Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banuşum kolay gelsin cnm..

yeni ev yeni meraklar...insan çok mutlu oluyor evinin eksikleri tamamlandıkça..ödemekte kolaylık versin Rabbim..

benimde akşamdan beri dişim nasıl ağrıyor.dr'a gitsem çeker meker diye korkudan gitmedim...benimde reglim olmak üzre.tatle gidene olup bitsin diye dört gözle bekliyorum.dişimin ağrısı için ağrı kesici bile içemedim gecikecek diye..ağrıya sızlaya geziyorum..
yarın giderim artık ağrısı dinmezse,ilaçlarıda regl olduktan sonra içerim..eşimde evde değil.bu sabah eskişehir'e ünv.'ye kongreye giitti...oğluma laf anlatacak halim yok walla...

banucuğum yerleşmişsin , zamanla eksikleri de tamamlarsın canım balkonları cam kaplatmak çok akıllıca yaz kış istediğin gibi kullanırsın

geçmiş olsun canım , diş ağrısı çok kötü çeken bilir

aebenim nasılsın bu hafta sınav var kızına başarılar dilerim canım. gönlünüzdeki olsun inşallah.
sbs sınavına giren diğer kızın içinde dilerim güzel bir puan gelir sınavda görevliydim baktıkça gözlerim doldu. çok küçüklerr

slm canlar....hoşgeldin lacey...

çok teşşekürler geçmiş olsun dileklerin için...sabah dr'a gittim.dişlerim komple bakııma girecek bu yaz.kaplamaların altlarına hava giriyor sanırım sürekli bir sızı hali ve hassasiyet var( yazı yaz bilmeyeceğim anlaşılan...

yarın karneleri veriyoruz ve çocuklara tatil başlıyor..bana tatil zor biraz bu yaz..1 haftalık tatilin ardından güzel sanatlarda yetenek sınavı öncesi kursları var.o bitecek yetenek sınavlarında görevliyim..üfff...ne ücretini ne çalışmayı istemiyorum artık..gerçekten çok yoruldum yaaa...sabah 5:30'da uyan akşama kadar çalış..oda yetmiyor gibi gece etüdlerine kal..valla canım çıktı yaw..2,5 kg vermişim yoğunluktan..pantolonlarım belimden düşüyor..birde dişlerimin sızısından yemek yiyemedim bayağı bi zamandır..kuş kadar kaldın diyor herkes...tatil istiyoruuuuuum.çokmuuuu..

gene gelen giden olmamış..:44:

tüm karne alan öğrencilerimize ve annelerine iyi tatiller....bende bir hafta yokum garii...gelen giden olmaz gene ben gelir yazarım bir hafta sonra herhalde

selamlar

hayırlı cumalar olsun

zilim tatile çıkıyorsun . seni iyi anlıyorum tatili bende iple çekiyorumm. hiç bişi düşünmeden 1 hafta sere serfe uzanmak istiyorum.
dişin içinde geçmiş olsun ...

laceyim iyi dileklerin için saggol canım . evet pazara ve haftaya sınavlarımız var . artık bitsede rahatlasak gerçi sonrasındada tercihler var .ama şu an onları düşümek için erken .
senin oğlanda girdi sanırım sbs sinavına dimi?.

banuşum taşınmışsın canım güle güle otur agız tadıyla inşallah

inşallah takyim zaman gelecek şu 8'li rakamlarırıda atlattım diyceksin
gülüm monti yasakları zor biliyorum fakat ucunda kilo haricinde zaten saglık var .
tabiki fafam karıştı yapamam diyorsan sen bilirsin. 6. senedir buralardayım . bir çok diyetide denedim .ama favorım ve tercihim ve tavsiyem hep monti oldu
tavsiyeler konusundada zilim cevaplamış .. bi,zler ekmege düşkün millatiz ve karbonhidrata klo sourunumuzda bence birazda bu yüzden . o yüzden karbon hidrat ögünlerinde dikkatli olmak lazım .
ne diyim safişim rabbım agzının tadını bozmasın
çok sevindim senin adına herşeyin güzel olmasına sık sık yaz alışmışız senin yazılarına .
yaaz geldi ee sporuda artırmışın . tabi her türüsünü
rabbıum gönlüne göre versin banuşum ..

antim sen nasılsın canım ....

laroşum nerelerdesin yoksun epeydir ?

