Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hımm anladım canımmama bak cerende de hissetmemişsin

nan yapsana bi test,bizide meraklandırıyonn

nnaannn yok öyle bişiiiiiii
Rabbim sana ve antiye nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

wwuuuww geçmiş olsun spora ilk başlkadığımda bende de olmuştu canım
koşu bandında koşarken birden bacağıma kramp girmişti aman allaaammm salon inlemişti resmenn
Doktora gittiğimde ise magnezyum eksikliğinden dedi
doktor ne ilacı verdi kas gevşeticimi?
bana ilaç vermedi çünkü soda iç muz ye dedi çokta severim yaaa

Bu gün hala şişim ben anti şiiişşş patlayabilirim her an

kızz karnıbahar yemeğini görünce canım istedi ama bu şişliğin üzerine heralde geberirim onun gazı ile....
Menün güzelde öğlene ve akşama salata eklesen harika olur....

canımmmmmm hoşbuldum Sorma tatlım aynı şişkinlik bende de var regl öncesiyim :18: Tatlı krizlerimle mücadele de ediyorum..En büyük rahatsızlığım bağırsak tembelliği sanırım Akşamları 1 su bardağının içine 2 kayısı atıp sıcak su ekliyorum, sabah suyunu içip kayısıları da yiyorum biraz düzene girdi gibi bakalım..

canım sorma yaaa dert oldu valla bana ne yapıcaz böyleee yavru vatan kan ağlasada bizde rahat nefes alsak

Bağırsak tembelliği çok kötü bir durum yaaaa uuufff devam et sen kayısıya umarım bir an önce normale döner...

spora en son cumartesi gitmiştim canım, ağrı işyerinde merdivenleri çıkarken oldu birden bire. belki sporda biraz hasar vermiştim, merdiven tuzu biberi oldu. pomat verdi doktor. bir de şişmişti. onun içinde bandaj yapıldı. bugün biraz daha rahatladım. ama 1 hafta gidememem spora en az. bu çok kötü oldu. tam iyi gitmeye başlamışken kilo verme.
ilaç ne kullanıyorsun safi?yasmin diana35? ilaca devam mı yoksa bırakılan dönemdesin de adet mi olmadın? kesinlikle doktora git canım. inşallah gebesindir

Evet bir süre ara ver gitme spora üst üste gelmesin dahada kötü olma kendine gel iyice ağrılar azaldığında yavaş yavaş kendini zorlamadan devam edersin spora.
canım ben 3 yıldır Yasmin kullanıyorum ve ilacın bırakıldığı dönemdeyim yani ilaç bittikten sonra 2 gün içerisinde regl olmam gerekiyordu ve ilaç biteli bir hafta olacak regl geçelide 4 gün oldu... Diyorum ya şuan lekelenme gibi birşey var ama çok az yani ne adet ne değil değişik ....

Canım rabbim sana ve sen gibi bekleyen isteyen kadınlara nasip etsin inşallah bebeği....

test yap ya safi. ya bebek varsa sen tekrar ilaca başlayacaksın. allah korusun belki zararı dokunur. bir de safi düzensizdi demişsin ya hiç hayıt suyu kullanmış mıydın?

test yap ya safi. ya bebek varsa sen tekrar ilaca başlayacaksın. allah korusun belki zararı dokunur. bir de safi düzensizdi demişsin ya hiç hayıt suyu kullanmış mıydın?

sendemi anti Ben hiç gebeliği kendime konduramıyorumda hafif hafif lekede var ya ondan heralde

bir kaç gün daha bekleyeceğim belkide neslihanın dediği gibi mevsimsel bir durumdur...

Yok canım ben hiç bir şey kullanmadım hamile kalabilmek için
Evlenmeden önce doktorum bana tedavi görmezsen çocuğun olmaz demişti adet düzensizliğim var diye
bende tabii evlendim ve hiç korunmadık nasılsa tedavi olmak gerekiyor diye....
Evlendikten bir ay sonra hamile kaldım ama dedim ya hiç bir şey kullanmadım....

