Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok değil canım.saçların omuzlarını aşıyorsa az bile geliyor.ben arada bi saf zeytinyağı bile dahil ediyorum.

baya bi aşıyr omuzlarımı peki ozman tek seferde 1 kutu kullanıyoruz badem yagını dimi?
z.yagı koysak nasıl olur acaba badem yagı yerine ?
bu kürü haftada 1 olmak üzre kaç hafta uyguluyoruz?
saçlarımın ucundan aldırcam azcık ama kestirip öle mi başlasam ki?

askito 1 şişe koyma bence :) vıcık vıcık olmasın.ben bugünkü kürümü zeytinyağı ve bemiks ampulle yaptım.ama tatlı badem yağı tüylendirir ya ondan tercih öncelikle badem yağıdır gibime geldi.
kur 6 hafta haftada 1 kere uygulanıyor canım.
sac kestırme ısınde pek korkak oldugumdan bısı dıyemeyecegım canım :)

günaydınlar montinin çıtırları ben dünki menümü yazayım hemencik .

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi

öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt

ara
2 mandelina

akşam
1 tapak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

aeben ablacığım bugün ekmeksiz kahvaltı yapacaktım ama olmadı . sabah okadar acıkmış olarak uyandımki yumurtalı kahvaltı yaparsam gün içersinde yemeklere saldırırım diye korktum .

günaydınnnnnnn
üff berbat hissediyorum kendimiii yaaaaa bir ton iş var ve salon tarafına geçmek bile istmiyorum buz gibi
çocuklarda hastaaaaa kışşş depresyonunaa girilirr

öznur ,
şişesi zate küçük diye 1 şişeyi kullanıyım dedimm hani zaten 1çb kaşıgı gelir ancak:26::26:

yumurtalı kahvaltımı ettimmm bakalım günahlarımı örtecekmi:26::26::26:

günaydın banu çocuklarına çok geçmiş olsun canım .

öznurrrrrrr
bu yıl saks mavi moda biliyorsun giyim ve makyajda
bende alayım diyorum saks mavisi far ve kalem

günaydınnn

ay valla bende gidicemm avm lerden kızzılaydaki gibi keyif lamıyorum
elbisee birde ceket alcam balzerr ceket alcamm
alıcamda alıcammmm vallahhh allah bol para versinnnn :)
amin banuşum :)
2 elma dilimleyip tarcına bulayıp fırına verdım.saglıklı bi atıştırmalık oldu hepinize tavsiye ederim.
hamarat hatun ne keşifler yapmış ..
zilim lazer ep. zararlı deyilmi hamilelikde ?:44:

fıstıgım . diyet şöyle .
sabah 1 dl ekmek . zeytin yeşilik vs.
öylen çorba salata . akşam sebze salata . aralardada meyve .
bu sabah başladım bakalım 1 hafta deyil yılbas-şına kadar 2.3. gün deniycem . fayda ederse hemen basküle yansır zati bende.

zilim dün sabah ekmekli kahvaltı akşamda kuru yedim hememmi basküle yansır karbon yedigim gün baskülü hemen etkiliyor yav
ertesi gün normalle dönüyor ama bunu hep gördüm .
banuşum kilo tetiklemek için 3.5 gün başka bişiler deniycem ...
sanırım artık benim bünye montiye iyce alıştı eskisi gibi tepki vermiyor .boşa kürek çektikçede moralim bozuluyor . kilon tetiklensinde tekrar devam ederim duruma göre .

yok kıs 1 kutu kaç hafta yetiyor banuşum . bedem yagı deyilde hint yagı al banum o saça daha etkili daha önce yazmıştım .
daha önce link vermiştim okumamışsın .
BİR KERE DAHA YAZAYIM KISLAR SAÇ BAKIM VE KESİMİ İÇİN 31 ARALIK ÇOK UYGUNMUŞ.
AY KISLARIMIN YÜZÜNDEN NE ARAŞTIRMACI OLDUM .
BU ARADA BÜYÜK KIZIM BİRDE TAKVİYE KULANIYOR (BİOTİN ) KÜRDE YAPIYORUM BAZANDA Z.YAG SÜRÜYORUM .CADILARA . BÜYÜK KZIMIN ŞAÇLARINDA SANKİ FARKLILIK BAŞLADI SÖNÜK OLAN SAÇI PARLADI SANKİ VE DAHA HACİMLENDİ GİBİME GELİYOR .