ayselim hele sen tümden kayboldun nerdesin cadıı

Foto yükliyim dedim beceremedim .....Naber nasılsınız arkadaşlar.Benim soracak olursanız ehhhhhhhhhh diyet yok yarın başlıyorum gerçek anlamda......2 hafta kaldı tatile almıyıp 1 2 kilo versem bari......10 gün yapamıyacağım tatilde sonra devam......
Bu arada epey iş gördüm sınıf öğretmenliği yaptığım sınıf mezeun oldu mezuniyet töreni yaptımmmmm yıllık çıkartımmmmm teknede yemek yaptımmmmm ......Yorucu ama çok keyifliydi....İyiki de kilo verdim ya ne giyerdim mutsuz olurdum tombik tombik..... Foto yükleyebilseydim keşke.......

günaydın aebenciğim kızına başarılar diliyorum
sağolasın laceyim
çokda iyi geçmedi yine . geçende öyle demişti fkata sonuç fena deyildi bakalım , önümüzdeki haftada sınavlarımız var 2 gün . sorular git gide zorlaşıyor diyor herkez ne istiyorlar bu çoçuklardan yahu sanırım ün. seneye kalacak. hayırlısı bakalım

oh laroşum ne güzel şanslı ögrencilerin ..
bizim tatilede 2 hafta var . kilo aldı başını gitii . şu an dolap ları düküyorum hem temizlik hemde şeçeyim diye ama aynadaki görünümümden hiç memnun deyilim aıkçası . tatil dönüşüde ramazan diyet yapamam :44: sanırım bayramda sonra başlıycam saglıgım uygun olursa ..
hala dr işim bitip sonuç alamadım . 1.5. ay sonraya sonucu olan genetik testi yaptılar onun sonucudunu bekliyorum . onun sonucuna göre böbrek biopsisi yapalım diyor dr. bende hiç sıcak bakmıyorum buna . aslında birazda bu yüzden diyet yamamıyorum . böbreklerin durumunu tam bilmiyorum hala kanam görünüyor vede protein kaçagı 40 demeden hurdaya çıktım galiba
laram fotoları albümüne koy. zor deyil aslında .

zilim sanırım tatildesin

banuşum sen neyaptın iyce yerleştinmi?

selammm , yerlleştimmm sayılır ablaaa
herkes iyifdir
umarım ben saldım çayıra mevlamm kayıra modundayım

selammm , yerlleştimmm sayılır ablaaa
herkes iyifdir
umarım ben saldım çayıra mevlamm kayıra modundayım

bazan içimden diyorum banum senle ben umutsuz vakayız diyet konusunda sonrada diyorum eski hlimize bak şu an şikayet ettigimiz halimize . sonrada haksızlık etme şükret otur diyorum

herkeze selam bu arasa

zilim tatilin keyfini sürüyordur inşallah
ne yalan söyleyim bendeiple çekiyorum bu yıl tatili

kafamı toparlayıp kendimi diyete veremiyorum abla
çok dagıldı kafam son yıllarda yaşıyormuyum , bilmiyorum bile

selam kıslar neler yapıyorsunuz bakalım
bende her zamanki gibi işte koşturup duruyorum .
hafta sonu son sınavlar kızımın ondan sonra tatil moduna geçiçez .
bugün biraz alış veriş yapayım dedim ama aynedaki benden hiç memnun almadım aldıgım 2.3. kilo ama baya kalınlaşmışım .malum sporda yok hayatımda :26: önümüzdee tatil ve ramazan var diyet yapasımda yok .

kafamı toparlayıp kendimi diyete veremiyorum abla
çok dagıldı kafam son yıllarda yaşıyormuyum , bilmiyorum bile

hayatıumızda inişler çıkışlar oluyor işte benum
diyet konusunda işa al seni vur bana

ama okadarda umutsuz vaka degiliz ablam , verdiklermizi almadık korumada bi başarıdır degilmi
kolay gelsin öpüyrum sneii

slm herkeslere

tatil bitti akşam döndük eve..ama hala tatil modundan çıkamadık,pelte gibiyiz hepimiz..eşim uzatalım tatili diye ısrar etti durdu ama yetti bukadar dedim geldik..eve geldik gelelide laptobundan başka tatil yerlerine bakıyor...adam doymadı yatmaya...bu sefer uçakla gideriz yorulmayız diyede ikna etmek için debeleniyor...oğlumda zıp zıp zıplıyor gidelim annecim nolur diye... sanırım yarın yada öbürgün yne bir kaç günlüğüne bir yerlere kaçıcaz biz eşimin izni bitmeden...

