slm herkese
aebenim walla çalışanlardan yoğunsun aplam..bu koşturmacada ne ara yemek yemeğe fırsat buluyorsun? orucunu allah kabul etsin ablam.regl olmasam bende tutacaktım bir kaç gün..
benimde öğleden sonralarım komple doldu bu haftadan sonra..konuşma ve görme engelli dil kursum başladı..okuldaki öğrencilerle alfabetik dilden konuşabilmek için..az buçuk biliyordum ama bazı sınıflara sınav yapılacak bu yıl.bu sebepten dolayıda tam anlamıyla öğrenmem lazım..öğlen 1'den 2:30'a kadar olan zamanım bu kursla geçecek bir süre..yarıyıl tatilini bulur zannımca...
safinaz pirinç lapasıda çok iyi geliyor şişliklere..buğday çorbası benide şişiriyordu ilk gün.2.günden sonra iniyordum ama prinç lapası öyle değil..daha ilk akşam bile farkediliyor..tabii yiyebilirsen..ben severim öyle tatız tuzsuz şeyleri...çok bol pul biber ve birzda nane serpip yiyiordum ben..hatta dereotu falanda kıyıyordum incecik..birde bu aralar karnıbahar,brokoli ,kuru baklagil vs..şişerecek şeylerden uzak dur..
oğlumu yatırayım saati geldi.(9:30) dişlerini fırçalamaya gitti,pijamalarını giydirip yatırayım.kaçtım
İyi geceler.
Safisim bazan annlamsiz sislikler oluyor canım gecer bu ara booool su iç.
Dr gittim bugün .hafif bir tansiyon ilacı verdi.birde tuzu azalt dedi.bir hafta kullan tahlil yapalım dedi.
Zilim evet ya bazan ben bile kendime yetişemiyorum.:)bugün nasıl gecti kısaca yazayım.
Sahur la başladı sabah. Normalde kendim için kalkmıyorum gece yer yatarım . Esim için kalktım.
Sabah Dr sonrasında AVM ye gittim gelirken ,küçük cadının dogum günüydü. Gelirken market, sonrasında kurs, orda. Gel yaprak ici yap( kermes varda yarın)sonra. Arkadaşlarla sohbette yaprakları sar. Bu arada iftar yap .tekrar eve uğra sonra eczane ardından pazara uğra:)vs vs.
Yarında farklı deyil yoğunluk ,saglık olsunda koşturayım dört elle.:)ben böyle mutlu ve huzurluyum:)
slm herkese
walla işi gücü bitirip oturmam bu saati buldu yaa..saat olmuş onbir buçuk...günler ,geceler, saatler nasıl hızlı akıyor hakikaten..bazen 24 saat az geliyor..
oğluma tonla ödev vermişler...hafta sonumu yapılacak dedim..yooo yarın götürülecekmiş dedi..birde aklınca beni övecek ya ..annem çok güzel poğaça yapıyor demiş..öğretmenide yarın yapsında kahvaltıda yiyelim tüm sınıf demiş.
kendi hazırlamam gerek bir dünya ders notu vs...vs.. vardı.bi mutfağa,bi oğlumun odasına ders yaptırmaya,bi yatak odasına eşime valiz hazırlamaya.(takım elbise-gömlek kravat kombinleri .çorap çamaşır vs..)yarın 9 eylül ünv. gidiyor ,ordanda erciyes ünv.kayseriye gidiyor.seminer varmış.. kaça bölüneceğimi şaşırdım walla..pert oldum oturana kadar..
safinaz gerçekten normal bi çocukla,hatta liseli ergenlerle bile uğraşmak çok daha kolaymış..ben bu okula tayin isterken bile çok ikilemde kalmıştım ama oğlum küçüktü ve saatleri bana uygundu o sebeple burayı tercih ettim..
ama işin birde vicdan boyutu varki...o en zor kısmı..anne olmadan evvel hiç böyle sulu zırtlak bi tip değildim.gizlemeyi becerirdim duygularımı..ama anne olduktan sonraki halimi kendim bile tanıyamıyorum walla..
görme-işitme ve zihinsel engelli yawrularla birlikteyim tüm gün..ve tek anladıkları dil sevgi...kızamıyorda insan liselilere kızdığı gibi..
gürültü yaptıklarında sesimi duyurmak için bağırdığımda bile korkanlar ,panikleyenler oluyor:18:çoook zor anlayacağın..çoook...allah ailelerine sabır kuveet versn...okuldan her çıktığımda olumu almaya giderken rabbime şükürler ediyorum..ve evladıma tahammülüm arttı bu okula başladığımdan beri..yapsın napiim,sağlıklı olduğu için zıpırlık yapıyor diyorum...
montig aplaaa çok spor yapmışsın bu gün walla.brawooooo
bende 40 dk hızlı tempoda yürüdüm ve akabinde 15 dk pilates...
aebenim koştur aplam,allah sağlık versinde koşuşturmacalar hiç bitmesin...
ben yatar yarın erken kalkmak zordundayımm..
