Günaydınnnİyi geceler .
Yogun bir gündü .
Safis gelmemissin yarış ne oldu ? Nedense her yarışa girdiğimde karşındakine şans getirim :) sanırım bu haftada öyle olacak :) bu hafta kilo vermeyi pek beklemiyorum .
Abla afiyet olsun .
Banu varmı bir haber?
Mesaj silinmesine gelince cepdenmi bu dediklerinizin hiç biri olmuyor :)
Günaydınlar kızlar
hafta sonu biliyorsunuz pek girmiyorum siteye ben....
dünde hastalıktan kalkıp işe gelemedim...
Pazar akşamı boğaz arısı ve yutkunma zorluğu ile yattım, dün sabah kolum kanadım kırılmış gibiydi çıkamadım yataktan...
Boğaz enfeksiyonu ve ateş... tüm gün yattım valla.... Ama bu gün mecbur kalktım ve işe geldim... bakalım bu gün nasıl geçecek...
Zili geçmiş olsun güzelim... Yazdıklarını okurken aklımdan "acaba hamile mi" diye geçti valla ne yalan söyliyim... Dikkat et kendine... Bu havada da yani yalın ayak teras mı yıkanır alemsin... Resmen hastalıklara davetiye çıkarıyorsun.... Yağmur çizmelerin yokmu onları giyip yıkasaydın ya.... Ben öyle yapıyorum....
Aeben ablam evet yarıştayız canımın içi.... Fakat hastalığım nedeni ile ban ballı ıhlamur içiyorum boğazım yumuşasın diye bunu belirteyim ablacım.... Öperim....
Geçmiş olsun safişçim dikkat et kendine. önce sağlık
Günaydın puslu iç karatici bir Ankara sabahından :)
Safis gecmis olsun canım . Saglık olsunda diyet ne zaman olsa olur .
Banum aklım sende . Eski is yeriniz irtibatı tamamen kopardinmi ?
Zilim artık sana bisi demiyorum .hiç abla nasihati dinlemiyorsun19:
günaydın ne zamandır gelemiyorum . işler yoğun bu ara malum yıl sonu sayım falan . 3 hafta spora ara vermiştim oğluşun hastalığı sonra ben hastalandım derken bu hafta start verdim tekrar ama ne hikmetse spor sonrası benim kilo artışa geçiyorbu hafta 80 kg yum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?