Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi akşamlar
menüm;
sabah: haşlanmış yumurta,peynir,2 zeytin,salatalık,yeşillik,yeşil çay
öğlen:4 köfte,az cacık,domates
akşam: domates soslu spagetti,domates,salatalık,yeşillik
3 litre su,yeşil çay

iyi akşamlar

yine yoğunumm ve başım çatlıyor sabahtan beri 3 ağrı kesici aldım hiçbiri fayda etmedi babama muayene ettirdim (beleş ) o da bişi yok strestendir dedi yarınıda atlatırsam rahatlıycam

safişcim inş yarın vermiş oluruz üzülme ya bende verememiş gibiyim ama salmak yok birlikte yakıcaz yağlarımızı

aeben abla bende sınavda kötü olmuştum kaydırma yapmıştım son dakika farkedip hepsini düzelttiydim ama yinede onu psikolojisi yetiyo iyi bir sonuç gelir inş

mimucum sen karatay mı yapıon ben seni monti yapıyon sandıydım benziyo sanırım biraz montiye

Menüm:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta, peynir, salatalık
Öğle:2 dilim tb ekmekten sandviç, ayran
Akşam:Izgara tavuk köfte 6 tane, yoğurtlu kereviz salata

Spor:70 dk yürüyüşş

Bakalım yarın neler olacakk :26:

Arkadaşlar kimler monti yapıyorrrrrrrrrrr
Yapmayanlar sonuç alamadı da yapmıyor.Ben çok ciddi sonuç almıştım ve yine alıcam inşallah bugün 10. günüm ve 2 kg vermişim sabah dayanamadım tartıldım.Hedefim 62 ama kolay gelirse 58 şuan 70,8 im bu arada 3 ile 6 haftalar arası hızlanır kilo verme sonra biraz takılabilir ama devam eder.....İnanıyorum inşallah

Günaydınlar
buralar yine soğuk bıııırrrrr
Neyseki haftasonu hava sıcaklıkları baya bir yükseliyor
haftasonu bol bol gezelim garriiiii

kiloma gelinceeeee tartıda yine umut yok tabiiiii fakat bu sabah farkettiğim birşey varkiiii göbek gitmiş dümdüz

22.03.2013 cuma : 64.400
29.03.2013 cuma : 64.300

Giden 100 gram

Aman allaaaammm yaleepppiiii ne çok vermişimmmm

Mirayımmmm yavrucanımmm biz zaten yarışıyoruzda annem sen çok online değilsinn bu biiirrrr
ikincisi ise senin paylaştığın menüler ııı ıııhhh olmuyor yavrum karatay dedin bilmem ne dedin ama aeben ablamında dediği gibi senin beslenme şekli ne monti nede karatay annem yaaaaa olmazzkiii böölleeee
Hdi gel sende monti yap bebeğim yaaaaa biliyorsun monti sende çok işe yarıyor hadi gel gel gel

Ayseliimmmm kuzzuuummmm ne diye o kaaa stres yaptın be yavru kuzummm kendine ediyon sakin olmaya çalış acccıkkk hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bu gün.... Her anlamda

Umarım senin şişkinlik falanda gitmiştirde sen yine beni geçmişsindirrr

Kızlar işi sıkı tutun - tutalım lütfen azcık fazla geldiniz diye sallamayınnnn, banada bakmayın salcam derim ama o anlık psikolojidir o hatun kişiler

Hadi ama bakın ikinizde bekar gencecik kızlarsınız yavrular gelinliklerin içinde kuğu gibi süzülün incecik bir beliniz olsun
sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum hadiiiiii

Son düzenleme:
günaydınnnn

afiş kilo vrmesende incelmişsin ve tartı pat diye düşer

katerina ben montide karatayda yapmıyorum cm ne yapıyorum bilmiyorum:):26::26::26:

günaydın kızlaaaarr vcalla hem karatay yapıorum hem montii hep beraber kardeşlik için :)

kilo bildiririmime gelince

Geçen hafta:78.0
Bu hafta 76.6

kızlarrr ben neden açım hep ya(( 2 gündür yedikleirm şeker dengemimi bozdu ya

günaydın kızlaaaarr vcalla hem karatay yapıorum hem montii hep beraber kardeşlik için :)

Bu hafta 76.6

Miraaayyyy seni gebertiriiiiimmmmmm
bak boşuna zırlamışsın hafta içi teeallaamm yaaaa
Ayrıcada Tebriklerrrr

dengesiz mi besleniyorsunki? Öğün aralarında çok mu süre var. Tam doymadan belkide bitiriyorsun yemeği olabilir mi :44:

hayırlı cumalar efenim

bu hafta sabitim şükür artılarım gitti dün demekki şişlikmiş .ama kiloda verememişim .
kilon 64.3

laram eger mümkünde menülerini yazmanı istemiştim .örnek olması açısından .genel olrak deyilde hergün ne yedin günlük mönü.

sen ,aysel ,safiş,takyim monti yapıyorlar ..
mumu, banum ,antim ve bende kafamıza göre takılıyoruz
ziliminde zaten diyete ıhtiyacı yok desemde o bizden dikkatli .hala formunu koruyor
benim 1.aşama monti yapmam mümkün olmuyor haftanın 3.4. günü sohbetlerim gezmelerim oluyor . 1.aşama monti yapmam mümkün deyil , yani bu durumda diyet yapmaya çalışıyorum fakat genel olarak kaçamak yapmadıgım zamanlarda monti gibi beslenmeye çalışıyorum
safiş aynı kilodayız .haftaya varmısın yarışına gr. gr.mina

incelme oluyorsa daha ne istiyorsunuz yahu
1.2. haftaya kalmaz sökülür baskül ondan sonrada safişi tutana aşkolsun

