Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Nazlim sporda yapiyorsan kilo veremiyorsan beslenmende bir hata vardir belki , ne kadar dikkat etdik desekte illaki bir yerde yanlis yapiyor olabiliriz , sana yardim etmemiz icin monulerini gormek lazim . Ama sen haftada 1 kez yaziyorsun

ablacığım sana söz veriyorum bundan sonra hergün menülerimi yazıcam buraya . sizlerde bakın bakalım ben nerde hata yapıyorumm

Safis eline saglik . Kilo bildirmistim da :) telden ekleme yapamiyorum pc acinca ekleyim artik cicik artilarimi .

Abla safise katiliyorum okadar veryansin ediyorsun lakin haftalik liisteye bakinca yine en basarili sensin :)masallah .

Kızlar veryansın etmiyorum, sadece sıkıntımı paylaşıyorum sizlerle. Hafta arası yürümekten, devamlı hareket halinde olmaktan canım çıkıyor resmen. saat 6 da kalkıyorum, akşam saat 8 e kadar popom yer görmüyor desem yeridir. yediklerimi de her gün yazıyorum, bir taşkınlıgım yok atıştırmak gibi.son 1,5-2 hafadır ekmegi vs. bile kestim ama bu kadar çabaya verdiğim az oluyor. eskiden bu kadar çabalamıyordum kilo vermek için. 1 ,15 saat yürüdümmü oturuyordum popomun üzerine.hatta en başlarda 5-6 kilo verene kadar hiç yürümüyordum.. şimdi böyle gıdım gıdım gitmesi canımı sıkıyor, bütün mesele bu...

Son düzenleme:
Tamam nazlisim .

Abla biz seni anliyoruz merak etme :)
Haklisin cok caba harciyorsun ama sonucuda hic fena deyil onu demek istemistim :) seni cok taktir ediyorum .

Safisim antibiyotikler gercekden kiloyu etkiliyor . Bide regl belirtisi varda arti cikman cok normal .

slm kızlar...
cuma bildirimleri yapılmış ve montig aplam gene haftanın yıldızı olmuş..

diyarım sen acilen bir dr'a git cnm..ilaç ismi yazmak doğrumu bilmiyorum ama insülin direnci için ilaçlar var.onlardan kullanırsın kilo da verirsin..bizim eski okuldan bi arkadaştada hem pko hemde insülin direnci vardı.çocuğu olmuyordu kızın.dr'a gitti g......diye bi ilaç verdiler.acaip şekilde kilo verdi 1 yıla kalmadan ,çocuğuda olmuştu.

mutlaka dr git cnm..

montig aplam artık eskisi kadar kilo vermen mümkün değil aplam.ideal kilona çok yakınsın çünki .bende 80'li kilolardayken haftada 1 kg verirken son zamanlarda ayda bir kiloyu zor veriyordum..normalide bu zaten.verecek kilon az olunca verdiğinde az oluyor doğal olarak..o sebeple çok kasma abla..gayet fit görünüyorsun..

aebenim seni dağıtan gezmeler oluyor aplam..gidince yesen bi türlü,yemesen başka türlü...en iyisi gitmemek ama oda olmuyor:26: işin zor aplam:44:

safinaz eline sağlık tablo için....

takyi hoşgeldin tekrardan...

Günaydınnn mutlu haftasonları..

safişçim liste için ellerine saglık

Zillcim teşekkür ederim. evet haklısın artık çok zor gidiyor kilolar. zaten bende yarın artık rutine dönmeye karar verdim. ay sonuna kadar gittigi yere kadar gider.daha çok kasmak istemiyorum

abencim sana bu günü bildiriyoerum. 300 gr gitmiş gözüküyor ama dün yine wc den çıkamadım. bu gün wc ye sık gitmezsem geri alıyorum demektir. artık yarın belli olur, yazarım sana sonucu yine. bu günde ne olur ne olmaz diye sebze pro yapacagım. yarın rutine devam..

menüm

saat 11
pırasalı yumurta

ara

yogurtlu pazı

akşam
tavuk but ızgara kereviz salatası ayran

gece

2-3 dilim ekşi elma

1,5 saat yürüyüş

Gunaydin .