İyi geceler.
Safisim bazan annlamsiz sislikler oluyor canım gecer bu ara booool su iç.
Dr gittim bugün .hafif bir tansiyon ilacı verdi.birde tuzu azalt dedi.bir hafta kullan tahlil yapalım dedi.
Zilim evet ya bazan ben bile kendime yetişemiyorum.:)bugün nasıl gecti kısaca yazayım.
Sahur la başladı sabah. Normalde kendim için kalkmıyorum gece yer yatarım . Esim için kalktım.
Sabah Dr sonrasında AVM ye gittim gelirken ,küçük cadının dogum günüydü. Gelirken market, sonrasında kurs, orda. Gel yaprak ici yap( kermes varda yarın)sonra. Arkadaşlarla sohbette yaprakları sar. Bu arada iftar yap .tekrar eve uğra sonra eczane ardından pazara uğra:)vs vs.
Yarında farklı deyil yoğunluk ,saglık olsunda koşturayım dört elle.:)ben böyle mutlu ve huzurluyum:)
slm herkese
walla işi gücü bitirip oturmam bu saati buldu yaa..saat olmuş onbir buçuk...günler ,geceler, saatler nasıl hızlı akıyor hakikaten..bazen 24 saat az geliyor..
oğluma tonla ödev vermişler...hafta sonumu yapılacak dedim..yooo yarın götürülecekmiş dedi..birde aklınca beni övecek ya ..annem çok güzel poğaça yapıyor demiş..öğretmenide yarın yapsında kahvaltıda yiyelim tüm sınıf demiş.
kendi hazırlamam gerek bir dünya ders notu vs...vs.. vardı.bi mutfağa,bi oğlumun odasına ders yaptırmaya,bi yatak odasına eşime valiz hazırlamaya.(takım elbise-gömlek kravat kombinleri .çorap çamaşır vs..)yarın 9 eylül ünv. gidiyor ,ordanda erciyes ünv.kayseriye gidiyor.seminer varmış.. kaça bölüneceğimi şaşırdım walla..pert oldum oturana kadar..
safinaz gerçekten normal bi çocukla,hatta liseli ergenlerle bile uğraşmak çok daha kolaymış..ben bu okula tayin isterken bile çok ikilemde kalmıştım ama oğlum küçüktü ve saatleri bana uygundu o sebeple burayı tercih ettim..
ama işin birde vicdan boyutu varki...o en zor kısmı..anne olmadan evvel hiç böyle sulu zırtlak bi tip değildim.gizlemeyi becerirdim duygularımı..ama anne olduktan sonraki halimi kendim bile tanıyamıyorum walla..
görme-işitme ve zihinsel engelli yawrularla birlikteyim tüm gün..ve tek anladıkları dil sevgi...kızamıyorda insan liselilere kızdığı gibi..
gürültü yaptıklarında sesimi duyurmak için bağırdığımda bile korkanlar ,panikleyenler oluyor:18:çoook zor anlayacağın..çoook...allah ailelerine sabır kuveet versn...okuldan her çıktığımda olumu almaya giderken rabbime şükürler ediyorum..ve evladıma tahammülüm arttı bu okula başladığımdan beri..yapsın napiim,sağlıklı olduğu için zıpırlık yapıyor diyorum...
Soğuk ve puslu bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınlarrrr
evet ablam anlayamadığım bir şişlik ısrarla devam ediyor, üstelikte her akşam düzenli sporumu da yaptığım halde hala var ve rahatsız edici... suyu zaten çok içiyorum ablam oda ayrı şişiriyor.... Lakin aklımda olsun daha da içerim teşekkürler tavsiyen için
ablam tansiyon büyük sıkıntı aman diyim dikkat et, bende de birden bir tansiyon düşmesi yada yükselmesi olabiliyor hiper tansiyon mevcut... şükür ilaçlık bir durum yok... sağlık herşeyin başı ablam, o gidinde hiç bir şeyin tadı olmuyor....
