Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sultanım 66. yazayım ama dijitallerle normaller arsında en az 2 kilo oynar güzelim o zaman sakın kilo aldım sanma .kaydirigubbakcemile3

hadi ya bak şimdi olmadı ozman sen yazma ben bi yer bulayımda dgru dzgün tartılayım aebenm sonrada moralimi bozmayım hazır gaza gelmişken:lepi:
bide unutmadan ben kitp sipariş verdim ozamn daha az sorarım ama gerci bu sefer anlmadıjkca sorarım sanırsam
2 asmalı sanıırm bu yönetem ilk asamda pirinç patates vs yasak ama peki bulgt için ne diyo monti amcam bide bn kısır cok severim ince köftelik bulgurdancokacimcoook

alkisalkisalkisçok güzel svettim ..... bu menü dününmü bu gününmü olacak ....?..
birde yeni gelen fıstıklar akşam ekmege niye ses etmedigimi sorarcak olursanız... bol yeşiligin yanıda ve yogurtla bir sakınca yok 1 dl. den ...a.s yanlız svetim akşam yag oranına dikkat et ekmekle . salatana zey.yag .koymaya çalış ama akşam oldugundan abartma oldumu . çünkü ekmek var menünde :1hug:[/QUOTE]

aebenim valla süpersin canım. böyle detaylı ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. bu bugünün menüsü. hafta sonları yazma fırsatım olmuyor. olumunekankayizsmile

menün çok güzelcanım sende hoş geldin .... kaç kilosun .?.
ara ögünleri açıkmıyorsan bukadar çok yapmana gerek yok yani .....3 saat koymussun kendine anladıgım kadarıyla bu 4 saatte olabilir..yerimsenibenyani elmanla sütü 1 ara ögünde içebilirsin .
evet sultancım bu diyet 2 aşamalı birinde kan şekeri göstergesi 35 i geçmmiyoruz . 2. eataptada 50 geçmiyoruz kaçamaklarla .. o zamanda kilo alınmıyor güzlim .:lepi:.
bulgurum degeri tam bugday ekemgi ve spagetti gibi . yerken öyle degerlendir..a.s kan şekeri degeri 45 oldugun yanında mutlaka göstergesi düşük yeşillik . yada sebze yenmeli ki 35 dengeleyeylim .buyrunnnnnnnnn kısırı bende çok seviyorum hatta sık sıkda yerim ama nasıl biliyormusun . kısır nerdeyse bulgurlu salata gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3 ama tadı tatmin ediyor beni bol acılı ..bol limonlu , yağını abarmamak kaydıyla ama ..cokacimcoook
alkisalkisalkisçok
aebenim valla süpersin canım. böyle detaylı ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. bu bugünün menüsü. hafta sonları yazma fırsatım olmuyor. olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile uydugun sürece böyle daha iyi svetim .. menünde gereken düzenlemeleri yapıyoruz.

evet sultancım bu diyet 2 aşamalı birinde kan şekeri göstergesi 35 i geçmmiyoruz . 2. eataptada 50 geçmiyoruz kaçamaklarla .. o zamanda kilo alınmıyor güzlim .:lepi:.
bulgurum degeri tam bugday ekemgi ve spagetti gibi . yerken öyle degerlendir..a.s kan şekeri degeri 45 oldugun yanında mutlaka göstergesi düşük yeşillik . yada sebze yenmeli ki 35 dengeleyeylim .buyrunnnnnnnnn kısırı bende çok seviyorum hatta sık sıkda yerim ama nasıl biliyormusun . kısır nerdeyse bulgurlu salata gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3 ama tadı tatmin ediyor beni bol acılı ..bol limonlu , yağını abarmamak kaydıyla ama ..cokacimcr

