safinazı diyorsun snaırım abla hem emziriyor hemdee dogum kilosu yani ödemlerini atıyorrr
o hatunn bence zorlancakk kilosu azalıncaaaa
ama listeye uyan yokk ciddenn bi tane görmedim ben 3 dl ekmek yiyrolar en fazla da:)
eee püsküüt helal olsun valla ne lıgyt ürün kullanmış dediign gibii nede sıkmış kendini herşeyden yemiş birdee
her hafta lapa konusuna nasıl bakıyorsun apla
bence mantıklı banum . her hafta verdigini, su atım yöntemiyle temizliyor
banum hangi diyetde olursa olsun önemli olan istikrarla devam etmek . bizim bam telimizde bu . e haksızda deyiliz ama diyet yap yap insan bıkıyorbi arkadaşla beraber her hafta yapıcazz bakalım sonuçlar nasıl olcak
şu havalar bi düzelse valla her sabah erken filan dmeiycem eşim işe gitmeden çıkıp yürüycem o derece bunalıma girdim yaa
aben abla ama dengeleyerek yersen sıkılmıyorusn bak mesela ben ikindide bir iki avuç mısır yedm patlamış
akşama ekmek yemiycemm tabi kilo verimim nasıl olur bu şekild ebilmiyorum
ama ilk 15 kilomu böyle vermiştimmm, ama tabi ozman 90 lardayım şimdi 65 lerde:)
istikrar derken banuşum zamanı kastetmiştim .yani helede ben günlük tartılınca günlükbeklenti içine giriyorum . verince güzel ama artı olunca moral 0 oluyor . sen bu konuda benden iyisin en azından haftalık tartılabiliyorsun böyle olunca beklentide az olabiliyor daha uzun vadede diyet yapılabilişyor ..
senin yaptıgın en iyisi banum .ya benim sık tartılınc amotivasyonum düşüyorr
şuan tartılmıyorum hiç kendimi yeni topladım zaten cumadan cumaya tartılırım artık:)
zilim ana baba zeki çoçuk ne yapsınaplam bu tür çocukların kreş için özle eğitim veren bir yeri yok malesef aplam araştırdık..araştırmayada devam edicez..eşim olan bir yer varsa hemen tayin ister gideriz bile dedi...nisanda bir kolejin uzantısı olan bir kreşe vericez..havalar azıcık ısınsın ve şu wc işini tam olarak bir çözelim diyoruz..wc olayındada o kadar konuşuyorum oğlum söyle bak söylemessen popişin pişik olur canın acır vs..anne oturağa oturmak istemiyorum diyor başka bişey demiyor...klozet adaptörü aldık yok..soğukmuşlar hepsi...bez sıcak onun için bezime yapıcam açık açık söylüyor welet..nasıl ikna edicem bilmiyorum ama resmen gözüme baka baka yapıyor yapacağını...
çocuğunun özel durumunu söylediğin özel kolej kreşleri çocukla birebir ilgilenen öğretmenler veriyormuş çocuğu eğitmek adına..ama onların eğitim olarak çocuğua bindirmeye çalıştıkları yükde fazla ağır geldi bana..ingilizce eğitime başlatıyorlar çocukları ...benim çocuğumun hangi konuda yeteneği olduğunu nerden bilipte böyle bişeye kalkışıyorsunuz??umarım oğlumun zekası bizi ve kendini çok zora sokacak ve hayatının akışını değiştirecek duruma gelmez..(allah korusun)
yurt dışınada çıkarız ve dediğin gibi ben okul hayatıma arada veririm hiç sorun değil ama umarım bunlara gerek kalmaz ve bi yön buluruz..
bu sıralarda şekillere taktı..her boy ve renkte üçgen,daire,dikdörtgen,kare kesmiş boyamış...üstlerine de numaralar yazmış1-2-3-4-5 diye...kanepenin üstüne boydan boya diziyor onları ve hepsini anlatıyor numaraları neden yazmış neden boylara ve renklere ayırmış vs.. dikdörtgeni kıvırıp yapıştırırsamda silindir olur dyor...
tv izletmeye korkuyorum artık..bişey öğrenicek diye:18:babasına yada bana arabada anne şehir içinde 70'i geçme kemerini takmadan arabayı kullanma vs..insan cvp vermeyede bunalıyor..geçiştirmek için bişey dediğinde ikna olmuyor..walla çok zor işim...
