Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Montig. Konu dışı olacak ama artık weight watchers konusuna girmediğiniz için ve özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum. WW konusunda yazılarınızı okudum, paylaştığınız bilgiler doğrultusunda ww ye başlamaya karar verdim. fakat başlamadan önce sormak istediklerim var. sizce ww nin avantajları ve dezavantajları neler, faydasını gördünüz mü, sürekliliği sağlanabilen bir beslenme şeklimi? Başlamam doğru olur mu? Beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum... şimdiden teşekkürler :)

İyi hafta sonları dilerim.

Safisim liste için teşekkürler .

Herkez az Yada çok kilo vermiş . Tebrik ederim herkezi .
Özellikle banum seni gecen haftaki 2 kilodan sonra tekrar bulaşar gitmesi harika olmuş . Bak takımlara girmek sıkmak ise yaramış

Ablam semide tebrik ederim onca artıdan sonra ne edip tekrar eksilere dusmussun .

Nazlim sen kilo bildirmemissin ,

Ablam benim uzun vadede yani yaza hedefin 60 ,62 arası o kilo bana çok yakışıyor .5 li rakamlarda kukucuk kalıyorum :) malum minyonum.
İlk hedefim yıl basına 67 olmak azama kalıcı kilo vermek çok sıkmadan , çünkü ben çok sıkı diyet yapınca çok çabuk geri kilo alıyorum .

Son düzenleme:
Tayki başın sağolsun canım

Ben geldim artık pazartesi başlıyorum inanmıyorsunuzdur siz bana ama başlıycam çünkü kendimi daha iyi hissediyorum incelince ağırlıklı yoğurt yiyeceğim bana yoğurt iyi geliyor mayalıyamazdım bi türlü artık evdede mayalıyabiliyorum bakalım pazartesi net kg bilidiririm ama 66,5 kg civarıyım zaten en iyi 63,5 olduydum ama 74 lerden inmiştim tabii 2 ayda şimdi hedef ilk etapta 63 olmak ama 60'a kadarda yolum var hadi bakalım yağ mı yaman ben mi :)

İyi pazarlar.

Laram hoş geldin , demek yagmi yaman senmi :) . Bence sen daha yamansin canım :)

Bu hafta sonu kilo almadan geireyimki önümüzdeki hafta güzel vereyim duyordum lakin bu sabah baskul baya bir fazla çıktı . Anlamda veremedim .sanırım regl şişkinliği . Bakalım cumaya kadar regl kalmaz . Spor yapmam lazimmmm.

Aebenim sağlığın nasıl canım. Başladın mı sende montiye ben bu akşam uzun zaman yemiyeceğim için leziz bir makarna yapıyorum :) Bu sefer tam modu ile başlıyorum hayırlısı ile allah sağlıktan ayırmasın bu ay yine söktürücü kullanıcam 5 gün sonra başlarım bakalım.

Günaydın

Hayırlı ve bol kilo vermeli haftalar olsun inşallah .

Bu hafta sonuda artili gecti , tam ne oldugunu anlamasamda.

Laram iyiyim canım teşekkürler .saglık sorunlarım için köklü bir dedavi şimdilik görünmüyor , relax bir tedaviyle devam ediyoruz bakalım . Cumartesi için bir baska Prof dan randevu aldım . Bakalım .

Laram benim tam monti yapmam malesefki mümkün deyil , o yüzden kacamaklarla az Kilo vererek uzun vadede kilo vermek niyetim , tabi ne kadar başarılı olurum bilemem .

Sen nasıl oldun ?

Ablam 3 gündür menüde yazmamissin. Merak ettim dogrusu alıştım sabah ilk senin mesajini görmeye :) safis yogun zannında:) yine beğenileri y basıp kaçmış :)

kilo bildiremedim ablam oğlum çok hastaydı 3 gün hastahanede yattık cumartesi çıktık hastahaneden artık bu cuma bildiririm kilomu

* Montig

15.11.2013 66.600
22.11.2013 65.300
29.11.2013 64.700
Giden: 600 gram… Tebrikler…

* Aeben

15.11.2013 70.300
22.11.2013 69.700
29.11.2013 69.500
Giden: 200 gram… Tebrikler…

* Safinaz

15.11.2013 68.500
22.11.2013 68.700
29.11.2013 68.600
Giden: 100 gram…

* Naz
15.11.2013 81.200
22.11.2013 79.600
29.11.2013

* Masum
15.11.2013 72.200
22.11.2013 70.100
29.11.2013 68.700
Giden: 1.400 gram… Tebrikler…

*Katherina

15.11.2013 --------
22.11.2013 74.800
29.11.2013 74.100
Giden : 700 gram... Tebrikler...

Aeben ablam aynen canım aynen tahmin ettiğin gibi
buralarda olduğumu bilin deyiiii
Listeyi de güncelledim gariiii

Nazlim yavruma gecmis olsun ,ah ana olmak nasılda üzülmüşsundur,şimdi nasıl oldu ateşi dustumu ?

Safisim eline saglık balım

Nazlim yavruma gecmis olsun ,ah ana olmak nasılda üzülmüşsundur,şimdi nasıl oldu ateşi dustumu ?

