günaydınnnlarrrr
zlim ttail hazırlıgı başlamış sanırımm ne güzel , şimdiiden iyi tatiler cnm sana
benim regli gecikti 3. gün bugün çok tedirginimmm
havalardan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
yeni evin keyfni yavaş yavaş çıkartmaya başladık ama eksiklerimiz çok koltk takımı ve msasa ffilan bakıcaz
bi fırsat buldugumuzda salona perde vs sipraişi vericemm
bunla riçin kreid çektim onaylanmaısnı bekliyorum.
balkonlarıda camla kapatıcam
geçmiş olsun canım , diş ağrısı çok kötü çeken bilirbanuşum kolay gelsin cnm..
yeni ev yeni meraklar...insan çok mutlu oluyor evinin eksikleri tamamlandıkça..ödemekte kolaylık versin Rabbim..
benimde akşamdan beri dişim nasıl ağrıyor.dr'a gitsem çeker meker diye korkudan gitmedim...benimde reglim olmak üzre.tatle gidene olup bitsin diye dört gözle bekliyorum.dişimin ağrısı için ağrı kesici bile içemedim gecikecek diye..ağrıya sızlaya geziyorum..
yarın giderim artık ağrısı dinmezse,ilaçlarıda regl olduktan sonra içerim..eşimde evde değil.bu sabah eskişehir'e ünv.'ye kongreye giitti...oğluma laf anlatacak halim yok walla...
inşallah takyim zaman gelecek şu 8'li rakamlarırıda atlattım diyceksinyıl sonu etkinlikleri ,notlar derken uzun süredir yazamadım. herkese iyi akşamlar!diyeti de arada bozdum arada detoks yaptım. bu ay çok az verdim. 3 ayı da ayın 8'inde doldurdum. 16 kilo oldu. hala 9 lu rakamlardayım. bir biteydi şu 9 'lular.Neyse Ramazana kadar tam gaz devam. 8 li rakamları görmek ve bitirmek dileği ile görüşürüz.
gülüm monti yasakları zor biliyorum fakat ucunda kilo haricinde zaten saglık var .Bilgiler için teşekkür ediyorum..Bir sürü bilgi var herkes bir şey söylüyor..Şu doğru şu yanlış kafamda sürüyle bilgi var..Onu yiyorum öbürüne aykırı,öbürünü yiyorum diğerine aykırı Allahım çıldırıcam..En güzeli sağlıklı beslenip,spor yapıp yavaş yavaş vermek mi?:26::26:
hheeeyyyy milletttt ben geldimmm nabersiniz bakalımmmm özledim valla sizleri
Benim hayatım yoğun geçiyor ama güzel
Malum artık yaz geldi her akşam bir yerlerde her haftasonu bir eğlencedeyiz
Üzerine birde cemiyetler eklenince allaaahhh diyorum
biz leyleği havada gördük duramıyoruz
Haftasonu bizim burada yeni açılan bir spor ve yaşam kompleksi var oraya gittik bakalım nasıl bir yer diye
biz kompleski çok beğendik 3 kapalı 3 açık olmak üzere 6 tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve 2 ayrı fitness salonu mevcut.
Bu cuma açılışı var ve biz bu akşam 4 kişilik bir arkadaş gurubu ile gidip kayıt olacağız bir yıllık, eşli olarak....
Benim tabii ki de ilk hedefim fitneess... Arından yüzme ve tenis
Havuzda olduğu için sıcak yaz akşamları orada serinleriz tatile kadar artık
Bir yıllık parayı peşin verince birde eşli arkadaş gurubu olunca kesin gideriz diyoruz....
Akşamları cafelerde oturup tavla oyanacağımıza bence aktivite yapalım spor yapalımk daha iyi dedik
Bunun dışında şükür bir yaramazlık yok
Hafta sonu kardeşimin doğum günü idi, göl kenarı bir restarontta 10 kişilil bir arakadaş gurubumuzla kardeşime sürpriz doğum günü yaptık, önümüzdeki hafta sonuda kızımın doğum günüsü var 4 yaşına giriyoronun içinde bir pazar kahvaltısı organizasyonum var kırda açık alanda çocuk parkı falan olan bir yerde anlayacağınız gündüz mesai saatleri içerisinde iş yerimde yoğunum
iş çıkışında ise sosyal hayat, arkadaşlar akrabalar derken hep bir hareket
Özel hayat ise tabiiki tam gaz devam hemde öncekinden dahada hızlı
Adamımın takati kalmadı gariii
aayyyy benden haberler böyle ara ara gelip okuyorum ama unutuyorum yazmayı
kendimden haber edeyim dedim sizleride çoooooooooookkkkk özlediiiimmmm
Diyet mi ?????
Diyet falan yok bende
62-63 kilo arasındayım
spora başladığımda bakalım neler olacak
rabbıum gönlüne göre versin banuşum ..günaydınnnlarrrr
zlim ttail hazırlıgı başlamış sanırımm ne güzel , şimdiiden iyi tatiler cnm sana
benim regli gecikti 3. gün bugün çok tedirginimmm
havalardan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
yeni evin keyfni yavaş yavaş çıkartmaya başladık ama eksiklerimiz çok koltk takımı ve msasa ffilan bakıcaz
bi fırsat buldugumuzda salona perde vs sipraişi vericemm
bunla riçin kreid çektim onaylanmaısnı bekliyorum.
balkonlarıda camla kapatıcam
sağolasın laceyimgünaydın aebenciğim kızına başarılar diliyorum
Foto yükliyim dedim beceremedim .....Naber nasılsınız arkadaşlar.Benim soracak olursanız ehhhhhhhhhh diyet yok yarın başlıyorum gerçek anlamda......2 hafta kaldı tatile almıyıp 1 2 kilo versem bari......10 gün yapamıyacağım tatilde sonra devam......
Bu arada epey iş gördüm sınıf öğretmenliği yaptığım sınıf mezeun oldu mezuniyet töreni yaptımmmmm yıllık çıkartımmmmm teknede yemek yaptımmmmm ......Yorucu ama çok keyifliydi....İyiki de kilo verdim ya ne giyerdim mutsuz olurdum tombik tombik..... Foto yükleyebilseydim keşke.......
selammm , yerlleştimmm sayılır ablaaa
herkes iyifdir
umarım ben saldım çayıra mevlamm kayıra modundayım
bazan içimden diyorum banum senle ben umutsuz vakayız diyet konusundasonrada diyorum eski hlimize bak şu an şikayet ettigimiz halimize . sonrada haksızlık etme şükret otur diyorum
herkeze selam bu arasa
zilim tatilin keyfini sürüyordur inşallah
ne yalan söyleyim bendeiple çekiyorum bu yıl tatili
kafamı toparlayıp kendimi diyete veremiyorum abla
çok dagıldı kafam son yıllarda yaşıyormuyum , bilmiyorum bile
selam kıslar neler yapıyorsunuz bakalım
bende her zamanki gibi işte koşturup duruyorum .
hafta sonu son sınavlar kızımın ondan sonra tatil moduna geçiçez .
bugün biraz alış veriş yapayım dedim ama aynedaki benden hiç memnun almadımaldıgım 2.3. kilo ama baya kalınlaşmışım .malum sporda yok hayatımda :26: önümüzdee tatil ve ramazan var diyet yapasımda yok .
hayatıumızda inişler çıkışlar oluyor işte benum
diyet konusunda işa al seni vur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?