denemedim cnm ben direk kızartıp yoğurtluyorum sarmısakta hımm
ama senin dediğin gibi yapıyım bakalım önce halka halka kesim yumurtayı çırpıyım yumurta un hımm deniycem sonucu yazarımm saol cnm iyi oldu valla ben balığı bu şekilde yapıyorum ama patlıcanada bi deniyim
aynen sulandı ağzım resmen :smiley-cool:
ama doğru seninkinin elinden iş geliyodu alkisalkisalkis
kıyamıyo beraber yiyelim diyo ama oysaki sen ona göre ayarlayıp yapıyosun düşünceli erkek seninki kıymetini bil alkisalkisalkis
ama karabiberi sakın unutma bolca koy. Benim yengem var alman kendisi bir yaz bize geldi ve bunu yaptı bize hepimiz acayip beğendik. O günden sonra hep yaparız.
İnşallah sizde beğenirsiniz.
bazen çok uyuz olsamda biliyorum kıymetini :)))))))))))
Bu arada kızartıp sıçakken yiyin beklemesinki kıtırık oluyor hafif üstü yumurta ve undan. Birde yoğurdu üstüne dökmüyorsun yerken batırıp batırıp yiyorsun. Yoğurdu önceden koyarsan üstüne çok yumuşar.
tamam tatlım unutmam tam senin verdiğin şekilde yapıcam..
ha bu arada geçen gün baştakilere başlığımızı değiştirmek istiyoruz dedim hani nisan geçti babında ama her aya var zaten yapamam dedi :çok üzgünüm:
tamam cnm sen bilirsinhıımm boşver alıştık böyle herkes alıştı zaten uzun zaman giremeyende karışıtırır. Hamile kalalım o zaman yeni bir başlık açar öyle devam eederiz.
canım istiyorsan yeni bir başlık açalım. bu kalsın. Burayada not yazarız gelen o tarafa kayar istiyorsan.
tamam cnm sen bilirsin
olur tabi hadi sen aç cnm istediğin bölüme opuyorumnanaktan
ben mutfağa geçiyim birazdan gelirim yine
benimki sadece bir teklif tatlım. Böyle kalabilir benim için farketmiyor sizlerle birlikte olim hangi topik olursa olsun. Sizlere çok alıştım. Tüp bebek topiklerinede gidiyorum ama hiç böyle uzun süre takılmıyorum. içimdende gelmiyor. Sadece hamile haberi varmı diye bakıyorum. Ama sizi çok seviyorum özlüyorum. Hayatımızdaki herşeyden bahsediyoruz sadece tedavilerimizden değil.
İyiki varsınızzzzzz. İyiki böyle bir topik açmışsın ve buraya toplanmışız.
kolay gelsin tatlım. Bende yarım saat sonra çıkıcam eve gidicem.
Çok öptüm seni opuyorumnanaktan
Ayyy Patlıcan mmmhhh cokacimcoook
Bende Patatesli Pide yapıcam canlar.. Acayip canım çekti.
Çok kolay ve süper oluyor hayatım..ay patlıcan mmh
ay patatesli pidemi o nası oluyo kıss cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Çok kolay ve süper oluyor hayatım..
1 su bardağı sıvıyağ,1 su bardağı ılık süt,1 bardak ılık su maya için,1 paket yaş maya,1 tatlı kaşığı tuz, 1 yumurta akı,1 çorba kaşığı tozşeker,100 gr margarin,aldığı kadar un
Üzeri için:
1 çorba kaşığı yoğurt,1 yumurta sarısı
İç malzemesi:
Haşlanmış patates,arzu edilen baharatlar(Kimyon, pulbiber, karabiber) tuz
Pideleri hazırladıktan sonra üzerine yumurta sarısı ve yoğurt karışımını sür. Muhteşem oluyor..
rep ne hayatım??dur kız yarın yapıyım bunu bana bu yazıma rep verirmiisin unutmam bak sağda terazi işaretinden a.s
rep ne hayatım??
terazi işaretine mi basacam sadece..?
Valla üzerine bastım yaptım bişey ama nerden anlicam olduğunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?