ben her tatil dönüşü olduğu gibi kirli-temiz ayırıp makine makine çamaşır yıkayıp asıyorum.. birde allejilerim coşmuş durumda orman havası yeşillik ve havuzun kloru allerjilerimi tetikledi...hapşırmaktan sesim kısıldı komple...

ama herşeye rağmen tatil güzeldi,hemde çok güzel..ne yemek derdi,ne toplamak,ne yıkamak....ohh...ne ala muallaa:))

herkeste oluyormu bilmiyorum ama tatilmi yolmu artık tam bilmiyorum yoruyor beni..yada bir hafta hiç bi iş yapmayınca salıyor kendini insan...

bu arada tatilde 1 kg almışım ama ramazanda hiç yiyemiyorum ben yaza denk geldiği için..kesin gidecek o aldığım bir kilocuk...ilk defa kiilo aldığıma sevinmiştim...çünki hiç yiyemiyorum yazın...son zamanlardaki yoğunluktan dolayıda vermiştim 2,5 kg kadar..bu ramazan bari vermeden atlatsam...

sizde ne var ne yok...?aebenim sağlık ihmale gelmez aplam..tatilde de havuza denize girerken dikkatli ol,souk olduğu saatlerde girme bari.böbreklerine zararı olmasın aplam.. sanada iyi tatiller,yakın bir tarihte çıkacaksın sanırım..sizin kalacağınız oteli gördüm kemerde gezerken..çok güzele benziyordu..

bir kaç tane kristal otel var,(beach,resor,spa vs..) hepside güzeldi...iyi bir tatil geçirirsiniz inşallah çocuklarla...kızın sınavları ne oldu bu arada ablacım?

banuşum neler yapıyorsun kuzum?iyimisin...kilo işinede takmayın kafayı bu kadar...Allah başka elem keder vermesin...kilo neki ,üzülecek dertmi allasen ....

hoşgeldin zilim nasılsın cnm , tatil sonrası bend eçok yoruluyorum valizleri boşalt yıka ütüle derken
ama olsun tatil yinede güzel bu yıl bizim tatilimiz yok iznimiz yok , bayramı bekliyoruz bayramda
evdeyiz bi yere gitmiycezz,

evin eksiklerini gidermeye çalışıyorum ben bi tarfatn lambalar halıllar derken ,
kilollar beimd egitmiyor takılmıyorumda yapacak bişşey yok

aben ablam sanada iyi tatiller şimdiidenn+

Tünaydınlar efenim..

Banum hala dinlenemedim walla,dün evi baştan başa sil,süpür...çamaşırlar vs..vs.. Derken birde pazara gittim,ordan döndüm markete gittim.birde oğlum akşam midem ağrıyor diye kıvrandı,kustu ..gece 12'de hastaneye gittik,lavman yapıldı çok şükür şu an çok iyi..sabahı uyumadan ettik..bu sabah geldik eve ,yorgundum iyice yoruldum..2 saatlik uykuylayım...eşimi acil bir ameliyat için yarım günlüğüne çağırdılar o işe gitti ben gene ayaktayım mecbur..uyku gözümden akıyor.yorgunluk desen ona keza...bu kafayla yarın yeniden tatile gideceğiz bakalım...benim canım hiç iistemyor walla oğlumla eşime az geldi 1 hafta...yazlığada gitmiyorlar iş güçle geçiyor 4-5 gün diye...bakalım yarın uçakla gidiyoruz..umarım daha az yorulur geliriz...sonrasında benim okul başlıyor yeniden...

Senin eksikler 1 yıl kadar bitmez cnm...ama olsun bir amacın olması çok iyi bir şey bence..tatilide kafaya takma,walla bence evde dinlenmek daha iyi sanki...

Merhabalar ben diyet yapmıyorum tatil bölecek nasıl olsa dedim tatil sonrası çok düzenli bir 7 kg diyetine giricem inşallah ağustos sonu 50 lileri görmek umudundayım ama bu diyet çok iyi kızlar ben bir ayda 1 kg almadım geri ki bırakınca alınır..... 9 temmuzda burdayım hepiciğinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…