Tamam ablacim .

Zilim insulin direnci icin her hastaya ilac olmuyor helede sekerinde yukseklik yoksa benimki gibi dusuk sekerli hipogilisemi isen hicc vermiyorlar. Ben kac defa gittikden sonra bi ilac verdiler ama onunda seker duzeyitle alakasi yok bagirsaktaki karbon emilimi agirlastirmak icin veriyorlar oda karnimi kup hibi sisirip bol bol gaz yapiyor . 1 .2 hafta ancak kullandim kiloda bi etkisini gormedigimdende birakmistim . Yani dusuk sekerli hipogilisemi hastalarina seker duuzenleyici ilac vermiyorlar . Cunki seker daha bir dusuyor . Bizim ilacimis gl endeskle beslenme .

Arkadaşlar bu aralar yoğunum pek yazamıyorum ama herkese çok selamlar sevgiler.. :)))

Dünkü menumu bildireyim
Sabah 2 haşlanmış yumurta az kaşar peyniri
Öğlen tavuklu salata
Akşam 1 kase yağsız yoğurt ve tam buğdaylı wasa krakerden iki tane ve baharatlarla tatlandırılmış

Kilo bildirimimi de vereyim 15 aralıkta başlamıştım 6.5 kilo verdim şu anda...

Selamlar herkeseee.....

Merhaba clight..
1 ay bile dolmadan 6,5 kilo vermişsiniz kutlarım ama fikrimi söylemeden de geçmek istemedim. Bu kadar kısa sürede bu kadar fazla kilo sağlık açısından sorun yaratmaz inşallah. Uzmanlar haftada en fazla 1 kilo hatta yarım kilo verilmesi gerektiğini söylüyorlar. ben ayda 3 bazende 3,5 kilo verdiğim halde arkadaşlar hızlı gidiyorsun diye uyardılar. Ayrıca gördüğüm kadarı ile çok az besleniyorsunuz, ara öğününüz hiç yok Bende agostos ayından beri diyetteyim ve 12,5 kilo verdim. Ben az yemedim sadece düşük kalorili beslendim. Ama şimdi hata yaptıgımı anlıyorum, çünkü kalori ihtiyacım çok düştüğü için yarım dilim fazla ekmek yesem bile kilo alıyorum malesef. Şimdi hedef kilomun da altına indiğim halde 2 kilo daha verip, tekrar geri alırken kalori ihtiyacımı arttırmak için çabalıyorum. Size naçizane tavsiyem kalori düzeyini asla düşürmemenizdir, yolun sonuna gelince iş bitmiyor. asıl o zaman başlıyor çabalamak verilen kiloyu koruyabilmek için. İşinize karıştım özür:26: siz uygulamasanız da en azında topiği okuyan bir arkadaşın işine yarar yazdıklarım diye düşündüm. çünkü bana bunları hiç kimse söylememişti. belki de söylendi de ben dikkat etmedim. Diyette oldugum her gün en az 500 kalori kıstım, her gün 2 saat yürüdüm bu da 400 kalori eder. ben sanıyordum ki, diyeti bırakınca nasıl olsa 500 kalori fazla besleneceğim nerdeeeee şimdi 20 kalori bile aşsam 100 gr gelip oturuyor..Umarım siz zorlanmazsınız. kolay gelsin sevgiyle kalın

slm ve iyi hafta sonları herkese...

montig aplam ,topiğin sadık sakinlerindensin walla.. haftaiçi, hafta sonu boş kalmıyor topik sayende..önceden hafta sonları hep alt sıralara düşerdi topik girip yazan olmayınca,şimdi ne zaman baksam üst sıralarda..

