evet canım ısıtmaya gerek kalmıyor . bizim işyerinde güvenlikler kullanıyor . memnunlar şimdilik benimde evden yemek taşımam lazım tam monti yapmak istiyorum . işyerinde çıkan yemeklerin %90 nı bana uymuyor banu[/QUOTE
bend ealayım bari baktım nette satılıyor ama güvenemedim
netten mi aldın sen?
evet canım netten aldım ben menba marka . bizim işyerindekilerde ondan kullanıyor
Günaydın.Günaydın...
Bu günkü menüm
Saat 11 de
1 yumurta peynir domates salatalık
akşam
Hamsi bugulama bol salata
1 saat yürüyüş
tabiki elifim ... nazlışla yarısın işte ikinizde yeni başladınız diyete ..anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?
ben iyiyim ablam çok şükür . diyete devam ama tam olarak monti yapamıyorum kendime bugün yemek termosu aldım evden yemek getiricem artık . sporada yazıldım bu arada haftanın 4 günü gidicem 2 gün step + yürüyüş / 2 günde plates + yürüyüş devam edicem oğluşumla uğraşıyorum onun yanı sıra . benim tam anlamıyla monti yapmam lazım artık beni bu konuda gaza getirirseniz çok sevinirim . artık kilolardan hareketlerim bile kısıtlandı hergün bir yanım ağrıyor . hemencik tıkanıyorum nefes nefese kalıyorum bişey yaparken
elifçiğim nasılsın istersen ikimiz yarışalım canım benimde motivasyona ihtiyacım var
Bence ikili takım oluşturmasak ta olur. sonuçta hepimizin amacı kilo verebilmek. Gruptaki herkes yarışmaya katılabilir. Cuma günler kimin daha çok kilo verdiğine bakarız en azından..Bu da motivasyonu sağlar
Ay abencim resmen destan döktürmüştüm ama, siteye giriş yaptıgım halde tekrar giriş istedi ve tüm yazdıklarım gittiGünaydın.
Abla hani menünü artıracaksın biraz. Zaten 2 Ogün yiyorsun.bari miktarları artır .
benden önce zaten davraqnmışsınız mesajları sondan okursam böyle olur
buda güzel fikir topluca takımlardaki gibi .
aslında hem ikili hemde topluca yapalım , nasıl olur ?
abla ben seni gözüme kestirdim
selam herkesee
kaç gündür giremedim internette sorun vardı vize haftamda geldi çattı bu ara çoook yoğunum ablalarım
cuma günü de bildirim yapamadım tartının pili zayıflamış iyice 40 kilo çıktım tartıda düşünün
1 haftada 30 kilo haha
gerçi regl oldum ben 1 kilo artıdayımdır kesin
aeben ablam sonuçlarına sevindim inş daha da iyi olursun ablacımm
montig abla resmini paylaşmışın ne güzelmişsin abla sen
safiş nerelerde yahu :44:
menümü yazim kaçiyim
Sabah:1 mandalina
Kahvaltımlet,zeytin,süt
Akşam:Tavuk ızgara,salata,yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
herkese iyi haftasonları
Bir daha asla sabahın körüyle kahvaltı etmem. (erken yiyince doymuyorum çoookk denedim) Bu sabah saat 9 da mis gibi kahvaltımı yaptım.ondan sonra da açlıktan, mide kazıntısından çıldırdım ara ögün yaptım kesmedi, öglen yedim,:44: 2 saat sonra yine acıktım. Diyeti bozmamak için haşlanmış karnıbahar yemekten içim çıktı ve hala açım Yatana kadar Allah sabır versin bana
aynen bende erken yiyince acıkıyorum montig abla ama okulda olduğum için farketmiyorum evde olsam mahvolurum heralde
sıcak birşeyler çay filan iç yatana kadar ablam Allah kolaylık versin sana
selamlar
bugün hep evdeydim reglden dolayı çok ağrım vardı yarınki sınava bile çalışamadım
menüm
Sabah:3 dilim tb.ekmek,salata,zeytin
Ara:1 elma 2 kuru incir (canım çook tatlı istedi bugün)
Akşam: Tavuk, kereviz salatası yoğurtlu
Spor:50 dk yürüyüş
elifçiğim nasılsın istersen ikimiz yarışalım canım benimde motivasyona ihtiyacım var
Bence ikili takım oluşturmasak ta olur. sonuçta hepimizin amacı kilo verebilmek. Gruptaki herkes yarışmaya katılabilir. Cuma günler kimin daha çok kilo verdiğine bakarız en azından..Bu da motivasyonu sağlar
ister ikili ,ister grup olarak yapalım siz bilirsiniz
nazlişkom 2 avantajın var canım emziriyosun ve spora başlamışsın kısa zamanda verirsin inşallah
ama kilon baya kalmış doğumdan sonra. kaçla hamile kaldın kaçla doğum yaptın?
ben o açıdan şanslıydım şükür 77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım ve doğumdan 3 gün sonra 78,5 - 15 gün sonra da 74 kgydum
ama emzirme döneminde acayip tatlıya düşmüştüm çok almadım ama veremedim de fazlasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?