Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar, hayırlı haftalar olsun ..
perşembe cuma sohbet cumartesi dügün pazarda ek sınavlar derken yogun bir hafta geride kaldı . bu aradada iyce şişiyorum ben ya
bugün başladım .fakat büyük ihtimal cuma ve cumartesi urfa gezimiz var eşim ve arkadaşlarıyla . sonrasındada karadenizde eşimin bir arkadaşı otel açmış yaylalarda büyük ihtimal kısa bir tatil daha var önümde . onun tarih henuz belli deyil.
anlıycanız 4 elle diyete sarılmam okullar açılmadan mümkün görülmüyor . fakat artık bir yerlerden başlama zamanı geldide geçiyor :18: en son bu kilolarımı 5 yıl önce görmüştüm buna ragmen beni 10 yıldır görmeyen bir hatun ne kadar zayıflamışsın dedi geçen gün özetle verdigim 20 kilonun 10'nu aldım

ayselcim hoşgeldin canım . niye unutalım seni
ayrıca çok geçmiş olsun :26: şimdi iyisin inşallah .

demek kuru yemişçiyle arlar baya ısındı hayırlı olsun hakınızda canım .
kilonun armamasıda çok güzel hadı bakalım daha sık görelim seni buralarda .
stajında kolay gelir inşallah

takyim tebrikler canım ..
hiç şüpem yok 85 görecegine arkadaşım benim .

banuş sen nerelerdesin ,safiş sende yoksun bacıı nerelerdesin .

elif kaç gündür sende yazmamışsın cadı

zilim sende süpriz memleket turu olmuş ne güzel

şimdi bir sürü iş beni bekler 4 gündür toto ev görmeyince ...
sonra görüşürüz inşallah .

günnaydınn geçmişi okuyamadım okuycma hemen yazayım spor ve diyete ragmen gelen 100 gr
geçen hafta 69.7 bu hafta yani dün 69.8 geldim

spora başladıgımdna olabilirmi bilömiyorum

zilim benim iştahın birazını sana yılayım canım .. yaz kış hiç fark etmiyor nedense .damak tadımda baya iddalıyım yene . oyüzeden bu haldeyim ya

pilates .... ilk başlarda çok spor yapasım yok . dışarda uzun yürüüşlerim olsada sabah yürüyüşünün yerini tutmuyor .. birde spor olmadıgında baya salınmış halde görünüşüm . spora başlayınca toparlanır umarım eskisi gibi. kıyafet almakdan zevk almıyorum artık . üstümde istedigim gibi durmadıgı için bol bir pardesü tarzı kapım var onu giyip çıkıyorum. belim çok kalınlaştı . durum vahim yane neyse bakalım zaman durmuyor 2 ay sonra bakmışım eski kilolara yaklaşmışım . inşallah
hadi öpüldünüz işler beni bekler .

slm herkese...

aebenim monticiler bu yaz leyleği havada gördü hiç birimiz evimize yerleşemedik...lara,sen ,ben....bi çoğumuz eve uğrayamadık nerdeyse valla...

bende kışlıklara son hız devam ediyorum,dün okul çıkışı pazara uğradım tonla alışveriş yaptım zar zor arabaya taşıdım eve getirdim..öğle yemeğimi bile akşam saat 9'da akşam yemeği olarak yedim:)) kahvaltılık sos yaptım.mutfak dolaplarına ,duvarlara vs..heryere domates biber suyu sıçradı haliyle..balkon közlenen patlıcanların külüyle battı vs.. gece yarısına kadar temizlik yaptım,tepsi,tencere yıkadım,dolap sildim.perişan oldum kahvaltılık,temizlik derken..
bu günde okuldan gelir gelmez koca evi süpürüp sildim,toz aldım.. yemeklerimide yaptım..hızlı gonzales gibydim..oğlum bile anne başımı döndürdün dedi:))okuldan erken gelince öğlene kadar bitirip dinleneym dedm..ama ne mümkün......

oğlum annecim mantı istedi cnm dedi..yemek yaptım dedim ama beyefendinin canı llede mantı çekmiş..iyi dedim...yapacağım birazdan kalkıp...kollarım kalkmıyor ama evlat söz konusu olunca akan sular duruyor...

sen okullar başlayana kadar gez-toz ablam..okullar açılınca çocukların dersiydi,okuluydu derken şimdiki kadar rahat gezemessin..büyütmüşsün yawruları..eliinden eteğinden çekiştiren de yok..hakkındır gez valla..

