canim menün gayet güzel.yalniz kahvaltida yedigin peynir tam yagsiz olursa daha iyi ve ögünlerde kisitlama olmadigi icin ara yapmasan daha iyi sadece ikindide eyer aksam hafif yiyeceksen ara yapabilirsin...
bnde topginizin yeni üyesi olarak bugünkü menümü takdim edeyimsabah: yarım elma yarım saat sonra 1 dilim ekmke(malesef hala tam tahıllı ekmegi bulamadım) 3 zeytin 1 domates lahana ve marul salatası az elam sirkeli birazda ligt peynrbilmiyorumkismile
ögle:1 tabak yeşil mercimek haslaması bahar ve soganla brililte yanında 1 domates 1 havuc ve ligt yogurtla hazrlnmıs 1 bardak ayran aksam:nohutlu karnıbahar yemegi salata ve yogurt yemeyi planlıyorumzemuszemus ara:1 elma yorumlanızı beliyorum bu sefer cok ümitliiym ve tabiki azimliyim gitsin artık kilocuklarkaydirigubbakcemile5
canim aeben giremedigi icin ben ona vekilen sorunu cevaplayabilirim aramiza almakta ne demek bu topic herkese acik..gelen herkese seve seve yardimci oluruz icin rahat olsun ayricada dogru yerdesin yerimseniben
yeni ciciler al aeben...bayanssulusmilebayanssulusmilemelegim geçen sene bi pantolan almıştım demiştim size o zaman bu pantolonun içine gircem diye 38 beden ....zemuszemus
akşam dolabı karıştırırken denedim tam oldu .....hihoyyyt yanlız bir sorunun var gardurop kıyafet dolu ama çogunu giyemiyorum artık ...bilmiyorumkismile bazılarını daraltıyorum ama her kıyafet 3 beden daralmıyor...akannehirakannehir
çarşamba perşembe be dışardayım ya artık şöyle yapsam ben cumartesi pazar yapayım perşembe zaten kilo bildirecem ya pzt.sabah da tartılır çıkarım evden size ilk fırsatta atarım.olur mu;? sen ekle ama ben bakarım buradan o menüye.nev kuşum kengo ve sen önümüzdeki hafta bereber hatta bende size katılayım ne dersin destek olurum size....olumunekankayizsmile
çarşamba perşembe 2 günlügüne bi menü belirleyelim . ve önce ve sonrasında kilomuzu yazalım.... bakalım kilomuzu tetikleyecekmi?yerimseniben
pazartesi yazarım ben ...
süpersin elifim aman sakın bozma bak 60 lara ne kaldı...:lepi:ARADAN SONRA
TEKRAR BAŞLANGIÇ . 04. 01. 2010...
İLK HAFTA ..... 73.900 gr.....
1.HAFTA ......... 71.400 gr.
2. HAFTA ........ 70.700 gr.
3 HAFTA..........
11 günde 3,2 kg gitmiş
bende veremedim sanıyodum
BEYAZCIM BU KONUDA YAKIN ÇEVRENDEN DESTEK PEK BEKLEME GÜZELİM OLMAZLAR ÇÜNKÜ..:gitme:...... DESTEK DEYİL KÖSTEK OLMASINLAR. YETER..olumunekankayizsmile.ben tartılmadım başlarken keşke tartılsaymışım annemlerde evde tartı yok
sabah : 1 elma
1 saat sonra : 2 dilim ekmek, az yağlı peynir, zeytin ezmesi, domates
öğlen : 1 kabaktan yemek, 1 kase yoğurt, salata yapmaya fırsatım olmadı
akşam: 1 tabağın yarısı ıspanak, 1 kase yoğurt, salata
bu akşam önümden aşureler mısırlar geçti içim gitti ama nefsimi korudum, ama en çok koyanı da eşim içerde tutku yiyo(
çok teşekür ederim böcügüm ....ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5canim aeben giremedigi icin ben ona vekilen sorunu cevaplayabilirim aramiza almakta ne demek bu topic herkese acik..gelen herkese seve seve yardimci oluruz icin rahat olsun ayricada dogru yerdesin yerimseniben
beyazcım böcügün ara ögün için yapma dedigi elmanın zararlı olmasından deyil . kavaltı ile öglen arası genelde kısa oluyor . bildigin üzere meyve migde açken yenmeli yemeklere karıştırılmamalı . o yüzden o arayı yapmasan olur diyoruz.. migdenin tam boş olması 4 saati buluyor güzelim .yerimsenibensaol canım maalesef yağsız peynir bulamadım bildiğim kadarıyla yarım yağlı yiyen de var. ara öğünü kendim isteyerek yapıyorum. 1 elmanın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum.
