Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben nane limonu deneidm cidden etkisi oluyor ama kuru nane ile denedim tabi ben
taze nane ile naısl olur bilmiyorum

geçen gün bolkonumdan taze naneyle yaptım ama eşim benden önce içmiş bir yudum aldım baya güzeldi banum . tekrar deneiycem

tadı güzel olur etkisi daha fazla olurmu diye düşündüm ben

tad ve etki konusunun pek lakalı oldugunu sanmam banum :44:

aysel gelmemiş nerde bu kız .
pilli bebegde yok

öznur hele sen iyce unuttu bizi

Aeben ablam kızın için üzüldüm gerçekten ama daha çok genç ve yolun başında üstelikte ilk sınav çok normal...

Ben bile hala sınavlarda heyecan yaparım, ki o nasıl yapmasın normaldir...
Sizde fazla üzüldüğünüzü belli etmeyiniz, bu yaşlarda ailenin etkisi tepkisi çok etkili oluyor gerçekten....
Birden 17 yaşım geldi gözümün önüne aaahhhhhhhhh

safiş banum cefede kalişim taze nane çayından kahsetmişti şişlik için banu okumuşsundur .onu deneyin bir..

naneyi bilmiyorumda ablam ben biberiye kaynatıyorum içinede bir çubuk tarçın atıyorum oda baya iyi ödem konusunda
tadı kaygan içimi hoş güzel tarçında koku verince daha bir hoş oluyor sanki

bazan açıklayamadıgımız kilo artışlrı oluyor kzılar fakat sonu hep güzel bitiyor az sabır ben eminim bi başladımı arkası çorap sökügü gibi gelecek moral bozmayın

İnşallah diyelim abla ne diyim inşallah.
garip garip haller valla insanın morelmanı fıııssss oluyorrrr :26:

slm topik ahalisi

aebenim herşeyde vardır bir hayır aplam...demorolize olmasın hiç kızında..insan o çağlarda çok heyecanlı oluyor..benim kuzenim sınava girmeden 20 dk.önce bayılmıştı..yarı baygın sınava girdi...çıktığında ağlama krizlerine girdi...ben ondan 2 yıl önce girmiştim..benim sınav çıkışımda annemle babam bekliyordu onu neredeyse tüm sülale bekliyordu o heyecanı herkese nasıl hissetirdiğini siz düşünün artık...hiç iyi geçmedi diye yarım saat hem ağladı hemde teyzemi ağlattı...ve o yıl mat.öğrt.kazandı. 4 yıldırda ankarada çalışıyor...
diyeceğim şu ki hiç belli olmuyor bu işler aplam...hayırlısı Allah'tan....

bende bu sabah üstün bir başarı göstererek kendimi sakatladım..hemde feci halde..sabah elekt.kesikti ..taa7.kattan aşağı kör karanlıkta inmeye çalışıyorduk oğlumla..elimde keman kutusu,evrak çantası,kol çantası,oğlumun okul çantası,matarası vs..bi elimdede çocuk telefonun ışına inmeye çalışırken işgüzar apartman sakinlerinin merdivenlere koydukları botları atlamaya çalışırken çocuğu düşürmiim diye 3 merdiveni atlamaya çalıştım.kösteklenmedim ama kalçam bi fena oldu..femur denilen kalçaya giren yuvarlak kcaman bi kemğimiz varya acaip ağrıyor.özellikle bacağımı yana ve arkaya açarken... okulda merdiven çıkarken gözümden yaş geldi..eğilip doğrulamıyorum..

yarında okulda 23 nisan için çalışma var.dr'a gidemem büyük ihtimal..eşimde gel mutlaka beline vurur ağrısı.yada kalıcı hasar oluşur böyle kullanırsan bacağı diyor...ne yapçam bilmem...

tabiikide hemen arabaya atlayıp hastaneye gidecek röntgen mr çekileceksin böyle durulurmu allasen canına kastınmı var..
Geçmiş olsun çok çok

herkese iyi akşamlar, zilim çok geçmiş olsun. Aben size de sınav için geçmiş olsun. istediği gibi olmazsa canı sağolsun. seneye daha iyi hazırlanır öyle girer. ben kızıma da öyle diyorum. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminsen,olmadıysa seneye tekrar girersin diye.
menümü yazayım

sabah: 1dilim tambuğday,peynir yeşillik,3 zeytin,domates,salatalık,ıhlamur

10,30: işte kahvaltı vardı. 1 parça peynir, domates,salatalık,maydanoz

öğlen:semizotu yemeği,yoğurt
çay
15:30. 1 kara kayısı
akşam: 1 parça hindi göğüs ızgara,2 kaşık kabak yemeği,4 tanemantar tava,brokoli salatası,yoğurt
3 litre su,yeşil çay