Yasmin hapınada zaten doğumdan sonra adetim düzene girsin diye başladım canım
Ama 3 yıldır kullandığım için sıkıldım artık aeben ablamda biliyor hatta ria taktırmaya karar vermiştim ki böyle bir şey geldi başıma
Yani anlayacağın hap bitti ve kullanmayı düşünmüyorum....
:26: :26: :26:

hayırlısı olsun canım. ben doğum kontrol haplarının da çok zararsız olduğunu düşünmüyorum. sonuçta kimyasal.
hayıtı ben 2 ay önce kullandım çok memnun kaldım. tüpten sonra dengem bozulmuştu. ilk defa 35-40 günde filan adet olmaya başlamıştım ki benim çok düzenlidir. 28. günde tık diye olurum.
hayıt hemen eski döngüme döndürdü beni. eğer hamile değilsen ve ilaç da kullanmayacaksan öneririm. eskiler biliyor bu tarz şeyleri. çok kullanılırmış eskiden.

Bende tabii ki de sıcak bakmadım hap konusuna ama doktorum o kadar ısrar etti ki bir kaç ay dene istersen en azından adetin düzene girsin aknelerin yok olsun sonra yine bakarız duruma göre dedi....
Tabii ben bir kere başlayınca bir şekilde 3 sene geçti.... Yoksa ben ağrı kesici bile içmekten yana değilimdir....

şuan içinde bulunduğum durum bir normale dönsünde artık o zaman bakacağız duruma canımsım sağolasın bilgi için

slm kıslar...

okuldan geldim ev mis gibiydi(eşim sağolsun:) yemekte akşamdan yapmıştım işim yok ohh işim iş...pilatesimi yaptım duşumu aldım,olumu uyuttum.eşimde tükkanına gitti ...aldım salep kupamı,leblebilerimi öğle yemeği niyetine tıkınıyorum..

black'im hoşgeldin cnm tekrardan...hadi gazan mübarek olsun...

antim çok geçmiş olsun.dr.muz ye dediğine göre potasyumun eksik sanırım.spor yaparken ve gebelikte potasyum çok önemli.hurmada potasyum zengini bir yemiştir ama fazla kaçırma yinede...birde ılık havlu spordan sonra çok iyi geliyor.ben akşamda koşu bandımda yrüdüm bu gün evde pilatesimide yaptımm ama başlamadan önce kaloriferin üstüne havlu koyuyorum.sporum bitince sırtıma alıyorum havlumu...birde spor salonuna giderken bendede ara sıra kas tutumaları oluyordu.orda terleyip soğuğa çıkınca kas sertleşiyormuş ondan oluyor demişti eşim...

banum annende çok durma canımız sıkılır sen yokken...çabuk gel.birde bana sordunmu bakiim sen hııı benden izin almadan gitmiyceksin demedimmi ben sana

aebenim, aplam evini güle güle kullan.bende çok severim mor lila tonlarını.(bu günki ojemde mosmordu:)2 yıl önce değiştirene kadar misafir odamda mor koltuklarım vardı.aksesuarlarım mordu..iyi günlerde kullanın aplam...koltuklarınımı kaplattın sen?

safinaz ben himalaya tuzunu hiç kullanmadım,çok duydum ama kullanmadım hiç.zaten tuz hayatım yok denecek derece az.yemeklerimide oğlumun bebekliğijnden kalma bir alışkanlık yok miktarda tuzla yapıyorum.salataya falan hiç atmıyorum.

laceyin dediği tuzu bulmuş eşim.afedersiniz hayvanlara yalatılan br tuz cinsiymiş kaya tuzu.yem vs..satılan bi yerden bulmuş almış eşim.koca bir kaya parçası şeklnde doğal kaynağından nasıl koptuysa o haliyle yani...almak bulmak isteyen olursa diye nerden temin edildiğini yazdım.koydum oğlumun gardırobunun üstüne bir kap içinde duruyor bakalım..:44:inşallah iyi gelir..

Himalaya tuzuda yenmiyor tatlım oda astımlı olan kişinin odasına konuyor oradaki havayı değiştireiyor dediler. bende denemedim...
Denemek lazım.... Gerçi maşallah bu sıra iyi bizim cadı ama.... Yine olacak tabi tetikteyiz...