BU ARADA BEN NİYE KENDİ SAÇLARIMA BİŞİ YAPMIYORUM . 31 ARALIKDA BENDE UCLARINDAN ALIP BOYIYCAM .

KÜRDE ŞÖYLE BANUM . 4 HAFTA HAFTADA BİR YAPIYORSUN . 2 HAFTA ARA VERİP TEKRAR 4 HAFTA YAPIYORSUN . BÖYLE BÖYLE 4 KÜR OLUYOR . YANİ BİKAÇ AY UGRAŞIYORSUN HIZLI UZASIN VE GÜÇLENSİN DİYORSAN .

akdardaki şiler baya büyük banuşum .
Ne yedin kızz. Bende dün akşam 1 muz yedim .
aeben ablacığım bugün ekmeksiz kahvaltı yapacaktım ama olmadı . Sabah okadar acıkmış olarak uyandımki yumurtalı kahvaltı yaparsam gün içersinde yemeklere saldırırım diye korktum .
afiyet olsun nazlım dün akşam az yedin demekki .
afiyet olsun

bugun neler yiyecegımı bılemıyorum
1 bardak kaysı suyu

kahvaltı
kıvırcık maydanoz şekersiz ıhlamur bıberli omlet 1 bardak yagsız süt 8 badem yedim

öğlen: kabak ve yogurt yerim herhalde

ara: meyva

akşam: kiremitte köfte yeşil salata ayran

ara meyva

öznurrrrrrr
bu yıl saks mavi moda biliyorsun giyim ve makyajda
bende alayım diyorum saks mavisi far ve kalem

He olar cok da guzel olar bence.bende far değilde kalem var cok güzel duruyor he birde body almıştım ama henüz hiç giymedim.bugun kv ye gideceğim giyeyim bari

herkese tünaydınlar hanımlar...

banum benimm aldığım şişeler öyle küçük değil cnm.50 ml'lil.genelde o ebatlarda oluyor sen nerden buldun o kadar küçük yağı?
bende son aldığımda bir şişe(50ml)hint yağı,bepanten ampul (5 ampul var içinde) evigen ampul(5 tanede bunda var) 1 liralıkta sinameki aldım.4 avuç kadar koydu aktar poşete tamam yeter dedim tarttı 1 lira dedi.evdende dedemin taş baskısı zeytinyağı(bu sınırsız var boca ediyorum valla)

boşalmakta olan pril şişesini yıkadım iyice:)) içine önce göz kararı ama takriben 4 y.k vardır z.yağı yine o kadar hintyağı kağıt havluyla tutup kırdığım(mutlaka bişeyle tutup kırın cam ufalanıyor bazen elinize girerse çıkaramassınız) 1 ampul evigen ve 1 ampul bepanteni ve önceden kaynatıp soğuttuğum(2 tutam kadar)sinameki suyunu(suda yarım çay bardağı koyuyorum akynayınca birazı uçuyordur)
şişenin kapağını kapatıp güzelce çalkalıyorum.zaten onun ucu yağdanlık ucu gibi olduğu için saç aralarıma sokup saç derisine sıyıyorum azar azar.hemen elimle masaj yapıyorum akmaması için.en son kalanınıda uçlara ve tüm saça yediriyorum.toplayıp saçımı 2-3 saat bekliyorum.sonrada sarmısak rendelenmiş şampuanla yıkıyorum..o kadar...