karabuğday deneyimlerinde yapmak isteyenlere ışık tutuyor aplam..aebenimle senin tecrübelerinden faydalanmak isteyen çok kişi olacaktır eminim..iyiki varsınız walla...

bizde oğluşla başbaşayız bu akşam ,ama birazdan hepten sessiz kalacak ev oda uyuyacak çünki ...bende tv karşısında uyuklar gider yatarım..bu gün hava acaip güzeldi ama benim canım hiç iş yapmak istemedi nedense..biraz parka götürdüm oğlumu..ense kökümden başıma doğru acaip bir ağrı vardı tüm gün.hiç bi işimi yapamadım.sanırım gözlerimin yorgunluğundan oldu.sabah çok kitap okumuştum..
artık yarın girerim işlere güçlere...babamız yarın öğlen evde olur,o gelene kadar hallederim işi gücü...

yarın görüşürüz nasipse,ben kaçtım..

Çook teşekkür ederimm yazınız içinn...
Asla kalori hesabı yapmıyorum ara oğün de canım pek istemediği için yapmıorum genelde ama isterse yapıyorum.. Ben çok aşırı bir kilo artışı yaşadım ve yaklaşık 30 kilo fazlam var. Çok uzun süredir de diyet yapmadığım için de diyete başlayınca hem bu aşırı kilo fazlalığı hem de uzun süredir ilk defa sağlıklı beslenişe geçtiğim için ve de devamlı bitki çayıyla ve sporla desteklediğim için kilo vermem hızlı göründü ve tabi bunun büyük kısmı da su olduğundan çok kilo vemiş göründümm..ben kendim de doktorum ve bundan 10 yıl once de bu diyeti yaptım ve 17 kilo vermiştim ve uzun süre de geri almadım.
Uyarınız için tekrar teşekkür ederimm sevgiler...

Günaydınnnn iyi pazarlar..

abencim tartıldım. 61.300 olmuşum. yanii 200 gr gitmiş. bu gidenin karabugdaydan mı, yoksa 2 gündür yaptıgım pro, sebzedenmi oldugunu anlayamadım. dün kilom yine artmasın diye neredeyse hiç su içmedim desem yeridir. Ancak 1 gün k.bugday yapıp ertesi gün normal beslenme düzenine geçince etkisi anlaşılacak. benimde ona şimdilik cesaretim yok canım.

menüm

saat 11
1 dl tb ekmek peynir domates salatalık

ara
1 incir, 2 fındık,2 badem, yarım ceviz,

akşam
3 ızgara köfte, yogurtlu hardallı lahana havuç salatası

gece

1 küçük armut

1,5 saat yürüyüş

Merhabalarrr
Seyahate gittiğim için diyeti uygulayamadım ve su an reglim sabah tartıldım basladığım kilodayım 62.9

İyi pazarlar guzel hatunlar .

Abla dediklerinde cok haklisin , lakin kl kisitlamasiyla kilo bermenin sonucunda tekrar eski kiloya gelinmesi kolay bunu soylemeye bile hacet yok bu konuda okadar cok konustukki sen birazda tam monti yapmadin az yedin cokda spor yaptin ,hizlida verdin . O yuzden montide kl . Kisitlamasi yok . Kilo verimi kan sekeri dengesiyle oluyor .
Sen hic tatli canini sikma bence hedef kilona yaklastin gl endeksine dikkat ederek yiyecek miktarini artir bence kilo almazsin .
Chilet gelince abla arkadasimizin arti kilosu cok vede diyete yeni basladigi birde onemli oneemli bir ayrinti ; arkadasimizin montiyi TAM anlamiyla vede cok dikkatli yapiyor. İtiraf edeyim ben bile boyle tam monti yapamadim dogruya dogru . O yuzden guzel kilo kaybediyor . Masallah.

Banu bende merak etmistim tek oyle olsun.

