Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bence mantıklı banum . her hafta verdigini, su atım yöntemiyle temizliyor

bence mantıklı banum . her hafta verdigini, su atım yöntemiyle temizliyor

bi arkadaşla beraber her hafta yapıcazz bakalım sonuçlar nasıl olcak
şu havalar bi düzelse valla her sabah erken filan dmeiycem eşim işe gitmeden çıkıp yürüycem o derece bunalıma girdim yaa

a bak unuttum. zilim geçen gün benimde aklıma geldi inan... acaba dedim zilimin hamilelikdeki beslenmesiylemi alakalıki bebişin bu durumu dedim kendi kendime :44: seninde aklına gelmiş aynı şey olurmu olur bilinmez .

bi arkadaşla beraber her hafta yapıcazz bakalım sonuçlar nasıl olcak
şu havalar bi düzelse valla her sabah erken filan dmeiycem eşim işe gitmeden çıkıp yürüycem o derece bunalıma girdim yaa
banum hangi diyetde olursa olsun önemli olan istikrarla devam etmek . bizim bam telimizde bu . e haksızda deyiliz ama diyet yap yap insan bıkıyor

aben abla ama dengeleyerek yersen sıkılmıyorusn bak mesela ben ikindide bir iki avuç mısır yedm patlamış
akşama ekmek yemiycemm tabi kilo verimim nasıl olur bu şekild ebilmiyorum
ama ilk 15 kilomu böyle vermiştimmm, ama tabi ozman 90 lardayım şimdi 65 lerde:)

istikrar derken banuşum zamanı kastetmiştim . yani helede ben günlük tartılınca günlükbeklenti içine giriyorum . verince güzel ama artı olunca moral 0 oluyor . sen bu konuda benden iyisin en azından haftalık tartılabiliyorsun böyle olunca beklentide az olabiliyor daha uzun vadede diyet yapılabilişyor ..

ya benim sık tartılınc amotivasyonum düşüyorr
şuan tartılmıyorum hiç kendimi yeni topladım zaten cumadan cumaya tartılırım artık:)

aplam bu tür çocukların kreş için özle eğitim veren bir yeri yok malesef aplam araştırdık..araştırmayada devam edicez..eşim olan bir yer varsa hemen tayin ister gideriz bile dedi...nisanda bir kolejin uzantısı olan bir kreşe vericez..havalar azıcık ısınsın ve şu wc işini tam olarak bir çözelim diyoruz..wc olayındada o kadar konuşuyorum oğlum söyle bak söylemessen popişin pişik olur canın acır vs..anne oturağa oturmak istemiyorum diyor başka bişey demiyor...klozet adaptörü aldık yok..soğukmuşlar hepsi...bez sıcak onun için bezime yapıcam açık açık söylüyor welet..nasıl ikna edicem bilmiyorum ama resmen gözüme baka baka yapıyor yapacağını...

çocuğunun özel durumunu söylediğin özel kolej kreşleri çocukla birebir ilgilenen öğretmenler veriyormuş çocuğu eğitmek adına..ama onların eğitim olarak çocuğua bindirmeye çalıştıkları yükde fazla ağır geldi bana..ingilizce eğitime başlatıyorlar çocukları ...benim çocuğumun hangi konuda yeteneği olduğunu nerden bilipte böyle bişeye kalkışıyorsunuz??umarım oğlumun zekası bizi ve kendini çok zora sokacak ve hayatının akışını değiştirecek duruma gelmez..(allah korusun)

yurt dışınada çıkarız ve dediğin gibi ben okul hayatıma arada veririm hiç sorun değil ama umarım bunlara gerek kalmaz ve bi yön buluruz..

bu sıralarda şekillere taktı..her boy ve renkte üçgen,daire,dikdörtgen,kare kesmiş boyamış...üstlerine de numaralar yazmış1-2-3-4-5 diye...kanepenin üstüne boydan boya diziyor onları ve hepsini anlatıyor numaraları neden yazmış neden boylara ve renklere ayırmış vs.. dikdörtgeni kıvırıp yapıştırırsamda silindir olur dyor...

tv izletmeye korkuyorum artık..bişey öğrenicek diye:18:babasına yada bana arabada anne şehir içinde 70'i geçme kemerini takmadan arabayı kullanma vs..insan cvp vermeyede bunalıyor..geçiştirmek için bişey dediğinde ikna olmuyor..walla çok zor işim...

ben gebeyken çok doğal beslenmiştim ,haftada 2 kg semizotu yemiştim omega 3'ten en zengin sebze diye..taze kırılmış cevizler bademler,haftada 6 kg kiraz ...daha neler neler....oğluma fazla geldi galiba...:26:eşimde çok zekiymiş gerçi hem çocukken hemde sonrasındada öyle olmuş matematiği çok kuvvetlidir...biz evlendikten sonra bile kaç kez ünv.sınavına girdi kendini denemek için hiç çalışmadan mat.öğretmenliğini tutturmuştu..benim sayısaldım çok kuvvetsizdir ama el becerilerim ve sanatsal zekam kuvvetlidir.ama oğlumun durum bizden biraz farklı olacak galiba...(ne yalan söyliim olmasın diyorum içimden allahın bildiğini kuldan saklıycak halim yok,babası kadar olsun yeter walla)

bu arada saçınız dökülüyorsa lavanta suyunu şiddetle tavsiye ederim.hem pis bişey değil yağ vs..gibi...hemde durulanmıyor...çok pratik yani..benim oğlum çok oynar saçlarımla ve sabah tararken falan yada banyodan sonra bayağı bi dökülürdü..şimdi oğlum oynarken hiç dökülmüyor sabah tararken 8-10 tel..duştan sonrada en fazla 15 teldir...deneyin walla....

