Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar yeni gelen arkaşadaşları ilk sayfaya ekliycegim ..
geçenlerde gelip sonra yazmayan arkadaşlar var ...
bu arda mesajlar birikmiş yanıt yazamadıgım gözümden kaçan varsa özür dilerim ......
ilk sayfata kilosu yazılmayan arkadaşlarımız varsa lütfen mesaj yazarsanız eklerim ..

horman ilacım bitti aeben çok şüküryerimseniben
aeben sana zahmet sen bizim liderimiz olarak ver menüyü ben cumaya kadar yapıyım
cuma günü tartıda güzel şeyler görmek istiyoruuuum:dance:
vereyim bir 10 dk sonra oldumu kengocum ....
diger kıslar eger bu menü ne derlerse . kısaca anlatayım kengocum ve nevracım yaklasık 2 aydır hiç fire vermeden devam ediyorlar. ve belli bir yere geldiler ve kilo vermeleri yavaşladı . kengonun bu sıralar birde hormon ilaçları vardı . o yüzden bir kaç günlügüne bünyesini şaşırtmak için bol proteinli menü uyguluycaz ..tabi montiye uygun ....

Günaydın arkadaşlar aeben ablam adın sanırım nurcan :) böyle aeben abla demek garip oluyorda :) Evet hiç dikkat etmiyo çevrem dün sağolsunlar pizza getirmişler yemedim, aşure vardı yemedim. eşim açıp açıp abur cubur yyio bide yicen mi diyo. onlar böle yaptıkça bende hırslanıyorum.protein konusuna gelirsek tavuk almıştım göğüs, bütün parçalar birleşmiş ayıramıyorum, kıyma var birleşik, saç kavurmalık et var birleşik. ah bi ayırabilsem. ben önce de diyet yaptığımda tavuk göğsü ve salata çok tüketirdim. etleri nasıl çözdürebilirim acaba? kahve dersen içmeden duramıyorum. markette varsa kafeinsiz olanından alıcam.nar ekşisi beni çok şaşırttı açıkcası. şekersiz bişey yok mu ya.

aklımdayken bide sorayım sizn menülere göz atarken hep sabah kahvaltsında zeytin ezmesi görüyorum normal zeytinle arasında bi fark mı var monti amcama göre yoksa sevdginiz için mi tercih ediyorsunuzbilmiyorumkismile
alsıncaya kadar size sorularımda sabır diliyorum Allhtankaydirigubbakcemile3

.
Canım sağol hergn okumaya çalışıyorum geçmiş sayfaları,NESCAFEYİ VE ketçapı okumuştum,ama NAR ekşisi ve TURPU bilmiyordum.bilmiyorumkismileİyiki varsın da bizi uyarıyorsun sağol...opuyorumnanaktan

günaydın herkese
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizbuyrunnnnnnnnn
[/QUOTE]

Kengocum sağol tatlum kıymatlum....Ne güzel hormon ilaçların bitmiş,şimdi kilo vermen hızlanır inşaallah...:1hug:

kengocum ....

kakınca meyvenı ye ...

8.9.. arası kavaltı ...
omlet . (en az 2 yumurta). peynir .(en az k.k kadar) sögüş yeşilik .........

öglenin ... 12. 13.00 arası .
tavuk balık et türü ..( miktarını sana kalmış ama az yeme . enaz 100 . 150 gr....)
salata ve 1 kase yogurt ......

ve öglen yemeginden 3 saat sonra ...her iki saate bir küçük ara ögün yapıyorsun ..

ilk ara ögün 1 br sütle yap ......(tarçın katabilirsin )

diger arada... 1 porsiyon meyve .....

bi digerinde . 4.5 ceviz . yada 15 .20 fındık fıstık vs..

ve enson arandada . gene 1 br. süt iç ....

araların sıralamaları sana kalmiş ..... ama her 2 saatte olmasına dikkat et.

münküm aldogunca tuzu azalt bu dönemde.......
ve bol protein alacagından bol su içmen lazım günde ez az 2.5 lt....

bu menünde en az 70 gr civarında protein var. dahda fazlası senin elinde öneririm bu bi kaçgün için ....

yapmak istedigim şu
1. bol protein .
2. akşamın hafif atlatılması .....
3.tuzun su tutmaması ....
4.ve ögün şaşırtmak....

