Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ayselim canım anneannene çok çok geçmiş olsun güzelim.... RAbbim acil şifa versin inşallah.
Şanslısınız ki, erken teşhis konmuş ve etrafında hekim var ilgilenecek....

durumu nedir göğüs almaya gerek kalmaz umarım....

Rabbim korusun çok yaygınlaştı bu hastalık... Grip gibi nezle gibi oldu herkes kanser allahım sen koru ....
Nerede şifa bekleyen hasta varsa rabbim yar ve yardımcısı olsun....

Sağlığımız yerinde iken kıymetini bilmiyoruz valla... Kaybedince de çok geç oluyor.....

Selammmm...
Canım çok geçmiş olsun. anneannene acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlıgına kavuşur..

Bu günkü menüm

saat 11 de

peynir,3 zetyin salatalık,domates, 1 dl.tb ekmek

ara
1 kuru incir, 1 kuru kayısı, yarım ceviz, 2 fındık

akşam
yumurtalı pazı, yogurtlu karnıbahar salatası

gece
yarım armut

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:

amannnn da amannmaşalahh sanaa fıstıkk

nasılsınız kızlar gelemedim kaç gündür oğluşum çok hasta ateşini dengeleyemiyoruz bir türlü . vucuttaki mikrop sayısı olması gerekenin nerdeyse 10 katına çıkmış . doktor amcamız iğne verdi onları vurunduk bugünde kontrole gideceğiz ateşi tam düştü diye rahatlıyoruz hop sonra tekrar yükseliyor şurup , vitil ,soğuk kompleks yapıp tekrar düşürüyoruz böyle devam edip duruyor

selam

ders arasında fırsat bulup kaçtım bilgisayar laboratuvarına

öncelikle hepinize çook teşekkürler daha iyi olacak inşallah aldırmaya gerek yokmuş çok ilerlememiş ama tedavinin sonucuna bakacağız dediler. gerçekten çok yaygınlaştı ya artık söylediğinde kimse şaşırmıyor bende bu hastalık var dediğinde Allah korusun herkesi...
tıpta ilerledi bu konuda ama baya :)

safiş kıss ne kadar tatlı kızın var maşallah yerim onu ben

aeben ablacım anlayışın için teşekkürler ben tartılınca söylicem o zaman...

menümü yazayım da derse kaçayım

Sabah:2 haşlanmış yumurta, zeytin,peynir
Öğle:1 armut,2 kuru kayısı,süt
Akşam:Karnabahar&brokoli yemeği,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

canım benimmm minik kuzuya çok çok geçmiş olsun tatlım....
Maalesef bu havalarda bütün çocuklar hasta canım dikkat etsekte maalesef oluyorlar.... acil şifa versin rabbim...
Bizde 2 yıl önce yüksek ateşten hastanede yatmıştık serumlarla ancak kendine gelmişti kuzum...
çok geçmiş olsun canım benim ....

umarım göğsün alınmasına gerek kalmadan kemotrapi ile sonuç alınır canım benim

kızım için söylediklerine de ayrıca teşekkür ederim tatlım
rabbim sana da nasip etsin anneliği inşallah....
Sen ve bekleyen herkese inşallah

ayrıca listeleride ben yapıyorum cicim dikkatini çekerim

seni görünce çıkamadım kıs

sağol canım amin inş :)

demek listeleri sen yapıyorsun hmmm böyle kilo veremediğimiz haftalarda bize bi güzellik yaparsın artık

amin canım İNŞALLAH içim gidiyor onu halsiz öyle yatarken görüncebütün gece inledi yavrum . ne kadar dikkat etsekte olucağı varsa oluyor işte canım

seni görünce çıkamadım kıs

sağol canım amin inş :)

demek listeleri sen yapıyorsun hmmm böyle kilo veremediğimiz haftalarda bize bi güzellik yaparsın artık

