ben nane limonu deneidm cidden etkisi oluyor ama kuru nane ile denedim tabi ben
taze nane ile naısl olur bilmiyorum
geçen gün bolkonumdan taze naneyle yaptım ama eşim benden önce içmişbir yudum aldım baya güzeldi banum . tekrar deneiycem
tadı güzel olur etkisi daha fazla olurmu diye düşündüm ben
safiş banum cefede kalişim taze nane çayından kahsetmişti şişlik için banu okumuşsundur .onu deneyin bir..
bazan açıklayamadıgımız kilo artışlrı oluyor kzılar fakat sonu hep güzel bitiyor az sabır ben eminim bi başladımı arkası çorap sökügü gibi gelecek moral bozmayın
slm topik ahalisi
aebenim herşeyde vardır bir hayır aplam...demorolize olmasın hiç kızında..insan o çağlarda çok heyecanlı oluyor..benim kuzenim sınava girmeden 20 dk.önce bayılmıştı..yarı baygın sınava girdi...çıktığında ağlama krizlerine girdi...ben ondan 2 yıl önce girmiştim..benim sınav çıkışımda annemle babam bekliyordu onu neredeyse tüm sülale bekliyorduo heyecanı herkese nasıl hissetirdiğini siz düşünün artık...hiç iyi geçmedi diye yarım saat hem ağladı hemde teyzemi ağlattı...ve o yıl mat.öğrt.kazandı. 4 yıldırda ankarada çalışıyor...
diyeceğim şu ki hiç belli olmuyor bu işler aplam...hayırlısı Allah'tan....
bende bu sabah üstün bir başarı göstererek kendimi sakatladım..hemde feci halde..sabah elekt.kesikti ..taa7.kattan aşağı kör karanlıkta inmeye çalışıyorduk oğlumla..elimde keman kutusu,evrak çantası,kol çantası,oğlumun okul çantası,matarası vs..bi elimdede çocuk telefonun ışına inmeye çalışırken işgüzar apartman sakinlerinin merdivenlere koydukları botları atlamaya çalışırken çocuğu düşürmiim diye 3 merdiveni atlamaya çalıştım.kösteklenmedim ama kalçam bi fena oldu..femur denilen kalçaya giren yuvarlak kcaman bi kemğimiz varya acaip ağrıyor.özellikle bacağımı yana ve arkaya açarken... okulda merdiven çıkarken gözümden yaş geldi..eğilip doğrulamıyorum..
yarında okulda 23 nisan için çalışma var.dr'a gidemem büyük ihtimal..eşimde gel mutlaka beline vurur ağrısı.yada kalıcı hasar oluşur böyle kullanırsan bacağı diyor...ne yapçam bilmem...
Dusmeli bencede ben diyorum ki herseyi bir yana birak birak sifir abur cubur sifir beyaz ekmek hamur isi tatli pilav makarna dusmeli kacamak yoksa dusmelidur bakalım reglin bitisn birden düşer kilon,
ya insna 200 gr bile ols abi düşüşgörse mutlu oluyor bırak vermeyi biz birde fazla çıkıyoruz valla bend eşaşırdım kaldım
yeşil çay ve su ekliycme ben birde.
inna spora başlamaya korkuyorum biliyorum şişicemm
Canim kolay gelsin zor benimde bi ergenusum var aman allah zor.......selam kızlar dün temzilige sardım o yüzden girme fırsatım olmadı ...
sınav için iyi dileklerinize teşekkürler ablaları
sınavımız istedigimiz gibi geçmediilk dakkalardan tutukluk yaşamamış. türkçeşi çok iyiydi onda bile 34 nette kalmış .hızlı okuma anlama kursuna gitmişti türkçeyi 20 dk çözüyordu ,sınavda 40 dk ancak yapabilmiş ,soruları 2 kere okudum diyor . .
2. ay sonraki sınavlara hazırlanmaya başladı , sonuşlara bile bakmadı .neyseki çabuk toparlandı.
sınavda heycan vs olmasın diye özel danışmana bile gitti kaç defa ama heyacanına engel olamamış. sınavdan çıkmasıyla boynuma sarılıp aglamaya başladı .:2:kendimi nasıl tuttum bilmiyorum ama bogazım dügümlendi .çoçuklar kadar bu sınavlar bizide bozuyor. hayırlısı olsun rabımdan gelen herşeye razıyız .
büyük kızımla ilgilenirken birde küçük cadım çıktı tamda ergenlikde bir tiripli anlatamam . deneme sınavında sınıfında birinci oluyor onu bile söylemek istemiyor halleri bir garip hangisine koşucam bende şaşırdım
..
dün temizlikle bozdum kafamı dagıtayım diye . hafta sonu diyetde tam oması . bu hafta hiç bişi yapasım yok .artıdayım bırakın hedefibenden habeler böyle .pilates yapayım azcım bugün esneme günü ben pc den yapayım en iyisi . sonrada markete vs çıkıcam hava soguk yürüyüşlar iptal ankarada
zilim caprisin iç havuzları kadın erkek ayrı ama pilajı karışık . oda ayrı olsa istemezdim neden dersen ben eşimden ayrılmak isyeniyorumfakat hatunlar pilajda heşemalı . havuzlarda ise serbest fiyatı: biz eşimin avukat arkadaşının bir dr. arkadaşından aldık .2.80.
direk otelden olunca fiyat degişiyor 6.7. bin buluyor .hatta geçen gün kzı kardeşim ''abla otelin fiyati gün gün degişiyor sık sık armak lazım diyordumalum biz 5 kişi hepside yetişkin . odada güzel 5 katta denize bakıyor ..
..... laracım hala 3 ögünde ekmek tiketiyormusun montide ?
hatırlarsan ben senin gibi ekmekli yaptıgımda kilo vermemiştim sonra kitabı okudugumda ekmegin sadece sabah kahvaltıda yenildigini ögrenmiştim . öylelikle kilo verdim. sen nasıl uyguluyorsun ?
canım ben genelde 62. 65. arsıyım 3 senedir . 6. takımdan 58'le mezun olmuştum.şu sırlar çok yogun oldugumdan bir türlü monti yapma imkanı bulamıyorum 3 gün yapsam 4. gün bıozmak durumunda kalıyorum . ama yinede diyet yaptıgım günler monti kurallarını uygulamaya çalışıyorum malum saglıgın içinde monti şart.
tekrar herkese merhabaarr
tekrar geri döndüm ama bilmem nasıl yapıcam yardıma kesin ihtiyacım var
banum cesaret verdi gel yapmasanda diye
bende en azından listelerimi yazayım istedim sizlerde düzeltin diye
tekrar tam monti yapmam zaman alır gibi ama sağlıklı beslenmek bile yeterli şuanda sanırım ipin ucu kaçmıştı
sabah:
bir dilim tb ekmeklı beyazpeynirli tost
öğlen:
biraz bulgur pilavı salatalık ve ayran
akşam:
evde sağlıklı ne varsa şuanda annem evde olduğu için menüyü bilmiyoruum
merhaba kızlar, nerdeyse 10 gündür yazmadım. çok canımı sıkan şeyler oldu, ama şimdi daha iyiyim.
herkes nasıl? aeben abla, masum, zili, safi? ben bu zorlu zamanda ne yiyebildim, ne de uyuyabildim. kilom 59 a kadar inmişti. bu sabah yeniden 59.5 oldu. hayatta sadece insanın kendi sağlığı önemli kızlar. yine bu olayda onu anladım. kilo filan dert değil, tık diye gidiyor üzülünce((
canım hayırdır seni bu kadar üzecek ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?