Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ellerine saglık safişçim liste çok güzel olmuş. Hep birlikte kilo verme disiplinine girmek te bana artı motivasyon oldu..

Günaydın mutlu hafta sonları...
bu günkü menüm
saat 11 de
1 yumurta, beyaz peynir domates salatalık

ara
ıspanak kavurma. 1 dl.b. ekmek

akşam
hamsi buğulama, kıvırcık salata

gece
3 tane erik

90 dk yürüyüş

selamlar efenim ..

dün girma imkanım daha dogrusu yazma imkanım olmadı . zilim ve laram ve tüm ögretmenlerimizin gününü kutlarım
yetişdikleriniz dünyanın en önemli varlıkları . sizlere çok iş düşüyor vesselam ..

zilim kaç gündür yazmıyorsun, gözümden kaçmadı iyisindir inşallah .

yogun bir hafta sonundan diyete 4 elle sarılma zamanı ...

yine kaybolmuşsunuz . hafta başı bi banum yazmış :26: montig ablam bile yazmamış 2 gündür :26:

bide yogurt olsaymış ablam, süper monti menüsü olacakmış

dagcım hoşgeldin canım .
demek bi yavruş daha oldu . saglıcakla buyüt inşalah .
canım sen azımli hatunsun zaten . çok güzel pilates ve call yaptıgın hatrımda kalmış
biz aynı yerde dururken sen dogum yapmış bide eski haline gelmişsin maşşalh
bekleriz canım her daim illa diyet yapmana gerek yok burda olmak için .

eline saglık safişim pek güzel olmuş
arkadaşlar cumaları yazarken başlangıç kilolarınıda ekleyin lütfen .

ayselim sen kiloda bildirmemişsin kuzu :44:

bu günki mönüm

8 :30.

2 dl ekmek. peynir . biber .
z. ezmesi .çok az propolisli bal .

15.00
et ızgara . karpuz şalgam .
1 avuc fındık badem.

akşamada meyve yemeyi düşünüyorum faklı bir durum olursa yazarım .

abla sana soracaktım hep unutuyorum . menülerin bir önceki gününmü yoksa yemedenmı yazıyorsun ?

hoşgeldin aben ablam nasılsın , kimsele ryok bugün zilim bir iki gündür yok bi yere mi gitti acaba?
sen nasılsın ablaaa benim hafta sonu hep misafirleirm vardı kaçamk yaptım ama çok degil ymek yemeye bile fırsatım olmadıı
işe geldimde dinlendm vallahi

Selam abencim Şekerim dikkat ediyorum da kimse genelde benim gibi hergün menüsünü yazmıyor. Topiği neredeyse benim menülerim dolduruyor. Utanıyorum valla. o yüzden yazmadım bende iki gündür..

bide yogurt olsaymış ablam, süper monti menüsü olacakmış
Yogurt da vardı kıs olmamı hiç, unutmuşum yazmayı

Yemeden yazıyorum abencim. bu sefer işi sıkı götürdüğümden haftalık alışverişimi ona göre yapıyorum. hal böyle olunca da hangi gün ne yiyeceğimi biliyorum

İyi akşamlar efendim .

Banum benim hafta sonuda gezmede gecti :)dün kaynimlardaydik mangal yaptık ,Cumartesi aksamda bı arkadasa cocuk görmeye gitik .aksam yemeği yemeden gitmiştim ama ikramliklar hep cisti ,laz böreği gibi hafta sonları diyet yapmıyorum .amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek.

Montig ablam sen menüleri eksik etme .bizlerde ornek olsun .:)

Ablam planlı yemek diyet acısından güzel . Lakin cogumuzun buna uyması zor.
Mesela su an börek pişirdim mis gibi koktu:)ama yeminden 2mandalina yedim . Onlada yatarım .kilo vermek şart oldu benim için .
Kızlar trampolin almayı düşünüyorum .ne dersiniz . Daha evvelde aklimdaydi , önceki dogum yapan arkadasımda diyince tekrar aklıma geldi . Havalar soğuk artık .

Son düzenleme:

Günaydınnn

Tamam abencim öyle diyorsan yazayım lisemi her gün ama yine de rahatsız olacagım k,mse yazmadıgı içinSizler çoluklu çocuklu olunca liste yapmak zor canım, haklısın..

