günaydınlar herkese ben geldim . ben artık ufaktan monti moduna geçiyorum . her ne kadar dikkat etmeye çalışsamda kilolar son ayda hızla gelmeye başladı ... artık menülerimi burdada yazacağım .
günaydınlar herkese ben geldim . ben artık ufaktan monti moduna geçiyorum . her ne kadar dikkat etmeye çalışsamda kilolar son ayda hızla gelmeye başladı ... artık menülerimi burdada yazacağım .
selam
buralarda beni hatırlayan varmıı:)kaç sene oldu 2009 du sanırım mezun olup ayrılmıştım buralardan
şuan ise 62 kilo ve bu halinden hiçç ama hiçç memnun olmayan sürekli diyet modunda sürekli kaçamaklı ve bundan bir hayli sıkılmış olan bir insanım. nerde eski maytap nerde bu
sigarayı bırakalı tam 2 yıl oldu ve ben bu 2 yılda diyet mod geziyorum53 kilodan bu kiloya
nazcım bebekmi bekliyorsun bilmiyordum canım tebrik ederim çok sevindim
canım benim normal şartlarda da asıl kilo son 23 ayda alınır bunu tüm anneler ve adaylşarı bilir
Yalnız unutmaki bu kilonun yanında da vücut hızla su tutar ve şişersin ödem oluşur....
Sen abartmadan dikkat ederek devam et tatlım. Nede olsa 2 canlısın
Doğumdan sonra Allahın izini ile emzririken vede monti diyeti ile kısa zamanda verirsin fazlalıkları
hoşgeldin maytap ben seni tanımıyorum ama bende eski monticilerdenim ve görüldüğü üzere bende buralardayım
Bende sigarayı bıraktıktan sonra abartısız bir ayda 9 kilo aldım
eğer ki sigara içmeye devam etseydim hiç bir zaman altılı rakam görmezdim kendimde.... Sigara o denli zayıf tutuyor beni
Lakin ne varkiiiii sağlığımızı kurtarıyoruz en doğru karar.... Monti sayesinde yine beşli rakamların olur eminim
Tekrar hoşgeldiinnn
slm ve iyi haftalar herkesehepiniz için bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah...
naz ve maytap hoşgeldiniz tekrardan...maytap seni tanıdım cnm...
monti hepimizin bildiği üzre bir süre yapılıp kilo verdikten sonra bırakılacak bir diyet değil aslında kızlar..hangi diyet olursa olsun bırakıp eskisi gibi bezlenmeye başlayınca malesef zorluklar içinde verdiğimiz tüm kilocuklar kolaylıkla geri geliyor...:18: hafif esneterek yaşam boyu monti yapınca gelmiyor tabisii..insanız sonuçta..her daim nefisle mücadele halince olmakta zor elbette ama dikkati hiç elden bırakamıycaz malesef bayan olduğumuzdan dolayı..erkek bünyeleri ne güzel yaw..bize göre 6 kat daha hızlı çalışıyormuş.keşke bizimde öyle olsa...
maytap sende kısa sürede aldığın fazlalıklardan kurtulursun inşallah...
nazlı ben ilk 4 ay hiç kilo almamıştım.5.ayda 1,5 kg sonraki aylardada 2'şer kilo alarak 8,5 kiloyla bitirdim..son aylarda aç gezsen alıyorsun yani..sadece göğüslerde 750 gr+750 gr =toplam 1,5 kg yağ depolanıyormuş.sütün yağlı olması için..yani yemesen bile almak kaçınılmaz.ama yersen daha fazla alınıyor tabii..
hiç unutmuyorum şişerim,ödem olurum,kilo alırım korkusuyla simit bile yemedim benyarım yarım iki defa toplam bir simit yedim gebeliğimde..semizotuna yüklenmiştim.omega3ve 6 'dan zengin olduğu için..haftada 2,5 kilo semizotunu tek başıma yedim..
eşim şimdi oğlumu pedagog'a götürürken takılıyor bana...çocuğun omega3'ü çok geldi diye...
sen toplam kaç kilo aldın 6,5 ayda nazlım?
aebenm yoğun yine sanırım,gelmemiş:44:
safinaz açıkbüfe kahvaltıda neler yedin kız?:26:
slm ve iyi haftalar herkesehepiniz için bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah...
naz ve maytap hoşgeldiniz tekrardan...maytap seni tanıdım cnm...
