Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selammmm
acaip bi agrım var kasıklard hayırdır inşş üşütümsanırımm
geçmişi okudum aklımda kalnları yazayım

öncelikle benim badem yagımda 50 ml demekki gözüme az geldi
hint yagıda alıp eklerim olmadı ?

zilim
.yagıda ekleyince çokk çabuk yaglanmıyormu saçların sonra
bende bemiks aldım arkadaş çok kötü kokuyor dedii ama napayım artık almdım bi kere
bidahakine elevit ve bebanten alayım
bal ve yagı nasıl sürüyorsun uçlarına peki?

aben abla
çok bişiy yemeidm aslında ama mecbur patatesli bi yemek yedim
birde meyve saatim filan uygunsuz oldu
heen tartıya yansıdıgı içinde cnm sıkıldı tartılmadım ama eminim yansıycak
umarım deniycegin yöntem başarılı olur
bende yılbaşı sonrası yulaflı listeyi yapıcam 2 gün reglimde yaklaşıyor o hafta yaparım artık napayım

ecrin
tşk ederim cnm

iyi akşamlar kıslar pardon iyi geceler.
saatin farkında deyilim ...kızılaydan gelince direk mutfaga . börek yapıyordumda . bi tepsi ıspanaklı bi tepsi patetes ve kıymalı . okulda parti yapacaklarmış . biraz ona koyarım birazda beslenmelerine . yeni pişmiş buzluga koyorum streç filme sarıp sabah çıkartıp beslenmelerine koyuyorum taptaze oluyor.

ocdim geçmiş olsun canım . bidaha olmasın inşallah .

öznur bacım geçmiş olsun !

selam efsandise.. canı montiye devammı mönülerini göremiyorum .

nazlım mönün güzel canım afiyet olsun . bugün pro agırlıklı olmamış mönün ..

bugün prosuz geçirdim .
sabah 1 dl ekmek zeytin yeşilik .
öylen sebze çor. salata . ,
arada meyve .
akşamda kabak yemegi salata .
az evelde meyve .
yıl başına kadar böyle .. zatten 2 gün var

ocd geçmiş olsun cnm,allah beterinden saklasın...

banum bal ve z.yağını krem gibi parmağımla karıştırıp saç uçlarına sürüyorum cnm..diplere bal girerse çıkaramam diye cesaret edemedim.bu bal muhabbetinide kk'da okumuştum yine.şampuanına katanlar vardı hatta.ama z.yağ-bal karışımı saçlarımın uçlarına sürüyorum o kurumuş saç uölarına çok iyi geliyor.ama 2-3 haftadır yapmıyorum çünki kahkül kestirirken kırıklarıda temizlettim.hatta bayağı bir budadı.şimdi yaza kadar uzasın diye vitaminli olan kürü yapıyorum.hemde güçlensinler diye.oğlum uyuyana kadar saçlarımı ellerine öyle bir doluyorkiiiii o uyuduktan sonra zor ayıklaştırıyorumoğlum koptular yeter diyorum anne şeviyom anne şeviyooom deyince bende yelkenlere foraaa

bemix çok feci kokuyor ama bitirene kadar idare et..

aebenimede bişey yazacaktım ama alıntı özürlü olduğumdan dolayı yine unuttum

alıntı kolay zilim mesaj altındaki yerler var ordan oluyor .

akşam mönümde 1 ısırık simit vardı yazmayı unutmaşum .