Aebensabah
yumurta gpeynir zeytin ekmek domates
Oglen salata mercimek yemegi yogurt
Aksam bezelye brokoli haslama satimsakoi yogurt 3 ogun toplamda 1 dilim tam ekmek aralarda 3 tane kutu kayisi simdilik 30 un ustune cikmadim glisemik endekste ben yasak hic bisey yemiyorum oglen ve aksam ekmek yiyorum ama su sert vakumlu posrtlerde sevimsiz ekmekten birdilim toplamda
Iyimi nasil

aebenim ,kızının yaşadıklarının benzerini kızımda yaşadı geçen yıl. bizde danışmandan yardım aldık. sınav çıkışı kızım öyle çok ağladı ki gözleri 2 gün şiş gezdi. ama hemen kendini toparlayıp önündeki alan sınavlarına hazırlandı ,çok şükür çok istediği bölüme yerleşti o yüzden kızının inşallah alan sınavları daha iyi olacak, istediği bölümlerden birine yerleşecektir. moralini hiç bozmasın .
tatil içinde güzel seçim yapmışsınız canım

Dusmeli bencede ben diyorum ki herseyi bir yana birak birak sifir abur cubur sifir beyaz ekmek hamur isi tatli pilav makarna dusmeli kacamak yoksa dusmeli
Canim kolay gelsin zor benimde bi ergenusum var aman allah zor.......
TATLIM BEN EKMEK YIYORUM AMA INAN ABARTILAMAZ ARKADASLARA DA OZELLIKLE TAVSIYEM BILINDIK MARKALARDAKI TOST EKMEGI SEKLINDEKI Tm bugday denilenler degil o sert vakumlu posetlerdeki alman ekmegi olmali valla ben bu diyeti 7.8 sene evvel bu sekilde yaptigimda 9 haftada 13 kg verdim 2 sene grip olmadim dopink almis gibiydim cok inaniyorum o yuzden hem derler ya seker dusman biz tam dogru beslenme modundayiz insallah yasim 40 oldu kilolar zor gider derler ya kolayca veririm eskisi gibi insallah masallah...........Bu diyete inaniyorum ve seviyorum

zilim geçmiş olsun cnmm , bi dr gitmelisin bencede,

lara bencede gitmeli ama gitmiyor bugün sabah 65.9 geldim , akşam tartılıyorum 66 geliyorum
yani benim bünye bi garip hem akşam hem sabah aynı kiloda çıkmam mümkn mü ?
tbikide degil ma çıkıyorum işte:26::26::26::26:

tekrar herkese merhabaarr

tekrar geri döndüm ama bilmem nasıl yapıcam yardıma kesin ihtiyacım var

banum cesaret verdi gel yapmasanda diye

bende en azından listelerimi yazayım istedim sizlerde düzeltin diye

tekrar tam monti yapmam zaman alır gibi ama sağlıklı beslenmek bile yeterli şuanda sanırım ipin ucu kaçmıştı

sabah:

bir dilim tb ekmeklı beyazpeynirli tost

öğlen:

biraz bulgur pilavı salatalık ve ayran

akşam:

evde sağlıklı ne varsa şuanda annem evde olduğu için menüyü bilmiyoruum

HOŞGELDİN CNMMM:))

gel tabi yaz menülerini bzilerde monti yapmıyoruzki zaten

merhaba kızlar, nerdeyse 10 gündür yazmadım. çok canımı sıkan şeyler oldu, ama şimdi daha iyiyim.
herkes nasıl? aeben abla, masum, zili, safi? ben bu zorlu zamanda ne yiyebildim, ne de uyuyabildim. kilom 59 a kadar inmişti. bu sabah yeniden 59.5 oldu. hayatta sadece insanın kendi sağlığı önemli kızlar. yine bu olayda onu anladım. kilo filan dert değil, tık diye gidiyor üzülünce((

Son düzenleme:

canım hayırdır seni bu kadar üzecek ne oldu

canım hayırdır seni bu kadar üzecek ne oldu

ailevi çokk çok özel bir durum, foruma yazamadım saficim. tedavi, hastalık derken bir de ordan bir darbe geldi yıkıldım. telafi etmeye çalışıyoruz ama çok kırgınım. ne zaman geçer bu halim bilmiyorum. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…