selam herkese
kaç gündür gelemedim k. bakmayın ne olur
anneanem hasta bizde kalıyor geçen perşembeden beri, meme kanseri olduğunu öğrendik maalesef
3 gün hastanede kaldı beni istedi yanında kaldım bende...
ama iyi olacak inşallah kemoterapiye başlandı allahtan erken teşhis babam özel olarak ilgilendi :)
öyle işte şimdi evde tedavilere gitmek için kalacak biraz bizde...
Allah kimseye göstermesin ya kaç gündür moralim çok bozuktu da onu iyi görünce bende iyi oldum...
diyete de tekrar başladım dün merak etmeyin gerçi hiç bişi yiyemedim üzüntüden ama
menümü yazıp kaçayım ev misafir dolu.
Sabaheynirli omlet,zeytin
Öğle:Mandalina,2 kuru kayısı
Akşam:Izgara tavuk,salata,yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
bu arada kilo bildirimini bu haftadan itibaren yapsam olur mu cuma tartılamadım da..
iyi geceler hepinizi öpüyorum
Günaydınlar efendim...
ablacım okuyorum en azından okuduğum takipte olduğum belli olsun diye beğeni yapıyorum... Buralarda olduğum bilinsin diye sırf...
o kadar yoğunum ki, bizim sezon böyle yoğun geçiyor
yarından itibaren fuarımız var pazartesiye kadar, onun işleri ile uğraşıyorum... davetiyeler, hostes ayarlaması, otel rezervasyonu gelecek misafirlere catreng hizmeti ikramlıklar vs. buradaki personel gelen giden müşteriler... onun üzerine birde ithalatlar her gün bir kaç tır geliyor boşalıyor onların takibi... diğer rutin işler zaten mevcut... Anlayacağın çok yoğunum....
Onun dışında kendi hayatım ise hep bir koşuşturmaca.... (Zilinin dediği gibi)
bu arada kızımı dışarıda bir müzik kursuna yazdırdım, müziğe olan eğilimini gördüm ve değerlendirmek gerek diye düşündüm... Yaşı itibari ile piyanoya başladık, ilerlemeye göre bu değişim gösterebilir, tabi küçük hanım sıkılmazsa....
şuan okulunda günlük oyun ve eğitimin dışında İngilizce, bale, satranç ve drama dersleri var... ek olarak dışarıda piyano kursu... onun için iyi olan herşeyi onu sıkmadan yapmak istiyorum... en azından ileri de pişman olmamak için... önümüzdeki yazda yüzme eğitimi almasını istiyorum... Sırası ile inşallah.... Büyüdüğünde hiç değilse az da olsa deneyimi olsun....
genç kız oldukça kötü alışkanlıklar edinmektense bunlarla oyalansın güzel eğitim alsın sosyal olsun istiyorum... Daha ne kadar sosyal olacaksak....
bu arada face de olan arkadaşlarım kızımı görüyorlar sık sıkson halini sizlere de göstereyim de ne kadar büyüdüğünü görün
Eki Görüntüle 874716 Eki Görüntüle 874716
nasılsınız kızlar gelemedim kaç gündür oğluşum çok hasta ateşini dengeleyemiyoruz bir türlü . vucuttaki mikrop sayısı olması gerekenin nerdeyse 10 katına çıkmış . doktor amcamız iğne verdi onları vurunduk bugünde kontrole gideceğiz ateşi tam düştü diye rahatlıyoruz hop sonra tekrar yükseliyor şurup , vitil ,soğuk kompleks yapıp tekrar düşürüyoruz böyle devam edip duruyor
selam
ders arasında fırsat bulup kaçtım bilgisayar laboratuvarına
öncelikle hepinize çook teşekkürler daha iyi olacak inşallah aldırmaya gerek yokmuş çok ilerlememiş ama tedavinin sonucuna bakacağız dediler. gerçekten çok yaygınlaştı ya artık söylediğinde kimse şaşırmıyor bende bu hastalık var dediğinde Allah korusun herkesi...
tıpta ilerledi bu konuda ama baya :)
safiş kıss ne kadar tatlı kızın var maşallah yerim onu ben
aeben ablacım anlayışın için teşekkürler ben tartılınca söylicem o zaman...
menümü yazayım da derse kaçayım
Sabah:2 haşlanmış yumurta, zeytin,peynir
Öğle:1 armut,2 kuru kayısı,süt
Akşam:Karnabahar&brokoli yemeği,yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
umarım göğsün alınmasına gerek kalmadan kemotrapi ile sonuç alınır canım benim
kızım için söylediklerine de ayrıca teşekkür ederim tatlım
rabbim sana da nasip etsin anneliği inşallah....
