rejimmi yapıyon bakim. bende bugün başladım. Hani daha 1 ay varya o zamana kadar 3-5 kilo verim diyorum sonra hamile kalınca rejim yapmam dime ama :roflol:
Banada öyle diyorlar. Evliliğin tadını çıkar diyorlar. Eşime deli gibi aşığım o ayrı ama bebişin aşkıda başka olur dimi ama..he sende haklısın zor olur yapma boşver ama herif ister :roflol:
kıyamam niye mölüyon boşver sonraki aya kısmet niye sıkıyosun canını ya senden değerlimi boşveeeerrrr kafamçokkarıştı kızma ama aslında öyle ya eşlerimizle aşk yaşıyorken bebekte neymiş :tomato::tomato: bana
Güzeller ben kaçar. Bi yığın ütüm var. Hiç sevmem.. opuyorumnanaktan
Güzeller ben kaçar. Bi yığın ütüm var. Hiç sevmem.. opuyorumnanaktan
bende yimek yapcam banada byyy :gitme:
Banada öyle diyorlar. Evliliğin tadını çıkar diyorlar. Eşime deli gibi aşığım o ayrı ama bebişin aşkıda başka olur dimi ama..
ne yapcan bakim sülee
he bana da süleyin bende kararsızım patlıcanım var
kaçsın bakalım alsanaalsanasmile
sende ne var cnm bu akşama
karnıyarık hımm bizde çok severiz eşim bide kızartmasını yer başka yemez.patlıcanmı offff çok severim karnıyarık yap.
benim kocam hiç yemiyor patlıcan 4,5 yıldır evime patlıcan girmedi. Bende bayılırım hep anacığımdan istiyom oda bana yapıyor sağolsun.
canım bende merçimek çorbası, mantalı tavuk sote, bulgur pilavı eve gidim birde cacık yapcam.
kocam evde olduğu için akşamdan yapıyom yemekleri. Gündüzde yesin diye ama benim akıllı kocam yaptıklarımı yemiyor. Niye yemedin diyorum bitmesin akşam birlikte yiyelim diye yemedim diyor deli yaa
karnıyarık hımm bizde çok severiz eşim bide kızartmasını yer başka yemez.
menünü beğendim uyumlu cacıkta on numara ama benimki sevmez :1no2:
ay patlıcanı kızartıyım yeşil mercimek yapim eşim bayılıyo yeşil mercimek yemeğine havuçlu patatesli cokacimcoookcokacimcoook
yanına pilav var dünden içecekte ayarlanır hım tmmdır :)
artık düşüncedenmi yoksa zorda gelmiş olabilir ısıt bilmemne ekmek arası daha kolay
evet süper işte menü.
Bak patlıcanı hiç şöyle kızarttınmı. Halka halka kes bir yerde yumurta ve bol karabiberi çırp. Önce yumurtaya sonra una bula ve kızart sonra yoğurtlu sarmısaklı yeee mütiş oluyor valla. yazarken bile ağzım sulandı.
yok yok zor gelmez ona. ısıtır yapar falan. Bitmesin diye yemiyormuş sanki 2 kaşık yemek yapıyorumda. Deli işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?