menün güzel sultancım afiyet olsun ....hihoyyyt peki ne ekmegi yiyyorsun umarım beyaz ekmek deyildir?delikafaduldenbnde topginizin yeni üyesi olarak bugünkü menümü takdim edeyims
sabah: yarım elma yarım saat sonra 1 dilim ekmke(malesef hala tam tahıllı ekmegi bulamadım) 3 zeytin 1 domates lahana ve marul salatası az elam sirkeli birazda ligt peynrbilmiyorumkismile
ögle:1 tabak yeşil mercimek haslaması bahar ve soganla brililte yanında 1 domates 1 havuc ve ligt yogurtla hazrlnmıs 1 bardak ayran
aksam:nohutlu karnıbahar yemegi salata ve yogurt yemeyi planlıyorumzemuszemus ara:1 elma yorumlanızı beliyorum bu sefer cok ümitliiym ve tabiki azimliyim gitsin artık kilocuklarkaydirigubbakcemile5
böcügüm tavukla birlikte pirinç esmerde olsa hata olmuş canım . doymuş yaglı proteinleri karbonhidratlarla yememelisin yani ekmek yemişin gibi olmuş .:kedi: o 2 kş. pirinç olmasa menün süpermiş .olumunekankayizsmileiyi aksamlar kizlarrr
sabah
3 dilim ekmek,az peynir,az marmelat( sekersiz ) rezene cayi (sekersiz) azda yesillik
öglen yemegini yemedim biraz findik ve badem yedim
aksam
tavik haslama,2 kasik esmer pirinc,1 kase salata bir kase yogurt
ara olarak belki meyva yerim...
saman yolu .... canım turp şalgam yemiyoruz canım ...... geçen sayfalarda bahsetmiştik .... vaktiniz oldugunda eski sayfaları okuyun faydalı bilgiler var.. keçi boynuzu hakkında bir bilgim yok canım .. o yüzden bilmediklerimizi yiyip beslenmemizi şansa bırakmayalım oldumu .....opuyorumnanaktanSağol aşkçiceğim.Bu günkü menümü yazayım hatalarımı söyle olur mu?
SABAH 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost,(yarın için light peynir aldım) ve salata
ÖĞLEN Mercimek yemeği+salata+3 kaşık yoğurt
ARA 1 elma
AKŞAM ise pırasalı yumurta (2 tane kırdım)+ yoğurt+yarım turp (salatam kalmamış) Sonrada meyve yerim dedim ama düzelteyim keçiboynuzu yedim 4-5 tane ve 2 fincan yeşil çay içtim.1 saat sonrada kefir içtim....Umarım hatalı birşey tüketmemişimdir...
.ıyi pazarlar ,
yeni ciciler al aeben...bayanssulusmilebayanssulusmile
daralanı da daralt gerisi eşe dosta...valla ben öyle yaptım..sen hedefe yaklaştın yeni alışverişi yapabilirsin ben daha sadece daralttırma aşamasındayım..
çarşamba perşembe be dışardayım ya artık şöyle yapsam ben cumartesi pazar yapayım perşembe zaten kilo bildirecem ya pzt.sabah da tartılır çıkarım evden size ilk fırsatta atarım.olur mu;? sen ekle ama ben bakarım buradan o menüye.
olumunekankayizsmile AFFERİN ELİF..... pazar olmasına ragmen çok güzel olmuş menün . öglen ve akşamada biraz yeşillik eklese idik dahada harika olacakmış.yerimsenibengünaydın aebenim kendimi uykulu hissediyorum yine kaydirigubbakcemile3
pazar günkü menüm
sabah 1 br meyve suyu
kahvaltı 1 saatten fazla sonra baharatlı omlet (1 yumurta) ,maydanoz , yeşil zeytin
ara yarım ayva
öğle yağsız et kavurma, 2 kase light yoğurt
akşamüstü meyve
1 saat kadar sonra az ekmek ve peynir
karnıbahar yapmıştım ama canım istemedi , saatlere de hiç bakmamışım ,temizlik yapıyodum zaten öğleni falan arada yedim
gece de biraz çekirdek ve portakal
alkisalkisalkisçok güzel svettim ..... bu menü dününmü bu gününmü olacak ....?..günaydın kızlar. mutlu haftalar...
bugünkü menüm:
kahvaltı. peynir, 3 siyah-3 yeşil zeytin, buğday ekmeği
öğlen: z.yağlı pırasa, yoğurt
ara: 3 adet ceviz
akşam: bol yeşil salata, 1 dilim buğday ekmeği, yoğurt
ara: 1 portakal, 1 elma
canım ne demek aramıza almak kapımız ve kalbimiz sonuna kadar açık dostlara.:1hug:Günaydın kızlar..:dance::dance:
Bugün benim de 2. günüm AEBEN canım beni aranıza aldınız mı?eyvahedigeldismile 61 e düşmek istiyorum ve de korumak......
BAŞLANGIÇ KİLOM 66,7
BOY 1,65
Elif...... hafta sonu oldugundan küçük hataları af edelim .yerimsenibengünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bende
08:30 1 br karışık meyve suyu (taze sıkılmış)
09:30 1 dl tam buğday ekmeği üzerine 2 kaşık diyabetik reçel sürdüm
ara 1 ceviz
14:00 bir parça somon , haşlanmış brokoli (dışardaydım)
arada 1 avuçtan az çekirdek
19:30 1 br ayran (arkadaşa gidicez diye yemek yemedik ,çıkmadan içtim acıkmıştım)
20:30 çiğköfte bilmiyorumkismile, bol marul ,domates ve salatayla
gece çayın yanına tarçınlı kek yapmıştı , çok güzel koktu eşimin tabağından 1 çatal yedim :kedi:
biraz da fıstık ve çekirdek
00:00 yarım ayva
hondacım bulundugun yerde BİM varmı ?bilmiyorumkismileyarım yağlı peynir olmazmı kızlar liğht peynir bulamadım yaa:
kaydirigubbakcemile3 AY VALLA SÜPER GÖRÜNÜYORSUN NE YAPAYIM ...günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 2kaysı 40dakıka yürüyüş 2dilim ekmek peynir zeytin
öğlen 1küçük tabak kuru fasülye bulgur pilavı bol salata yoğurt unuttum
akşam mercimekli kofte salata anişkom yaptı yedim doğrumu yaptım bilmiyom
2mandalina 1elma 1tane kurabiye :mymeka:aeben külon yok dedikçe yiyesim geliyo napıyımlülülülülülü
nev kuşum kengo ve sen önümüzdeki hafta bereber hatta bende size katılayım ne dersin destek olurum size....olumunekankayizsmile
çarşamba perşembe 2 günlügüne bi menü belirleyelim . ve önce ve sonrasında kilomuzu yazalım.... bakalım kilomuzu tetikleyecekmi?yerimseniben
pazartesi yazarım ben ...
aa süper o zaman içine ketçap koymamıştır.zemuszemus:lepi:aebenim çiğköfteyi arkadaş kendisi yapıyor ,etsizdi
fatu pattis pişmiş huvuç yaşak ksıs .. yime ...hocem bana da örnek 3-4 menü hazırlamısınız acabe...???
ayın 19 undan sonra ilaçlarım bitiyor da...
yalnız ben öyle maydonoz falan yiyemem.
pırasa da ıııhhh...
et yirim tavık yirim...
mantar bezelye havıç pattis ve ıspanak yirim...
canım merhaba . ilk sayfayı önce okumanı öneririm . meyve 2 saatte deyil . ara ögün mecbur kalmadıkça yapmıyoruz. kavaltı öncesi ve akşam yatmadan önce ... linkin ilk sayfsını ve geri sayfaları okuyabilirsen daha detaylı bilgi edinmiş olursun .kıslar gunaydın yada tunaydın :)
Sabah ıkı dılım cavdar ıkı kucuk dılım domates ve ıkı kucuk dılım salatalık ve 3 zeytın yedım yanıma 1 portakal 1 tanede kucuk eksı bı elma aldım kahvaltıdan ıkı saat sonra yenılır falan yazılmıştı öğlen ne yemelıyım ?