ben gebeyken çok doğal beslenmiştim ,haftada 2 kg semizotu yemiştim omega 3'ten en zengin sebze diye..taze kırılmış cevizler bademler,haftada 6 kg kiraz ...daha neler neler....oğluma fazla geldi galiba...:26:eşimde çok zekiymiş gerçi hem çocukken hemde sonrasındada öyle olmuş matematiği çok kuvvetlidir...biz evlendikten sonra bile kaç kez ünv.sınavına girdi kendini denemek için hiç çalışmadan mat.öğretmenliğini tutturmuştu..benim sayısaldım çok kuvvetsizdir ama el becerilerim ve sanatsal zekam kuvvetlidir.ama oğlumun durum bizden biraz farklı olacak galiba...(ne yalan söyliim olmasın diyorum içimden allahın bildiğini kuldan saklıycak halim yok,babası kadar olsun yeter walla)
bu arada saçınız dökülüyorsa lavanta suyunu şiddetle tavsiye ederim.hem pis bişey değil yağ vs..gibi...hemde durulanmıyor...çok pratik yani..benim oğlum çok oynar saçlarımla ve sabah tararken falan yada banyodan sonra bayağı bi dökülürdü..şimdi oğlum oynarken hiç dökülmüyor sabah tararken 8-10 tel..duştan sonrada en fazla 15 teldir...deneyin walla....
neslihancım hoş geldin .Merhaba kızlarrrrrr.....
Nasılsınızz....Herkescikler iyidir umarım..
Ben iyi olmaya çalışıyorummm...Kış bana yaramıyor..Bir kilo aldım sormayın tedavi süresincede iyi hormon yüklenince çok fena şiştim..Şu arlaar 85 civarlarındayımm..
Eşimin isteği ile tedaviye bir kaç ay ara verdik..Kilo vermemi isityor..Yazın çok iyiydim şimdi çok kilo aldım beni sağlıksız buluyor..Tabii bende..
Ve kilo beni çok mutsuz ediyor hiçbirşeyi olumlu düşünemiyorum....
Yeniden aranıza gelecemm...Yüzmeyede başladım..Çarşamba ve cuma gideceğim..
Bu arada haMİLE değilim ve biraz kilo verip direk tüp bebek için başvuracağız..
Yada bir kür uygulayacağızz..Bakalım şu an araştırıyoruz..
Bana sizden başka hiç kimse yardımcı olamaz...
Çok fenayım öncelikle montiden önce 1 hafta şu aeben ablacım senin yeşil elma diyetin vardı onu yapsam mı ki..Direk montiye geçemiyorum..Yada siz ne önerirsiniz.
Bu ay içinde çok denedim olmadı..Yapamadım..Ne yapacağımıza şaışrdım..Ödemimde çok...
Geçen sene 40-42 beden pantalonlarıma giremiyorumm..Çok moralim bozuluyor..(
günaydınn...
ankaraaa felç oldu harbidende yaa nasıl kar var iannılmaz eşim işe gitmedi, gidemeid bir çok insan gitmemiş sanırım
ve okullarda tatil edilmiş sanırım. çocuklar durmadı biraz dışarı çıkardımm keyifle oynadılarrr tabii bir taraftan kar yaggıyor haylannn
zilimmm oglunun durumu hakkında pek bi yorum yapamıyorumm ama bence bukadar pank olmaa ya
seninn ilginden ve lakandan kaynaklı bu kadar biliyor olabilir herşeyiii tv birde herşeyi ögretiyor çocuklaraaa
mesela benim eşimde bi pc firmasındaaa depo görevlisii haliyle evde bilgisayarla alaklı konula rçok geçerr
ve geçen sene cdrom,hardisk filan ögrenmişlerdiii yanii sneinkinin nota bilmeside bununla alakalı olabilir
çocukla rhiç bişey unutmuyorlarrr cnm beyinleir taze sabah deniz banaa taaaa 1.5 yıl önce gittigmizzz
bi yerdeki kırmızı salıncagı sordu bugünben bile zor hatırladım düşün yanii
ay şu lavvantayıd abin ke zsordum alamadıımmm sinamekili kür yapıyorum ama bi dökülme var saçlarımdaaa
birde uçalarındkai tiftik sorununada çare oluyormu bu kür?
neslihancımm
allah gönlüne göre versinnn en kısa zmanda hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın inş cnm
bendecee yeşil elma diyetini filan bırak sne direk monti den başlaman yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?