çıkma kıs zaten ne yapacan çıkıp ta
gel iki lafın belini kırak

evet canım liste işi bende lakin
kilo veremeyenlere bir fikrin varsa söyle önce benden başlayalım
geçen hafta bütün liste eksilerde iken artıya geçen biri olarak kendimi alkışlıyorummm

fakat kilo verenler için güzel şeyler düşünebiliriz
mesela bir önceki kilo verme maratonunda (6. takımda yarışırken) kilo verenlere sürpriz hediyeler gönderiyorduk nazlım iyi bilir

amin canım İNŞALLAH içim gidiyor onu halsiz öyle yatarken görüncebütün gece inledi yavrum . ne kadar dikkat etsekte olucağı varsa oluyor işte canım

canım benimmmm insan mahvoluyor evladını öyle görünce çok iyi anlıyorum seni
buna şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimizden Rabbim beterinden korusun....

ders neolacak kıs profesör zaten kıl adam korkuom o adamdan iç organlarla ilgili bir şey anlatıyordu öyle bir ifade takındı bir tırstım ki sorma

kilo veremeyenlere teselli ödülü olsun

hediye mi nasıl hediye kıs :) ama güzelmiş

Selamlar.

Nazlim oglusa gecmisler olsun . Hava hastalık havası ,helede ateşe çok dikkat etmek lazım.

Safis kızın ne CİRKİNN:) maşallah.tam issirmalik
Pekde sosyalsiniz .pek güzel .
Malum benim sipalar büyüdü ,ama geri dönme imkanım olsa kucukken tam bir dini egitim aldırmak isterdim. Büyüdüklerinde anliyorsunuzki aileden alınan yeterli gelmiyor.hep bu dünya için hazırlıyoruz yavrularımızı.tabikide en iyi sekilde hazırlamalıyız , fakat asllolan ebedi hayat için . O encok sevdiğimiz yavrularımızı baki kalacağımız ebedi dünya için hazırlamayı ihmal ediyoruz hep. Bazan çok üzülüyorum yapamadıklarıma

Profesör ne yapacak kız sana ilahi
İç organlarını çıkarıp eline mi verecek allaaseeeennn

kilo veremeyenlere ceza vermeli başta ben

hediye heeeee evli olanları cezbeden... bekarların da çeyizine girecek bir hediye (benden başka ne beklenirki)

eyvahlar olsun hemen derse arka kapıdan girmem lazım hocaya çaktırmadan :18:

ben kaçtım öpüldünüzzz

umarım başına iş almamışsındır Aysel

teşekkürler ablacım.... öperim

evet ablam aynen söylediklerine katılıyorum bende... bu pişmanlığı ileride yaşamamak adına sağlığım yerinde iken elim ayağım tutup kafam çalışıyorken kızım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum....
Dini eğitim için ilk okulu bekliyorum ben, yapılacaklar arasında o da var illaki... okuma yazma öğrendikten sonra nasipse kuran kursuna göndermek yada tanıdığım bu işlerle ilgili bir hoca ile konuşup gerekli eğitimini almasını sağlamak amacım...
Fakat dedim ya sırası ile herşey... şuan bunun için yaşı küçük... arapça konuşulduğunda aaaa bu arapça diyor anlıyor fakat tam manası ile öğrenebilmesi için biraz büyümesi şart....

offf ya benim denizzz oğlann okulda düşümüş
gözlügüde kaşını kemsiş
dr dikiş atılcak dmeiş izind ealamadım
eşimmm gitti ama anne olmadan olurmu hiç(((((

gözlügüde kaşını kemsiş

canım çok geçmiş olsun.... umarım çok büyük bir yara değildir...
hay allah yaaa.... Rabbim korusun beterinden... senin gidememen kötü olmuş....
aklın şimdi hep çocuktadır... zamanda geçmez...

canım çok geçmiş olsun.... umarım çok büyük bir yara değildir...
hay allah yaaa.... Rabbim korusun beterinden... senin gidememen kötü olmuş....
aklın şimdi hep çocuktadır... zamanda geçmez...

plastik cerrah yapıştırmış dikiş atmamışta
gözlükte krılmammış naısl olmuş anlayamadım dogrusu
yaralanan deniz aglayan kayra susturamamışlarrr

verir kıs sen bilmion adamın tipini tabi

ay safiş kıs koptum burdaa tahmin etmeliydim böyle birşey olduğunu

yok başıma iş almadım hoca sınıftan telefonla konuşmak için çıktığında damladım sınıfa

Keremde yer tutmuş bana canım sevdiceğimmm

gözlügüde kaşını kemsiş

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…