Abencim bir daha asla böyle bir hataya düşmeyecegim çünkü hafta arası hakikaten çok zorlandımyani psikolojik olarak bunaldım. Kendi bünyeme sinirlendim bu kadar hain oldugu için. neyse geldi geçti çok şükür.Benim hedefim aslında 62. yani az bi kilom kaldı, bu yüzden de yürüyüşümün zamanını kısmaya başladım ki, koruma devresinde 30-40 dk ile yetinsin bünye. eger 62 de istediğim görüntüyü yakalayamazsam (bel ve mide bölgemden) 60 a kadar inecegim..sen kaç olmayı düşünüyon:26:
İyi hafta sonları dilerim.
Safisim liste için teşekkürler .
Herkez az Yada çok kilo vermiş . Tebrik ederim herkezi .
Özellikle banum senigecen haftaki 2 kilodan sonra tekrar bulaşar gitmesi harika olmuş . Bak takımlara girmek sıkmak ise yaramış
Ablam semide tebrik ederim onca artıdan sonra ne edip tekrar eksilere dusmussun .
Nazlim sen kilo bildirmemissin ,
Ablam benim uzun vadede yani yaza hedefin 60 ,62 arası o kilo bana çok yakışıyor .5 li rakamlarda kukucuk kalıyorum :) malum minyonum.
İlk hedefim yıl basına 67 olmak azama kalıcı kilo vermek çok sıkmadan , çünkü ben çok sıkı diyet yapınca çok çabuk geri kilo alıyorum .
kilo bildiremedim ablam oğlum çok hastaydı 3 gün hastahanede yattık cumartesi çıktık hastahaneden artık bu cuma bildiririm kilomu
Nazlim yavruma gecmis olsun ,ah ana olmak nasılda üzülmüşsundur,şimdi nasıl oldu ateşi dustumu ?
Safisim eline saglık balım
Merhaba Montig. Konu dışı olacak ama artık weight watchers konusuna girmediğiniz için ve özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum. WW konusunda yazılarınızı okudum, paylaştığınız bilgiler doğrultusunda ww ye başlamaya karar verdim. fakat başlamadan önce sormak istediklerim var. sizce ww nin avantajları ve dezavantajları neler, faydasını gördünüz mü, sürekliliği sağlanabilen bir beslenme şeklimi? Başlamam doğru olur mu? Beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum... şimdiden teşekkürler :)
Günaydın
Ablam 3 gündür menüde yazmamissin. Merak ettim dogrusu alıştım sabah ilk senin mesajini görmeye :) safis yogun zannında:) yine beğenileri y basıp kaçmış :)
Selam abencim.ayın 28 den beri adsl ile ugraşıyorum kesilip duruyor. 29 da son defa girdim ve gitti gidiş o gidiş. ttnet ile papaz olacak duruma geldim Biraz evvel baglantır kurulabildi:26: Yaw birşeye canım sıkıldı aben, aklına ihtiyacım var. cumartesiden bu güne diyeti hiç bozmadım. sadece artık vereceğim kilo azaldı, yavaş yavaş menülerime ek yapayım dedim ve 3 gün menüme 1,5 dilim tb. ekmek ekledim.Bu arada yılbaşına kadar diyete devam edeceğim, yılbaşından sonra 1 ay kadar koruma programı yapacagım. dün akşam da canım çok çekti yarım avuçtan da az leblebi yedim. yürüyüşlerimi de 1 saate indirdim. sabah merak ettim kaç gram gitmiş diye tartıldım. amanınnnn 200 gr almışım nasıl olur anlamadım. günde 1,5 dilim ekmek kilo aldırır mı? kafam allak bullak. ömrü billah diyet yapacak halim yok ya. koruma programında ne yapacagım ben? ya da ne yapmam gerek, bir fikrin varmı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?