İşte bu ;

saol zilicim. muzu safi ye demiş doktor. ama belki bende de potasyum eksikliği olabilir. diyet uğruna kaç zamandır yemedim muz. bu akşam 1 taneyi hakkettim di mi
ılık kompres mi yoksa buz mu koymalıyız bilemedik eşimle. annem geçen sene annem dizine protez takılınca hep soğuk kompres önermişti doktoru. dün hastanede bana bişi demediler. o yüzden sadece kas gevşetici sürüp bandaj yaptık. şimdi hafif hafif sızlıyor. olan diyetime oldu bu arada. yemek yapamadım dün. kahvaltının gözüne vurduk fırsattan istifade

Son düzenleme:

olsun olan olmuş artık biz önümüze bakalım bu gün kuratarabilirsin dünü sanaırım
yoksa bu gündemi kaçamak yaptın :26:
Bir süre diyete sıkı sarılman yeterli olacaktır diye düşünüyorum bacak tamamen iyileştiğinde ise yine spora başlarsın kanımca...
Kendini zorlamamakta fayda var....
bende spora başlamak istiyorum artık muhtemelen yılbaşından sonra start vereceğim spor işine....

iyi akşamlar kıslar ,ne konuşmuşsunuz öyle
bende hç vakit yok . dışardan yeni geldim ve pazara çıkıcam . biri bana evde oturrrr desinnn

safiş bacım benide diyette adepte etsene . guya yarıştayız . ben bu hafta artı çıkmassam şükredicem .

bende hç vakit yok . dışardan yeni geldim ve pazara çıkıcam . biri bana evde oturrrr desinnn

EVDE OTUR ABLAAAA

kız abla hazır pazara çıkıyon banada az yeşillik alıver beee

safiş bacım benide diyette adepte etsene . guya yarıştayız . ben bu hafta artı çıkmassam şükredicem .

aayyy ablaaamm vallaha billaha hiç sorma Regl gecikmesi şişlik derken ne olacak bu halimizzz aboooww
göya yarıştayız dediğin gibi
ama ben bu cumada çıkamaycam basküle tırsıyorum gariiii
Keşke geçen hafta çıkaydım bari ne olduğumu görürdümm

şu ana kadar kaçamak yapmadım. akşama allah kerim:)) spor çok etkili gerçekten. 2. haftadan rahatladım, göbeğim indi. bacaklarım sıkılaştı.

aebenn gez anacım gez benim yerime de. bazen çok içim titriyor. bu saat oldu hala ofisdeyim.güneşi anca haftasonu görebiliyoruz. sabah karaanlıkta gel, akşam karanlıkta eve git. oturma evde, boşverr...

zilim inşallah şifa bulursunuz canım. yatağının baş ucuna demişti kuzenimiz . birde öyle dene . ne güzel kaynağından bulmuşsunuz

Son düzenleme:
şu ana kadar kaçamak yapmadım. akşama allah kerim:)) spor çok etkili gerçekten. 2. haftadan rahatladım, göbeğim indi. bacaklarım sıkılaştı....

Umarım dün akşamda kaçamaksız geçmiştir....
Dünkü ısrarına dayanamadım beynim sulandı ve akşam eve giderken hamilelik testi aldım iki tane....
Bu sabah uyandığımda ilk idrar ile yapacaktım testi lakin gerek kalmadı
Yavru vatan kan ağlıyordu ben ise gülümsüyordum

Testleri evde saklıyorum neme lazım ne olur ne olmaz....

Evet sporun çok etkisi var gerçekten benimde göbek dümdüz olmuştu kas yapmıştım resmen
Ayyyy ne güzel yaa spor yapanı okudukça mutlu oluyorum
Yılbaşından sonra kesin kes başlamalıyımmmmmm

slm herkese aebenim ben göremedim ya resimleri çok merak etmiştim albüme girdim fakat göremedim nasıl bakıcam yardımcı olurmusunuz kızlar

Tatlım aeben ile arkadaşmısın ?
Eğer arkadaş isen aeben profiline gir ve sol tarafta aşağılara doğru in albümler diye bir pencere göreceksin oradan bakabilirsin resimlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…