Bu arada ben bir hata yaptım gecen cumartesi günü. Ailecek ve arkadaş grubu ile Abanttaydık tüm gün. Diyete oldugumu ve 8.700 gram verdiğimi ögrenen kendisi de 20 kiloya yakın veren bir arkadaşım, diyeti bu gün boz dilediğini ye, metebolizman hızlanır, vücut kıtlık krızinden çıkar, ben her 5 kilo verdikçe yaptım dedi. Çok mntıklı gelmemekle birlikte, 0 20 kilo zayıflayınca güvendim. Böyle güzel bir yerde iken ben de deneyeyim dedim, denemez olaydım o gün aşure ( 1 porsitonu 400-450 kl), pide (420 kl),simit(400 kl), tatlı canım ne çekerse yedim. Bu arada temkini de elden bırakmamaya çalıştım ama kabaca hesaplayınca 3000 kalori falan almışımdır.Ertesi sabah merak ettim tartıldım. tartı 1.600 fazla gösteriyordu sonraki günler yediklerime daha fazla itina ederek ve daha fazla spor yaparak (ayrıca her sabah tarılarak) önce 66.300 dün 65.300( çok şükür en azından eski kiloma indim diye sevinmiştim) bu sabah 65.500 çıktım yani bırak kilo vermeyi hala 200 gr. fazlalıgım var geçen haftaya göreMaydonoz suları, sebze yemeler, daha çok hareket te fayda etmedi geçen haftaki kilomu yakalamaya Arkadaşıma ver yansın ettim tabibir haftam boşa geçiyor, çektiğim sıkıntı da cabası Neyse abencim işte böyle..içimi dökeyim istedim, gerçekten çok canım sıkıldı yaptıgım aptallıga. Neyse canım sağlık olsun artık yapacak birşey yok.

Bu günkü menüm

saat 11 de
1 yumurta, az beyaz peynir, salaalık

ara
tarçınlı yoğurt, yarım elma

akşam
tavuk baget ızdara, marul salatası, az yogurt

gece
1 salatalık

2 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın

Kızımın okuluna gittik geldik esimle sabah sabah,ama bize gelin diyen raporlumus.
Kızımızı ve sınıf arkadaşlarını gormuş olduk :).
Ama trafik feci ,artık Ankara'nın trafiği istanbulu gecti.

Abla uzun vadede arkadasinın söylediği dogrun.fakat böyle kaçamak gunleinde sadece 1ogunde vede erken saatlerde yapılmalı.
Her zamanki gibi bosa üzülüyorsun bence, arada tozutmak ttin diyeti bozar ve kilo takılmasına engel olur bence tabi.afiyet olsun .

selam abla benimde misafirlerle geçti ablaaa eşimin kardeşi gelmişti istanbuldan o bend ekaldı akşam yemegi kahvaltı vs derken yerdemiyim göktemi bilemedimm dogrusu

off off trafikk dedinnn canımı aldımm her gün lanet edyorum valla ablaa ya((

zilimm yok hala :26::26::26::26:

iyi akşamlar

ayselim aşagıda seni görüyorum .
evet banum zilim hala yok .iyidir inşallah .

bu günün menüsü .

sabah
1 dl ekmek ,peynir , z. ezmesi,
1 cay kş propolisli bal .

ara
1 mandalina .

öyleyin .
karnıyarık. yogurt , fındık

akşam
tavuk sote salata .

gece bir parça peynir yada meyve olabilir .

slm kıslar..
walla o kadar yoğun geçiyorki günler akşam evde alıyoruz soluğu..sonrasındada yemek ,ortalığı toplamak ve ertesi gün için oğluma ,eşime kendime giyim kuşam ayarlamak,çantamı oğlumun çantasını hazırlamak,ve ertesi günün yemeği için hazırlık,ütü mütü vs..derken yatacak saat geliyor..
benimde sabahki derslerime ilave yapıldı..öğleden sonralarıda dil-eğitim kursum derslerm vs..derken..akşam oluyor walla...gece koşu bandına yarım saat ayırabilmek için can atıyorum ....haftada 3-4 kere ancak fırsat buluyorum..

24 saat gerçekten yetmiyor bana.. örgü örmek veya kendimi rahatlacak biişeyler yapmak istiyorum(kitap okumak vs..) bunları yapabilmek için uykumdan ödün veriyorum.dün gece 2'ye kadar oturdum walla sırf azıcık öreyim diye...bu sabahta gözlerimm şişmiş vaziyette kalktım..tümm gün esnedim..

umarım herkes iyidir..montig aplam günlük dalgalanmalara hiiç takılma ..sabahla akşam arasında bile 1-2 kg fark oluyo inan...