diğer kıslaaar nerelerdesiniz yawww...

banuşum sen spora başladığından fazla çıkıyorsundur..bendede hep öyle oluyor.ilk başlarda kaslar şiştiği için ağır çıkarsın..spor yaparken kas yoğunluğunn fazla olacağından dolayıda zayıflasan bile görüntünde farkeder ama tartıda hemen göremessin cnm benim..hiç takılma buna...sporuna devam et...işler güçler bitti sayılır..bi barbunya atmak kaldı dolaba.onuda yaparım bi arada..bende spora başlasam iyi olacak..ihmal etmenin verdiği vicdan azabı rahat bırakmıyor benide( ama evde her gün spor yapmıştan fazla efor sarfettiğim kesin...

hayırlı sabahlar

günnaydınn geçmişi okuyamadım okuycma hemen yazayım spor ve diyete ragmen gelen 100 gr
geçen hafta 69.7 bu hafta yani dün 69.8 geldim

spora başladıgımdna olabilirmi bilömiyorum

banum bünyeni biliyorsun canım . o yüzden bu durumu sorgulamaya bile gerek yok bence sadece sabırla devam etmek bizim yapacagımız .

zilim kolaygelsin . benimde kışlıklara el atmam lazım . bugün buranın pazarı aslında . biraz domates alsam iyi olcak .. akşam haledeyim . yarın arkadaşım gelecek . vede bizim evlilik yıl dönümümüz . 20 yılımız dile kolay

diyetde iyi gidiyor bakalım az şişligim inmiş bugun . dün ekmegi kesmiştim , meyve .,sebze ve et türü beslendim .gece kavun yedim onun dışında montiydi. dün bayada yürüdüm yine bankada işim vardı birde yatak odası ve salonun tüllerini yeniledim , onların ödemeleri vardı vs. 2 gündür eski alışkanlıgım, karbonatlı su içmeye başladım .

bedişşş (kütahya )begeni basıp gitmişsin kız mesajıma,neden yazmıyorsun canım ya ..

herkese merhabalar

abla göründüm kayboldum ama iptal durumdayım. geçen hafta yeni gelen gıda mühendisine eğitim vermekle meşguldum

cts çıkışımı verdim artık evhanımıyım halılarımı yıkamaya verdim,perdeleri yıkadım dip bucak temizliğe giriştim. doruk paşayla ancak oluyor

önümüzdeki haftadan itibaren 2 hafta tatildeyiz yani tam anlamıyla geri dönüşüm ayın 23ünü bulacak

öpüyorum hepinizi

Selam hatun kişiler
uzun zaman gelemedim kusuruma bakmayınız izindeydim....

Yurt dışından misafirlerim vardı izin boyunca onlarla ilgilendim sabah gözümü açtım atladım arabaya akşam yatana kadar eve giremedim valla sürekli misafir taşıdım gezdirdim derken sokaklarda geçti izinim....
Çok yoruldum hem de çok.... izin bittikten sonra da misafirleri kendi ülkelerine yolladık ve bu sefer de buradaki arkadaşlar bırakmadı her akşam birileri ile bir yerlerde valla okullar başlasa kış gelse de herkes evlere çekilse dinlensem ne bu böyle yaaa

Ayrıca ne güzel start verdiğim montide hali ile bozuldu gitti yine.... dışarılarda bazen yedim bazen es geçtim bazen bozdum derken saçmaladım anlayacağınız hepiniz gibi bende

Kilom ise ; 68.000

oy ben ne edem nerelere gidem ooyyyyy
56 kiloya inmişken buda nesi şimdi aaahhhhhh aaahhhhh

neyse ne diyorduk
monti dimi evet evet pazartesi okullar başlıyor ve tam anlamı ile start veriliyor....

bu ay adetim de gecikti şiştim şiştim patlayacağım o yüzden baskülü görmek bile istemiyorummmmm

Başlangıç kilomuda 68 olarak kayıt ediyorum...
Hadi bakalım hanımlar son son hem kış için hem monti için yhapalım hazırlıkları alışverişleri ve kapışalım buradan kopmayalımmmmm

gazamız mübarek ola hatunlar

slm herkese....

verin artık şu startı yaww..hepiniz bi görünüp bi kayboluyorsunuz...sonrada kilolar aldı başını gidiyor diyorsunuz...bi yere kaybolmak yok artık..herkes burda olsun..yoklama alıcam

şaka bi yana okullar açılmadan toplanmanız biraz zor gibi ama önce başlayan yol alır..zararın neresinden dönerseniz kardır..

safinaz 56'dan 68'e çıkmışsın...12 kg ne zaman aldın yawww..silkelenin eyy monticiler...bı kış sizin kışınız olsun...hedefe varmadan dönmeyin...ha gayret...

evet canım 12 kilo aldım
bunu da tam 3 senede aldım canımcımmmm
bence gayet normal hatta az bilem almışım yediklerimi ve hareketsizliğimi düşününce....

