bilmiyorum neden... içimde bi sıkıntı ... ne çalışmak istiyorum ne evi derleyip toplamak ... sürekli bi uyku hali yorgunluk yılgınlık ..hamilelik haberini aldığımdan beri sürekli uyumak istiyorum ... işimden zevk almaya calısıyorum olmuyor ... insanlar boş davranıyor , iş yerimde kimse samimi gelmiyor davranışları samimiyetsiz geliyor ... evimin hali deseniz harap ... temizlenecek ütülenecek .
. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayım
içim rahatlasın diye yazdım ... Nasıl toparlanacağım ne zaman toparlacağım bilmiyorum .... bide bulantılar başladı ... offfff ne olacağım ben böyle , daha doğrusu neden oldum ben böyle

. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayım