Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canim menün gayet güzel.yalniz kahvaltida yedigin peynir tam yagsiz olursa daha iyi ve ögünlerde kisitlama olmadigi icin ara yapmasan daha iyi sadece ikindide eyer aksam hafif yiyeceksen ara yapabilirsin...

saol canım maalesef yağsız peynir bulamadım bildiğim kadarıyla yarım yağlı yiyen de var. ara öğünü kendim isteyerek yapıyorum. 1 elmanın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum.

bnde topginizin yeni üyesi olarak bugünkü menümü takdim edeyimsabah: yarım elma yarım saat sonra 1 dilim ekmke(malesef hala tam tahıllı ekmegi bulamadım) 3 zeytin 1 domates lahana ve marul salatası az elam sirkeli birazda ligt peynrbilmiyorumkismile
ögle:1 tabak yeşil mercimek haslaması bahar ve soganla brililte yanında 1 domates 1 havuc ve ligt yogurtla hazrlnmıs 1 bardak ayran aksam:nohutlu karnıbahar yemegi salata ve yogurt yemeyi planlıyorumzemuszemus ara:1 elma yorumlanızı beliyorum bu sefer cok ümitliiym ve tabiki azimliyim gitsin artık kilocuklarkaydirigubbakcemile5

canim menün gayet güzelyerimseniben

iyi aksamlar kizlarrr
sabah
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat( sekersiz ) rezene cayi (sekersiz) azda yesillik
öglen yemegini yemedim biraz findik ve badem yedim
aksam
tavik haslama,2 kasik esmer pirinc,1 kase salata bir kase yogurt
ara olarak belki meyva yerim...

canim aeben giremedigi icin ben ona vekilen sorunu cevaplayabilirim aramiza almakta ne demek bu topic herkese acik..gelen herkese seve seve yardimci oluruz icin rahat olsun ayricada dogru yerdesin yerimseniben

Sağol aşkçiceğim.Bu günkü menümü yazayım hatalarımı söyle olur mu?opuyorumnanaktan
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost,(yarın için light peynir aldım) ve salata
ÖĞLEN Mercimek yemeği+salata+3 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
AKŞAM ise pırasalı yumurta (2 tane kırdım)+ yoğurt+yarım turp (salatam kalmamış) Sonrada meyve yerim dedim ama düzelteyim keçiboynuzu yedim 4-5 tane ve 2 fincan yeşil çay içtim.1 saat sonrada kefir içtim....Umarım hatalı birşey tüketmemişimdir...

Son düzenleme:
İyi pazarlar ,

yeni ciciler al aeben...bayanssulusmilebayanssulusmile
daralanı da daralt gerisi eşe dosta...valla ben öyle yaptım..sen hedefe yaklaştın yeni alışverişi yapabilirsin ben daha sadece daralttırma aşamasındayım..

çarşamba perşembe be dışardayım ya artık şöyle yapsam ben cumartesi pazar yapayım perşembe zaten kilo bildirecem ya pzt.sabah da tartılır çıkarım evden size ilk fırsatta atarım.olur mu;? sen ekle ama ben bakarım buradan o menüye.
ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...

İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........

11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum
süpersin elifim aman sakın bozma bak 60 lara ne kaldı...:lepi:

ben tartılmadım başlarken keşke tartılsaymışım annemlerde evde tartı yok

sabah : 1 elma

1 saat sonra : 2 dilim ekmek, az yağlı peynir, zeytin ezmesi, domates
öğlen : 1 kabaktan yemek, 1 kase yoğurt, salata yapmaya fırsatım olmadı
akşam: 1 tabağın yarısı ıspanak, 1 kase yoğurt, salata

bu akşam önümden aşureler mısırlar geçti içim gitti ama nefsimi korudum, ama en çok koyanı da eşim içerde tutku yiyo (

BEYAZCIM BU KONUDA YAKIN ÇEVRENDEN DESTEK PEK BEKLEME GÜZELİM OLMAZLAR ÇÜNKÜ..:gitme:...... DESTEK DEYİL KÖSTEK OLMASINLAR. YETER..olumunekankayizsmile.

AMA KİLO VERDİGİNDE RÖVANŞINI ALIRSIN .kaydirigubbakcemile3:lepi:

menün güzel canım afiyet olsun fakat protein baya eksik kalmış sanki et . balık . tavuk . yada yumurta . yiyebilirsin ögünün birinde .a.s

günaydın aebenim kendimi uykulu hissediyorum yine kaydirigubbakcemile3

pazar günkü menüm

sabah 1 br meyve suyu

kahvaltı 1 saatten fazla sonra baharatlı omlet (1 yumurta) ,maydanoz , yeşil zeytin

ara yarım ayva

öğle yağsız et kavurma, 2 kase light yoğurt

akşamüstü meyve

1 saat kadar sonra az ekmek ve peynir

karnıbahar yapmıştım ama canım istemedi , saatlere de hiç bakmamışım ,temizlik yapıyodum zaten öğleni falan arada yedim

gece de biraz çekirdek ve portakal

günaydın kızlar. mutlu haftalar...