3 br karışık çayım . 3 saat yürüyüşüm ..2 lt da suyum .

alıntı yapabiliyorumda okurken yapmayı akıl etmiyorum aplam:))
nasılsa aklımda tutarım diyorum yazmaya başlayınca yarısı uçup gidiyor aklımdan...aebenim sen bu saate burdasın eşin şehir dışındamı aplam?
bu arada spor aletim geldi ,kullandım bu gün acaip terletiyor ve ön üst bacak-arka bacak-toto ve kalça kaslarını güzel çalıştırıyor.10 dk 'da 80 kalori yakılıyor.10*3:30 dk yaptım buda 240 calori eder.kısa günün karı..20 dk 'da pilates yaptım..yeter bu günlük..
ahh ebru ahhh.ne hallere düşürdün bizi..en çokta beni...valla pilates yaparken kendimi acaip iyi ve dinamik hissediyordum.dünyanın işini yapsam gözüm korkmuyordu.pil yutmuş gibiydim.şimdi kendim yapsamda o gazı bulamıyorum kendimde.ebru iyi gaz verip motive ediyordu..ooof off...bu sezon yapmıycak kesin.direk söyleyemiyorda,milleti oyalıyor....

sagol zilim.
su bal işini bende mi denesem :)
ya bu arada bende monti falan hak getire paso yiyip içiyorum bugun son olur ınsallah duzenım sastı resmen

ivit eşim yine ıstanbulda . bu sabah uçmuştu işi bitmemiş yarına kaldı ...
zilim o alet sedece bacakmı çalıştırıyor yaoksa tüm vucuda etki edyormu .. ama karın kaslarını kesin çalıştıryordur dimi?
bendemi alsam .ama ben netden alış veriş yapmıyorum kapıda ödemesi varmıki?
bugün kaç basamak çıktım bilmiyorum 200 300 olmuştur akşamda hiç oturmadım bacakların agırdı ..
daha çamaşır asıcam .. lisedeki kızımın resim ödevi var genelde ev ödevi resimleri ben yapıyorum ögretmenleri duymasın.. 5 alıp geliyor . hiç adetim deyildir çoçukların ödevini yapmak ama resim olunca iş başka . hiçde uykum yok . eşim olmayınca hiç uyuyasım gelmiyor .

sagol zilim.
ya bu arada bende monti falan hak getire paso yiyip içiyorum bugun son olur ınsallah duzenım sastı resmen

kısların kafalarına bide bal sürdürmeyin şindi.
şaka maka büyük kızımın şaçlarında farklılık gözlemliyorum daha canlılar vede hacimli.

a kıslar bugün mar. den kocaman bi kemik aldım ilik için . aslında ilik istemiştim onu ısmarlamıştım . koca kemigi kırdı verdi. abla kaynat içinden çıkar gelir dedi. ay kaynattım kocaakemikden azcık bişi çıktı gerisinde ilik yokmuş ya
neyse 1 yapmalık çıktı .. ayın 31 bakım günü yapıcam kıscazımın kafasına . eşim vede olursa onun kafayada süreyüm ha hayyyy garibimin orta açılmaya başladı .

Son düzenleme:
ii geceler efemm
elleirne saglık aben ablammmm
beni bi görseni fenayım karnım şiş feci üşütmşüm demekkiii
6 ayık hamile gibiyim resmen yaaaa
eminim yarın tartıya yansır üzülmüycemmm

sagol zilim.

cnm bal saça nem veriyor yumuşacık oluyor.ve uçları besliyor..denemekten bişey olmaz dene istersen bir kere...