Şuan montiye 3 sene önce başladığım tarihte ve başladığım kilodayım

Bakalım bu kez 12 kiloyu ne kadar sürede vereceğimmmm

Herkese Merhaba,
67 kiloyum 60 a inmek istiyorum kk da gezinirken konuyu gördüm mantııklı geldi yarın başlamayı düşünüyorum ama bazı soru işaretleri oldu kafamda yağ kullanımı nedir diyette salata ve sebze yemekleri için her öğünde süt ürünü olucak 2 lt su içilicek ve kan şekeri 50 ve altında olan yiyeceklerden istediğimiz kadar yiyebiliyoruz meyveyi öğünlerden ayrı yiyoruz doğru mudur bir de tam buğday ekmeği kullanımınımıyla ilgili bi sınır göremedim her öğünde 1-2 dilim yiyebilşr miyiz benim asıl derdim tatlıyla tatlı krizine giriyorum bazen resmen artık onuda meyveyle geçiştiricem bunun içinde bi tavsiyeniz varsa çok sevinirim :)

Zilim merhaba, uzun süredir yazamadım ,hastalıklarla uğraşıyorum.Oğlumun ayak parmağı kırıldı. alçıda şimdilik.Asıl sorun babamda. Senin eşin doktor diye hatırlıyorum. Ne doktoru olduğunu bilimiyorum ama çok çaresiz hissettiğim için bildiğim tüm doktorlara danışmak istiyorum. yardım edersen sevinirim.Babama rektum CA tanısı kondu.biopsi sonuçları henüz çıkmadı . Makata yakın yerde 7-8 mm çapında tümör var. Acil ameliyat denildi. Acaba ameliyatla kurtulur mu? Metastas yapmamış. Metastas aralığı tahlilde 0-50 diyor babamın 12 gösteriyor.Ne olur biliyorum muayene etmeden bir şey denmez ama ....Ailem İzmir de yaşıyor.Babamın yaşı63.Doktoru 1 yıllık geçmişi olduğunu söyledi.

Evet canım sağol ver gazı bize bende başlayamadım dikkat ediyorum az ama diyet yok en geç okullarla birlikte başlıycam reglim şu an ben 64 üm işte bunu sabitledim çok şükür ama hedef 58 benim ama sanırım 58 benim yüzüme yakışmayacak kilo yaşla orantılı bişey bi arkadaşım 53 e düşmüş kesinlikle kötü çok yüz iniyor ...ben 60 diyimde sonrası allah kerim yani adam gibi yapsam 1 aylık bir maraton sadece

slm herkese..
yorucu bir hafta sonu geçirdim yine..eşim abanta gidelim diye ısrar edince kalktık cuma öğleden sonra gittik.göynük,abant ve civarını gezdik 2 gün kaldık geldik..bu günde gelince çamaşır,iş güç derken bu saat oldu ancak oturdum..

hoşgeldiniz monti topiğine..elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım ,sorularınızı cvplandırarak..
1-yağ kulanımı serbest.ölçüyü abartmadığınız sürece...
2-gl 50 ve altı yiyecekleri doyana kadar yiyebilirsin..
3-meyveyi sabah kahvaltıdan önce tercih ediyor monticiler..ama ara öğün olarakta yenebilir..
4-ekmeği sadece sabah yiyebiliyorsun..
5-tatlı krizi ile ilgili önerim şu olabilir..tarçınlı süt-yoğurt..(içine pişmiş kuru incir-kayısı vs.koyabilirsin,meyveli yoğurt niyetine)
istediğini sor ,herkes yardımcı olur burda..