Bu hafta 76.6
tebrikler pilli bebegam

neler yedinki banum mönülerin yok ? regl yakında ondan açlıklarım beraber oluyorduk dimi eli kulagında .
ana safiş ben yarış didimde ikimizde regl olcagız yavs şiş çıkmayak haftaya

ben kaçar hadi öpüldünüz

tebriklerrrrr sabit kalmışsın ablaaaa buda bir şeydir yaniiiiii

Ben yarışa her daim varım efeniiimmmm
her ne kadar artı gelsemdeee yarışırım

selamlaar

ay ne güzel herkesler vermiş ben hariçç

safişcim çok sevindim bence haftaya daha çok gidecekk

mimu maşallah kıs

aeben abla sende haftaya verirsin inş

bana gelince 76.6

ama reglim ve wc ye çıkamadım etkisi olduğunu biliyorum

haftaya vericem bende inşş

ben bugün bitter çikolata yedim sınavdan öncee

saat 10 du ve %85 kakaoyduu isviçreden dayım getirdiydi geçen gün

yanında da bişi yemedim etkisi büyük olmasın diye :26:

canımmmm herkesler vermiş derken ben vermedimkiiiii neredeyse aynı çıktım

ben bugün bitter çikolata yedim sınavdan öncee

saat 10 du ve %85 kakaoyduu isviçreden dayım getirdiydi geçen gün

yanında da bişi yemedim etkisi büyük olmasın diye :26:

afiyet olsun kuzuuuu

Son düzenleme:
slm ve hayırlı cumalar herkese efenim....

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim..

katherinam 1 aydan beri hatta 1,5 aydan beri bende her gün 2-3 kare %80 kakaolu bitter yyiyyorum valla.kahvenin yanında yemessem hiç tad alamıyorum kahveden..bi ara günkurusu kayısıyla ,bi ara antepfıstıklı çifte kavrulmuş lokumla içiyordum kahvemi..ama 14 şubatta eşimin migrosta çikolatalarda 3 al 2 öde kampanyasından istifade etmek amacıyla ne kadar bitter varsa toplamasıyla birlikte dadandım bittere..zaten çok severdim bitteri ama almazdım pek..şimdi bittikçe alıyorum ..bağımlılık yaptı walla..ülkerde çıkartmış %80 kakaolu..dün erkan topuzda saba tümerde her gün yiyin kakao oranı yksek bitterlerden.kakao yağı çok faydalıdır.bitterde şekerde azdır deyince içim rahatladı...oğlumada arada bi veriyordum zaten..öksürüğede iyi gelyormuş..yiyelim garii..

kıslar kadife pantolon aldım lcw'den.uzun yazmasına rağmen kısa geldi.içinde 1-2 cm payı var gbi.paçalarını açtırsam sizce iz kalırmı yaw:26:
sevinmiştim uzun yazıyor diye..ama öyle olduğu halde kısa geldi..175 cm falan olsam tam gelecekmiş.ama paçaları ayak bileğimde kaldı sanki..rengine vurulup aldım artık zaten indirimde diye..ama eve gelince iyice bi baktım..birde ayağımda topuklu ayakkabı vardı mağazada giiydiğimde.ondan kısadır falan dedim .ama ıı ıh...

paçasını açtırsam ütülenince tüyleri kırılırmı?nolur bi fikir şeyttirin yaw...geri vermekte istemiyorum.rengi çok hoş...38 beden aldım bedeni rahat.hatta zamanla bollaşırmı diye bile dşündüm.ama boy..

herkese iyi akşamlar,
tartım-1600gr gösterdi.az az veriyorum ama spor hiç yapamadım. Bugün çok yorgunum.......
Menüm:
sabah: tam buğday ekmekli sandviç,çay
öğlen:yeşil elma
akşam: tavuk göğüs ızgara, cacık,domates
3litre su,yeşil çay

Sabah ekmehim kalmamis ac kaldim saganda yumurta az peynir 0 ekmek
Oglen kuru fasulye yogurt 0 ekmek
Aksam kahvalti sucuklu yumurta bir dilim ekmek
Ekmek meselesi bozuk bugun
11 gunde 2.300gr vermisdutumdayim insallah devam eder
YAZDIM AEBENIM.Arkadasim ben hergun disardayim yemegimi yanimda goturuyorum :)))

canımmmm herkesler vermiş derken ben vermedimkiiiii neredeyse aynı çıktım

afiyet olsun kuzuuuu

ama ben 1 kilo artdayım ya ondan dedim kuzum :)

vericem vericez inş birlikte

ülker çıkarmış mı sahi mi ben %70 gördüm sadece geçen gün

evet annemde diyor sürekli bana ye diye ama ben yemiyorum kilo verişimi bozmamak için açıkçası çikolata sevmem ben regl günlerimde bazen cnm çeker o kdr bu 85 i de çok beğendim yedim valla

her gün yersem aeben ablayla safiş de beni yer ama haha

sen ye ama nasılsa ideal kilondasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…