boş kolonya şişesi gibi bişeyde olur.ketçap şişeside olur gibime geldi şu an.işte ne varsa boşta..şu emzikli gibi su şişelerinden de olur...

bu kür hafta bir uygulanıyor.ben de hafta bir uyguluyorum ama günü gününe olmayabiliyor.yani bu hafta perşembe yaptıysam bi dahaki hafta salıda olur cumada fark etmez yani..arada aklıma gelincede üşnemessem yağ-bal sürüyorum uçlara.

aebenim aplam aynen karbonlar hemen şişiriveriyor insanı ama bağırsakları çalıştırıyor ertesi gün gidiyor şişlik..erkekler ne gzel yaaa ne şişlik umurlarında ne kilo...eşim pastırmalı kuruyu 2 tabak öğlen 2 tabak akşam yiyiyor ..yanındada pilavla...

ecrincim ben lazer epilasyon dediğini farketmedim sanırım,iyiki uyarmış aebenim.arkadaşım sir ağda yaptırıyordu.dalgınlıkla okumuşum sanırım dün çok yorgundum malum..bende tüy olmadığı için bu konuda zaten bilgimde yok.yani lazer epilasyonu duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bile.arkadaşım sir ağdasını doğuma gitmeden önce bile yaptırırdı ama lazer nasıl olur bilmiyorum.dr'da söyler zzaten sorarsan sana o zaman geldiğinde cnm...

diyar nerelerde ki acep receppp:26:

ocd çok azimli gördüm bu sefer seni walla...banuyla girdiğin iddayı unutmuyorsun anlaşılan...banu işi sıkı tut cnm rakip çok dişli çıktı

öğlewn yemeğimide yedim geldim . Bugün menüm şöyle olacak

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
çok az tulum peyniri
1 kase salata

ara
1 adet portakal

akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

slm kızlar naıslsınız bakalım :)

masumcum çocuğun hastaymış çok geçmiş olsun canım .

ziligurti canım cvp için teşekkürer en iyisi çocukdan sonra lazer yaptırmak galıab çünkü araştırddımda ilaçlar kullanacağım için geri gele ihtimeli çok tüylerin en iyisi sır ağda benim için :)

zilim ne azmi canım ya sigara aklıma geldikce cay içiyorum bari dedim sağlıklı atıştırmalık yapayım kendime.
ufakdanda sinirlerime vurdu zaar oğlanı azarladım yemeğini elleriyle mıncıkladı diye.gerçi bu olaya hep sinir olmuşumdur doyumsuz veletler gibi hiç hoşuma gitmez.

ara öğün olarakmı yaptın canım kulağa hoş geliyor denemek lazım

bi yerde resmini görmüştüm ama o farklıymış tatlısını yapıyorlarmış şeker koyarak.bende dilimleyip tarçınlayıp fırına verdim.çıtır olsun isterseniz ince dilimleyin yok eger pamuk gibi olsun derseniz kalın dilimleyin. 1 tepsiyi ben yedim. öğün olarak değil canım ben sigarayı bıraktımda henuz cok yeni kendimi oyalıyorum.

geçen yazmıştım belki okumuşsunuzdur bi rüya gördüm anlamı hırsız girecekti.he işte o hırsız gece arabanın camını patlatıp kocişin dokunmatik navigasyonlu hede hüdölü teyp gibi bişeyini çalmış.ay cok salagım yaaaa sabah goz kontrolune gıdecegım arabanın yanına geldım ıcınden oglusun baston pusetını alacagım yanındayım arabanın yerde cam kırıkları var kendi kendime diyorum ki alla alla hangi akıllı burada nasıl cam kırarki basımı kaldırmamla oha oldum kocısı aradım ılk cumlem "askım merhaba nasılsın sabah arabayı kontrol ettin mi""
kendulerine hayatta merhaba demışlıgım yoktur

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…