Merhaba kızlarrrrrr.....
Nasılsınızz....Herkescikler iyidir umarım..

Ben iyi olmaya çalışıyorummm...Kış bana yaramıyor..Bir kilo aldım sormayın tedavi süresincede iyi hormon yüklenince çok fena şiştim..Şu arlaar 85 civarlarındayımm..
Eşimin isteği ile tedaviye bir kaç ay ara verdik..Kilo vermemi isityor..Yazın çok iyiydim şimdi çok kilo aldım beni sağlıksız buluyor.. Tabii bende..
Ve kilo beni çok mutsuz ediyor hiçbirşeyi olumlu düşünemiyorum....

Yeniden aranıza gelecemm...Yüzmeyede başladım..Çarşamba ve cuma gideceğim..

Bu arada haMİLE değilim ve biraz kilo verip direk tüp bebek için başvuracağız..
Yada bir kür uygulayacağızz..Bakalım şu an araştırıyoruz..

Bana sizden başka hiç kimse yardımcı olamaz...

Çok fenayım öncelikle montiden önce 1 hafta şu aeben ablacım senin yeşil elma diyetin vardı onu yapsam mı ki..Direk montiye geçemiyorum..Yada siz ne önerirsiniz.
Bu ay içinde çok denedim olmadı..Yapamadım..Ne yapacağımıza şaışrdım..Ödemimde çok...
Geçen sene 40-42 beden pantalonlarıma giremiyorumm..Çok moralim bozuluyor..(

günaydınn...
ankaraaa felç oldu harbidende yaa nasıl kar var iannılmaz eşim işe gitmedi, gidemeid bir çok insan gitmemiş sanırım
ve okullarda tatil edilmiş sanırım. çocuklar durmadı biraz dışarı çıkardımm keyifle oynadılarrr tabii bir taraftan kar yaggıyor haylannn

zilimmm oglunun durumu hakkında pek bi yorum yapamıyorumm ama bence bukadar pank olmaa ya
seninn ilginden ve lakandan kaynaklı bu kadar biliyor olabilir herşeyiii tv birde herşeyi ögretiyor çocuklaraaa
mesela benim eşimde bi pc firmasındaaa depo görevlisii haliyle evde bilgisayarla alaklı konula rçok geçerr
ve geçen sene cdrom,hardisk filan ögrenmişlerdiii yanii sneinkinin nota bilmeside bununla alakalı olabilir
çocukla rhiç bişey unutmuyorlarrr cnm beyinleir taze sabah deniz banaa taaaa 1.5 yıl önce gittigmizzz
bi yerdeki kırmızı salıncagı sordu bugün ben bile zor hatırladım düşün yanii

ay şu lavvantayıd abin ke zsordum alamadıımmm sinamekili kür yapıyorum ama bi dökülme var saçlarımdaaa
birde uçalarındkai tiftik sorununada çare oluyormu bu kür?

neslihancımm
allah gönlüne göre versinnn en kısa zmanda hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın inş cnm
bendecee yeşil elma diyetini filan bırak sne direk monti den başlaman yeterli olur.

ya benim sık tartılınc amotivasyonum düşüyorr
şuan tartılmıyorum hiç kendimi yeni topladım zaten cumadan cumaya tartılırım artık:)
senin yaptıgın en iyisi banum .
zilim ana baba zeki çoçuk ne yapsın ama beslenmeninde etkisi vaerdır tabi .özelikle omega 3 çün .. birde rabbım ol diyimce herşey olur . hakınızda hayırlısı önü açık olsun ogluşun .
neslihancım hoş geldin .
canım biz destegiz tabi ama iş sende bitiyor . ilk başla hedefini yediklerinden önce tutmalısın . yani beyninle kilo bermeyi isteyip yemekden aldıgın tadı kaldırmalısın .
bence sen kilo ersen tüp bebege bile gerek kalmadan hamile kalırsın (rabbım bilir tabi). yapamayacak bişi yok .

kilo vermek için sebebin çok neslihanım .bu bile ki,lo verdirmesi lazım sana . defalarca yazdık burda hepimiz umarım inşallah artık bunun farkına varırsın .