Safisim eline saglık balım

çok şükür abla şimdi iyi oğluşum . ateşi yok şimdi son bir iğnemiz kaldı onuda bu akşam vurunup yarın kontrole gideceğiz tekrar

selamlaar

güzel bir hafta olması dileğiyle

masumcumm ben iyiyim şahsen sen nasılsın :)

liste çok güzel inş bol eksili liste olarak devam eder

safiş kıs listede neden kendine tebrikler yazmadın 100 gram da olsa vermişin sonuçta

inş bu hafta baya bir eksilerde çıkarsın canımcım

bugün okulda bana herkes zayıfladın dedi o yüzden çok sevindim ya biraz daha vereyimde resim koycam buraya inş

menümü yazayımm:

Sabah:3 dilim tb. ekmek (kızarmış), zeytin, salata
Öğle:4 kuru kayısı,1 bardak süt 15dks (kısalttım )
Akşam:Tavuk ızgara,salata,yoğurt

yürüyüş:60 dk

Son düzenleme:

Merhaba. ben ww.yi yaklaşık 2 yıl önce yapmıştım, bilgileri de malesef diğer lapotopum ile birlikte gitti. ww. iyi dikkat edilirse kilo verdiriyor. yani en azından hesaplayarak, canınızın istediği herşeyi yiyorsunuz ama en ufak bir sapmayı affetmiyor. ayrıca ben verdiğim kiloları hemen geri aldım, kalıcı olmadı. bu açıdan da çok fazla tavsiye edemeyeceğim. size önerim, montignac diyeti yapmanızdır. Bu topiğin başlarından birkaç sayfa okursanız hemen adapte olursuunuz. Kolay gelsin

Günaydın

Ablam 3 gündür menüde yazmamissin. Merak ettim dogrusu alıştım sabah ilk senin mesajini görmeye :) safis yogun zannında:) yine beğenileri y basıp kaçmış :)

Selam abencim. ayın 28 den beri adsl ile ugraşıyorum kesilip duruyor. 29 da son defa girdim ve gitti gidiş o gidiş. ttnet ile papaz olacak duruma geldimBiraz evvel baglantır kurulabildi:26: Yaw birşeye canım sıkıldı aben, aklına ihtiyacım var. cumartesiden bu güne diyeti hiç bozmadım. sadece artık vereceğim kilo azaldı, yavaş yavaş menülerime ek yapayım dedim ve 3 gün menüme 1,5 dilim tb. ekmek ekledim.Bu arada yılbaşına kadar diyete devam edeceğim, yılbaşından sonra 1 ay kadar koruma programı yapacagım. dün akşam da canım çok çekti yarım avuçtan da az leblebi yedim. yürüyüşlerimi de 1 saate indirdim. sabah merak ettim kaç gram gitmiş diye tartıldım. amanınnnn 200 gr almışım nasıl olur anlamadım. günde 1,5 dilim ekmek kilo aldırır mı? kafam allak bullak. ömrü billah diyet yapacak halim yok ya. koruma programında ne yapacagım ben? ya da ne yapmam gerek, bir fikrin varmı canım..

slm hepinize...
yatmadan evvel bakayım biraz dedim..
walla bana ciddi ciddi 24 saat yetmiyor gerçekten..eşim kadın ald deyip duruyor beni koştururken görünce.ama başka birinin elinin değdiği temizlik,ütü mütü hiç içime sinmez benim walla..bakalım dayandığım yere kadar böyle devam...

banum walla kendime hiç zaman ayıramaz oldum cnm,yapabilsem koşarken örgüde örücem inanki..sürekli 2 işi bi arada yapmassam yetişmiyor inanki...bu akşam yarın akşamın yemeğini yaparken bi yandanda muftak camlarını sildim.biraz cam siliyorum ,dönüp ocaktaki tencereyi karıştırıyorum.cam bitti oğlumun yarın giyeceklerini hazırladım ve okuldan istedikleri kostümleri koydum çantasına..suyunu matarasına vs..döndüm ocağı kıstım gittim kendi okul çantamı boşaltıp düzenlledim,kendi kıyafetmerimi hazırladım.eşim kan revan içinde getirmiş dün ütülediğim kıyafetlerini..onları attım yıkandı başka bi kat giysi koydum çantasına,sivil kıyafetlerini ayrayarladım vs..vs.. derken oğlanın uykusu geldi.dişlerini fırçalat,wc,pijama vs..ona kitap oku yatır ....bu saat oldu..gene kendime 1 dk ayıramadan gece bitti..şimdide yorgun argın yatağıma yatıp uyuycam.eşim de konferans için makalemi ne hazırlıyor ,kapandı odasına çalışıp duruyor..birbirimizi yemekte görüyoruz bazen valla..

allah sağlık sıhat versinde,çalışan anne-eş olmak ve mükamelliyetçi olmak kadına çok yük bindiriyor.

koşuu bandına çıkıp yürüyecektim ama kaldı artık...ben kaçtım uykuya...haydin görüşürüz

günaydınnn..mutlu sabahlar

Bu günkü menüm

saat 11

1 yumurta, peynir, salatalık,biber

ara

tarçınlı yogurt

akşam

3 ızgara köfte, salata, ayran

gece

yarım elma

1 saat yürüyüş

Abencim ekmegi kestim, yürüyüşü 1,5 saate çıkardım kilom normale dönmüş canım. ben yine de koruma programı ile ilgili fikirlerini almak isterim canım

Son düzenleme:
selaam iyi akşamlar

herkes nasıl bakalım :)

ben yoğunum yine

menümü yazıp spora kaçayım

Menüm:

Sabaheynirli omlet, salata
Öğle:1 avuçtan az fındık,süt
Akşam:Balık,salata

Spor:1 saat yürüyüş

giremezsem öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…