vereyim bir 10 dk sonra oldumu kengocum ....horman ilacım bitti aeben çok şüküryerimseniben
aeben sana zahmet sen bizim liderimiz olarak ver menüyü ben cumaya kadar yapıyım
cuma günü tartıda güzel şeyler görmek istiyoruuuum:dance:
çok teşekür ederim böcügüm ....ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
menün güzel sultancım afiyet olsun ....hihoyyyt peki ne ekmegi yiyyorsun umarım beyaz ekmek deyildir?delikafadulden
aebencim tem beyaz ekmek sayılmaz aslında bzim burda tas fırın ekmegi diye geciyor içinde kepekte var yani ekmedgime kavusuncaya kadr ince bir dilim kesip kızarttım:kedi:ama söz yemicem bi dahakaydirigubbakcemile5
bu arda sizi bulmusken bugünkü menümden bahsedeyimde yanlsım varsa degiştirisiniz yemeden alayım önlemimi sizin gibi kıdemli olunca bi sonraki gün veririm menümü insl:lepi:
sabah: ekmegim olmadıgı için 2yumurtayla yapılmıs baharatlı dometesli omlet( ancım dolaba koymus domatsten yoksa mevsimi olmadıgı için yemem. bide omleti annemle beraber yedimsüprizzzzz)... 2 yeşil zeytin.. cok az ligt peynir ve lahana havuc salatası
ögle: karnıbhar yemegi közlnmiş patlıcan ve yogurt( bu arada ligt yogurdumda bitti evdeki hazr yogurttan kullanabilir miyimkafamçokkarıştı
ara:2 ceviz
aksam: yumurtalı fırında ıspanak bir küück porsiyon..1 bardak ayran... marul salatası..
3 saat kadr sonrda yarım fincan süt içeerim muhtemeln...
nasıl ama yavs ayvs ögrenebliyomuyum montiyi ya cok içten istyorum bu sefer gitsin artık kilocular bnm kararlılııgm siznde destedginizle inslsırnaşık şey
.saman yolu .... canım turp şalgam yemiyoruz canım ...... geçen sayfalarda bahsetmiştik .... vaktiniz oldugunda eski sayfaları okuyun faydalı bilgiler var.. keçi boynuzu hakkında bir bilgim yok canım .. o yüzden bilmediklerimizi yiyip beslenmemizi şansa bırakmayalım oldumu .....opuyorumnanaktan .....:lepi:
[/QUOTE]günaydın herkese
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizbuyrunnnnnnnnn
menün güzel sultancım ....alkisalkisalkis sabah ekmegin olmadıgından yumurta güzel seçim .... yumurtayı rahatlıkla kullana bilirsiniz karbonhidrat almadıgınız ögünlerde.çok teşekür ederim böcügüm ....ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
aebencim tem beyaz ekmek sayılmaz aslında bzim burda tas fırın ekmegi diye geciyor içinde kepekte var yani ekmedgime kavusuncaya kadr ince bir dilim kesip kızarttım:kedi:ama söz yemicem bi dahakaydirigubbakcemile5
bu arda sizi bulmusken bugünkü menümden bahsedeyimde yanlsım varsa degiştirisiniz yemeden alayım önlemimi sizin gibi kıdemli olunca bi sonraki gün veririm menümü insl:lepi:
sabah: ekmegim olmadıgı için 2yumurtayla yapılmıs baharatlı dometesli omlet( ancım dolaba koymus domatsten yoksa mevsimi olmadıgı için yemem. bide omleti annemle beraber yedimsüprizzzzz)... 2 yeşil zeytin.. cok az ligt peynir ve lahana havuc salatası
ögle: karnıbhar yemegi közlnmiş patlıcan ve yogurt( bu arada ligt yogurdumda bitti evdeki hazr yogurttan kullanabilir miyimkafamçokkarıştı
ara:2 ceviz
aksam: yumurtalı fırında ıspanak bir küück porsiyon..1 bardak ayran... marul salatası..