Rabbim herkese sağlık sıhhat versin hastalara da acil şifa versin inşallah. Amin...
evet zili kesinlikle çok zor... Rabbim esirgesin...
Hafta başında bir tanıdığımın bebeğinin ölüm haberini aldım... daha bebek 3 aylık ve annesi emzirirken kucağında tıkanmış çocuk, morarmış... apar topar hastaneye götürmüşler soğuk algınlığı deyip doktor eve yollamış (Doğum evi oluyor bu hastanede)
bir saat sonra çocuk hareketsiz kalınca, öldüğünü anlamış fakat konduramamışlar yine hastane.... sabaha kadar 2 defa hayata döndürmüşler bebeği fakat sabah altı gibi vefat etmiş... rabbim korusun... Öğrendiğimde kanım dondu, nefesim kesildi, kalbim sıkıştı... ben böyle oldumsa o anneciği ne yapsın... ciğeri yanıyor insanın...
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın Ya Rabbim...
Biz allahımıza ne kadar şükretsek azdır...
slm herkese
Günaydınlar vede hayırlı cumalar efendim...
dün menümü yazmadım lakin saatler biraz şaştı
kahvaltı : 08.30
2 dl. tb ekmeği - 3-4 çeri domates - 3-4 parça (küp şeker kadar) beyaz peynir - 3-4 siyah/yeşil zeytin ve şekersiz çay
Öğle - İkindi : 15.00
öğle yemeğimi geç yedim çünkü inanın hiç acıkmadım...
bir tabak z.yağlı pirinçsiz ıspanak yemeği - yoğurt - salata
Akşam : -------- yok
dün eve zor yetiştim, midemi üşütmüşüm bağırsakları bozmuşum valla eve gittim 20 dk. çıkamadım lavabodan... böyle olduğum halde şişkinlik hissim hala var maalesef...
hafta başı yaptığım ayran aşı beni mahvetti... direk sebze ağırlıklı başlasaydım iyiydi sanırım, bu bana ders olsun gari...
Gelelim günün uyuz haberine
kilo bildiriminekilo aldığım çok belli dimi
Ve ben....
68.500
ne ara oldum böyle anladıysam ne olayım... akşamları düzenli sporumu da yapıyorum, lakin yazmayı unutuyorum...
Bakalım baskülde ne zaman eksileri görmeye başlayacağım....
Sabah beri telden mesaj yollamaya çalışıyorum
Onca yazdım gitmedi umarım bu gider
Kilom gecen hafta 70.6 bu hafta 70.3 diyet 2 gün yaptım gecen hafta sonra oruçlar gecti .niyetlinizi kilo veremiyorum zatı .
Elif'im liste yaparsın dımı ?
offff çok zor allah sabır versin anasına babasınaaa((
zilimmmmmmmmmmmmmmmnasılsın cnmmmm yazılarını okuyorum amaaa yazamıyorum
sneinle saohbet muhabbet etmeyi özledim vallahi cnm ya
ama okuyorum hep yogunsun yyineeee
kuzuzucklarınd ailesine sabır versn allah ne diyimmmmm zor cnm
acaba rezene çayı filan içsen iyi gelmez mi safinazz?
şişkinlige bitki çayları iyi geliyor
akaşam yemeyi kestin send eokudugum kadarıyla bi tane ark 56 kiloya kadar indi 70 den
akşam yemek yemedim diyor çok zıkırsam iki salatalık bir bardak yranla geçiştiridm diyorrrr
bende çok fena oldum bugün tartıldım ve tam tamına 72.2 kilocugum regllimde 4 gün gecikti onun için peki niye gecikti
biliyormuusnuzzz çünkü ben bol kh ve şekerli tatlı abur cubur yiyorum pkocugum hortladı yine ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
günaydınlar hayırlı cumalar
dünden beri tatlı krizindeyim çikolata yedim dün
kilom 73,5
günaydın moralim çok bozuk ya yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum bırak kilo vermeyi üstüne bide kilo almışım bu ne iştir anlamadım
geçen hafta 79,9 kg
bu hafta : 81,2 kg
herkes geçen haftaki ve bu haftaki kilolarını yazarsa yaparım ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?