monti hepimizin bildiği üzre bir süre yapılıp kilo verdikten sonra bırakılacak bir diyet değil aslında kızlar..hangi diyet olursa olsun bırakıp eskisi gibi bezlenmeye başlayınca malesef zorluklar içinde verdiğimiz tüm kilocuklar kolaylıkla geri geliyor...:18: hafif esneterek yaşam boyu monti yapınca gelmiyor tabisii..insanız sonuçta..her daim nefisle mücadele halince olmakta zor elbette ama dikkati hiç elden bırakamıycaz malesef bayan olduğumuzdan dolayı..erkek bünyeleri ne güzel yaw..bize göre 6 kat daha hızlı çalışıyormuş.keşke bizimde öyle olsa...
maytap sende kısa sürede aldığın fazlalıklardan kurtulursun inşallah...
nazlı ben ilk 4 ay hiç kilo almamıştım.5.ayda 1,5 kg sonraki aylardada 2'şer kilo alarak 8,5 kiloyla bitirdim..son aylarda aç gezsen alıyorsun yani..sadece göğüslerde 750 gr+750 gr =toplam 1,5 kg yağ depolanıyormuş.sütün yağlı olması için..yani yemesen bile almak kaçınılmaz.ama yersen daha fazla alınıyor tabii..
hiç unutmuyorum şişerim,ödem olurum,kilo alırım korkusuyla simit bile yemedim benyarım yarım iki defa toplam bir simit yedim gebeliğimde..semizotuna yüklenmiştim.omega3ve 6 'dan zengin olduğu için..haftada 2,5 kilo semizotunu tek başıma yedim..
eşim şimdi oğlumu pedagog'a götürürken takılıyor bana...çocuğun omega3'ü çok geldi diye...
sen toplam kaç kilo aldın 6,5 ayda nazlım?
aebenm yoğun yine sanırım,gelmemiş:44:
safinaz açıkbüfe kahvaltıda neler yedin kız?:26:
güzel hafta sonu olmuş safişimGünaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr vede herkese iyi haftalar dilerimmmmm
Haftasonum çok çok hareketli geçti.... Zaten plan yapmıştık hava güzel diye çok güzel oldu valla...
Yeme konusuna gelince ise
İstediğinizi söyleyebilirsiniz bana :26: :26:
Cumartesi
Açık Büfe kahvaltı....
Pazar
Açık Büfe kahvaltı....
Bu kadar
2 gün açık büfe kahvaltı yapınca gün içinde birşey yemedim.... Su, çay ve kahve olaraktan sıvı tükettim hep
Veeeee haftasonu uzun zamandır görmediğim iki ayrı arkadaş gurubumla bir araya geldim ve her iki guruptakilerde zayıfladığımı söylediler ve hiç biri diyet yaptığımı bilmiyordu yani moral iyi olsun iltifat olsun diye bilinçli olarak söylemediler
nazlım hoşgeldiniz ogluşunlagünaydınlar herkese ben geldim . ben artık ufaktan monti moduna geçiyorum . her ne kadar dikkat etmeye çalışsamda kilolar son ayda hızla gelmeye başladı ... artık menülerimi burdada yazacağım .
ooo gözlerim kimi görüyor . maytabım hoşgeldin bacımselam
buralarda beni hatırlayan varmıı:)kaç sene oldu 2009 du sanırım mezun olup ayrılmıştım buralardan
şuan ise 62 kilo ve bu halinden hiçç ama hiçç memnun olmayan sürekli diyet modunda sürekli kaçamaklı ve bundan bir hayli sıkılmış olan bir insanım. nerde eski maytap nerde bu
sigarayı bırakalı tam 2 yıl oldu ve ben bu 2 yılda diyet mod geziyorum53 kilodan bu kiloya
merhabalar hatunlar ..
yogunum birde hafta sonu ama birazda tadım yok .rabbım görünen ve görünmeyen şeylerde bizleri korusun diyip geçiyorum özetlere
safişim yarıştayız looo. sende açık mönüyemi gitin iyi etmişsin seni yeneyim afiyet olsun diycektimki yediklerini yazmışsınbilmeliydim senin asmıycagını
buraya girmesemde akşamları okuyurum sizi ..
