hımm anladım canımmama bak cerende de hissetmemişsin
nan yapsana bi test,bizide meraklandırıyonn
günaydın kızlarr,
aebencim teşekkür ederim canım.
dünkü akşam menüm malesef öle hafif olamadıbirden dizimde, bacağımda ağrı oluştu akşama doğru, spora gitmek yerine acile gittik. ilaç verdi doktor. sanırım kaslar zorlanmış biraz. eve gidince tabi eşimle yemek yok, kahvaltı yaptık ama nasıl kahvaltı, ballı kaymaklı, kaşarlı tostla :26::26::26:
masum, safi bugün nasılsınız kızlar?
benim menüyü yazayım bugünkü;
sabah:haşlanmış yumurta, zeytin, domates, fındık
öğle:köfte,yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği, yoğurt.
Emineee hoşgeldin beeaa
bu hafta aeben ablada benimle kapışıyordu ama görünen o ki o beni solda sıfır bırakarak finish olacak
Basküle çıkmayı bırak görmek bile içimi titretiyorrrrr
Öyle feci şişkinliğim varki pantolonlarımın düğmeleri zor kapanıyor
bu hal nereye kadar böyle gidecek bilemiyorummm :26:
ama senin adına çok sevindim 500 gram eksi hiçte fena değil hani
daha sık gelip yazsanaaa
canımmmmmm hoşbuldumSorma tatlım aynı şişkinlik bende de var regl öncesiyim :18: Tatlı krizlerimle mücadele de ediyorum..En büyük rahatsızlığım bağırsak tembelliği sanırım Akşamları 1 su bardağının içine 2 kayısı atıp sıcak su ekliyorum, sabah suyunu içip kayısıları da yiyorum biraz düzene girdi gibi bakalım..
spora en son cumartesi gitmiştim canım, ağrı işyerinde merdivenleri çıkarken oldu birden bire. belki sporda biraz hasar vermiştim, merdiven tuzu biberi oldu. pomat verdi doktor. bir de şişmişti. onun içinde bandaj yapıldı. bugün biraz daha rahatladım. ama 1 hafta gidememem spora en az. bu çok kötü oldu. tam iyi gitmeye başlamışken kilo verme.nnaannn yok öyle bişiiiiiii
Rabbim sana ve antiye nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
wwuuuww geçmiş olsun spora ilk başlkadığımda bende de olmuştu canım
koşu bandında koşarken birden bacağıma kramp girmişti aman allaaammm salon inlemişti resmenn
Doktora gittiğimde ise magnezyum eksikliğinden dedi
doktor ne ilacı verdi kas gevşeticimi?
bana ilaç vermedi çünkü soda iç muz ye dedi çokta severim yaaa
Bu gün hala şişim ben anti şiiişşş patlayabilirim her an
kızz karnıbahar yemeğini görünce canım istedi ama bu şişliğin üzerine heralde geberirim onun gazı ile....
Menün güzelde öğlene ve akşama salata eklesen harika olur....
spora en son cumartesi gitmiştim canım, ağrı işyerinde merdivenleri çıkarken oldu birden bire. belki sporda biraz hasar vermiştim, merdiven tuzu biberi oldu. pomat verdi doktor. bir de şişmişti. onun içinde bandaj yapıldı. bugün biraz daha rahatladım. ama 1 hafta gidememem spora en az. bu çok kötü oldu. tam iyi gitmeye başlamışken kilo verme.
ilaç ne kullanıyorsun safi?yasmin diana35? ilaca devam mı yoksa bırakılan dönemdesin de adet mi olmadın? kesinlikle doktora git canım. inşallah gebesindir
test yap ya safi. ya bebek varsa sen tekrar ilaca başlayacaksın. allah korusun belki zararı dokunur. bir de safi düzensizdi demişsin ya hiç hayıt suyu kullanmış mıydın?
hayırlısı olsun canım. ben doğum kontrol haplarının da çok zararsız olduğunu düşünmüyorum. sonuçta kimyasal.
hayıtı ben 2 ay önce kullandım çok memnun kaldım. tüpten sonra dengem bozulmuştu. ilk defa 35-40 günde filan adet olmaya başlamıştım ki benim çok düzenlidir. 28. günde tık diye olurum.
hayıt hemen eski döngüme döndürdü beni. eğer hamile değilsen ve ilaç da kullanmayacaksan öneririm. eskiler biliyor bu tarz şeyleri. çok kullanılırmış eskiden.
slm kıslar...
okuldan geldim ev mis gibiydi(eşim sağolsun:) yemekte akşamdan yapmıştım işim yok ohh işim iş...pilatesimi yaptım duşumu aldım,olumu uyuttum.eşimde tükkanına gitti ...aldım salep kupamı,leblebilerimi öğle yemeği niyetine tıkınıyorum..
black'im hoşgeldin cnm tekrardan...hadi gazan mübarek olsun...
