Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada ben menü yazmamışım hiç

Dün....
Kahvaltı...
Bir kupa kahve
Canım hiç birşey istemediği için yemedim....

Öğle 12.30
Ispanak yoğurt salata

Akşam 19.30
Z.yağlı pırasa marul salatası ve yoğurt....

Bugün
Kahvaltı 08.00
Sütlü Nescafe....

Öğle 12.30
Z.yağlı pırasa ve yoğurt...

Akşam
Z.yağlı taze fasulye, salata ve yoğurt....

Anladım canım.... Umarım bir an önce bütün sıkıntıların geçer gider su gibi akar....
İnşallah bebişlerin sana tutunur ve onlarla dünyan cennet olur sıkma canını....

tünaydın hepinize...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...aksaya aksaya yürüyorum ağrılar içinde..yarın gidicem artık dr'a...

diyarııııııım hoşgeldin cnm... nerelerdesin sen tatlım yahu?özlettin kendini walla...diyet yapmasanda gel yaz cnm..insan alışınca arıyor walla..ayrılam bi daha burdan..ben monti mi yapıyorum...ama burdan ayrılamıyorum walla..sende ayrılma tatlım...

antim cnm, canını sıkan durumları hemen atlatırsın inşallah... kendini ve yumoşlarını düşün...stres yapma hiç bişeyi kendine...
insan canı sıkkın olduğunda hemen kilo veriyor ,boğazından bişey geçmediği için...ama rabbim bu şekilde zayıflamayı yazmamış olsun alnımıza...ağzımızın tadı hep yerinde olsunda irademizi zorlayarakta olsa veririr kiloları...

banum ne ediyon bacıımmm?:26:annen gelmş,hoşgelmiş...keşke benim anacımda gelsede yemeklerimi yapsa..yada gelsinde yapmasın..ben ona yapayım...yeterki gelsin...ama bu mevsimde izmiri bırakır gelirmi bu kirli memlekete...zehir soluyoruz resmen...
yıllarını babamın ve kendinin tayinci olması sebebiyle memleketinde geçirememiş,emekli olmuş yerleşmiş kendi memleketine..müstakil evin ve bahçesinin keyfini sürüyorlar...
beniim ve eşimin emeklilik hayallerini süslüyor annemle babamın şu an yaşadıkları hayat....aaahh..ah...emekli olduğumu görebilecekmiyim bu gidişle acep.....:44:

saol zilicim, allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın, ama hayat işte oluyor zaman zaman. sana da çok geçmiş olsun canım. yorma kendini, iş güç kalsın bir süre.

selam herkese nasılsınız

ay o kadar yoğunum ki bu haftaa biliyorsunuz vize sınavları başladı ve her gün en az 5 saat aralıksız ayakta sınavdayım (anatomi dersi sağolsun)

çok yoruluyorum ama montimi bozmuyorum tabiiki bide regl oldum şişim bu haftada veremiycem galiba :26:

geçmiş menülerim her zamanki gibiydi ama bugünkünüde yazayım

Sabah:1 Elma
Kahvaltı:2 yumurtadan peynirli omlet,salatalık
Öğle:Leblebi, süt
Akşam:Tavuk,yoğurt,salata

spor:1 saat yürüyüş

selamlar
Masumm sen hiş kaçamak yapıyo musun bide ben bu diyeti yaptığımda şunu yaşamıştım böyle takıldığımda bir sütlü tatlı yada ciddi bir kaçamak yaptığımın ertesi günü kilom düşmüştü buna şok diyolarmış bilgine:)))

iyi akşamlar herkese,
menüm;
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sandviç,çay
öğlen brokoli salatası,1/2 litre ayran
akşam 3 köfte,cacık,brokoli salatası

Yağmurlu bir Sakarya sabahından Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
bu hafta sadece bir kere tartıldım oda baskülde 64.800 görünce bir daha baskülü görmek istemedim
Bakalım yarın ne çıkacak :18: :18: :18: :18:

Bu günün özeti....
Kahvaltı
Sütlü Nescafe...

Öğle
Z.yağlı t.fasulye ve yoğurt.

Akşam
Tavuklu Salata yada z.yağlı pırasa...

günaydınnnn

zilim benim annem gelmedi ku diyarın anacıgı geldi

lara ben monti yapmıyorum hepsinin karışımını uyguluyorum.
kaçamkta pazar günleri yapıyorummm
ama dün fena dolma yeidm dolmalara geldim:26::26::26:

safişş sen çok az yiyorsun ondan gitmiyor kilo
arkadaşlarım banada aynı şeyi söylüyorlar az yiyorsun diyorlar dogrumu acaba?
ekmegi azaltıgım için vermeiyormuşum valla fırsatım olsa diyetisyene gidicem bende:18::18::18::18:

Banu günaydınnnnn
valla canım istemiyor zorlada yersem rahatsız olurum özellikle yaptığım birşey değil
azda yesem çokta yesem gitmiyor zaten kilo

Yakında kilo takibini bırakıp kendimi salacam bakalım ne olacak

günaydınnnn arkadaşlarım

zilim bende çok özledim sizleri hep aklımdaydınız...

et gelicem iş yüzünden aksatmıştım şimdide çok okuyamıyorum ama ekranım hep açık kalıcak kaçakla giricem :)

dünkü menümü tam yazayım istedim.

sabah:

bir dilim tb ekmeklı beyazpeynirli tost

öğlen:

biraz bulgur pilavı salatalık ve ayran

akşam:

yoğurt ve 2 kaşık kapuska yemeği

ara: iki ısırık elma

GünaaaydınnnTürkiyeeeee

yahu gelemiyorummm işler üstüme üstüme yığılıyor biraz da hala can sıkıntısı var.

safişşş regl den sonra gider merak etme hem biz yarışacaktık unuttun mu ben hala seni bekliyorumm :)

Aeben ablam bende 2006 da girmiştim sınava çıktığım da ağlaya ağlaya bi hal olmuştum hatta 2 sene sonra bu sınav filmi vardı o anlar gelmişti aklıma yine ağlamıştım filmde.

