Nazlim sporda yapiyorsan kilo veremiyorsan beslenmende bir hata vardir belki , ne kadar dikkat etdik desekte illaki bir yerde yanlis yapiyor olabiliriz , sana yardim etmemiz icin monulerini gormek lazim . Ama sen haftada 1 kez yaziyorsun
Arkadaşlar ben listeyi kilo bildirimi yapanlara göre güncelliyorum ve her cuma bu saatlerde buraya ekliyorum...
Benden sonra gelip kilo bildirimi yapan olursa şayet sizden ricam bu liste olan mesajı alıntı yaparak kilonuzu bildirin ki, gözümden kaçmasın güncelleme sağlam olsun....
Montig
Başlangıç 74.000
15.11.2013 66.600
22.11.2013 65.300
29.11.2013 64.700
06.12.2013 64.000
13.12.2013 63.300
20.12.2013 62.500
27.12.2013 62.400
03.01.2014 62.000
10.01.2014 61.500
Giden: 500 Gram (Abla gördüğün gibi hafta içi kendine eziyet etsen de hayıflanman boşuna yine gidiyor her Cuma  )
Safis eline saglik . Kilo bildirmistim da :) telden ekleme yapamiyorum pc acinca ekleyim artik cicik artilarimi .
Abla safise katiliyorum okadar veryansin ediyorsun lakin haftalik liisteye bakinca yine en basarili sensin :)masallah .
Arkadaşlar bu aralar yoğunum pek yazamıyorum ama herkese çok selamlar sevgiler.. :)))
Dünkü menumu bildireyim
Sabah 2 haşlanmış yumurta az kaşar peyniri
Öğlen tavuklu salata
Akşam 1 kase yağsız yoğurt ve tam buğdaylı wasa krakerden iki tane ve baharatlarla tatlandırılmış
Kilo bildirimimi de vereyim 15 aralıkta başlamıştım 6.5 kilo verdim şu anda...
Selamlar herkeseee.....
Merhaba clight..
1 ay bile dolmadan 6,5 kilo vermişsiniz kutlarım ama fikrimi söylemeden de geçmek istemedim. Bu kadar kısa sürede bu kadar fazla kilo sağlık açısından sorun yaratmaz inşallah. Uzmanlar haftada en fazla 1 kilo hatta yarım kilo verilmesi gerektiğini söylüyorlar. ben ayda 3 bazende 3,5 kilo verdiğim halde arkadaşlar hızlı gidiyorsun diye uyardılar. Ayrıca gördüğüm kadarı ile çok az besleniyorsunuz, ara öğününüz hiç yokBende agostos ayından beri diyetteyim ve 12,5 kilo verdim. Ben az yemedim sadece düşük kalorili beslendim. Ama şimdi hata yaptıgımı anlıyorum, çünkü kalori ihtiyacım çok düştüğü için yarım dilim fazla ekmek yesem bile kilo alıyorum malesef. Şimdi hedef kilomun da altına indiğim halde 2 kilo daha verip, tekrar geri alırken kalori ihtiyacımı arttırmak için çabalıyorum. Size naçizane tavsiyem kalori düzeyini asla düşürmemenizdir, yolun sonuna gelince iş bitmiyor. asıl o zaman başlıyor çabalamak verilen kiloyu koruyabilmek için. İşinize karıştım özür:26: siz uygulamasanız da en azında topiği okuyan bir arkadaşın işine yarar yazdıklarım diye düşündüm. çünkü bana bunları hiç kimse söylememişti. belki de söylendi de ben dikkat etmedim. Diyette oldugum her gün en az 500 kalori kıstım, her gün 2 saat yürüdüm bu da 400 kalori eder. ben sanıyordum ki, diyeti bırakınca nasıl olsa 500 kalori fazla besleneceğim nerdeeeee şimdi 20 kalori bile aşsam 100 gr gelip oturuyor..Umarım siz zorlanmazsınız. kolay gelsin sevgiyle kalın
İyi pazarlar guzel hatunlar .
Abla dediklerinde cok haklisin , lakin kl kisitlamasiyla kilo bermenin sonucunda tekrar eski kiloya gelinmesi kolay bunu soylemeye bile hacet yok bu konuda okadar cok konustukki sen birazda tam monti yapmadin az yedin cokda spor yaptin ,hizlida verdin . O yuzden montide kl . Kisitlamasi yok . Kilo verimi kan sekeri dengesiyle oluyor .
Sen hic tatli canini sikma bence hedef kilona yaklastin gl endeksine dikkat ederek yiyecek miktarini artir bence kilo almazsin .
Chilet gelince abla arkadasimizin arti kilosu cok vede diyete yeni basladigi birde onemli oneemli bir ayrinti ; arkadasimizin montiyi TAM anlamiyla vede cok dikkatli yapiyor. İtiraf edeyim ben bile boyle tam monti yapamadim dogruya dogru . O yuzden guzel kilo kaybediyor . Masallah.
Banu bende merak etmistim tek oyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?