ocdim geçmiş olsun canım . bidaha olmasın inşallah .geçen yazmıştım belki okumuşsunuzdur bi rüya gördüm anlamı hırsız girecekti.he işte o hırsız gece arabanın camını patlatıp kocişin dokunmatik navigasyonlu hede hüdölü teyp gibi bişeyini çalmış.ay cok salagım yaaaa sabah goz kontrolune gıdecegım arabanın yanına geldım ıcınden oglusun baston pusetını alacagım yanındayım arabanın yerde cam kırıkları var kendi kendime diyorum ki alla alla hangi akıllı burada nasıl cam kırarkibasımı kaldırmamla oha oldum kocısı aradım ılk cumlem "askım merhaba nasılsın sabah arabayı kontrol ettin mi""
kendulerine hayatta merhaba demışlıgım yoktur
selammmm
acaip bi agrım var kasıklard hayırdır inşş üşütümsanırımm
geçmişi okudum aklımda kalnları yazayım
öncelikle benim badem yagımda 50 ml demekki gözüme az geldi
hint yagıda alıp eklerim olmadı ?
zilim
.yagıda ekleyince çokk çabuk yaglanmıyormu saçların sonra
bende bemiks aldım arkadaş çok kötü kokuyor dedii ama napayım artık almdım bi kere
bidahakine elevit ve bebanten alayım
bal ve yagı nasıl sürüyorsun uçlarına peki?
aben abla
çok bişiy yemeidm aslında ama mecbur patatesli bi yemek yedim
birde meyve saatim filan uygunsuz oldu
heen tartıya yansıdıgı içinde cnm sıkıldı tartılmadım ama eminim yansıycak
umarım deniycegin yöntem başarılı olur
bende yılbaşı sonrası yulaflı listeyi yapıcam 2 gün reglimde yaklaşıyor o hafta yaparım artık napayım
ecrin
tşk ederim cnm
öznur bacım geçmiş olsun !
alıntı yapabiliyorumda okurken yapmayı akıl etmiyorum aplam:))
nasılsa aklımda tutarım diyorum yazmaya başlayınca yarısı uçup gidiyor aklımdan...aebenim sen bu saate burdasın eşin şehir dışındamı aplam?
bu arada spor aletim geldi ,kullandım bu gün acaip terletiyor ve ön üst bacak-arka bacak-toto ve kalça kaslarını güzel çalıştırıyor.10 dk 'da 80 kalori yakılıyor.10*3:30 dk yaptım buda 240 calori eder.kısa günün karı..20 dk 'da pilates yaptım..yeter bu günlük..
ahh ebru ahhh.ne hallere düşürdün bizi..en çokta beni...valla pilates yaparken kendimi acaip iyi ve dinamik hissediyordum.dünyanın işini yapsam gözüm korkmuyordu.pil yutmuş gibiydim.şimdi kendim yapsamda o gazı bulamıyorum kendimde.ebru iyi gaz verip motive ediyordu..ooof off...bu sezon yapmıycak kesin.direk söyleyemiyorda,milleti oyalıyor....
sagol zilim.
su bal işini bende mi denesem :)
ya bu arada bende monti falan hak getire paso yiyip içiyorum bugun son olur ınsallah duzenım sastı resmen
sagol zilim.
su bal işini bende mi denesem :)
ya bu arada bende monti falan hak getire paso yiyip içiyorum bugun son olur ınsallah duzenım sastı resmen
ivit eşim yine ıstanbulda . bu sabah uçmuştu işi bitmemiş yarına kaldı ...
zilim o alet sedece bacakmı çalıştırıyor yaoksa tüm vucuda etki edyormu .. ama karın kaslarını kesin çalıştıryordur dimi?
bendemi alsam .ama ben netden alış veriş yapmıyorum kapıda ödemesi varmıki?
bugün kaç basamak çıktım bilmiyorum 200 300 olmuştur akşamda hiç oturmadım bacakların agırdı ..
daha çamaşır asıcam .. lisedeki kızımın resim ödevi var genelde ev ödevi resimleri ben yapıyorum ögretmenleri duymasın.. 5 alıp geliyor .hiç adetim deyildir çoçukların ödevini yapmak ama resim olunca iş başka . hiçde uykum yok . eşim olmayınca hiç uyuyasım gelmiyor .
bende bugüm baya üşüdüm, benimde karnım şiş ,bende neden diyorum .ii geceler efemm
elleirne saglık aben ablammmm
beni bi görseni fenayım karnım şiş feci üşütmşüm demekkiii
6 ayık hamile gibiyim resmen yaaaa
eminim yarın tartıya yansır üzülmüycemmm
aa 31 i bakım günü değil mi ben sinamekili kürü cumartesi yapayım bari.
zilim bal bakımı için miktarları desene :)))) bi o eksiğim kalmıştı
kızlar saat yarım olmuş cildimin kendisini yenileyebilmesi için erken uyumama lazımben bu gidişle dünyaya kazık kakarım bakımlar uykular zayıflamalar sıgara bırakma derken
ayyyyyyyyyyy bazyılazayım şimdi ilikmi sürcen ablam kafasınaaa kızın hahaaa çok güldüm valla yaaa
zilim hayırlı olsun cnm spor aletin şu benimkinde aldın dimi ?
okadar etkisi varmı ku bend ebi ark vermiştim geri geldi dün çalışayım üstüne çıkıp
günlük 500 adımmm
hepinize ii geceler ben kaçtım
ocdim . geçin gün rsimlerine bakmıştım tekrardan . canım bence şu sıralar senin sıgarayı bırakman önemli . kilondada bişi yok zatten maşalah manken gibisin .Gunaydınnnnnnnnn,
3 gundur kahvaltıda kocama kepekli undan yaptığım cevizli tarçınlı keki yediriyorum haberi yok kepekli undan yapıldığının
Ben malum tartılmıyorumm çok korkuyorum çok bu sebeple kg bildirmiyorum
günaydınlar herkese kilom
geçen hafta 61,0 kg
bu hafta : 60,0 kg
giden 1,0 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?