Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnn

Abencim bu hafta kilo vermeyi bende beklemiyorum. Geçen haftaki kilomun hala 100 gr üzerindeyim bende.Vücudumun su tuttugunu düşünüyorum. Sanırım yürüme süresini azalttım onun etkisi çok. Menülerimi de kısmak istemiyorum, kalori ihtiyacım düşmesin diye, bakalım ne olacak cumaya:26:

menüm

saat 11

1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık domates

ara

1 kuru incir, kayısı, 2 fındık,2 badem,yarım ceviz

akşam

z.yaglı patlıcan, yogurtlu kereviz havuç salatası

gece
yarım armut

50 dk. yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar
hafta sonu biliyorsunuz pek girmiyorum siteye ben....
dünde hastalıktan kalkıp işe gelemedim...
Pazar akşamı boğaz arısı ve yutkunma zorluğu ile yattım, dün sabah kolum kanadım kırılmış gibiydi çıkamadım yataktan...
Boğaz enfeksiyonu ve ateş... tüm gün yattım valla.... Ama bu gün mecbur kalktım ve işe geldim... bakalım bu gün nasıl geçecek...

Zili geçmiş olsun güzelim... Yazdıklarını okurken aklımdan "acaba hamile mi" diye geçti valla ne yalan söyliyim... Dikkat et kendine... Bu havada da yani yalın ayak teras mı yıkanır alemsin... Resmen hastalıklara davetiye çıkarıyorsun.... Yağmur çizmelerin yokmu onları giyip yıkasaydın ya.... Ben öyle yapıyorum....

Aeben ablam evet yarıştayız canımın içi.... Fakat hastalığım nedeni ile ban ballı ıhlamur içiyorum boğazım yumuşasın diye bunu belirteyim ablacım.... Öperim....

Geçmiş olsun safişçim dikkat et kendine. önce sağlık

Günaydın puslu iç karatici bir Ankara sabahından :)

Safis gecmis olsun canım . Saglık olsunda diyet ne zaman olsa olur .

Banum aklım sende . Eski is yeriniz irtibatı tamamen kopardinmi ?

Zilim artık sana bisi demiyorum .hiç abla nasihati dinlemiyorsun 19:

Abla artık her hafta kilo vermek hedefin olmasın zaten .

Geçmiş olsun safişçim dikkat et kendine. önce sağlık

Sağol ablacım.... aynen dediğin gibi önce sağlık.... çok öperim...

günaydın ablam.... Burası da aynı valla.... İç karartıcı kasvetli...

diyete ara vermiş değilim zaten boğazımdan dolayı yiyemiyorum da... maalesef....
Ama biliyorum ki bu hastalık yüzünden yiyememelerim bana pahalıya patlayacak....
neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil.... hallederiz allahın izini ile inşallah.

İyi aksamlar telden giriyorum evet abla eski is yerim ile bitti ilisigim kesildi ama cikarken goremedim hicbirini patronlarin bugun gittim grstum yerime birisini aldilar issizim demedim biliyorumki hemen gel diycekler kimsenin ekmegi ile oynamak idtemem safiss ve zilim gecmis olsun kizlar montig abla selammmm

selam kızlar, banucum sana da selam
Abencim doğru diyorsun da diyeti bozacak hiçbir şey yapmadım, sadece yürüyüş süresini azalttım. Kilo verme de durmuş gözüküyor, en azında şu ana kadar, hatta 100 gr almış durumdayım anlamadım. artık diyet modunda yaşamaktan sıkıldım, koruma prog. geçmek istiyorum

Evde yine adsl kesik, şimdi arkadaşımdan giriş yaptım. 1 ay dolmadan 2.ci kez arıza oldu. ilkinde 5 gün sürmüştü, bakalım bu sefer ne olacak. haber vereyim dedim görüşürüz

Son düzenleme:
slm hepinize...
safinaz sana geçmiş olsun...boğaz ağrısı çekmekte fena walla..benim öğrencilerdende hasta olanlar var..bende hastalanıp oğluma bulaştırmamak için elimden geleni yapıyorum..

banum inşallah daha hayırlı işlere vesile olacağı vardır bu işin olmamasının..herşeyin hayırlısı..

safinaz bende bi ara düşünmedim değil hamile olabileceğimi..(ihtimal vermesemde) hatta dişim için ilaç kullanıyorum,eğer öyleyse zararı olabilir falan derken anaaaa dedimm.bu ilaçların yan etkilerini bi okuyayım dedim bu sabah kahvaltı ederken..bendeki tüm rahatsızlığın sebebi yan etkileriymiş ilacın..
tansiyonumu düşürüp,vücuduma elektrik verilmiş gibi kesk kesiktim dün ve bu gün..elim kolum boşalmış gibiydi..tir tir titredim resmen..dün açlıktan falandır diye düşündüm,ondan önceki günde yorgunluktur falan dedim ama değilmiş..bu gün öğlen yemek yediğim halde eve zor geldim..elllerim nasıl titriyordu ,apartmanın kapısını zor açtım girdim..eşim benden evvel gelmişti..sapsarı olmuşsun hayırdır diye panik içinde çizmelerimi çıkarttı sağolsun..tansiyonum 6-10'du...ilacın birini kestim.ağrı kesiciydi zaten.içsemde içmesemde ağrıyordu..dayanıcam artık yarında..öbürgün çekilecek zaten..o kadar korkmama rağmen çekilsnde rahatlılayım artık diyorum..

birde elim ayağım şişti ,acaip ödem yaptı sanki ilaç aynı zamanda...walla diş lafını duyunca bile içim hop ediyor artık...

akşamda başımdaki sersemlikten dolayı kahve içeyim geçer falan dedim içtim ama tüm gece uyuyamadım..sabaha hepten yorgun ve baş dönmesiyle uyandım..bari bu gece erken yatayım...haydin görüşürüz yarın...

