gü naydınlarr
cumanız mubarek olsun
ocdim . geçin gün rsimlerine bakmıştım tekrardan . canım bence şu sıralar senin sıgarayı bırakman önemli . kilondada bişi yok zatten maşalah manken gibisin .
belki kilolarımız aynı ama sende boy farkı var .inan senin görümünde olsam sıkıntı yapmazdım kendime .
tebrikler nazlım . desene haftaya 5li rakamlardasın .. yarın tartıl belki yeni yuıla 5 li rakmlarla girdigini görürsün .. .çok sevindim senin adına sakın istikrarını bozma yıl başı akşamıda .
günaydınnnnn
öncelikle süper kilomu bildireyim 65.3evet ben ala 64-65 çukurundayım bünyeme pes diyorummm
all beni aben ablam vur kendineee yaniiii
yaptıgım kaçamaklar çok komik ama bedeli kötü ödeniyorr
birazda şişligim var hiç su vs içmeidm bu hafta biti çayıda içmedim
offf yarın akşamda yılbaşı dışarı çıkabilirizzzz napcamm yinemi 66 olcam yaaaa
aldım vurdum kendime banuşum .... canım ama senin durumlar benimki farklı biraz seninki şu an azda olsa kaçamakdan şişlik .iner geri
ama benimki dahada sıkmakla gelen kilolar . sanırım düşük kl oluyor bugünlerde ondan depo ediyorum gibime geliyor .
hafya sonu serbest yiycem olmıycak böyle .
ha bide geçen hafta verdigini begenmiyordun . bak ocd nın ahı tuttu sana gelecek hafta artı çıkda gör bakım demişti .ocdim beni furacak .
aldım vurdum kendime banuşum .... canım ama senin durumlar benimki farklı biraz seninki şu an azda olsa kaçamakdan şişlik .iner geri
ama benimki dahada sıkmakla gelen kilolar . sanırım düşük kl oluyor bugünlerde ondan depo ediyorum gibime geliyor .
hafya sonu serbest yiycem olmıycak böyle .
ha bide geçen hafta verdigini begenmiyordun . bak ocd nın ahı tuttu sana gelecek hafta artı çıkda gör bakım demişti .ocdim beni furacak .
sersem gibiyim yaaaaaaaa
gece geç yatıyorum çocuklarda habire uyanıyor bu sabah ilk kez çocuklardan sonra kalktım yarım saat uyumuşum
gözleirm bayılıyor ya yorgunluktan bir tonda işim var
öffffffffffffffffff
nazcımm
tebrik ederim cnmmmm darısı 5 lereeee inşallahhh
valla öyleee oldu zaten lanetli rakamlarım benim 64-65 bi kıramadım gitti zincirleirmi c.tesi ne olcak ne yapsak abla kaçamaklara bi fikir ver bakalım yada en iyisi hiç kaçamak yapmamakkk vallaaa yoksam 66 yı bulcam yanii
benim biraz kaçamaktan birde hala şişligim var çok üşütmüşüm ablaa öle böle degilim yaniiii
eşim akşam kız mı geliyor yoksa diyohamile gibi bi karın yanii
birde niye az yiyonn sen ya menüleir az oluyor gerçktendee
benim düzen iyiydi ama annemlerde şaştı ya çok can sıkıcı olaylar yaşadıkkkk
ymk hazırlamaya halimde vaktim de yoktu
gelsin gelsin banuşum .
canım yıl başı içinde 1 dl pasta hakını kulana bilrisn bence ama yok artı istemiyorum diyorsanda sen bilirsin kaçamaksızda olur .
sana kalmış banuşum . vallahi şu an kendime vercek tavsiyem bile yok
banum tek sabah canım istiyor bişiler onuda ekmek çok oluyor diye az yiyorum . diger ögünlerdede agzıma 2 lokma atıyorum ve doyorum .akşamlarıda zor yiyorum niye bilmiyorum . ama bıraksan cızları nasılda yerim o ayrı .
bu durum iyimi kötümü anlayamadım . genelde iştahım açıkdır bol bolda yerdim . ne zaman iştahım kapandı o zaman kilom durdu artıya geçti.
bu gün de pro yapayım en azından artı sabitlenmesin . sonra biraz ara vericem olmuyo böyle dahda kısamam ..
