günaydın kızlar,
bu sabah tartılmaya korktumç çünkü dün akşam yemekte 2 dilim ekmek yedim. arkasından çay faslında fıstık, kuru incir, 2 tane çikolata
bugün fır fır başım dönüyo haliyle oynadı şekerim kesin.
menüm:
sabah: yumurta, salata, zeytin, 2 dl. kızarmış tam bug. ek., kaymak, bal(kendime hakim olamadım, hem de doymadım)
arada:1 mandalina
öğlen: çorba, tavuk, salata
arada:1 armut
akşam: barbunya( havuçsuz,patatessiz pişirdim dün geceden), salata, yoğurt.
cozutmazzsam tekrar inşallah cumaya kadar toparlıcam yeniden.
wuuuwwww hakikaten korkunç yaniii yazık olmuş
sabah kahvaltıdaki bal ve kaymak zaten cııısssss
öğle yemeğinde yazan çorba ne çorbası?
akşamki barbunya iyi gibi ama akşama sebze yemeği yesen kanaatimce daha hafif geçirsen en azından ucundan kıyısından toparlamış olursun diye düşünüyorum....
sebzeyle doymazsam daha feci saldırıcam tatlılara diye korkuyorum safi. çorba ne çorbası bilmiyorum. gidince görücem listede tam yazmamışlar. umarım karbonhidrat yoktur içinde.
anti sabah ta yyumurta ve ekmek birlikte yemişsin montide yumurta ve ekmek cısss
tarçınlı yogurt ye bu atakları azaltmak için benimde cnm bişey istemiyor
çorve ve tarçınlı fındıklı yogurt yiycem cnm tatlı istiyorrrr
tabi çozuttugum için ben yine yazmaya utanıyorum yazmıyorum bile çozuttum diye
bugünden itibaren toparlamaya başlıycamm
safişş seni ve mnülerini okudukça gaza geliyorum anacımmm..
şu diyet hakkında 10 kitap çıkaracak kadar bilgiye sahibim, ama istikrar yokkkk
eskiden nasıldım öyle ya 12 kilo verdiigm dönemde montiyle tıkır tıkır 0 kaçamakla verdimm
o eski halimdennn eser yok şimdiiiızdırapp içinde yorgunum şimdiii
tutun bogazımıı dalarım şimdi, istikrarsızım dostlarım istikrarsızım benn
hmmm iş yerinde çorba yiyeceksin heralde ve muhakkak içinde sebze çorbası dahi olsa un ve benzeri şeyler vardır
bence yemediysen eğer çorbayı alma tavuk ye
yada artık çok geç mi .....
çatlak gacı
sen oku oku anacım benim menüleri gaza gel nee kaa güzelll
he valla aynen öyle oluyor sen hafta sonud agir benim için
aben abla bu havucun akıbeti ne olmuştu montide en son çig yiyebilirsiniz emiştin sanırım degilmi?
ahh safi ahh keşke sebze çorbası olaydı. mercimek vardı, tavuk da şnitsel şeklinde yani galeta vardı üstünde(
evren bana karşı kızlar.
masum, yumurta ve ekmek yasak da ben doymuorum sabah. peyniri kestim 2 haftadır yemiyorum.kan parazitlerine neden oluyormuş peynir.tedavi öncesi öyle bir deneme yapıcam kendimce. salatalık domates yemekten içim şişti.
ben haftasonuda yazarım yazmasına ama montiyi yeni uygulayanlar için şaşırtıcı olabilir genelde gün iki öğünle geçiyor çünkü haftasonu
ben havucu çiğ olarak haftada iki defa incecik rendeden geçirip salataya ekliyorum renk gelsin diye...
daha önceki diyetimde de yapıyordum ve kilo vermemi etkilemiyordu ama haftada iki ve çiğ olarak
ahh safi ahh keşke sebze çorbası olaydı. mercimek vardı, tavuk da şnitsel şeklinde yani galeta vardı üstünde(
evren bana karşı kızlar.
