Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm ve hayırlı cumalar herkese...

herkesi acaip motive olmuş gördüm..haydi hayırlısı olsun ,gazanız mübarek olsun...yaza kadar salmayın artık,ne bayram var ne tatil..bahane bulacak bişeyde kalmadığına göre ipin ucunuda kaçırmak yok

aebenim valla aplam spor olmadan olmuyor.helede bizim gbi spora alışmış bünyelere...bende evde akşamları yemekten önce yarım saat tempolu yürüyüşümü yapıyorum,sonrasındada büyük topla biraz bacak,karın,popiş,kalça vs..çalışıyorum.sonrada esneyip bitiriyorum..

ama bu gün dövülmüş gibiyim.regl oldum..nasıl yürüycem akşama bilmem ama yapacağım bi şekilde..ara verince soğuyor insan ve vicdanen rahatsız oluyorum..okuldada bir alt kata bir üst kata çok koşturdum bu gün..belim koptu..oğlumda kendini bana taşıttı arabadan inip okula girene kadar.tuz biber oldu üstüne.. pestilim çıktı,eve zor geldm..birazdanda oğluşu almaya gidicem...

birde akşama eşimin iş arkadaşları gelebilirlermiş..biraz hazırlık yaptım nolur nolmaz diye..ama allah biliyor bu gece birazcık bacaklarımı uzatıp oturasım vardı neyse napalım..misafir evin bereketiymiş,buyursunlar...

Günaydın...

Bu günkü menüm

Saat 11 de

1 yumurta peynir domates salatalık

akşam

Hamsi bugulama bol salata

1 saat yürüyüş

Günaydın...

Bu günkü menüm

Saat 11 de

1 yumurta peynir domates salatalık

akşam

Hamsi bugulama bol salata

1 saat yürüyüş
Günaydın.

Abla hani menünü artıracaksın biraz. Zaten 2 Ogün yiyorsun.bari miktarları artır .

anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?
tabiki elifim ... nazlışla yarısın işte ikinizde yeni başladınız diyete ..

nazlım, elifle yarışın ikiniz içinde iyi olur .

halini anlıyorum nazlışım . ben şu 6 kiloyla ne rahtsızlıklar yaşıyorum .
hemen toparlanmalısın baya kilon kalmış dogumdan .ama çabuk gider dogum kiloları üzülme . yeterki 4 elle sarıl diyetine . bende artık daha sık buralardayım elimden gelen destegi veririm ..

pilates pilates inanın dün yaptıgım yarım saatlik pilates karnımı içine çekmeye yetti eskisi tam yapamadıgım halde ne hamlamışım

elifçiğim nasılsın istersen ikimiz yarışalım canım benimde motivasyona ihtiyacım var
benden önce zaten davraqnmışsınız mesajları sondan okursam böyle olur
Bence ikili takım oluşturmasak ta olur. sonuçta hepimizin amacı kilo verebilmek. Gruptaki herkes yarışmaya katılabilir. Cuma günler kimin daha çok kilo verdiğine bakarız en azından..Bu da motivasyonu sağlar

buda güzel fikir topluca takımlardaki gibi .
aslında hem ikili hemde topluca yapalım , nasıl olur ?
abla ben seni gözüme kestirdim

dünki menüm .

çok iyi bir menü diyil ama ilk günler için fena deyil

9.00
yulafla , yogurt .
yr. yumurta

11.30.
yr. armut. 5 fındık .

14.00
etli patlıcan,
yogurt ,şalgam

17.00
çok az et ız.
salatalık kıvırcık .

21.
yr nar. 1 mandalina .

1 br karışık çay . karbonatlı su .
2 lt su .
30 dk pilates ..20 + 20 dk yürüyüş .

Günaydın.

Abla hani menünü artıracaksın biraz. Zaten 2 Ogün yiyorsun.bari miktarları artır .
Ay abencim resmen destan döktürmüştüm ama, siteye giriş yaptıgım halde tekrar giriş istedi ve tüm yazdıklarım gitti

Yiyecek miktarı az görünebilir ama miktarları arttırdım, sabah 2 organik yumurta ve bol peynir salatalık yedim mesela
akşamda balıgı bol yiyecegim..Dün yine bir davetteydim çok az da olsa biraz kaçamagım oldu. bugün dengelemeye çalışıyorum..Tabi yürüyüş miktarını da biraz arttırdım bu gün (Bir şeye dikkat ettim, son 10 gündür vücüdum su tatmaya başladı, bu da beni olumsuz etkiliyor. lahana, maydonoz suyu yeşil çay bol miktarda tüketiyorum ama banamısın demiyor..napcam bilmem )
benden önce zaten davraqnmışsınız mesajları sondan okursam böyle olur

buda güzel fikir topluca takımlardaki gibi .
aslında hem ikili hemde topluca yapalım , nasıl olur ?
abla ben seni gözüme kestirdim

Tamam abencim ben varım. hemen başlayalım istersen. bana da motivasyon olur Yanlız aklıma takıldı..gerçi sen dikkatlisindir ama yine de diyet yapacagım diye sağlığın etkilenmesin tatlım. dikkat et lütfen

Son düzenleme:
selam herkesee

kaç gündür giremedim internette sorun vardı vize haftamda geldi çattı bu ara çoook yoğunum ablalarım

cuma günü de bildirim yapamadım tartının pili zayıflamış iyice 40 kilo çıktım tartıda düşünün

1 haftada 30 kilo haha

gerçi regl oldum ben 1 kilo artıdayımdır kesin

aeben ablam sonuçlarına sevindim inş daha da iyi olursun ablacımm

montig abla resmini paylaşmışın ne güzelmişsin abla sen

safiş nerelerde yahu :44:

menümü yazim kaçiyim

Sabah:1 mandalina
Kahvaltımlet,zeytin,süt
Akşam:Tavuk ızgara,salata,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

herkese iyi haftasonları

Canım çok naziksin, teşekkür ederim. Sizler gibi şeker gençler tarafından beğenilmek çok güzel..