öneriniz varmı kıslar bana benim farkında olmadıgım yapmam gereken bişi .
banuşum canın sıkılmış belli üzülme canım konu neyse hallolur inşallah .:)
tebrikler ecrin . kaçamakla böyle veriysen kaçamaksız nasıl gider.günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve tartıldım bende
64,80 başlamıştım diyete
1,hafta 63,80 kg görmüştüm
2,hafta 63,30 kg bu hafta arada tatlı yedim yılbaşı için müşterilerden gelen tatlılardan onun için bu kadar verebildim galıba.
ama olsun bunada şükür daha önce 100gram bile oynamıyordu tartıda hem diyete alıştım gibi biraz daha dikkat edersem olcak bu iş :)
regl olcaksan banum onun etkiside vardır bide senin kiloda günlük oynak .valla kendimde dgeilim abla ya evin halini bi görsen bir ton iş var yapacak ama halim yokk
keyifsizlikten bu bileee diyetin yolund agitmseni engel oluyor keyifsizlik
kardeşim ile ilgili sıkıntılar vardı ablaa birde annemin ailesel durumları amanın hepsi birbine girdiiii
kendimde şişti içimde şişti vallaaaaaa
neys eben bol bol tarçın çayı içeyim iki gündeee yarında kaçamk yapmazsamm düzelir
belki kilo bu arda çarşamba günü regli olcam senind eiki günlük listeyi yapayım diyorum
tebrikler ecrin . kaçamakla böyle veriysen kaçamaksız nasıl gider.
teşekkürler ablacığım kaçamak yapmak istemezdim ama rengli olduğum için yedim ama fazla değil evet kaçamaksız yaparsam inş.gitcek kılolar :))) bunada şükürr demekki isteyince oluyormuş pko bahanee :)
kızlar benı görenler zayıfladıgımı söylüyolar aslında hazırandan bu yana 6.500 verdim çok yavaş gidiyo kılom hele 64 yokmu aylarca bekledim o kıloda 6.500 verdim ama sıkılaştıgım için verdiğim kılo biraz daha fazla gibi duruyo
bu haftakı kılom 63 baskülüm dijital değil o yüzden net yazamıyorum ama 62yı zorluyorum kıyısından köşesinden 63çizgisini gördüm :)
ne zaman 64 çukurundan kurtuldum biliyor msunuz ayrobıc yapıyorum haftada 3 gün 4.5 saat yeterli diye düşünuyordum halbukı bu spor kılo kaybı yapmadı bende sadece sıkılaşma yapdı ayrobıcın yanında şimdi hergün evde koşu bandımda 35 40dk tempolu yürüyüp koşuyorum
kızlar benı görenler zayıfladıgımı söylüyolar aslında hazırandan bu yana 6.500 verdim çok yavaş gidiyo kılom hele 64 yokmu aylarca bekledim o kıloda 6.500 verdim ama sıkılaştıgım için verdiğim kılo biraz daha fazla gibi duruyo
bu haftakı kılom 63 baskülüm dijital değil o yüzden net yazamıyorum ama 62yı zorluyorum kıyısından köşesinden 63çizgisini gördüm :)
ne zaman 64 çukurundan kurtuldum biliyor msunuz ayrobıc yapıyorum haftada 3 gün 4.5 saat yeterli diye düşünuyordum halbukı bu spor kılo kaybı yapmadı bende sadece sıkılaşma yapdı ayrobıcın yanında şimdi hergün evde koşu bandımda 35 40dk tempolu yürüyüp koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?