takyim cnm benim..çook geçmiş olsun babacığına..rabbim acil şifalar versin..
benim eşim genel cerrah cnm..şu sıralar robotik cerrahi uzmanlığını almaya çalışıyor..bizi görecek gözü yok işten güçten ,en ufak bir arada nefes alabilmek için istanbul dışına kaçırıyor kendinide bizide..
eşme aynen okudum yazdıklarını..oda tüm dr'lar gibi görmeden ahgam kesmek doğru değil ama şunu söyleyebilirim dedi..ameliyatla tümör çıkartılır.sonrası takip edilir,sonuçlar daha çıkmamış..tümörün cinsi çok önemli dedi.(o tıbbi terimlerle anlattı ama anladığım kadarıyle agresif cins değilse metastaz yapmıyormuş.eşim anlatırken aynen bu agresif terimini kullandı cnm.diğer hücrelere saldırıyormuş agresif tümörler.onlarada sıçrıyormuş yani..umarım anlatabilmişimdir)eğer öyle değillerse sorun çıkmama ihtimali yüksek ameliyat sonrası dedi.görmeden bundan fazla bişeyi görmeden söylemem imkansız dedi cnm..rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah babanın..şu illet ne yaşlı dinliyor, ne çocuk..nasıl bir hastalıksa artık..allahım herkesi korusun yarabbim..

yarın okula öğrencilerle startı veriyoruz laram..haydi hayırlsı..ben bu yıl öğleciyim..okulum tüm gün ama benim derslerim öğleden sonra..sen istersen istediğin kiloya gerçekten 1 ayda inersin..yeterki iste..

diğer herkes nerde gene yawww...:44:

Günaydınnnnnnnnn
Zili kolay gelsin canım eğitim öğretiim yılın güzellikler ve başarılarla dolu olsun.Benim okul tam gün ben branş öğretmeniyim canım matematik.Sen bugün başladığına göre 1.sınıf mı okutacaksın canım .....
Reglim şu an haftaya sıkı diyet moduna giricem hep diyorum okul temposunda daha rahat yapıyodum.Yemek saatleri düzene giriyor yanımda götürüyorum menümü götüremezsemde alo döner ....İyi oluyor.
Safi nerelerdesin cancazım.
Yeni başlayan arkadaşlar bu diyete güveninin 10 gün sonra kilo verme süreci başlıyor bünye alışınca hızlı verme başlıyor ama doğru anlamak önemli fakat kolaycılığa kaçmamanızı tavsiye ederim kitabını alın okuyun neyi neden yapmanız gerektiğini bilin kitap zaten beni dinle bana güven mesajını içinize yerleştiriyor....:13:

takyim babana açil şifalar dilerim canım ,geçmiş olsun .
ogluşada geçmiş olsun diyorum . geldimi üst üste geliyor :26:

merhaba hatunlar ...

urfa turunuda geride bıraktım . tek kelimeyle harikaydı, şiddetle tavsiye ederim . aldıgım manevi hazzı kelimelere dökemiyorum .
dün pazardı yol yorgunlugu ve öylece yattım . bugünde temizlik yapan dedim ama sabahdan biz kalkmadan misafir bastı
öyleyin onları yolladım tekrar dip bucak temizlige giriştim yarında arkadaşlara sözüm vardı musait olurda gelirlerse.

zilim okul başlamış hadi maratonun hayırlı olsun .

elifcim zilim açıklama yapmış bende ekleme yapayım ...
canım ilk etapda 50 deyilde 35 altında gıdalarla besleniyoruz . 35 üstü sedece ekmek var onuda sadece kahvaltıda tüketiyoruz.
yagdada doymuş yani hayvansal yaglara dikkat ediyorsun . diger yaglar abartmadan kulanılabilir .ama ekmek yedigin yanı 35 üstü gıdalarla beslenirken yagı fazla önermiyoruz ,depoya gidiyor çümki .
tatlı içinde, bende tatlı manyagıyım . fakat butür beslenmeye başladıgında tatlı istegın oldukça düşüyor . çünki tatlı istegı kan şekerin düştügünde meydana gelir . monti kan şekerinin düşmesinede çıkmasında karşıdır . hep dengede oluncada zaten tatlı istegin pek olmuyor . 1 hafta monti yap bak anlarsın dedigimi.
her ögünde süt ürünü evet . çünki süt ürünlerinde calsuyum var ve yag emilimini en aza indirir

safişim merak etme yanlız deyilsın bacıı
8 ayda 5 kilo almış bulumakdayım 69 kiloyum . bunye bu kiloda durdu almıyorum artık 2 aydır sevinemmi üzülemmi anlayamadım
okullar açılsın ev ahalini bi postalayımda iyce başlıycam rabbım izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…