tamam dikkate alınmıstr bu bulgur meselesikaydirigubbakcemile5 inan yanlıs bişy yapmıyım diye tüm gün pc basında topigi okuyorum yazılnları takip ediyorumkaydirigubbakcemile3 aklıma takılanlarıda soruyorum bak şimdi bi daha geldi aklıma:kedi: senin bi yazında ögünler arası 4 saat olsun diye okudum bu sadece ana ögünler için mi gecerli yoksam ana ögünle ara ögün arsında da o kadr olmalı mıkafamçokkarıştı
su yüzden soryorum bn ne kadr erken kalkmya dikkt etsemde bazen uykuya yenik dsp gec kalkıyorum haliyle kahvaltı gecikiyo bnde özgün atlamk istmedgim için arada 3 saat faln bırakıyorum ama bu sefer aksam fazla yememek için ikindi ara yapmak istyom arada 2 saat falan gecmiş oluyo ck uzattım ama napim sizin gibi deneyimli ablalarımı bulmuskenolumunekankayizsmile

sultancım ilk başta başka bir konu yazayım sana yazılarımızı alıntı yapmak istediginde o mesajın altında alıntı yap yeri var oraya bastıgında önüne gelir o mesaj . kopyalayıp yapıştırmana gerek yok .yerimseniben,

geç kalkıyorsan o zaman hiç ara ögüne gerek yok aslında... 10 gibi kavaltı yapıyorsan 2.3 gibi ögleni 6.7 gibide akşamı yaparsın .... aslında montide 3 ana ögün var . ara sadece meyve için oda sabah karnımız aç ken vede akşam geç yatarsan .. miden kazındıgında vede meyve yemek için ...
meyve yedikten sonra yarım saat ara için yeterlidir. sonra diger ögün yenebilir. meyve miğdede hazmolmaz bagırsaklarda hozmolur.

ara ögünleri kavaltıyı erken yapıp vede ögleni erken yiyenler için ikindi vakti oda dedigim gibi açıkırsan ..yada benim gibi hipoglisemi (tokluk şekeri düşüklügü ) isen yap.

İyi akşamlar arkadaşlar,valla pazardaki bütün yeşillikleri,sebzeleri topladım geldim...hihoyyyt
1 saat yürüyüşümü de yaptım:teytey:
Yediklerime gelince
SABAH yağsız light peynirli tost+yeşillik+3 zeytin
Ara 3 mandalina
Öğlen çok az yağlı omlet+bol yeşillik+ 1 bardak süt
ARA 1 elma
AKŞAM balık +salata+yoğurt yerim.(zehirlenirsem sizi bulurum benklava:)
ARA meyve yerim

Şaka bir yana balıkla yoğurtu hiç yemem.Birde et ile yoğurt yemek demiri azaltır demişti diyetisyenim.Kansızlık yaşıyorum da sık sık....Valla hangisi doğru şaşırdım.....:uhm:
AEBEN cim veya diğer arkadaşlar var mı bir hata,düzelteyim.Uyarılarınızı bekliyorum....opuyorumnanaktan

Samanyolu menün çok güzel hihoyyytsabahtan sonra çok acıkmıyorsan ara yapma
tabi tostun inşallah tam buğday ekmeği ile yapmışındırbilmiyorumkismile
Balıkla yoğurt yemekte bende ilk etapta terddüt ediyordum ama şimdi alışkanlık oldu çok şükür sağlamımda:dance:

BU GÜNÜN MENÜSÜ

SABAH
1 dilim tam buğday ekmeği ,peynir ,bol roka ve 1 bardak light süt

ÖĞLE
karnıbahar haşlaması ve 2 bardak ayran

ARA
1 portakal

AKŞAM
ıspanak yemeği ,salata ve ayran

çok sebzeli bir gün oldu ama yarın ki programla telafi olur

iyi aksamlar kizlarrr.aebencim hosgeldin canim,söylediklerini dikkate alicam uyardigin icin tsk ederimyerimseniben ve fotograflarina baktim masallah canim ya incecik olmussun darisi basimiza ne diyeyim...
bugünkü menüm

sabah
2 dilim cevdar ekm. az pyenir az marmelat
arada
4 kuru kayisi,10 adet badem
öglen 1 adet haslanmis tavuk budu,bir kase yogurt, salatalik
arada
1 mandalina,2 adet hurma ( kansiz oldugum icin yiyorum hurmayi )
aksam
taze fasulyeyarim tabak,4 kasik nohut,bir kase yogurt,salatalik
arada
greyfurt