antim çok geçmiş olsun.dr.muz ye dediğine göre potasyumun eksik sanırım.spor yaparken ve gebelikte potasyum çok önemli.hurmada potasyum zengini bir yemiştirama fazla kaçırma yinede...birde ılık havlu spordan sonra çok iyi geliyor.ben akşamda koşu bandımda yrüdüm bu gün evde pilatesimide yaptımm ama başlamadan önce kaloriferin üstüne havlu koyuyorum.sporum bitince sırtıma alıyorum havlumu...birde spor salonuna giderken bendede ara sıra kas tutumaları oluyordu.orda terleyip soğuğa çıkınca kas sertleşiyormuş ondan oluyor demişti eşim...
banum annende çok durmacanımız sıkılır sen yokken...çabuk gel.birde bana sordunmu bakiim sen hııı benden izin almadan gitmiyceksin demedimmi ben sana
aebenim, aplamevini güle güle kullan.bende çok severim mor lila tonlarını.(bu günki ojemde mosmordu:)2 yıl önce değiştirene kadar misafir odamda mor koltuklarım vardı.aksesuarlarım mordu..iyi günlerde kullanın aplam...koltuklarınımı kaplattın sen?
safinaz ben himalaya tuzunu hiç kullanmadım,çok duydum ama kullanmadım hiç.zaten tuz hayatım yok denecek derece az.yemeklerimide oğlumun bebekliğijnden kalma bir alışkanlık yok miktarda tuzla yapıyorum.salataya falan hiç atmıyorum.
laceyin dediği tuzu bulmuş eşim.afedersiniz hayvanlara yalatılan br tuz cinsiymiş kaya tuzu.yem vs..satılan bi yerden bulmuş almış eşim.koca bir kaya parçası şeklnde doğal kaynağından nasıl koptuysa o haliyle yani...almak bulmak isteyen olursa diye nerden temin edildiğini yazdım.koydum oğlumun gardırobunun üstüne bir kap içinde duruyor bakalım..:44:inşallah iyi gelir..
saol zilicim. muzu safi ye demiş doktor. ama belki bende de potasyum eksikliği olabilir. diyet uğruna kaç zamandır yemedim muz. bu akşam 1 taneyi hakkettim di mi
ılık kompres mi yoksa buz mu koymalıyız bilemedik eşimle. annem geçen sene annem dizine protez takılınca hep soğuk kompres önermişti doktoru. dün hastanede bana bişi demediler. o yüzden sadece kas gevşetici sürüp bandaj yaptık. şimdi hafif hafif sızlıyor. olan diyetime oldu bu arada. yemek yapamadım dün. kahvaltının gözüne vurduk fırsattan istifade
olsun olan olmuş artık biz önümüze bakalım bu gün kuratarabilirsin dünü sanaırım
yoksa bu gündemi kaçamak yaptın :26:
Bir süre diyete sıkı sarılman yeterli olacaktır diye düşünüyorum bacak tamamen iyileştiğinde ise yine spora başlarsın kanımca...
Kendini zorlamamakta fayda var....
bende spora başlamak istiyorum artık muhtemelen yılbaşından sonra start vereceğim spor işine....
iyi akşamlar kıslar ,ne konuşmuşsunuz öyle
bende hç vakit yok . dışardan yeni geldim ve pazara çıkıcam . biri bana evde oturrrr desinnn
safiş bacım benide diyette adepte etsene .guya yarıştayız . ben bu hafta artı çıkmassam şükredicem .
şu ana kadar kaçamak yapmadım. akşama allah kerim:)) spor çok etkili gerçekten. 2. haftadan rahatladım, göbeğim indi. bacaklarım sıkılaştı.olsun olan olmuş artık biz önümüze bakalım bu gün kuratarabilirsin dünü sanaırım
yoksa bu gündemi kaçamak yaptın :26:
Bir süre diyete sıkı sarılman yeterli olacaktır diye düşünüyorum bacak tamamen iyileştiğinde ise yine spora başlarsın kanımca...
Kendini zorlamamakta fayda var....
bende spora başlamak istiyorum artık muhtemelen yılbaşından sonra start vereceğim spor işine....
iyi akşamlar kıslar ,ne konuşmuşsunuz öyle
bende hç vakit yok . dışardan yeni geldim ve pazara çıkıcam . biri bana evde oturrrr desinnn
laceyin dediği tuzu bulmuş eşim.afedersiniz hayvanlara yalatılan br tuz cinsiymiş kaya tuzu.yem vs..satılan bi yerden bulmuş almış eşim.koca bir kaya parçası şeklnde doğal kaynağından nasıl koptuysa o haliyle yani...almak bulmak isteyen olursa diye nerden temin edildiğini yazdım.koydum oğlumun gardırobunun üstüne bir kap içinde duruyor bakalım..:44:inşallah iyi gelir..
yeni döşettigim oturma odasının resini koydum kıslar ..albümde . bakalım begenecekmisiniz.?
şu ana kadar kaçamak yapmadım. akşama allah kerim:)) spor çok etkili gerçekten. 2. haftadan rahatladım, göbeğim indi. bacaklarım sıkılaştı....
slm herkese aebenim ben göremedim ya resimleri çok merak etmiştim albüme girdim fakat göremedim nasıl bakıcam yardımcı olurmusunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?