yüzemeye başlaman çok güzel olmuş ama kilo vermek için öncelik beslenmektir
elmeli olan şu 2 günlük olandan bahsadiyorsun sanırım .olabilir ama monti daha kolay o listeden . bence senin amacın taz zamanda kilo vermek deyiz uzun soluklu kendini motive edip tüm kilolarından kurtulmak .. monti sende hala işe yarar çünki uzun soluklu pek yapmadın .yanlış hatırlamıyorsam .
bence hemen başla . günlük mönülerinide yazki kendini kontrol altına alasın . fakat 3.5. gün yazıp sonra yine kaybolacaksan diyeti bırakıp yemelere dalacaksan hiç başlama derim insan o bakit daha kötü oluyor
biz destek adına hep burdayız neslişim umarım sende destek alıp hedefine ulaşmak için hep burda olursun

hayuırlı günler dilemeden girmişim .

ne kar var dimi ankarada ve hala yagıyor
18 senelik ankaradayım hiç bukadar ço yagmamıştı şehir merkezine . 30 cm oldu galiba .
eşim gitti işe banum bugün görüşmelerim çok diye .neyseki arabayı garaja detilde çabuk çıkarabilecegi bir yere bırtakmıştı . çoçuklarda evde böyle giderse yarında tatil olur sanırım .

Son düzenleme:
selam hanımlar bugünkü menüm

sabah:
1.5 yağsız tost
yeşil çay

ara: yer fıstığı

öğlen:
sebzeli tavuk sote
yoğurt
roka salatası

ara:
portakal/mandalina

ayy valla bizim ev zaten dag başı abla arabayla inilmez, çevre yolundan eşimin işe yeri 15 dk ama
kızlaya inip ordan gimtye kalkarsa zaten 2-3 saate ancak gider ee zaten akşamdaa erken çıkıyorlarrr
ne anlamı varr gitmeninn dedii gitmediler o sebeptenn...

neslihannnn
bak sana ne diycme aben ablamın dediig gibii allah verdikten sonra oluyor cnm
benim bi tane arkadaşım 3. tüp bebeginde ikizlere kavuştuu
dr normal yolla gebe kalamazsın demişşşş
ve eşokkkkk ark kendiliginden hamile kaldı geçen ayy:26::26::26::26:

slm millet ,koro çalışmam vardı geç gelebildim ama herkes kaçışmış:))
neslişim hoşgeldin ewwelki gün bile yazacaktım neslihan nerelerde bilen varmı diye?sen montinin şefkatli kollarına bırak kendini cnm.boşver elma armut diyetini...suyunuda bol bol iç ödem mödem kalmaz walla...

ankara karlara teslim olmuş yine tv'de gördüm akşam...bu yıl ne kış oldu yaw...eski kışlar gibi olmuş yaşlılar öyle söylüyorlar..kendi kendime acaba ozon tobakasındaki delik küçüldüde mevsimler normale mi döndü diye düşünüyorum...?inşallah öyledir...

ama artık bahar gelsin yaaa....güneşi görmek istiyorum.....gerçi ha bire de şal örüyorum her paltoma ve kıyafetime uygun olsun hem aksesuar hem ısıtıtıyor diye...üçgen kısmını ön tarafa getirip poşi bağlar gibi bağlayıp gidiyorum..arkadaşlar örmem için sipariş verip duruyorlar ama vakitmi var....
örgüde örmesem hiç kendime vakit ayıramıycam valla terapi gibi geliyor....

banum saç uçlarındaki çitişmelere iyi gelen hiç bi şey yok malesef cnm.o kısımları ölmüş oluyor saçın..yalnız akşam uyumadan önce aklıma şu geldi ve hemen deniycem...
kk'da okudum yine yumurtalı bi kür var..turp suyu vs..ben onu turpla değilde yağlarla falan bi mix yaparak sürücem ama normal yumurta sürmektense diyorum...:44: bıldırcın yumurtası normal yumurtaya oranla 8 kat daha fazla protein ve 6 kat daha fazla selenyum içeriyormuş ya...saçın ihtiyacı olan proteini daha bi fazla verir saça diye düşündüm...o sebeple bıldırcın yumurtasıyla yapıcam akşama bakalım.eşim gelince markete gideceğim,alacaklarım var bıldırıcın yumurtasınıda unutmadan alayım hem oğlumm yer hem kafam
1 yemek kaşığı kadar lavantayı yarım çay bardağı veya azıcık daha fazla su ile kaynat cnm 4-5 dk.ılınınca veya soğuyunca doldur bir fıs fıs şişeye..duştak çıkınca fıslat saçlarına ..genellikle köklere tabii...hepsi bu ..sonra kurut gitsin...canın ne zaman istersede sık saçların diplerine bu karışımı..ben sadece duştan sonra sıkıyorum.soğukta ıslka saçla hasta olmiim diye normalde sıkmıyorum.gün aşırı duş aldığım içinde yeterli geliyor bu sıklıkta fıslatmak...biitince yenisi yapıyorum çok kolay bişey zaten cnm..

Ziligurti bacim lavanta cicegimi oluyor? Bu arada senin tarifini verdigin incir uyutmasini yaptim sogumasini bekliyor oglum ikidebir mu neeeee anne, anne muuuu neee diyip muyfaga sorti duzenliyor.sana tatli yapalim dedim me oldigunu cok iyi biliyor minik danam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…