herkese iyi akşamlar dünkü menüm

40 dk yürüyüş 1elma 2dilim ekmek maydanoz çökelek zeytin

öğlen 2dilim tavuk közlenmiş biber yoğurt

akşam 2tabak karnabahar yemeği yoğurt yedim biraz yer fıstığı yatmadan 1elma

aeben bimi sormuşun var bizim burdaolumunekankayizsmile

size evde yaptığım marmelatı tarifini verecem yazdan difrize koyduğum vişneleri aldım 1kl yakın elmayı rendeledim birazdakuru incir içine ekledim birazda su koydum ocakta 1saate yakın pişirdim süper bişey odu :lepi:

tesekkür ederim ablacım insl sorularımla sizi skımıyorumdur gerckten istekli oldgum için bu kadar soru soruyorum ki yanlıs bişy yapmayım diyebilmiyorumkismile
monti amcam ugruna baş koymus tüm topik sakinlerine Allh kolylık versinolumunekankayizsmile

hepimiz bol bol soru sorduk canımcım aebenim sağolsun sıkılmadan yardımcı oluyor hepimize

bizlere de sorabilirsiniz yerimseniben

unutmusum yazmayi kizlar bugünkü sporumu yazmayi
40 dk. yürüyüs bandi = toplam 510 kalori yakmisimzemuszemus
30 dk.agirlik egzersizleri yaptim....

valla biz aylardır zehirlenmiyoruz ..kaydirigubbakcemile3 balıkla illa yogurt yiyceksin die bişi yok canım peynirde gayet güzel oluyor ardından .
saman yolu canım sabah yaptıgın ara fazla geldi bana . kavaltı ile öglen arası ara yapmasanız.mecburi bir durum yoksa. etle yogur demir eksikligi yapar diye bir bilgim yok canım fisfisfis

böcügüm zamanı azda olsa agırlık kaldırman yürüyüşten daha çok işe yarar.yerimseniben yürüyüş sadece o anlık kl. kaybı olur.. ama kas çalışman çok daha faydalı ...

tebrikler güzelim ...bu kadar harap etme kendini..yav ..hihoyyyt

menün güzel kongocum ama kendininde fark ettigi gibi proteinden baya yoksun .yerimseniben
yarın telefi edeceksin evet...kaydirigubbakcemile3 yarın için yazdıgın listeden peyniri ,yumurtayı eti ve yogurdu dahada artıra bilirsin . özelliklede eşin .. kilo vermek için kilo başına 1.gr ve 1.5 gr arası protein alman lazım ... eşim 70 civarı sen 60 . ona göre kendinde ayarlaya bilirsin .sengözlerimebaksanab 221. sayfa bu konuda sana yardımcı olacaktır . vede17 .sayfa..

Ya aşkçiçeğim bende yürüyüş bandında 50 dk yürüyorum 150 kalori yakıyor ancak.klava:Benim yürüyüş bandımda sorun mu var sence,açıklar mısın kaç hızla yürüyorsun.? Benimki ACTİVA marka.....

AEBENİM canım valla bende korktun 1 kk peynir yedim.:roflol:Birde zehirlenirim falan,büyük oğlanda yok evde hani terslik olmasın didim.
Sabah ki araya gelince 8,30 da kahvaltı yapmıştım.ÖĞlen 13 gibi yemeyi planlamıştım ama saat 12 de pazara çıkmam gerkince yedim.Çünkü öğlen yemeğimi ancak 3 de yiyebildim.Biraz aksadı bugün..opuyorumnanaktan
Ayyy valla size hesap vericem diye nasıl disipline girdim bir bilseniz.Ben balık yicem ama peşinden tahin helvası yemicem olacak iş değildi....AMA yemedim tabiki dekaydirigubbakcemile

menün güzel böcügüm ....ama sende şu sabahki arayı fazladan yapmışın .:1no2:
kıslar bu kadar ara yapmayın ... öyleden sonra mecbur kalırsaız ara var yoksa o bile yok . kaldıki bide sabah .:1no2:

sanırım herkeste bu 2 saatte bir yemeliyim, 6 öğün yemeliyim mantığı yerleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…