3 saat kadr sonrda yarım fincan süt içeerim muhtemeln...
nasıl ama yavs ayvs ögrenebliyomuyum montiyi ya cok içten istyorum bu sefer gitsin artık kilocular bnm kararlılııgm siznde destedginizle inslsırnaşık şey
canım domates yemiyorsan yeşilik yiyebilirsin sabahlarıda .yerimseniben
yogurdu gönül rahaylıgı ile yiyebilirsin ...yagına dikkat etmen gereken peynir ve süt.
birde gözüme çarpan porsiyonlarını az yemegemi çalışıyorsun .? akşamını anlarım ama öglen yada kavaltıda kısıtlamaya gitmene gerek yok normalde ne kadar yiyyorsan okadar yiyebilirsin . bu diyetin adı yedikçe zayıfla..yerimseniben
meyve kurularını :meyvenın yerine yiyebilirsin kengocum ......yada akşamki sütün yanına ekleyebilirsin ama miktarını kaçırma bi kaçtene. yerimsenibenAeben şu fındık fıstı yerine incir kayısı yapıyım mı onları çok seviyorumda:kedi:
meyve kurularını :meyvenın yerine yiyebilirsin kengocum ......yada akşamki sütün yanına ekleyebilirsin ama miktarını kaçırma bi kaçtene. yerimseniben
cevizdeki israrım şundan . proteinden dolayı birde akşam yemegin olmadıgından kuru yemiş teki yag insanı tok tutuyor. genede sana kalmış tabi.:1hug:
başlamadan tartılmayıda unutma ... bakalım ne olacak .... 2 gün bende deniycem ...
ama bak üzülme sen.... ben 1 aydır baskülde aşagı yukarı aynıyım ama moral bozuyormuyum .üstelik inceliyorum habire.
.. alıştınız tabi her hafta kilo vermeye ... hehe .
menün güzel sultancım ....alkisalkisalkis sabah ekmegin olmadıgından yumurta güzel seçim .... yumurtayı rahatlıkla kullana bilirsiniz karbonhidrat almadıgınız ögünlerde.
canım domates yemiyorsan yeşilik yiyebilirsin sabahlarıda .yerimseniben
yogurdu gönül rahaylıgı ile yiyebilirsin ...yagına dikkat etmen gereken peynir ve süt.
birde gözüme çarpan porsiyonlarını az yemegemi çalışıyorsun .? akşamını anlarım ama öglen yada kavaltıda kısıtlamaya gitmene gerek yok normalde ne kadar yiyyorsan okadar yiyebilirsin . bu diyetin adı yedikçe zayıfla..yerimseniben
tatlım bn normal alıskanlıgıma bakarsan cok düznsiz yersim yani zaten öle cok cok yiyen biri degilim ama işte sabahla ögleni birlestirirdim ara cnm isterse yaprdım tabi aksama cok acıkmıs olurdum ekmekle yerdim sevdgim yemegi:kedi:
daha önce diyet yaptgımda porsyonlarım küücktü herseyden önce gözüm dıymuyodu ve en önmlisi bi cok seyin yasak oldgunu bilmek inan su içmek bile zoruma gdyrdumirmirm
suanda acıkmıyorum oek fazla sadece aksam erken yemege caslıyorum tabiş yatıncaya kadr midem kazınmıyo degil o andada işte Allhtan sütü cok severim süt içiyorum ve tabiki bol suhihoyyyt
öle işte cnm az cok yeme düzenim böleydi en önmlisi bn diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye dsnüyorum yoksa o pskoljide herseye saldrmak geciyo içimdencokacimcoook
migden kazındıgında sakın aç kalma ..... süt bu yönden güzel seçim ... eger akşamı erken yiyorsan sonrası için ara ögün mutlaka yap .....tatlım bn normal alıskanlıgıma bakarsan cok düznsiz yersim yani zaten öle cok cok yiyen biri degilim ama işte sabahla ögleni birlestirirdim ara cnm isterse yaprdım tabi aksama cok acıkmıs olurdum ekmekle yerdim sevdgim yemegi:kedi:
