çok değil canım.saçların omuzlarını aşıyorsa az bile geliyor.ben arada bi saf zeytinyağı bile dahil ediyorum.
baya bi aşıyr omuzlarımı peki ozman tek seferde 1 kutu kullanıyoruz badem yagını dimi?
z.yagı koysak nasıl olur acaba badem yagı yerine ?
bu kürü haftada 1 olmak üzre kaç hafta uyguluyoruz?
saçlarımın ucundan aldırcam azcık ama kestirip öle mi başlasam ki?
günaydınnnnnnn
üff berbat hissediyorum kendimiii yaaaaa bir ton iş var ve salon tarafına geçmek bile istmiyorum buz gibi
çocuklarda hastaaaaa kışşş depresyonunaa girilirr
öznur ,
şişesi zate küçük diye 1 şişeyi kullanıyım dedimm hani zaten 1çb kaşıgı gelir ancak:26::26:
yumurtalı kahvaltımı ettimmm bakalım günahlarımı örtecekmi:26::26::26:
günaydın banu çocuklarına çok geçmiş olsun canım .
amin banuşum :)ay valla bende gidicemm avm lerden kızzılaydaki gibi keyif lamıyorum
elbisee birde ceket alcam balzerr ceket alcamm
alıcamda alıcammmm vallahhh allah bol para versinnnn :)
hamarat hatun ne keşifler yapmış ..2 elma dilimleyip tarcına bulayıp fırına verdım.saglıklı bi atıştırmalık oldu hepinize tavsiye ederim.
zilim lazer ep. zararlı deyilmi hamilelikde ?:44:aebenim aplam sabahtan beri eve giremedim işten güçten.bu gün tüm okullara türkiye geneli sınav vardıya,bir tek engelli okullarına yoktu sınav olmayacaklarından dolayı.sabah okula okuldan çık eve gel oğlumu uyut yedir içir vs..öğleden sonrada nceki okulumdan kıslar bir cafede toplanacaklarmış17 kişi.oraya çağırdılar kapalı çocuk oyun odasıda vardı oğlumada değişiklik olsun oynar çocuklarla diye gittim.ordan çıkmadan eşim aradı,akşama hastanenin organizasyonu var oraya gidilecek hazırlan diye eve koş giyin kuşan çocuğu yedir içir giydir ..git gel derken bu saat oldupestil oldum valla ...
bir haftalık diyetin içeriği ile bilgi verirsen ona göre bi yorum yapabilirim ama ben hiç bünyeyi şaşırtma olayına girmemiştim o sebeple bu konuda sen kadar çok bilemem aplam..o zamanlar yaş 21-22 falan tabisi bünye zıpkın gibi hızlıydıçok duraklamalar olmamıştı.bazen hiç veremediğim haftalarda olurdu ama nasılsa gidecek diye takmazdım,sporu azıcık arttırdımmı takılmada çözlüyordu kendiliğinden.
şimdide kilo verme işine girmediğim için senin kadar deneyim sahibi değilim tabisi..ama banada proya ağırlık vermektense sebze yemeğine dayanmak daha mantıklı geliyor.mesela ben bir kaç gün ağır şeyler yiyeyim(üst üste 2 gün hem kahvaltıda ekmek hemde öğlen akşam baklagil bulgur vs.. yada et ağırlıklı )beslenmişsem kilom artmasa bile kendimi şiş , ağır ve kalınlaşmış gibi hissediyorum.hemen bir kaç gün öğlen akşam zeytinyağlı sebzelere yöneliyorum.yoğurt salata eşiliğinde ...anında iniveriyor o ağırlık ve hantallık hissi..
hatta salata bile şişiriyor insanı çiğ sebze olduğundan..ama vazgeçemiyorum.mesela eşim nöbetçiyken ben karnıbahar pişiriyorum bamya pişiriyorum onun görmeye bile tahammülü olmadığı şeyler bunlar.yanında ekmek zaten hiç yemiyorum yıllardır.sadece sabahları yiyiyorum.bir kasede yoğurtla bolca yemek yiyiyorum.suyunuda koymuyorum yemeğin.ekmek banmayacağım için.