kengocum günaydın canım .....Merhaba Aeben merakla programını bekliyorum zemuszemus
evet sultan çok dogru anlamışsın .:lepi::lepikıslar bnde bugünkü menümü taktim edeyim yanlısm varsa düzeltin size zahmetopuyorumnanaktan
sabah: 1 yumurta yesllik ve 3 zeytin( ekmegim olmasgı için yumurta yedim dgru dimi)
ögle :karnıbahr haslaması 2 ks ligt yogurt ve sebze corbası
ara: bitki cayı 1 tane mandalina
aksam:1 tabk barbunya yemegi 2 ks yogurt kırmızı biber közleme
ara: 2 ceviz yarım bardak ılık tarcınlı yarım yaglı süt( ligt sütüm yoktu)
nasıl ama dgru anlamıs mıyım monti amcayısırnaşık şey
BEYAZCIM KIRMIZIYLA YAZIGIM YERLERE DİKKAT . KAHVE KAN ŞEKERİNİ yükseltiyor . bi süre içmesen iyi olur. refim de kahve hastasıydı.. gelince onda soralım hala içiyormu?selam monticiler :) ebnde bugünkü menümü yazıyorum yanlışları söyleyin bana çünkü daha kitabıma kavuşamadım ve burdaki bilgileri okuyarak yapıyorum
sabah : 1 tane elma
kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusundan az yarım yağlı peynir
1-2 tatlı kaşığı arası zeytin ezmesi
şekersiz nescafe
ara : 1 adet elma
öğlen : 1 mantardan yapılmış 2 yumurtalı omlet
1 kaseye yakın yoğurt
1 tane domates
(ara yapmadım)
akşam : fırında mantar,soğan ve biber (yağsız ama mantar üzerine az peynir koydum)
yoğurt
salata (marul,havuç,dere otu,maydonoz,kırmızı lahana,elma sirkesi,nar ekşisi,tuz,az zeytinyağ)
yatmadan önce de yağsız süt içmeyi düşünüyorum belki birazdan bir elma ve portakal yiyebilirim.çünkü yatmam gece 3 ü buluyor. inşallah azmimiz kırılmaz arkadaşlar inşallah tez zamanda veririz bi dahada almayız. boshayallersmile
iilk sayfaya kayıt ediyorum saman yolu... 66 700gr. başlama ayın 15 i diyorum ...Günaydın kızlar..:dance::dance:
Bugün benim de 2. günüm AEBEN canım beni aranıza aldınız mı?eyvahedigeldismile 61 e düşmek istiyorum ve de korumak......
BAŞLANGIÇ KİLOM 66,7
BOY 1,65
tabi canım niye yardıncı olmayalım ....Canım haklısın bende 5 ay önce diyetisyene gittim.Erken menopoza girdiğim için bitkisel östrojen ve pprogestoron kullanıyorum.Bu hormonlarda benim iştahımı açıyor.Neyse diyertisyenle 3 kilo verdim daha fazla olmadı zaten hemen geri aldım kiloları:kedi:
Eğer kabul ederseniz sizlerle bu diyeti uygulamak isterim... Canım çok tatlı istediğinde HARNUP yiyorum keçiboynuzu yani diyete bir zararı olurmu.Yazdıklarınızı okuyorum menü örneklerini,uyarıları hep yazıyorum bu diyet hakkında bilgili olabilmek için.Benide alırsanı sabah başladım.Yediklerim
Tam buğday ekmeğiyle yapılmış peynirliş tost+yeşillik+zeytin ve bitki çayı
Ara 1 portakal+1 bardaK süt
Öğlen mercimek ve yoğurt +salata yicem
Şimdilik menüm nasıl.?Banada yardımcı olacak mısınız...?:kedi:
hoş geldin ...Bu diyet mantıklı aklıma yattı kıtabınıda satın alıcam arastırdım dnr da var ama yakınımdakılerde yok kalmamıs ınternetten sıparıs verıcem benıde alırmısınız aranıza
o gün menün güzelmiş böcük ...alkisalkisalkis bulgur yemişsin ama et olmadıgı için vede mantar yedigin için yanında bi sorun yok .. bulgurun oranını mantar dengelemiş .yerimsenibenmenümü taktim edeyim
sabah
3 dilim ekmek.az peynir,az marmelat,rezene cayi
arada
4 kuru kayisi
öglen 2 kati yumurta,yarim kirmizi biber,4 kasik mantar,2oo gr,yogurt
arada
1 portakal,2 kivi,2 hurma
aksam
3 kasik mantar,yarim biber,200 gr,yogurt,6 adet sarma bulgurla ypilmisti
arada
2 adet meyva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?