neden kızayım canım mennun olurum ...Şenizekmeğin üstünde kocaman tam buğday ekmeği yazıyor bende içime sinerek yaptım kahvaltımı. kilomu net bilmiyorum en yakın zamanda tartılıp söylerim. azimliyim inş. hep beraber başarırız. gzel dileğin içinde çok sağol Allah herkesin evladına sağlık sıhat versin. bu arada yaşım 25 kızmazsan abla dicem sana :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu sefer olacak ... elifim bak 6 lı rakamları gör dahada azimleneceksin ..ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...
İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........
11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum
mecbur kalıyorsan tabiki olur canım niye olmasın .....yardım edin tam bugady ekmegini bulamıyorum evde nasıl yapıcam kieyvahedigeldismile onun yerine kepek yada çavdr tüketsem olmaz mı aebenbilmiyorumkismile
mecbur kalıyorsan tabiki olur canım niye olmasın .....
tam çavdarı bulabiliyorsan onu al .... kepek ekmeklerin ana malzemasi beyaz un canım . bayaz una kepek katıyorlar alsana kepek ekmek .:umursamaz: çavdarında tam çavdar olmasına dikkat et....
kıslar tam ekmEk yememizin nedeni hem şeker oranının az olması hemde içindeki vitamin ve minarellerinin kayıp olmuyor olması .... B.1... B.12 GİBİ ALMAMIZ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ VİTAMİN VE MİNARELLER VAR İÇİNDE...
BU ARADA TAM BUGDAYDA OLSA EKEMEGİM ORANI 45. CIVARI ....
bildiginiz üzere ilk etapta 35 geçmememiz gerekiyor bu yüzdende ekmegin yannda mutlaka oranını 35 düşüreçek düşük degerli (yeşillik domates salata vs. )yememiz lazım . unutmayın ...
ben kalkmam lazım kıslar ..
melegim sen benden bilgilisin bu konularda .yerimseniben
sevgili samanyolu ...
inan burdaki arkadaşların baştada ben tatlı canavarı oldugunu unutma hepimizde aynı durumdaydık . ben enson tatlı yedigim bayramdı montiye ihanet edip yemiştim .bilmiyorumkismile cezasınıda cektim valla . ..düzene girmiş diyetim maf oldu ve1 ayda ancak geri toparladım .:umursamaz:
yanlız oldugunuda düşünme ...ama bu diyetde bu istek azalıyor çünki tatlı istegimiz zaten kan şekerimizin düşüklügünden kaynaklanıyor.. kan şekeri normal seyrettiginde ne fazla açıkma oluyor vede tatlı istegi çok fazla olmuyor ...
kısıtlayıcı diyetler sonrasında kilo olarak geri dönnüyor.:1ninca:..
o yüzden kilo vermeliyiz ama kalıcı olmalı . kilo vermek kadar o kiloyu korumakta bi okadar önemli.....
krom herkeste sonuç vermez insülin salgının çok olması lazımki fayda etsin .... eger insülin düzeyin normalse bi etkisi olmaz....
iştahını ve tatlı istegini kan şekerini normal seviyede tutarak engelleyebilirsin . bunuda beslenmenle yapabilirsin ... yani monti beslenmesiyle......:1hug:
Canım haklısın bende 5 ay önce diyetisyene gittim.Erken menopoza girdiğim için bitkisel östrojen ve pprogestoron kullanıyorum.Bu hormonlarda benim iştahımı açıyor.Neyse diyertisyenle 3 kilo verdim daha fazla olmadı zaten hemen geri aldım kiloları:kedi:
Eğer kabul ederseniz sizlerle bu diyeti uygulamak isterim... Canım çok tatlı istediğinde HARNUP yiyorum keçiboynuzu yani diyete bir zararı olurmu.Yazdıklarınızı okuyorum menü örneklerini,uyarıları hep yazıyorum bu diyet hakkında bilgili olabilmek için.Benide alırsanı sabah başladım.Yediklerim
Tam buğday ekmeğiyle yapılmış peynirliş tost+yeşillik+zeytin ve bitki çayı
Ara 1 portakal+1 bardaK süt
Öğlen mercimek ve yoğurt +salata yicem
Şimdilik menüm nasıl.?Banada yardımcı olacak mısınız...?:kedi:
Bu diyet mantıklı aklıma yattı kıtabınıda satın alıcam arastırdım dnr da var ama yakınımdakılerde yok kalmamıs ınternetten sıparıs verıcem benıde alırmısınız aranıza
ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...
İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........
11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum
menün çok çokk güzel böcügüm ........alkisalkisalkistam bir monti menüsü.... anlaşılan kitabı yeniden okumuşuz.yerimseniben
soruna gelince bu sana kalmış bence en iyi sınır normalde nasıl yiyyorsan okadar yemen ....ne az nede çok a.s
hosgeldin canim aramiza
ekmekle yedigin peynir tam yagsiz olmasi gerekiyor canim,eger tam yagsiz bulamiyorsan zeytin ezmesi falan yemelisin ekmekle,sütte ayni sekilde canim sifir yagsiz olmasi gerkiyor.öglenki menün güzel sorun yok yaniyerimseniben
menün gayet güzel canim dogru anlamissin amcamizi a.skıslar bnde bugünkü menümü taktim edeyim yanlısm varsa düzeltin size zahmetopuyorumnanaktan
sabah: 1 yumurta yesllik ve 3 zeytin( ekmegim olmasgı için yumurta yedim dgru dimi) ögle :karnıbahr haslaması 2 ks ligt yogurt ve sebze corbası ara: bitki cayı 1 tane mandalina aksam:1 tabk barbunya yemegi 2 ks yogurt kırmızı biber közleme ara: 2 ceviz yarım bardak ılık tarcınlı yarım yaglı süt( ligt sütüm yoktu)
nasıl ama dgru anlamıs mıyım monti amcayısırnaşık şey
canim menün gayet güzel.yalniz kahvaltida yedigin peynir tam yagsiz olursa daha iyi ve ögünlerde kisitlama olmadigi icin ara yapmasan daha iyi sadece ikindide eyer aksam hafif yiyeceksen ara yapabilirsin...selam monticiler :) ebnde bugünkü menümü yazıyorum yanlışları söyleyin bana çünkü daha kitabıma kavuşamadım ve burdaki bilgileri okuyarak yapıyorum
sabah : 1 tane elma
kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusundan az yarım yağlı peynir
1-2 tatlı kaşığı arası zeytin ezmesi
şekersiz nescafe
ara : 1 adet elma
öğlen : 1 mantardan yapılmış 2 yumurtalı omlet
1 kaseye yakın yoğurt
1 tane domates
(ara yapmadım)
akşam : fırında mantar,soğan ve biber (yağsız ama mantar üzerine az peynir koydum)
yoğurt
salata (marul,havuç,dere otu,maydonoz,kırmızı lahana,elma sirkesi,nar ekşisi,tuz,az zeytinyağ)
yatmadan önce de yağsız süt içmeyi düşünüyorum belki birazdan bir elma ve portakal yiyebilirim.çünkü yatmam gece 3 ü buluyor. inşallah azmimiz kırılmaz arkadaşlar inşallah tez zamanda veririz bi dahada almayız. boshayallersmile
bilmiyorumkismileyarım yağlı peynir olmazmı kızlar liğht peynir bulamadım yaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?