yan şöyle söyliim ben sebze yemeği yediğimde kendim acaip hafif hissediyorum.et-baklagil gibi şeyler yediğimde aynı hafiflik olmuyor..
o sebeple sebze diyeti uygun gibi görünüyor aplam...
banuşum kuzularına çooook geçmiş olsun..ahhh ahh onlara hiç bişey olmasın..walla biri bana çocuğun hasta diyeceğine başımdan aşağı 10 kova soğuk su döksün razıyım walla..benim oğlumun yanağında ve kulağının arkasında allerji gibi bişey çıkmış ona bile üzülüyor insan..acaba yumurtadanmı oldu yoksa başka bişeydenmi diye tedirgin oluyorum..çocuklar büyüyecek ama biz üzülüp büzülmekten küçüleceğiz walla..allah yawrularımızı sağlıktan ayırmasın...(amiiiiiin)
ecrin sendin sanırım epilasyonu soran..benim tüy sorunum yok çok şükürki cnm ama bir arkadaşım doğuma bile epilasyonunu yaptırıp gitti.yani gebelikte yada öncesinde her hangi bir sakıncası yok epilasyonun..
banuşum kilo tetiklemek için 3.5 gün başka bişiler deniycem ...zilimm teşekjürler tatlımmm:)
sana bişiy sorcaktım ben bu sinameki,bemiks ve badem yaglı kürü yapıcam sen yapıyordun dimi
1 çorba kaşıgı badem yagı çok degilmi?
sarımsakta katıcam tekrardann şampuanımaaa
aben ablam
başka bir diyet mi deniyceksin?,
baya bi aşıyr omuzlarımı peki ozman tek seferde 1 kutu kullanıyoruz badem yagını dimi?
akdardaki şiler baya büyük banuşum .günaydınnnnnnn
üff berbat hissediyorum kendimiii yaaaaa bir ton iş var ve salon tarafına geçmek bile istmiyorum buz gibi
çocuklarda hastaaaaa kışşş depresyonunaa girilirr
öznur ,
şişesi zate küçük diye 1 şişeyi kullanıyım dedimm hani zaten 1çb kaşıgı gelir ancak:26::26:
Yumurtalı kahvaltımı ettimmm bakalım günahlarımı örtecekmi:26::26::26:
afiyet olsun nazlım dün akşam az yedin demekki .aeben ablacığım bugün ekmeksiz kahvaltı yapacaktım ama olmadı . Sabah okadar acıkmış olarak uyandımki yumurtalı kahvaltı yaparsam gün içersinde yemeklere saldırırım diye korktum .
afiyet olsungünaydınlar montinin çıtırları ben dünki menümü yazayım hemencik .
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi
öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt
ara
2 mandelina
akşam
1 tapak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
öznurrrrrrr
bu yıl saks mavi moda biliyorsun giyim ve makyajda
bende alayım diyorum saks mavisi far ve kalem
2 elma dilimleyip tarcına bulayıp fırına verdım.saglıklı bi atıştırmalık oldu hepinize tavsiye ederim.
ara öğün olarakmı yaptın canım kulağa hoş geliyor denemek lazım
geçen yazmıştım belki okumuşsunuzdur bi rüya gördüm anlamı hırsız girecekti.he işte o hırsız gece arabanın camını patlatıp kocişin dokunmatik navigasyonlu hede hüdölü teyp gibi bişeyini çalmış.ay cok salagım yaaaa sabah goz kontrolune gıdecegım arabanın yanına geldım ıcınden oglusun baston pusetını alacagım yanındayım arabanın yerde cam kırıkları var kendi kendime diyorum ki alla alla hangi akıllı burada nasıl cam kırarkibasımı kaldırmamla oha oldum kocısı aradım ılk cumlem "askım merhaba nasılsın sabah arabayı kontrol ettin mi""
kendulerine hayatta merhaba demışlıgım yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?