daha önce diyet yaptgımda porsyonlarım küücktü herseyden önce gözüm dıymuyodu ve en önmlisi bi cok seyin yasak oldgunu bilmek inan su içmek bile zoruma gdyrdumirmirm
suanda acıkmıyorum oek fazla sadece aksam erken yemege caslıyorum tabiş yatıncaya kadr midem kazınmıyo degil o andada işte Allhtan sütü cok severim süt içiyorum ve tabiki bol suhihoyyyt
öle işte cnm az cok yeme düzenim böleydi en önmlisi bn diyet yapmıyorum saglıklı besleniyorum diye dsnüyorum yoksa o pskoljide herseye saldrmak geciyo içimdencokacimcoook
evet bu beslenme dizeni tam anlamıyla saglıklı beslenme aslında . bende normalde yogurt pek aklıma gelmiyor ama mecburi olunca bol bol yiyyorum ...cokacimcoook..
porsiyonlarınız ddigin gibi daha evvel nasıl besleniyorsanız öyle yiyin daha az yiyeyim diyet yapıyorum diye kısıtlamayım kendinizi . o sayede diyet piskolojisini atarsınız üzerinizden .alkisalkisalkis
beyazcım etlerin yagını nasıl ayırırsın .. tavugubki kolay derisi ve yagı beliidir zaten orasını ayır ...Günaydın arkadaşlar aeben ablam adın sanırım nurcan :) böyle aeben abla demek garip oluyorda :) Evet hiç dikkat etmiyo çevrem dün sağolsunlar pizza getirmişler yemedim, aşure vardı yemedim. eşim açıp açıp abur cubur yyio bide yicen mi diyo. onlar böle yaptıkça bende hırslanıyorum.protein konusuna gelirsek tavuk almıştım göğüs, bütün parçalar birleşmiş ayıramıyorum, kıyma var birleşik, saç kavurmalık et var birleşik. ah bi ayırabilsem. ben önce de diyet yaptığımda tavuk göğsü ve salata çok tüketirdim. etleri nasıl çözdürebilirim acaba? kahve dersen içmeden duramıyorum. markette varsa kafeinsiz olanından alıcam.nar ekşisi beni çok şaşırttı açıkcası. şekersiz bişey yok mu ya.
zeytin ezmesi yememin sebebi bi ara ekmekle peynir yemiyordum yagı depo olmasın diye ... o zamanlarda kaldı bu alışkanlık bende . kızarmış ekmeklede süper oluyor ... diyet yapıcaz diyede damak zevkimizden geri kalmıycaz dimi.kaydirigubbakcemile3aklımdayken bide sorayım sizn menülere göz atarken hep sabah kahvaltsında zeytin ezmesi görüyorum normal zeytinle arasında bi fark mı var monti amcama göre yoksa sevdginiz için mi tercih ediyorsunuzbilmiyorumkismile
alsıncaya kadar size sorularımda sabır diliyorum Allhtan
sultanım 66. yazayım ama dijitallerle normaller arsında en az 2 kilo oynar güzelim o zaman sakın kilo aldım sanma .kaydirigubbakcemile3bu arada kilom 66 snırsam sanırsam diyorum cnkü tartım dijital degil ayarını denk getrmkte cok zor oluyo malesef muhakkak geciryoum ibreyi... sen 66 yazda bn insl babişimi ikna edersem bi elktonik tartı aldırayımkaydirigubbakcemile5
sabh menümü verirken unutmusm kalkınca 2 kuru kayısı yedim yarım saat sonra kalhvltı yaptım
acyip gaz geldim ya kim tutr beni:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?