ailevi çokk çok özel bir durum, foruma yazamadım saficim. tedavi, hastalık derken bir de ordan bir darbe geldi yıkıldım. telafi etmeye çalışıyoruz ama çok kırgınım. ne zaman geçer bu halim bilmiyorum. sen nasılsın?
günaydınnnn
zilim benim annem gelmedi ku diyarın anacıgı geldi
lara ben monti yapmıyorum hepsinin karışımını uyguluyorum.
kaçamkta pazar günleri yapıyorummm
ama dün fena dolma yeidm dolmalara geldim:26::26::26:
safişş sen çok az yiyorsun ondan gitmiyor kilo
arkadaşlarım banada aynı şeyi söylüyorlar az yiyorsun diyorlar dogrumu acaba?
ekmegi azaltıgım için vermeiyormuşum valla fırsatım olsa diyetisyene gidicem bende:18::18::18::18:
pilli bebegamben senin mçnülere bir yorum getiremedim monti yapmıyorsun biliyorum ama mönülerine karatayda diyemiyorum . hemde yemek saatlerin çokkk karışıkk çok aç gezdigin zamanlar oluyor . 5.6 saatden sonraki açlıkları (gece hariç ) karatayında önerdigini sanmıyorum . öyele yemegiyle kalıyorsun çogu zaman . pek begenmiyorum açıksası bu hali
cuma mönünü begendim ama afiyet olsun
Banu günaydınnnnn
valla canım istemiyor zorlada yersem rahatsız olurum özellikle yaptığım birşey değil
azda yesem çokta yesem gitmiyor zaten kilo
Yakında kilo takibini bırakıp kendimi salacam bakalım ne olacak
GünaaaydınnnTürkiyeeeee
yahu gelemiyorummm işler üstüme üstüme yığılıyor biraz da hala can sıkıntısı var.
safişşş regl den sonra gider merak etme hem biz yarışacaktık unuttun mu ben hala seni bekliyorumm :)
Aeben ablam bende 2006 da girmiştim sınava çıktığım da ağlaya ağlaya bi hal olmuştum hatta 2 sene sonra bu sınav filmi vardı o anlar gelmişti aklıma yine ağlamıştım filmde.
Ziliiiim geçmiş olsunnn ama hemen doktora gitmelisin.
ablacım valla çoğu zaman kendimi unutuyorum en mümkün olduğu derecede yemeye çalışıyorum kuruyemişle geçiriyorum falan
salmakta neymişşşş
günaydın kızlar 1 saatden fazladır size yazmaya çalışıyorum . mesajlarınızı biriptip hepsine uzunca cevap yazdım hemde 2 defa
ama pc güncelme belletirken ,sanırım ondan kaynaklandı gitmedi ve silindi . şizdik 3. kez zaycak ne sabrım nede zamanım kalmadı
.. diyarım hoşgeldin .
.. antim rabbım yardımcın olsun diyorum
..daha önce 2 kere uzun uzun yazdıgımdan şimdi kısaca yazıp kaçıyorum
oooooooooooo tazecik gelinim benim nerelerdesin yaaaaaaaffffffff
valla regl inede kilosunada yağınada bağınada bir başlayacaaammmmmm
geçer diyorum gider diyorum başkada birşey demiyorum
Bilmem anlatabildim mi
salmak demek kelime anlamı olaraktan
Bağımlılığına, tutukluluğuna veya baskı altındaki durumuna son vererek serbest kılmak, bırakmak, koyuvermek demek
ÖZGÜRLÜKKKKK demek
eeeeeeeeee hani banaaaaaaaaaaaa
ay yeni gelin olamıyorum daha henüz valla bi umudum da yok açıkçası :) herşeyin hayırlısı zaman göstericek yine:)
Yavrucum biz kendini salan insanlarmıyız hem senin o güzeller güzeli kızının yanında tombul anne olmaz o kıza manken anne olur maşallah subannallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?