şimdide masayı hazırlamak üzre kalkıyorum sonrada masayı,ortalığı toplayıp kek yapıcam...

selam herkese

kaç gündür gelemedim k. bakmayın ne olur

anneanem hasta bizde kalıyor geçen perşembeden beri, meme kanseri olduğunu öğrendik maalesef

3 gün hastanede kaldı beni istedi yanında kaldım bende...

ama iyi olacak inşallah kemoterapiye başlandı allahtan erken teşhis babam özel olarak ilgilendi :)

öyle işte şimdi evde tedavilere gitmek için kalacak biraz bizde...

Allah kimseye göstermesin ya kaç gündür moralim çok bozuktu da onu iyi görünce bende iyi oldum...

diyete de tekrar başladım dün merak etmeyin gerçi hiç bişi yiyemedim üzüntüden ama

menümü yazıp kaçayım ev misafir dolu.

Sabaheynirli omlet,zeytin
Öğle:Mandalina,2 kuru kayısı
Akşam:Izgara tavuk,salata,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

bu arada kilo bildirimini bu haftadan itibaren yapsam olur mu cuma tartılamadım da..

iyi geceler hepinizi öpüyorum

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun .

Ayselim gecmis olsun. İllet hastalık okadar yayginlastiki
Annane acil şifalar dilerim . Erken teşhis önemli ,çarcabuk kurtulur inşallah .

Zilim senin bu halini iyi görmüyorum ,zaten yogun ve yorgunsun bide üstüne yürüyüş bandına çıkamıyorum diye hayiflaniyorsun 5li kilolardayken ,birde gece illaki örgü öreyim diyorsun .af edersin kendine garezinmi var . Yat uyu dinlen . Ben bir anlam veremiyorum bu hallerine ! Bu konuda bir Dr. Gitmeni tavsiye ediyorum ablan olarak.yanlış anlama beni ,normal görünmüyor bu durum. Hayatındaki her şeyi dört dörtlük olmak zorunda deyil ,ılerde bu kadar yiprattigin vücud ne diycem sana ?
Elimde deyil huyum diyorsun , anlıyorum fakat buna bir dur demezsen ılerde sen üzülürsün !

Son düzenleme:
Ayselim kilo bildirimi Haftayada olur balım takılma .

Safis nerdesin canım beğeni basıp kaçıyorsun , iyimisin?

selammmm

zilim gelmiş zilimmm valla cnm yaa aben ablamaın yazısına katılıyorum kendini çok ama çok yıpratıyorsun cnm
gayet iyi bir kilon ve fiziign var benceee öyle tahmin eidyorum spor keyif içind eyapılır elbet ama zman yoks ayapacak bişeyd eyok cnm

aysel çok gçmiş olsun cnm (

Ayselim kilo bildirimi Haftayada olur balım takılma .

Safis nerdesin canım beğeni basıp kaçıyorsun , iyimisin?

Günaydınlar efendim...
ablacım okuyorum en azından okuduğum takipte olduğum belli olsun diye beğeni yapıyorum... Buralarda olduğum bilinsin diye sırf...

o kadar yoğunum ki, bizim sezon böyle yoğun geçiyor
yarından itibaren fuarımız var pazartesiye kadar, onun işleri ile uğraşıyorum... davetiyeler, hostes ayarlaması, otel rezervasyonu gelecek misafirlere catreng hizmeti ikramlıklar vs. buradaki personel gelen giden müşteriler... onun üzerine birde ithalatlar her gün bir kaç tır geliyor boşalıyor onların takibi... diğer rutin işler zaten mevcut... Anlayacağın çok yoğunum....

Onun dışında kendi hayatım ise hep bir koşuşturmaca.... (Zilinin dediği gibi )
bu arada kızımı dışarıda bir müzik kursuna yazdırdım, müziğe olan eğilimini gördüm ve değerlendirmek gerek diye düşündüm... Yaşı itibari ile piyanoya başladık, ilerlemeye göre bu değişim gösterebilir, tabi küçük hanım sıkılmazsa....
şuan okulunda günlük oyun ve eğitimin dışında İngilizce, bale, satranç ve drama dersleri var... ek olarak dışarıda piyano kursu... onun için iyi olan herşeyi onu sıkmadan yapmak istiyorum... en azından ileri de pişman olmamak için... önümüzdeki yazda yüzme eğitimi almasını istiyorum... Sırası ile inşallah.... Büyüdüğünde hiç değilse az da olsa deneyimi olsun....
genç kız oldukça kötü alışkanlıklar edinmektense bunlarla oyalansın güzel eğitim alsın sosyal olsun istiyorum... Daha ne kadar sosyal olacaksak....

bu arada face de olan arkadaşlarım kızımı görüyorlar sık sık son halini sizlere de göstereyim de ne kadar büyüdüğünü görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…