Abencim Arkadaşımız zaten dr.muş bilmiyordum.O mutlaka doğrusunu biliyordur. benim söylemeye çalıştıgım, hangi diyet olursa olsun, vücudun birden o kadar kilo kaybetmesi sakıncalı olabilir diyeydi. hele ki bu şekilde vermeye devam etmek vücudu durmura ugratabilir diye paylaştım düşüncemi. Yoksa herkesin kendi seçimi, saygı duyuyorum bende. Bak ben ayda ortalama 3,5 kilo verdiğim halde sen hızlı verdin diyorsun. Ben az çeşit yedim, başlarda ara ögün yapmadım haklısın ama porsiyonlarım az değildi. en azında benim mide kapasitem için. bana asıl kilo aldıran ekmek, makarna, tatlı gibi kötü kb.lar oldu.çok ta severim yani. zaten sebzeden nefret ederim ama şimdi mecburen yiyorum. bende son 1,5 aydır kl hesabı yapmıyorum. artık az da yemiyorum. sebze yemeklerim salatalarım 2 porsiyon oluyor neredeyse. balıgı ve tavugu da bol yiyorum. köftede ve meyvede dikkatliyim sadece.Sen gl endekse dikkat ederek yediklerini arttır diyordun. güzel de söylüyorsun ama ekmegi bir lokma arttırsam hemen 100 gr geliyor.ben kalori arttırma hesabını yediğim ekmege göre yapıyorum. şimdilerde sadece 1 dilim yiyebilyorum haftanın 6 günü. oraya çıkarana kadar da akla karayı seçtim.bu ekmekleri günde 2 dilime (her gün) çıkarabilsem sorunun büyük bölümü atlatılmış olacak zaten. hele birde 3 dilim yapabilsem var yaaaa o zaman ekmek 3 dilim ekmege denk düşen, sevdiğim herşeyden azar azar yiyebileceğim. kaçamagı da bıraktım biliyorsun . bu hafta artık her gün bir dilim ekmek yiyecegim tb ekmek tabiki..sonraki haftalarda azar azar çogaltacagım senin bir öenrin varsa seve seve dinlerim..sevgiler canım

Son düzenleme:
Kızlar unutmadan söyleyeyim. Hepinizin kandilini kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık mutluluk huzur dilerim. Tüm dualarımızın kabul olması dileği ile...

hepinize hayırlı kandiller,dua için semaya kalkan ellerimizi boş döndürmesin rabbim..

montig aplam ben su içmediğimde vücut ödem tutar ve sonrasındaki günlerde su içsemde ellerim falan bi şiş şiştir hep 1-2 gün falan..kilo artışım olur kaygısıyle su içmekten vazgeçme aplam..biz ayran aşı yaptığımız günlerde bilakis çok su içerdik...

banuş hoşgeldin cnm..

chiglid sende hoşgeldin tekrardan ,ve blackys sende tabisii...

bende evi temziledim biraz yorulsamda.. haftayada bi kadın alıp camları sildirmeyi planlıyorum..okulda arkadaşa gelen bi kadın varmış tavsiye etti,hangi gününü boşsa konuşup alıcam artık ,napiiim ev büyük cam kapı çok.yyetişeceğim diye kendimi helak ediyorum.kapatıp gözüümü alacağım birini..beğenmessemde üstünden geçerim artık napiim..:18:

her şeye yetişeyim derken hayat akıp gidiyor kendimze zaman ayırmadan..mükemmeliyetçi olacağım diye kendimi heba ediyorum walla
bayılıyorum "olduğu kadar"diyebilen insanlara...

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
Klasik monti

Ara
Madalina
Yer fıstığı

Öğlen
Mercimek corbası
Yeşillik

Bu arada hem bağırsaklari calıstırsın hem de ödemi atsın diye kiraz saplı form cayı içeceğim gece yatmadan.
Herkese hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…