umarım faydam dokunur .... sna destek için beraber yapalım yapacagın günleri bildir.(belki bende faydalanırım dimi.)
hadi kolay gelsin .. umarım başarırızda yüzüm kara çıkmaz.sırnaşık şey:1hug:

buarada ellerine sağlık yarın ben başlıyım inşallah tabi eşimle birlikteolumunekankayizsmile

Aeben şu fındık fıstı yerine incir kayısı yapıyım mı onları çok seviyorumda:kedi:
meyve kurularını :meyvenın yerine yiyebilirsin kengocum ......yada akşamki sütün yanına ekleyebilirsin ama miktarını kaçırma bi kaçtene. yerimseniben
cevizdeki israrım şundan . proteinden dolayı birde akşam yemegin olmadıgından kuru yemiş teki yag insanı tok tutuyor. genede sana kalmış tabi.:1hug:
başlamadan tartılmayıda unutma ... bakalım ne olacak .... 2 gün bende deniycem ...
ama bak üzülme sen.... ben 1 aydır baskülde aşagı yukarı aynıyım ama moral bozuyormuyum .üstelik inceliyorum habire.
.. alıştınız tabi her hafta kilo vermeye ... hehe .

Son düzenleme:

Ben kendimi hiç ölçmedim ama muhakkak incelmişimdir.kilomuda yazarım yarın sabah inşallah
Bu arada aeben ben senin resimlerini göremedim eğer mahsuru yoksa benide eklermisinbilmiyorumkismile

beyaz ve sultanım ..... başlangıç tarıhiniz ve başlangıç kilonuz nedir güzeller . ilk sayfata ekliycemde ... yazdıysanız kaçırdım özür.

kengocum birde yukardaki menüyü 2. gün yap malum karbonhidrat yok deneçek kadar az. 3. güne ögleyin spagetti ekleye bilirsin . perşembeye... sonrada normal düzenine dön . bu menü sadece tetikleyi amaçlı . uzun süre yapılmaz.a.s
birde yumurta et . ve peynir miktarlarını birazdaha artıra bilirsin .

bu arada kilom 66 snırsam sanırsam diyorum cnkü tartım dijital degil ayarını denk getrmkte cok zor oluyo malesef muhakkak geciryoum ibreyi... sen 66 yazda bn insl babişimi ikna edersem bi elktonik tartı aldırayımkaydirigubbakcemile5
sabh menümü verirken unutmusm kalkınca 2 kuru kayısı yedim yarım saat sonra kalhvltı yaptım
acyip gaz geldim ya kim tutr beni:dance:

beyazcım etlerin yagını nasıl ayırırsın .. tavugubki kolay derisi ve yagı beliidir zaten orasını ayır ...
kırmızı et butünse onuda ayıra bilirsin aslında yaglı yerlerini ..... kıyma için ayıramassın .. ama kırmız etin yaglı kısımlarını ayırıp robottta imkanın varsa kendi kıymanı yapabilirsin ... balıkta ise zaten sorun yok balık yagı depo edilmesi çok zor bir yagdır hatta kilo vermeye yardımcı oldugu bile söyleniyor.... ama balıgın kendi yagı dikkat yagda kızartılmış yaglı balık deyil ...
adıma gelince nurcan deyil canım adım elvan aeben de benim eşimin bebelerim baş harflerı .... adımın yazılması bazan sakıncalı oluyor o yüzden aebeni tercih ederim teşekürler.:1hug:

zeytin ezmesi yememin sebebi bi ara ekmekle peynir yemiyordum yagı depo olmasın diye ... o zamanlarda kaldı bu alışkanlık bende . kızarmış ekmeklede süper oluyor ... diyet yapıcaz diyede damak zevkimizden geri kalmıycaz dimi.kaydirigubbakcemile3
yag oranıda normal zeytine göre az galiba .... yagı sızdırılıp kulanıldıgından daha çok lif agırlıklı oda bizim işimize geliyor .

Son düzenleme:
sultanım 66. yazayım ama dijitallerle normaller arsında en az 2 kilo oynar güzelim o zaman sakın kilo aldım sanma .kaydirigubbakcemile3

Sabah 08:30'da 2 dilim çavdar ekmeği ıkı kucuk dılım domates salatalık ve 3 zeytin yedım

12:00 gıbıde 1 portakal
sımdıde öğlen yemeğimi yicem
ızgara tavuk,salata,yoğurt yıycem

3 saat sonra ufak kutu süt aldım onu ıcıcem
3 saat sonra kucuk ekşi yeşil elma yıcem akşamı bılmıyorum brokolımı yapsam dıye dusunuyorum

ıyımıdır menum ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…