Günaydın hatunlar
dünün menüsü....

Kahvaltı 07.30
2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir - bir bardak ballı ıhlamur (hastayım)

Öğle 12.30
ızgara köfte salata ayran

Akşam 19.30
tavuklu salata ve ayran

Gün boyu bol su ve ıhlamur....

Ballı ıhlamuru sadece kahvaltıda içtim gün boyu içtiğim ıhlamur sade idi...

hastalığım devam ediyor burun akıntısı ile...
ve ilaç kullanıyorum maalesef.... Sanırım ilaçlar ödem yapıyor....
Bu cuma baskülden çok umutlu değilim açıkçası....

Günaydın

Tum hastalara şifa diliyorum .

Bugün sohbet bende , hazırlıklara girisicem ev ahalisi yeni gitti , maklube yapıcam .
Çok sıkmadan diyete devam , ama bu hafta kilo verme hedefim yok .

Selam kızlar

Adsl nihayet yapıldı. Baktım telefonla çözüme ulaşamıyorum, Merkeze giderek ciyaklayınca bu gün gelip hallettiler

Menüm
saat 11 yogurtlu müsli

ara

yarım incir, 1 kayısı, çeyrek ceviz, 1 badem, 2 fındık

akşam

Izgara küçük bir baget, patlıcan salatası, az z.yaglı pırasa

gece

2-3 dilim armut limonu kereviz (diüretik olsun diye, davul gibi şişim 1 haftadır)

1,5 saat yürüyüş (yürüyüşün zamanını arttırdım mecburen)

Günaydınnn...hayırlı cumalar.

Klilo bildirimi yapayım

geçen hafta 63.300 gr
bu hafta 62.500 gr:
Giden kilo 800 gr

Oldukça zor bir haftaydı. Çarşambaya kadar balon gibi şiş gezdim. Çok şükür normale döndüm de rahatladım. hedefime kaldı 500 gr. Niyetim 2 hafta daha diyete devam edip, yılbaşıdan sonraki hafta koruma programına geçmek. kısmet olursa tabi, sağlkla..

menüm

saat 11
1 tost, kendi yaptıgım meyveli şekersiz light muhallebi (bu hafta kaçamak yok, kaçamak hakkımı yılbaşı gecesine saklıyorum)

ara

1 incir, 1 kayısı, 1 fındık,1 badem,çeyrek ceviz ,10 leblebi

akşam

2 ızgara köfte, bol kıvırcık salata

gece
salatalık

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın

Abla tebrikler .

Bu hafta sabitim 68.3
Ama incelme var galiba, artık eteklerim çok sıkmıyor :)

Safis nasıl oldu hastalığın ?

Dünün menüsü

Kahvaltı : 07.30
2 dl tb ekmeğinden ve beyaz peynirden yapılmış tost - ıhlamur

Öğle : 12.30
Bir kase mercimek çorbası - Bir kase yoğurt (Hastayım)

Akşam : 19.00
Tavuklu Salata ve ayran

Gün boyu sade ıhlamur... Hastalığım hala devam ediyor maalesef, birde geceden beri sol göğsümde ağrı var sanırım üşüttüm....
Bu hafta hiç tadım yok yani anlayacağınız....

günaydın ne zamandır gelemiyorum . işler yoğun bu ara malum yıl sonu sayım falan . 3 hafta spora ara vermiştim oğluşun hastalığı sonra ben hastalandım derken bu hafta start verdim tekrar ama ne hikmetse spor sonrası benim kilo artışa geçiyor bu hafta 80 kg yum

Elbet inecek nazlim . Sanada gecmis olsun , bu aralar herkez hasta .

Safis tartilmadinmi ?

Ayseler girmemiş ,

Banum sen nasılsın ?

slm herkese

bende safinaz gibi iyi değilim bu hafta walla..dişim çekildi dün..bu günde ağrısı wardı biraz ama iyiyim yinede...şubat ayındada kaplama için çağırdı..bitsede rahatlasm..

okulumda full yoğun geçiyor..oğlumu tüm gün hiç göremiyorum,özlüyorum..akşamda yemekten sonra onun bir sürü ödevi oluyor..onları yapıyoruz.bir tek o arada birlikteyiiz..sonra o uykuya ben işe güce...şubat tatilini iple çekiyorum.kuzumla bolca vakit geçirebilmek için..

sizde ne var ne yok ey ahali...iyisinizdir hepiniz umarım....

Selamlar herkese..
Ben de bundan çook onceleri yapıtım ve 20 kilo belki daha da fazla verdim montignac diyetiyle.. Yapan herkese kolaylıklar diliyorum..
Şuanda farklı sebeplerden oturu çok kilo aldığım için tekrar başladım diyete:))
Bakalım inşallah yapan hepimize Allah kolaylıklar verir..
Bi soru olacak bazı noktalarını unuttum ve kitabımı da bulamıyorum cevap veren olursa çok mutlu olucamm:))
Baklagilleri yağsız pişirmek zorunda değiliz değil mi?? Çünkü ben normal karbonhidratları tam bugday ekmeği ya da tam bulgur pilavı yiceim zaman kesinlikle yağsız yogurt- peynir- süt ve yağsız pişirmeyle tüketiyorum. Bir de kuru soğanı hem k.hidrat hem proteinlerle tüketebiliorduk değil mi??

Teşekkürler ederim herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…