masum, yumurta ve ekmek yasak da ben doymuorum sabah. peyniri kestim 2 haftadır yemiyorum.kan parazitlerine neden oluyormuş peynir.tedavi öncesi öyle bir deneme yapıcam kendimce. salatalık domates yemekten içim şişti.
selam kadınlar kulübünün sevgili bayanları(tamam çok etkileyici bir giriş olmadı)
eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.160 boyundayım 73 kiloyum ve doğumdan sonraki 2 yıl içinde kendi alanımda rekor kırarak hiç çıkmadığım kiloya çıktım.Sorunum çok yemek değil aslında yanlış beslenmek.Karbonhidrat ve abur cubur vazgeçilmezim ve kilolarımın yegane sebebi.Aslında eşim şakayla karışık bana hayatım önceden balık etliydin şimdi foka döndün diyene kadar aynadaki görüntümden hiç şikayetçi olmamıştım ama şimdi mi bedenime acıyorum ve bu yükten kurtulmak istiyorum.Tüm diyetleri incelediğimde bana en uygun burası geldi.Eğer yardım ederseniz bende başarabilirim...Şimdi ben ilk aşamada neler tüketmeli nelerden kaçınmalıyım.NOT:Kitabın ikinci elini dahi bulamadım.Topiğin başlarından okumaya başladım ama o liste hangi aşama için geçerli idrak edemedim yardımınıza ihtiyacım var
peki ilk aşamada nohut kurufasulye mercimek tüketebiliyor muyum?kahvaltımda salça ve sarmısakla kendi yaptığımdan sosumdan yiyebilir miyim?peynir hiç sevmiyorum zeytin ezmeside onun yerine entegral ekmeğimi şekersiz marmelatımı salatalığımı ve şu bahsettiğim sosumdan tüketebilir miyim?yoğurt yemeyen ben yağsız sütle idare edebilir ve içine çok az miktar kakao ekleyebilir miyim?
o sosdan yiyebiliriisin, şekersiz mermelatta netice meyveden oluyor çok fazla tüketmek etkiler sanırım kilo vermeni yani hergün tüketmek
aeben abla var topigin sahibi gelir yarın seni daha iyi bilgilendirir. yagsız süt tüketmen şart degil normal yaglıda olur kakoda kullanabiliyoruz sanırım
çokta emin degilim
bugün yediklerimi yazayım montiye uygun değil biliyorum ama amaç öncelikle kendime aburcuburu keserek düzenli beslenme alışkanlığı kazandırmak
normalde akşam yemeğimi 9 gibi yiyorum eşimle bugün 6:30da yedim
öğlen yemeklerini genelde bisküvi vs. şeklinde yiyodum bugün düzenli yedim
aeben ablama daha önce söylediğim gibi montiye tam uyamıyorum şimdilik
buarada kendimi de tanıtmadım di mi? 28 yaşındayım 75 kiloyum boy 1,65
2,5 aylık bebeğim var emziriyorum
daha önce 6. takımdaydım, monti denemelerimde oldu, benim sorunum düzensiz beslenme ve öğünleri aburcuburla geçiştirme
9:30 1 fincan rezene, 1,5 dl. tam buğday ekmeği, peynir, 5 zeytin, 1 tb. limonlu maydanoz
12:00 4 ceviz
12:30 5 minik köfte, 2 brd. ayran, pulbiberli soğan-maydanoz, 1/2 dl. tam buğday ekmeği
14:00 1 kase aşure
15:00 1 fincan türk kahvesi komşumla beraber
16:00 4 ceviz, 1 mandalina
17:00 still-tea (sütü arttırmak için)
18:30 zeytinyağlı pırasa, karışık salata (peynir, marul, maydanoz, nane, dereotu, domates, havuç, kırmızı lahana)
ve bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?