Sen ve bekleyen herkese inşallah
ayrıca listeleride ben yapıyorum cicim dikkatini çekerim
canım benimmm minik kuzuya çok çok geçmiş olsun tatlım....
Maalesef bu havalarda bütün çocuklar hasta canım dikkat etsekte maalesef oluyorlar.... acil şifa versin rabbim...
Bizde 2 yıl önce yüksek ateşten hastanede yatmıştık serumlarla ancak kendine gelmişti kuzum...
çok geçmiş olsun canım benim ....
seni görünce çıkamadım kıs
sağol canım amin inş :)
demek listeleri sen yapıyorsun hmmm böyle kilo veremediğimiz haftalarda bize bi güzellik yaparsın artık
amin canım İNŞALLAH içim gidiyor onu halsiz öyle yatarken görüncebütün gece inledi yavrum . ne kadar dikkat etsekte olucağı varsa oluyor işte canım
çıkma kıs zaten ne yapacan çıkıp ta
gel iki lafın belini kırak
evet canım liste işi bende lakin
kilo veremeyenlere bir fikrin varsa söyle önce benden başlayalım
geçen hafta bütün liste eksilerde iken artıya geçen biri olarak kendimi alkışlıyorummm
fakat kilo verenler için güzel şeyler düşünebiliriz
mesela bir önceki kilo verme maratonunda (6. takımda yarışırken) kilo verenlere sürpriz hediyeler gönderiyorduknazlım iyi bilir
ders neolacak kıs profesör zaten kıl adam korkuom o adamdan iç organlarla ilgili bir şey anlatıyordu öyle bir ifade takındı bir tırstım ki sorma
kilo veremeyenlere teselli ödülü olsun
hediye mi nasıl hediye kıs :) ama güzelmiş
eyvahlar olsun hemen derse arka kapıdan girmem lazım hocaya çaktırmadan :18:
ben kaçtım öpüldünüzzz
Selamlar.
Nazlim oglusa gecmisler olsun . Hava hastalık havası ,helede ateşe çok dikkat etmek lazım.
Safis kızın ne CİRKİNN:) maşallah.tam issirmalik
Pekde sosyalsiniz .pek güzel .
Malum benim sipalar büyüdü ,ama geri dönme imkanım olsa kucukken tam bir dini egitim aldırmak isterdim. Büyüdüklerinde anliyorsunuzki aileden alınan yeterli gelmiyor.hep bu dünya için hazırlıyoruz yavrularımızı.tabikide en iyi sekilde hazırlamalıyız , fakat asllolan ebedi hayat için . O encok sevdiğimiz yavrularımızı baki kalacağımız ebedi dünya için hazırlamayı ihmal ediyoruz hep. Bazan çok üzülüyorum yapamadıklarıma
offf ya benim denizzz oğlann okulda düşümüş
gözlügüde kaşını kemsiş
dr dikiş atılcak dmeiş izind ealamadım
eşimmm gitti ama anne olmadan olurmu hiç(((((
canım çok geçmiş olsun.... umarım çok büyük bir yara değildir...
hay allah yaaa.... Rabbim korusun beterinden... senin gidememen kötü olmuş....
aklın şimdi hep çocuktadır... zamanda geçmez...
Profesör ne yapacak kız sana ilahi
İç organlarını çıkarıp eline mi verecek allaaseeeennn
kilo veremeyenlere ceza vermeli başta ben
hediye heeeee evli olanları cezbeden... bekarların da çeyizine girecek bir hediye (benden başka ne beklenirki)
umarım başına iş almamışsındır Aysel
offf ya benim denizzz oğlann okulda düşümüş
gözlügüde kaşını kemsiş
dr dikiş atılcak dmeiş izind ealamadım
eşimmm gitti ama anne olmadan olurmu hiç(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?