aplam karnı alıştırdığı kesin,benimki stepper diye geçiyor(hepsişuradadan aldım)twister almıştım en başta ama bir parçası eksik geldi geri gönderdim.çalışma sistemi buna göre farklıydı.eğer tam kurulumunu yapabilseydik anlayacaktık.ama parça eksik gelince kuramadı eşim.sanırım o daha çok efor sarfettiyor.çünki önündeki tutamakları ayak hareketlerine göre kolları ve dolayısıylede karın ve sırtıda çalıştırıyordu ama o kısmet olmadı işte .durduk yere bir sürü iade işlemiyle uğraştım ..buda iyi 15 dk yapsan ter içinde kalırsın yani...kapıda ödeme yok.ama hb'da güvenlik açısından sorun yaratmaz.çünki kart numaranı yazmıyorsun yani şifrem çalınır korkusu yok.onlar arıyor seni telde veriyorsun şifreni..ben oğlumun mama kaplarını biberonlarını aklına ne gelirse netten aldım.kendimizede lcd tv'den tut laptoba kadar.hatta tencere -fortmanto tv ünitesi ooo şu an aklıma gelmeyen daha bi çok şey aldık.sorun çıkmadı .ilk kez bir iade işlemi yaptık oda parçası eksik çıktı diye.ondada 15 günde iade işlemini tamamladılar.güvenliği sorun edersen o sorun olmaz yani aplam..bana dışarda dükkan dükkan aramaktansa netten almak daha kolay geliyor.ama dışardada fiyatı aynı zaten bu aletin.migrosta varmış sanırım.bi bakarsın istersen...ben yatar kıslar sabah okul var..geç bile kaldım ama makineyi boşaltıp astım bende..mutfağın halısına oğlum nar suyu döktü makineye tıktım yıkandı.altı kaydırmazlı ince küçük bi halım var makinede yıkanıyor..asayımda yatayım.haydin allah rahatlık versin hepiciğinize

aa 31 i bakım günü değil mi ben sinamekili kürü cumartesi yapayım bari.
zilim bal bakımı için miktarları desene :)))) bi o eksiğim kalmıştı
kızlar saat yarım olmuş cildimin kendisini yenileyebilmesi için erken uyumama lazım ben bu gidişle dünyaya kazık kakarım bakımlar uykular zayıflamalar sıgara bırakma derken

ii geceler efemm
elleirne saglık aben ablammmm
beni bi görseni fenayım karnım şiş feci üşütmşüm demekkiii
6 ayık hamile gibiyim resmen yaaaa
eminim yarın tartıya yansır üzülmüycemmm
bende bugüm baya üşüdüm, benimde karnım şiş ,bende neden diyorum .

benimde umudum yok yarın baskülden . ama üzlülmekde yok banuşum .. ya gidecek ya gidecek ..

ayyyyyyyyyyy bazyılazayım şimdi ilikmi sürcen ablam kafasınaaa kızın hahaaa çok güldüm valla yaaa

zilim hayırlı olsun cnm spor aletin şu benimkinde aldın dimi ?
okadar etkisi varmı ku bend ebi ark vermiştim geri geldi dün çalışayım üstüne çıkıp
günlük 500 adımmm

hepinize ii geceler ben kaçtım

cildine iyi uykular ocdim .
iyi gecler hatunlarr. benim asılacak çamaşırım vede cizilecek biş resmim var siz uyuyun .

evet banum ilik sürücem .kızım istedi yavruşumun tepesi öyle seyrediki yapmak lazım bişiler . çoçukken çok sıkdı şaçları şimdi çok seyrek.

bende istiyom bi alet..

kaçtım hadi bu son mesajdı .

Gunaydınnnnnnnnn,
3 gundur kahvaltıda kocama kepekli undan yaptığım cevizli tarçınlı keki yediriyorum haberi yok kepekli undan yapıldığının
Ben malum tartılmıyorumm çok korkuyorum çok bu sebeple kg bildirmiyorum

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta 61,0 kg

bu hafta : 60,0 kg

giden 1,0 kg

gü naydınlarr

cumanız mubarek olsun

ocdim . geçin gün rsimlerine bakmıştım tekrardan . canım bence şu sıralar senin sıgarayı bırakman önemli . kilondada bişi yok zatten maşalah manken gibisin .
belki kilolarımız aynı ama sende boy farkı var .inan senin görümünde olsam sıkıntı yapmazdım kendime .
günaydınlar herkese kilom

geçen hafta 61,0 kg

bu hafta : 60,0 kg

giden 1,0 kg

tebrikler nazlım . desene haftaya 5li rakamlardasın .. yarın tartıl belki yeni yuıla 5 li rakmlarla girdigini görürsün .. .çok sevindim senin adına sakın istikrarını bozma yıl başı akşamıda .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…