malum bende fark olup olmadığını görmek istiyorum
nazz bende aslında hergün tartlmıyordum amaa platese başlayınca takip etmek isteidmm
ama 2 gün öncee 638 geliyordum , dün gün içinde bile 65.8 gelirken bugün böyle oldu(((
günaydın kızlar sabah 1tane yeşil elma yedim
1 saat sonrada kahvaltı yaptım
6 siyah zeytin
biraz beyaz beynir yarım domates ve yarım salatalık bide tam bugday ekmegimi alamadıgım için kepek ekmeğinin ucundan yedim az bişey bide şekersiz 2 çay bardağı çay
öğlen menüde ne var bilmiyorum ama yazarım size :)
bide aralarda meyve yeniyor ya mesela yemeklerden 3saat sonramı yemek gerekiyor
evet canım yemeklerden en az 3 saat sonra yemek gerekiyor meyveyi
kızlar bu sabah tartıldım 64,7 çıktı buğün başladım hadi hayırlısı inş.sizin gibi bende veririm kiloları.hergünmü tartılıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?