güzel hafta sonu olmuş safişim
..kızlar ün.sınav sonuçları açıklandı şaka gibi yahu daha 2 hafta bile olmadı çoçuklara sınava gireli .hatta 1 nisan şakasımı diye düşündük . çünki kızımın notları belkedigimizden baya iyi geldiönüzmüdeki sınavlardada zorlarsa inşallah dahada iyi olur
hafta sonu girmedim ama tabletten okumuştum kilo verenleri tebrik ederim . alanlar yada benim gibi ayını yada şişenler üzülmesin bu haftanın sonrasında var
bu arada safişim bu hafta 2 sohbetişmide ben aldım yani evdeyim ne istersen omu yiycem bilmem anlatabildimmi kaçamak yoksen ye açık mönüleri
şunuda hatırlatayım kimle yarışa girdiysen karşımdakine baya kilo verdirmişligim vardır amma velakin kendime hayrım dokunmaz o ayrı
Maytap hoş geldin canım bizim kaderimiz bu buralarda dönem dönem buluşuyoruz yiyipte almıyanları kıskanıyorummmmmm
Monti mi yapıcan sen çok azimlisindir kafaya koydun mu yaparsın arkadaşım.Bende hep zayıflamam lazım diye sızlanıyorum bir iki senedir en sonunda montidir çare dedim burdayım 2 hafta oldu 3 kg verdim ama yolum uzun sen 62 diyosun ben olmuşum 72 ver ver bitmez .....Ama beynim şartlı olarak mayıs sonu diyor mayıs sonuna kadar sızlanmak pes etmek yok bakalım zaten zaman akıp geçiyor .............Okulda bi arkadaş başka bir diyet yaptı 10 kilo verdi bu beni fena gaza getirdi isteyince oluyor kızımdedim kendime......zaten bir önceki montimdede birinden gaza gelmiştim tuttu gazla yürüyorum ben
NAZ monti sakıncalı değildir sana canım rahat rahat yap iyi düşünmüşün benim arkadaşın zayıflama yöntemi berbat herhalde bırakınca bir kaç aya dçner eski kilosuna Taylan K. kızının diyetini yaptı bir hafta kefir bir hafta bilmem ne .....MONTİ SAĞLIK DEMEK YUPPİİİİİİİİİİİİİ
sağolunkızlar hoşbuldum bende montıye 4 4lük uyamıyorum ama elimden geldiğince yapmaya çalışıcammerhabalar hatunlar ..
yogunum birde hafta sonu ama birazda tadım yok .rabbım görünen ve görünmeyen şeylerde bizleri korusun diyip geçiyorum özetlere
safişim yarıştayız looo. sende açık mönüyemi gitin iyi etmişsin seni yeneyim afiyet olsun diycektimki yediklerini yazmışsınbilmeliydim senin asmıycagını
buraya girmesemde akşamları okuyurum sizi ..
güzel hafta sonu olmuş safişim
nazlım hoşgeldiniz ogluşunla
nazlım bir daha kaybolma yahu gelip kaçıyorsunuz
ooo gözlerim kimi görüyor . maytabım hoşgeldin bacım
mesajın sıgarta hariç beni tarif etmiş canım .hayatımız diyet
ama ben sıgarayaı bırakmamış omana çokkkkkkk sevindim
sen azımli hatunsun buraya sık gel bak killardan bişi kalmayacak .
..kızlar ün.sınav sonuçları açıklandı şaka gibi yahu daha 2 hafta bile olmadı çoçuklara sınava gireli .hatta 1 nisan şakasımı diye düşündük . çünki kızımın notları belkedigimizden baya iyi geldiönüzmüdeki sınavlardada zorlarsa inşallah dahada iyi olur
aappllaaaa şükğr kavuşturana
evet cicim yarıştayızzzzz sen beni eritmesende seninle yarışmak benim için gururdur
Evet ablam harika bir haftasonu geçirdim bomba gibi geldim
Kızının sınav sonuçları içinde sevindim valla, bu ona moral olur ve daha sıkı sarılır ikinci sınava
wwwoooooowwwww bu hafta senden çok umutluyum o halde abla beni hayal kırıklığına uğratma
Varsın beni geç ama yeterki eksileri gör baskülde
mucuks safişim .
hadi ben kaçar .
sabahları giremiyorum pek . çoçukları yollayıp yürüyüşe ,gelincede hemen pilates başlıyor, duştu ev işleriydi derken öyleden sonra oluyor sonra çoçullar vs derken anlayın yani gelemiyorum .ama okuyorum buralardayım . perşembe, cumada misafirler gelecek hazılrık, temizlik vs deken gelemezsen haberiniz olsundua edin bugünlerde ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?