bugünkü menüm:

kahvaltı. peynir, 3 siyah-3 yeşil zeytin, buğday ekmeği
öğlen: z.yağlı pırasa, yoğurt
ara: 3 adet ceviz
akşam: bol yeşil salata, 1 dilim buğday ekmeği, yoğurt
ara: 1 portakal, 1 elma

canim aeben giremedigi icin ben ona vekilen sorunu cevaplayabilirim aramiza almakta ne demek bu topic herkese acik..gelen herkese seve seve yardimci oluruz icin rahat olsun ayricada dogru yerdesin yerimseniben
çok teşekür ederim böcügüm ....ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
saol canım maalesef yağsız peynir bulamadım bildiğim kadarıyla yarım yağlı yiyen de var. ara öğünü kendim isteyerek yapıyorum. 1 elmanın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum.
beyazcım böcügün ara ögün için yapma dedigi elmanın zararlı olmasından deyil . kavaltı ile öglen arası genelde kısa oluyor . bildigin üzere meyve migde açken yenmeli yemeklere karıştırılmamalı . o yüzden o arayı yapmasan olur diyoruz.. migdenin tam boş olması 4 saati buluyor güzelim .yerimseniben
direk yagsız peyniri bulamasın ki zaten .... aldıgın peynirlerin yağ oranlarına bak ... en uygunu yakınında bim varmı bilmiyorum . bimdeki aknaz layt peynirinin yag oranı çok düşük ve tadıda güzel .tavsiye ederim .
menün güzel sultancım afiyet olsun ....hihoyyyt peki ne ekmegi yiyyorsun umarım beyaz ekmek deyildir?delikafadulden
böcügüm tavukla birlikte pirinç esmerde olsa hata olmuş canım . doymuş yaglı proteinleri karbonhidratlarla yememelisin yani ekmek yemişin gibi olmuş .:kedi: o 2 kş. pirinç olmasa menün süpermiş .olumunekankayizsmile
geçengün porotein için eti çok yiyyorum demiştin yumurtayı denedinmi hiç.yerimseniben
saman yolu .... canım turp şalgam yemiyoruz canım ...... geçen sayfalarda bahsetmiştik .... vaktiniz oldugunda eski sayfaları okuyun faydalı bilgiler var.. keçi boynuzu hakkında bir bilgim yok canım .. o yüzden bilmediklerimizi yiyip beslenmemizi şansa bırakmayalım oldumu .....opuyorumnanaktan
.

tamam nevkuşum hafta sonu yap canım .....:lepi:

Son düzenleme:
olumunekankayizsmile AFFERİN ELİF..... pazar olmasına ragmen çok güzel olmuş menün . öglen ve akşamada biraz yeşillik eklese idik dahada harika olacakmış.yerimseniben
alkisalkisalkisçok güzel svettim ..... bu menü dününmü bu gününmü olacak ....?..
birde yeni gelen fıstıklar akşam ekmege niye ses etmedigimi sorarcak olursanız... bol yeşiligin yanıda ve yogurtla bir sakınca yok 1 dl. den ...a.s yanlız svetim akşam yag oranına dikkat et ekmekle . salatana zey.yag .koymaya çalış ama akşam oldugundan abartma oldumu . çünkü ekmek var menünde :1hug:

Günaydın kızlar..:dance::dance:
Bugün benim de 2. günüm AEBEN canım beni aranıza aldınız mı?eyvahedigeldismile 61 e düşmek istiyorum ve de korumak......

BAŞLANGIÇ KİLOM 66,7
BOY 1,65
canım ne demek aramıza almak kapımız ve kalbimiz sonuna kadar açık dostlara.:1hug:
Elif...... hafta sonu oldugundan küçük hataları af edelim .yerimseniben
yanlız sana bi uyarım olacak şu diabet reçellleri çok yemege başladın sen .:umursamaz: eve almamaya çalış neden dersen içinde çokkkkkk fazla suni tatlandırıcı var . ve zararı çokkkkk .. cabasi kavlatındada ekmegin yanında yeşilik türüde yok ..şutarafagitti
birde çig köftayı bende yiyyorum miktarını abarmadan ....(etsiz) ama içinde tam ne var oda muamma . zennedersem içinde ketçapta bol miktarda var. ketçap yasak bildigimiz gibi (içinde çok şeker ver). yerken bunu göz önünde bulundurup miktarı kaçırmıyolım senin yaptıgın gibide bol yeşillikle yemeli.a.s
bilmiyorumkismileyarım yağlı peynir olmazmı kızlar liğht peynir bulamadım yaa:
hondacım bulundugun yerde BİM varmı ?
kaydirigubbakcemile3 AY VALLA SÜPER GÖRÜNÜYORSUN NE YAPAYIM .....
ÇOK KARBONHİDRATLI BİR MENÜ OLMUŞ ....en azından ögünün birinde protein almalıydın ... yada sebze yeseydin .....klava bari sopa sallayımda cozutma)kaydirigubbakcemile3
öglen bulgurun ve yogurdu unutmuş olman gözüme balttı ... hatta akşamda yememişsin .... akşamki kurabişinde beni kör etti zati :mymeka:

hocem bana da örnek 3-4 menü hazırlamısınız acabe...???
ayın 19 undan sonra ilaçlarım bitiyor da...
yalnız ben öyle maydonoz falan yiyemem.
pırasa da ıııhhh...
et yirim tavık yirim...
mantar bezelye havıç pattis ve ıspanak yirim...

