hoşgeldin ablaa
allahh kabul etsinn inşş.
valizi bulamadınız mı peki?
bizden bir gelişme yok ablam hala bekliyoruzz,
allahh bi ferahlık verecektir inşş
insan herşeye alışıyorr
dualarının arasında benii ve bulundugum durumuda geçirdiysen çok mutlu oldumm.
bu arada arkadaşlar benim reglim 8 gün geçti:26::26:
Selam kızlarrrrrrrrrrrrr
çoooooooookkkk uzun bir aradan sonra bir bakayım selam verip kaçayım dedim.
Eskilerden beni hatırlayan kim var kim yok ilemiyorum tabi okumadımd hiç yazıları.
Hepinizin REGAİP KANDİLİNİ KUTLAT VEEEEEEEEE HYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİMMMMMMM.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....
merhaba,
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. çok önce foruma üye oldum birçok kilo verme teşebbüslerim oldu ama sürekli yarıda bırakıp bir sonuç alamadımama bu sefer vermeye mecburum ağustos sonunda düğünüm var ,bu sefer olacak inş. o yüzden aranızda sizinde deneyimlerinizden yararlanmak için buradayım..monticnag diyetine başlamaya karar verdim pazarteside tüm tahlillerimi yaptırdıktan sonra içim dahada rahatlamış bir şekilde sımsıkı sarılıcam artık rejimime. boyum 1-70 kilom 75 bugün itiariyle 65-68 kg arası hedefim var.. sizlerden yardım bekliyorum sağlıcakla kalın...
tebrikler takyim ...Cuma yağmur,c.tesi çocukları gezdirme, pazar dinlenme derken 3 gün yürüyemedim.Nihayet bugün7,2 km tamamlandı.Azcık kaçamak olsa da devam diyete....toplamda13 kilo oldu yarın2 ay tamamlanacak.
zilim al benim kalbin senin olsun .slm millet...
banum cicilerini güle güle kullan cnm...kilo vermeyede başlamışsın ne güzel..sakın başka yollara sapıp diyetini sabote etme cnm...
öznurum ev temiz dursun diye belimin oku çıkıyor cnm..ben azıcık dağınıklığa bile tahammüşl edemiyorum,hemen zihnim bulanıklaşıyor..ev dağınıksa zihnimde dağılıyor yani..evi temiz ve tertipli tutucam diye yamuluyorum resmen ama en azından kafam rahat oluyor...akşam çamaşırları terasa serdim,sabahta okuldan gelince topladım bi kısmını bi kısmı daha kurumamış..şimdi onlar aklımda hepsi kurusada bi an evvel ütüleyip kaldırsam yerlerine diye..
aebenim gelmedi daha herhalde bu arada...
birde ben üç yıldır burdayım ve her günm girip yazıyorum ama hala üç kalbim var yaw...:44::44:aebenim adminlere söylesin benide 5 kalp yapsınlar..başım klmi benimo kadar bakım yaptım üstelik ,saç fışkırıyor alnımdan bile kel değilim banada 5 kalp verin sevgili adminler geçen yıldan beri söylüyorum ama bi kişi duymadı sesimiiiii
kajumkızlar 41 gün oldu helan reglim olmadı spor yapıyorum ama kg da bi değişiklik yok karnım küp gibi oldu. kg 65 çıkıyorum vermek yerine aldım bıle
bu mesajıın aynını ben yazdım sayın .iyi etmişsin cnm,yürü bol bol....bende pilatesimi oğlumun tüm suikastlerine karşın yaptım..beni taklit ediyor eşek sıpası...anne bana bak deyip şebeklik yapıyor gülmeden duramıyorum git başımdan deyincede aklınca ukalalık yapacak hınzır..anne başına oturmadımki diyor...akşamda had oğlum otur şu masaya dedim "masaya oturursam tabaklar düşer sandalyeye oturayım en iyisi dedi..
eşimle bakıştık kaldık
bende toprak alacaktım sen söylemesen aklımdan gitmişti...bende uzun saksılaraa maydonoz ve marul ektim.minicik yaprak şeklindeler şu an...çocuklarım gibi bakıyorum her sabah onlara...marulu çok sık saçmışım yalnız..azıcık büyüdüklerinde yaprak yaprak koparıp yiycem kahvaltılarımda ki seyrelsin biraz hem....
hep hayalimde bahçeli bir evim ve çeşit çeşit meyve ağaçlarım,organik sebzelerim otlarım var...allahım bir gün konserveleştirilmiş apartman dairesinden kurtulup bahçeli bir eve kavuşabilecekmiyim...öyle evlerde şehir merkezinden çok kopuk yerlerde oluyor
amanın tebrikler . ne güzel kokar o şimdi.. ay sütlenmeyim yine .Merhaba kizlar,
Bugun ne spor ne diyet hicbirsey elbetde yok cunku teyze oldum ben :)))))))
Keske aebenden ismit surmesi rica etseydim
selamlar ...
..... zilim güle güle git gel .
..... banuşum . dua edecek zamanım boldu canım ayrıcada ettim hepinize .rabbım kabul etsin inşallah .
.....yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz .
monti şeker dengesi üzerine çok etkili bir beslenmedir . kilo vermek haricinde saglınızada kavuşursunuz .
....ocdim bugün randevun varmuş . bakalım bilmedigimiz bişi diycekmi diyetisyen bizdede haber ver.
...naslışım allah kabul eylesin ..ben çok hasta oldugumdan ve ilaç kulandıgımdan dün niyetlenemedim .ama pazartesi ve perşembeleri oruçla geçirmeyi düşünüyorum inşallah .
...
merhabalar .
öncelikle hepinizin kandilini ve üç aylarını kutlarımhayırlara vesile olsun inaşalah .
sayfaları okumaya fırsatım olmadı sadece geldigimi haber vereyim dedim . baya üşütmüşüm hastayım . d,nlenemedimde misafir bastı 3 gün yatılıyani zilim misafirler konusunda senle aynı durumdayım halinizi anlıyorum . anacinede geçmişler olsun taz zamanda saglıgına kavuşsun inşaalah
pazar günü geldim ama anlıycanız üzere fırsat olmadı . yazmaya . umarım hepiniz iyisinizdir .
umre rabbım kabul ederse çok güzel geçti . rabbım sizlerede kısmet etsin banada tekrarını inşallahkelimerle anlatılmaz kıslar yaşamanız lazım
kabeyi görünce ilk dua geri çevrilmezmiş . hepiniz o dularımın içindeydiniz
banum sen nasılsın ? bi gelişme varmı . umarım hallolmuştur :26:
neşlişim ve ecrin kıslar ordan bi ot getirdim sipariş üzerine . bebiş içinn . eger yakınlarınızdan umreye gidecek varsa ısmarlayın ismi meryem ana otu . niyetim sizlerede getirip kargoyla göndermekdi ama bitki çok şert ve çok yer kaplıyor valiz sorunumuz vardı :26: hatta hediye valilizimizin birsi kayboldu
neyse benden iyilik saglık .
vakit bulunca tekrar girnmeye çalışırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?