Ziliiiim geçmiş olsunnn ama hemen doktora gitmelisin.

ablacım valla çoğu zaman kendimi unutuyorum en mümkün olduğu derecede yemeye çalışıyorum kuruyemişle geçiriyorum falan

salmakta neymişşşş

Salı Çarşambanın menülerini yazayım;

Sabah: süt-badem-2 yumurta-peynir
Öğlen: Yeşil Mercimek çorbası-4 tavuk köfte-Yoğurt
Akşam: 2 tane çilek

Sabah: 1 elma- 1 muz- 1 kivi -5/6 çilek + yoğurt + minnacık müsli hepsini karıştırıp keyif yaptım kendimi çok enerjisiz hissediordum meyva salatası yapıcam diye işe geç kaldım ama olsun.
Öğlen: mercimek çorbası-köfte-yoğurt
Akşam: fındık-chaitealatta-wasa(meyvelisinden)

günaydın kızlar 1 saatden fazladır size yazmaya çalışıyorum . mesajlarınızı biriptip hepsine uzunca cevap yazdım hemde 2 defa
ama pc güncelme belletirken ,sanırım ondan kaynaklandı gitmedi ve silindi . şizdik 3. kez zaycak ne sabrım nede zamanım kalmadı
.. diyarım hoşgeldin .
.. antim rabbım yardımcın olsun diyorum
..daha önce 2 kere uzun uzun yazdıgımdan şimdi kısaca yazıp kaçıyorum

oooooooooooo tazecik gelinim benim nerelerdesin yaaaaaaaffffffff
valla regl inede kilosunada yağınada bağınada bir başlayacaaammmmmm

geçer diyorum gider diyorum başkada birşey demiyorum
Bilmem anlatabildim mi

salmakta neymişşşş

salmak demek kelime anlamı olaraktan
Bağımlılığına, tutukluluğuna veya baskı altındaki durumuna son vererek serbest kılmak, bırakmak, koyuvermek demek
ÖZGÜRLÜKKKKK demek

eeeeeeeeee hani banaaaaaaaaaaaa

ay yeni gelin olamıyorum daha henüz valla bi umudum da yok açıkçası :) herşeyin hayırlısı zaman göstericek yine:)

Yavrucum biz kendini salan insanlarmıyız hem senin o güzeller güzeli kızının yanında tombul anne olmaz o kıza manken anne olur maşallah subannallah

kıızzzzz mirayım noldu annem yaa manita ile bozukmusun ?

Yaaaa sen bana ne bakıyon beee saldığım falan yok sıkıldım bu sıra sadece o kadar....
Geçen evdeki pc yi kurcalarken eski resimlerimi gördüm 2 yıl önce diyet yaptığımda 56 kilo iken çekildiğim ve foruma eklediğim fotomu buldum aaaahhhh dedim salak aaahhhh mok mu vardıda kontrol altında tutamadın şimdi bunlarla uğraşıyor olmazdın diye söylendim kendime.... Neyse haftasonu resmi yükleyeyimde şuanki halimle aradaki farkı görürsünüz sizde

Sende öyle yeni gelin olamıcam falan deme noliiii bakimm

slm herkese...

banum senin annen geldi sandım valla cnm..artık nasıl okuduysam birde alıntı yapmayı unuttuğum için anneleri karıştırmışım

bende bu gün öğlene doğru topallaya topallaya atladım arabaya gittim dr.'a...inip binerken bile bi noktada acaip acı veriyor..

dr. itti -kaktı...evirdi çevirdi falan kas zedelenemesi dedi..kendimi tam olarak rahat hissedene kadar zorlamıycakmışım spor yaparak..yürü ama pilates yapma dedi..özellikle sordum çünki..lastikle bacak arkalarını açtığımız hakereti şu an hiç yapamıyorum zaten..inşallah ilaçlarla pazatesiye kadar düzelirde başlarım hemen..

kıslar gerçekten az yiye yiye metobolizmada hızını azaltıyormuş.bunu hem eşimin diyetisyen arkadaşı demişti bir arkadaş toplantısında...hemde kendimde arada bi denemişiğim vardır diyet yaptığım dönemlerde...az yiyince otomatikman duruyordu ve azızık normale döndüğümde +'lara geçiyordu kilom..bu kısır döngüyü oluşturmamak için azaltmayın yediklerinizi..o an için vermiş gibi görünseniz bile vücutta metabolik hızını azaltıp o rutine ayak uydurup yine duraksamaya alıyor kendini bir süre sonra...zaten az yediğiniz için dahada azaltamıyorsunuz ve takılıp kalıyor vücut..demorolize ediyor durduk yere insanı...yediklerinizi azaltmak yerine hareketi arttırın..
eski bir diyetçi ve montici olarak bunu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim size...yemeği kısmayın-hareketi arttırın...

Valla ben şaşırdım kaldım artık diyetisyen gidicem inan zilim zamanım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…