kıslar gunaydın yada tunaydın :)

Sabah ıkı dılım cavdar ıkı kucuk dılım domates ve ıkı kucuk dılım salatalık ve 3 zeytın yedım yanıma 1 portakal 1 tanede kucuk eksı bı elma aldım kahvaltıdan ıkı saat sonra yenılır falan yazılmıştı öğlen ne yemelıyım ?

Merhaba Aeben merakla programını bekliyorum zemuszemus

aebenim çiğköfteyi arkadaş kendisi yapıyor ,etsizdi
aa süper o zaman içine ketçap koymamıştır.zemuszemus:lepi:
fatu pattis pişmiş huvuç yaşak ksıs .. yime ...
ilk sayfaya bi git orda örnek menü var kıs hemde bi kaç tane....
sabah çogumuzun yaptıgı kavaltı .
öglen et türü salata yogurt....
akşamda sebze salata yogurt uygun bu diyet . öglen et türü yemedi isen akşam yiyebilirsin ama kırmızı eti akşam yeme ..... bide ekmek sadece kavaltıda . yogurduda eksik etme ögünlerinden budur .a.s
canım merhaba . ilk sayfayı önce okumanı öneririm . meyve 2 saatte deyil . ara ögün mecbur kalmadıkça yapmıyoruz. kavaltı öncesi ve akşam yatmadan önce ... linkin ilk sayfsını ve geri sayfaları okuyabilirsen daha detaylı bilgi edinmiş olursun .
ögleninde et türü yada sebze yiyebilirsin ama et tütü yagsız salatana yag koyabilirsin zeytin yag . ve mutlaka özeliklede öglen ve akşamına yogurt süt türü eklemen gerek .:1hug:
Merhaba Aeben merakla programını bekliyorum zemuszemus
kengocum günaydın canım .....
aslında yapmak istedigim şu . akşamı ara ögünlerle geçirmek ve o günler için bol purotein almak ,tuzu azaltmak ve bol.su .a.s ayrıntı menüyü gün içinde yazayım oldumu .:1hug:
bu arada hormon ilacın bittimi?.

evet sultan çok dogru anlamışsın .:lepi::lepilumunekankayizsmile

BEYAZCIM KIRMIZIYLA YAZIGIM YERLERE DİKKAT . KAHVE KAN ŞEKERİNİ yükseltiyor . bi süre içmesen iyi olur. refim de kahve hastasıydı.. gelince onda soralım hala içiyormu?
nar ekşisinin içinde şeker varmış biliyormusunuz .akannehir bende geçenlerde bi okuyım dedim içindekiler bölümünü . diger sos malzemelerini bende kullanıyorum . montarın üstüne paynir koyabilirsin hatta bazan yogurt yerine ögünlerde peynirde yiyebilirsiniz sütte içebilirsiniz... yanlız yagına dikkat ...
bu küçük ayrıntılar dışında o günkü menün gayet güzel olmuş .... montar çok güzel bir yiyecektir vede degeri çok düşük 10.
Günaydın kızlar..:dance::dance:
Bugün benim de 2. günüm AEBEN canım beni aranıza aldınız mı?eyvahedigeldismile 61 e düşmek istiyorum ve de korumak......

BAŞLANGIÇ KİLOM 66,7
BOY 1,65
iilk sayfaya kayıt ediyorum saman yolu... 66 700gr. başlama ayın 15 i diyorum ...
tabi canım niye yardıncı olmayalım ....

soman yolu canım sendemi hormon ilaçları alıyorsun ..?
evet çok zordur hormon ilaçlarıyle kilo vermek . kemgocumda alıyor bir süredir... umarım sizlerde faydamız dokunur.:1hug:
ihtiyaç duymadıkça ara ögün yok montide kıslar.a.s
Bu diyet mantıklı aklıma yattı kıtabınıda satın alıcam arastırdım dnr da var ama yakınımdakılerde yok kalmamıs ınternetten sıparıs verıcem benıde alırmısınız aranıza
hoş geldin ...
o gün menün güzelmiş böcük ...alkisalkisalkis bulgur yemişsin ama et olmadıgı için vede mantar yedigin için yanında bi sorun yok .. bulgurun oranını mantar dengelemiş .yerimseniben

horman ilacım bitti aeben çok şüküryerimseniben
aeben sana zahmet sen bizim liderimiz olarak ver menüyü ben cumaya kadar yapıyım
cuma günü tartıda güzel şeyler görmek istiyoruuuum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…