banum elinile tutunduğun bir sapımı diyeyim direksiyonmu diyeyim artık öyle bi şeyi var önünde tutunuyorsun..adı stepper.ben cardiyo twister almıştım o tutunma yeri sen adım attıkça dönüyor.dahada efor sarfettiriyor.ama bozuk çıkınca gerş yılladım bunu aldım.benimkinin o kısmı sabit..
ayaklarını bastığın kısmı yaniş pedalları biri nierken diğeri yükseliyor.merdiven çıkar gibi yani...10 dk'da 700 adım atılıyor ve 100 cal.yaktırıyor..
bir seferde 10 dk'dan fazla yapmak diizlere yük bindiriyor deniyor zaten 10 dk'da bitiriyor insanı.ben 10 dk*3 yapıyorum toplam 30 dk:240 cal.eder.allah bereket versinüstünede hemen yere yatıp lastikle biraz plates egzersizlerimi yapıyorum..yetyor.soğuk havalarda dışarı çıkamayınca çözüm getirdim kendimce napiim...
cnm bakttım netten aynı sppor aletinden bahsediyoruzz
bu alet içimn basen yapıyor diyorlar dogrumudur?
birde hangi bölgeleri çalıştırır senceee
göbek ve simitlerde etkili mi?
cnm bende okudum basen yapabilir vs..diye ama yarım saat'le olmaz bence cnm...zaten daha fazlada yapılamaz bi günde..
cardiyo twister olanı alsaymışım tekrardan keşke diye düşündüm dün bi ara.nette cardiyo twister video yazarsanız zaten sistemini anlarsınız.onda yaklar kalçayı kıvırtır gibi paytak basılıyor banum.iki bacağın arasındaki aralıkta daha fazla buna göre.bunda düz.ama ben bunun üstündede patyak gibi kıvırarak yapabiliyorum kendim.onun tutacak kısmı sürekli dönüyor ayaklar hareket ettikçe dolayısıyle kolları ve yanlarıda daha fazla çalıştırıyordur ...ama bizim kullandığımız(yani stepper)da hemen hemen aynı işi görüyor.
kalça yada basen yapacağını sanmam banum.aşırı kulanımda olabilir belki ama bu şekilde günde 30 dk ile olmaz zannımca..
göbek ve simit için twister tam biçilmiş kaftanmış aslında banum...ama bunun üstündeykende kollarını sağa sola çevirirsen yanlara iyi gelir cnm...
selam kıslar ......
zilim haklısım sanrım ben bu kilo işiyle paronayak oldum
şaka bir yana gerçekden çok etkiliyor sanırımbikaç gün ara vermek iyi gelecek bana. dikkat ettim diyet yapmazken canım ne isterse yiyorum ve o andan sonra aklıma hiç diyetle ilgili bişi gelmiyor unutuyorum yemeyi içmeyi... bu diyet piskolojisi sanırım beni çok etkiliyor ondanda kilom gitmiyor olabilir ..:44:
yıl başındada bizim dışarda olma alışkanlıgımız hatta kutlama alışkanlıgımızda yok ..ama evde pasta vs olur çoçuklar yer yada ev gezmelerimiz olur bazan ..
gelen seneye sevinmek yerine giden seneyi degerlendirmek benim için önemli hayatımmızdan 1 sene daha geçiyor .hayatımızdan 1 sene daha kayboluyor .
rabbın bu senemizi aratmasın hayırlara vesile etsin inşallah ..
selam kıslar ......
zilim haklısım sanrım ben bu kilo işiyle paronayak oldum
şaka bir yana gerçekden çok etkiliyor sanırımbikaç gün ara vermek iyi gelecek bana. dikkat ettim diyet yapmazken canım ne isterse yiyorum ve o andan sonra aklıma hiç diyetle ilgili bişi gelmiyor unutuyorum yemeyi içmeyi... bu diyet piskolojisi sanırım beni çok etkiliyor ondanda kilom gitmiyor olabilir ..:44:
yıl başındada bizim dışarda olma alışkanlıgımız hatta kutlama alışkanlıgımızda yok ..ama evde pasta vs olur çoçuklar yer yada ev gezmelerimiz olur bazan ..
gelen seneye sevinmek yerine giden seneyi degerlendirmek benim için önemli hayatımmızdan 1 sene daha geçiyor .hayatımızdan 1 sene daha kayboluyor .
rabbın bu senemizi aratmasın hayırlara vesile etsin inşallah ..
niye kilo vermedigi buldum tek suçlu aymış . ha hayyy
alıntıdır ..
ARKADAŞLAR ARALIK AYI BAKIM TARİHLERİ :
24 Aralık 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz. deyim yerindeyse su içsek yarayacak.. yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
09 Ocak 2012 gerçekleşecek olan dolunaya kadar..(bir yıl daha bitmiş göz açıp kapayana kadar
09 Ocaktan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)
gerçek mi acaba aben ablaa?
amin nazlım ...amin ablacığım . yeni yıl hepimize sağlık , huzur ve mutluluk getirsin .
sonra belkı yazamam p.tesi görüşürüz hepiniz yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar sağlık mutluluk huzr ve barış dolu bi yıl dılıyorum.
her yeni yıl BİZİM için yeni bir umut bir arada artar mutluluk el ele artar mutluluk.hep el ele olalım hep beraber olalım arkadaşlar.çıtırlarla dolu bir yıl umut ediyorum ve benim gibi bebek sahıbi olmak isteyen herkese dua ediyorumm.hepinize iyi seneler arkadaşlar hepinizi çok öptüm
aeben ablacım mesaj attım sana kutun doluydu gitmedi salı sabahı bitti benim mahkememsen nasılsın.bu arada böyle birden daldım kusura bakmayın kızlar:)
sagol canım iyiyim şükür diyet benim tek derdim onuda bugün kökünden halettim .
ya sen nasılsın . demek bitti yeni yıla yenilenmiş giryormusun ?
evet canım birde kilolarda yenilensem ben monti yaptım ya yaklaşık 15 gün ozamandan beri herkes bana kilo verdin diyor 1 ocaktan itibaren çok sıkıcam ve yaza kadar vercem kilolarımı çoğunu inşallah artık kendime yeni bir ben lazım
yaza bir çıtır, bekar sibel geliyor desene .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?