Günaydın, mutlu pazarlar

Bu günkü menüm

saat 11 de

1 yumurta peynir zeytin domates salatalık

ara

1 dilim tb ekmek, 5 zeytin

akşam

mantarlı tavuk, karnıbahar salatası

gece

yarım armut

40 dk yürüyüş, 20 dk. dans

Bir daha asla sabahın körüyle kahvaltı etmem. (erken yiyince doymuyorum çoookk denedim) Bu sabah saat 9 da mis gibi kahvaltımı yaptım. ondan sonra da açlıktan, mide kazıntısından çıldırdım ara ögün yaptım kesmedi, öglen yedim,:44: 2 saat sonra yine acıktım. Diyeti bozmamak için haşlanmış karnıbahar yemekten içim çıktı ve hala açım Yatana kadar Allah sabır versin bana

aynen bende erken yiyince acıkıyorum montig abla ama okulda olduğum için farketmiyorum evde olsam mahvolurum heralde

sıcak birşeyler çay filan iç yatana kadar ablam Allah kolaylık versin sana

selamlar
bugün hep evdeydim reglden dolayı çok ağrım vardı yarınki sınava bile çalışamadım

menüm

Sabah:3 dilim tb.ekmek,salata,zeytin
Ara:1 elma 2 kuru incir (canım çook tatlı istedi bugün )
Akşam: Tavuk, kereviz salatası yoğurtlu

Spor:50 dk yürüyüş

Ayyy sen de mi benim gibisin, ne zor dimiii.. Bir daha töbe valla Gün içinde akşama kadar çay, kahve, bitki çayı su bol miktarda tüketirim zaten, ama banamısın demedi dün..Neyse kazasız belasız atlattım O regli durumlarını gençliğimden bilirim canım Allah yardımcın olsun.:26:.Ben de agrıdan yeri gögü yırtardım..Menepoza girince rahatladım

Bu günkü menüm

saat 11 de

3 kaşık müsli, yogurt, 5 fındık, 1 kuru kayısı

ara
1 katı yumurta

Akşam

Mantarlı tavuk, domates, salatalık

Gece
yarım armut

1 saat yürüyüş

Günaydınlar vede iyi haftalar efendim hepinize....

Topiğimizi bir yarış tutkusu almış ne kaaa mikemmel....
Aeben ablamında dediği gibim ben her zaman yarışa hazırım yeter ki bir start verelim....
Sanırım herkesin gaza gelmeye ihtiyacı var... motivasyon şart.... disiplin şart....

eeeeee benle kim yarışacak bakalım...

en son kilo bildirimi yapmak için tartılmıştım ve 67,200 kg idim... Tabii şimdilerde 68'i görmüşümdür, belki de 69'u
cuma günü mü tartılıp başlatacağız yarışmayı, yoksa yarışma başladı mı....

Son düzenleme:
elifçiğim nasılsın istersen ikimiz yarışalım canım benimde motivasyona ihtiyacım var

Bence ikili takım oluşturmasak ta olur. sonuçta hepimizin amacı kilo verebilmek. Gruptaki herkes yarışmaya katılabilir. Cuma günler kimin daha çok kilo verdiğine bakarız en azından..Bu da motivasyonu sağlar

ister ikili ,ister grup olarak yapalım siz bilirsiniz

nazlişkom 2 avantajın var canım emziriyosun ve spora başlamışsın kısa zamanda verirsin inşallah

ama kilon baya kalmış doğumdan sonra. kaçla hamile kaldın kaçla doğum yaptın?

ben o açıdan şanslıydım şükür 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım ve doğumdan 3 gün sonra 78,5 - 15 gün sonra da 74 kgydum

ama emzirme döneminde acayip tatlıya düşmüştüm çok almadım ama veremedim de fazlasını

canım ben 66 ile hamile kaldım 81 kilo ile doğuma gittim . doğumdan sonra 6 kilo gitti . ama ve lakin sütüm az olduğu için bir panikle ne söylendiyse yedim içtim . sonuç doğuma girdiğim kiloya geri geldim ve aynı yerimde sayıyorum . ve anladım ki süt olayı olmayınca olmuyor . çok şükür azda olsa oğlum hala sabah ve akşam emiyor spor tamam ama oğlum o kadar az emiyorki onun emmesiyle gitmez kilolar şimdilik spora daha çok asılıcam

bir de aeben ablam ilk sayfadaki o kilo takipleri biraz karmaşık oluyor

takımlardaki gibi liste hazırlasak olmaz mı?

önceki haftaki kilo / bu haftaki kilo / verilen % şeklinde

senin yoğunluğundan dolayı problem olursa ben hazırlayabilirim

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar...

Bu günkü menüm

saat 11 de

1 dl. tb. ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık

ara

5 fındık 1 kuru kayısı, yarım ceviz

akşam

kereviz yemegi, haşlanmıs yoğurtlu karnıbahar

gece
1 ortaboy elma

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…