Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

emineciğim hoşgeldin canım . bende seneye hamilelik kilolarımla katılırım aranıza .

nazlımmm nasılsın canım...nasıl gidiyor hamilelik
hoşbuldum canım benim sen buralarda mıydın hep? burada hamileliği düşünüyor musun, yoksa hamile misin?

emineee nazlımla 1.takımda beraberdik ama o özel nedeniyle ayrıldı takımdan sanırım çizelgesini göremiyosunn

nazlımmm nasılsın canım...nasıl gidiyor hamilelik

emineee nazlımla 1.takımda beraberdik ama o özel nedeniyle ayrıldı takımdan sanırım çizelgesini göremiyosunn

ayyyyyyyyyyy çok sevindim teyze mi oluyoruz şimdi Nazlıcım tebrik ederim tatlım..Kendin(iz)e iyi bak lütfen..
Neslişim bilgilendirme için çook teşekkür ettim canım

aman allahımmmmmmmmmmm eskiler toplanıyormu neeeeeee

safişşşşş

yaa kuzucuğu benim için öpermisin,bayıldımmmm...nasıl tatlı yaa...41 kere maşallah

Beni takibe aldın demek
bende seni takipteyim yalnız ona göreeeee
sağol canım rabbim sanada nasip etsin hayırlısı ile inşallah

tatlım sen de kk ya dönmüşsün yine toplanıyoruz sanırım en çok da ben kilo alıp geldim herhalde

emine evet canım verdiğim kiloları geri aldım 2 kilo eksik olarak
şimdide tekrar forma girmek için montiye başladım
sen nasılsın
faceden görüşüyoruz gerçi ama olsun....
Sendemi çok kilo aldın yavrumn yaaa

emineciğim hoşgeldin canım . bende seneye hamilelik kilolarımla katılırım aranıza .

kıııııııızzzz görünmüyorsun sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik
mide bulantıları devammı? Kilo kaybı yokmu

ayyyyyyyyyyy çok sevindim teyze mi oluyoruz şimdi Nazlıcım tebrik ederim tatlım..Kendin(iz)e iyi bak lütfen..
Neslişim bilgilendirme için çook teşekkür ettim canım

sağol emineciğim evet teyze oluyorsunuz . ALLAH kısmet ederse bebişim geliyor 2,5 aylık hamileyim canım .

ben ve bebeğim çok iyiyiz safişim miğde bulantıları tam gaz devam geçsin diye bekliyorum . şimdiye kadar 2 kilo verdim canım .

ben ve bebeğim çok iyiyiz safişim miğde bulantıları tam gaz devam geçsin diye bekliyorum . şimdiye kadar 2 kilo verdim canım .

sabır sabır az kaldı yakında inan bana bıçak gibi kesilecek sende rahat edeceksin....
Ama 2 kilo verdiğine göre ben kadar bulantın yok kız
Ben beş kilo vermiştim bbööööğğğğ

Kız nazlı ben hamile iken hamilelik çizelgesi aynı kilo çizelgesi gibiydi kaçıncı haftadasın kaç hafta kaldı onu gösterirdi
şimdi bakıyorumda çizelgeyi ne kadar güzel yapmışlar yaa ayrıntılarıyla yazıyor hepsi bayıldım
yani sırf çizelge için hamile kalasım geldi

sabır sabır az kaldı yakında inan bana bıçak gibi kesilecek sende rahat edeceksin....

Kız nazlı ben hamile iken hamilelik çizelgesi aynı kilo çizelgesi gibiydi kaçıncı haftadasın kaç hafta kaldı onu gösterirdi
şimdi bakıyorumda çizelgeyi ne kadar güzel yapmışlar yaa ayrıntılarıyla yazıyor hepsi bayıldım

merhaba kızlar,
sabahtan beri yoğunluktan gelemedim.
menülerim şöle oldu;
kahvaltı: işe geç kaldım. sütlü yulaf ezmesi
ara yapmadan öğleyi bekledim çok şükür.
öğlen: köfte, yoğurt
arada:1 portakal
şimdide sütlü yulaf tekrar(akşama spor var, yiyip gidicem)
sabah tartıda tekrar 62.6 ları görebildim. bu haftaki hedefi tutturamadım haftasonu kaçamakları ve adet dolayısıyla. ama dikkat edince hemen verebiliyorum, bunu farkedebilmek bile güzel.
şimdi hedef gelecek hafta cumaya 61 e kadar inmek.

kızlar ben bıde karatay dıyetını deneyecegım 63 kıloyum şuan..aslında montignactan çok memnundum ama bı ara verdım gerı başlayamadım.bugunde seda sayanda canan karatayı gördum anlattıkları kafama yattı bı deneyım dedim. kılo verırsem bılgılendırırım

Merhaba anti
sabah işe geç kalma sebebi ile yediğin yulaf ezmesi iyi
fakat öğle yemeğine köftenin yanına birde yeşilliği bol salata ekleseydin çok daha iyi olurdu....

Akşamda imkanın olup ta sebze türevi birşeyler yiyebilseydin çok daha iyi olurdu ama geçmiş artık
bende spora giderken iş çıkışı aç karınla giderdim bir kutu süt içerdim çok iyi gelirdi
spordan sonra eğer halim varsa iştahım açıksa hafif şeyler yiyerek geçirirdim akşamı aklında olsun

bu pazartesi 2 hafta olucak 71.9 başlama kilom (hedef 58)umarım başarırım

daha çok yeni 2 hafta ne ki
peki montignac mı uyguluyorsunuz?
İsterseniz menüleri yemeden evvel paylaşın belki bilmediğiniz birşeyler vardır hata olan....
Ben 72 kilo idim 56 kiloya kadar indim siz neden 58 olmayasanız ki

Aeben ablamm nerelerde acaba kac gundur yok? ?

büyük ihtimalle misafiri vardır diye düşünüyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…